Zasad neka ga jos u Romi, nek' se kali i steli, lahko je preci onda na jos veci nivo. Izgleda da su mi navijaci presli preko onih izjava, a kako i ne bi kad igra k'o Tito!
Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#3601 Re: Miralem Pjanić
Ako on bude ziv i zdrav, neka se strpi do jula naredne godine, a i Roma, pa ce on otici ako Bog da za nekih 35mil eura i to u top 5 klub! 
Zasad neka ga jos u Romi, nek' se kali i steli, lahko je preci onda na jos veci nivo. Izgleda da su mi navijaci presli preko onih izjava, a kako i ne bi kad igra k'o Tito!

- noiserr
#3602 Re: Miralem Pjanić
Ma naravno. Roma mu pravo lezi, dobija konstantne minute, a ako ovako nastave liga sampiona ce tu biti slijedece godine. Nigdje ne mrdaj Pjana.
-
Mr. Brightside
#3603 Re: Miralem Pjanić
nabacivanje mišića, kilograma je mač s dvije oštrice...
-
todd_smith
#3604 Re: Miralem Pjanić
Mislim da u Miralemu imamo jedinu super-zvijezdu, nakon sto Edin ode. Begovic mozda, ali golmani rijetko kada dobiju tu slavu.
Jos kada skontas da mu je 22/23 godine, sljedece godine igra SP, pa onda aBda EP i tu ulazi u najbolje godine u karijeri.
Sve mu je slozeno da postane jedan od velikana u narednih 10 godina, ostalo je do njega i nikoga vise. Ako Bog da i da se ostvari

Jos kada skontas da mu je 22/23 godine, sljedece godine igra SP, pa onda aBda EP i tu ulazi u najbolje godine u karijeri.
Sve mu je slozeno da postane jedan od velikana u narednih 10 godina, ostalo je do njega i nikoga vise. Ako Bog da i da se ostvari
- Logovan
#3605 Re: Miralem Pjanić
Miralem Pjanić - Napoli 2:0
Bravo majstore. Samo nastavi derati protivničke mreže.
Bravo majstore. Samo nastavi derati protivničke mreže.
-
klixo
#3606 Re: Miralem Pjanić
Upravo...Mr. Brightside wrote:nabacivanje mišića, kilograma je mač s dvije oštrice...

U Werderu haman pivski stomak... u Realu ko da je bodibilding trenirao...
- szlava
#3607 Re: Miralem Pjanić
Nemislim na nabacivanjem masnog tkiva vec na izgradnju misica jer se brzina i okretnost usavrsavaju vjezbanjem i treniranjem a to mu je posao za koji je placen i za njegovo dobro mu je da to uradiklixo wrote:Upravo...Mr. Brightside wrote:nabacivanje mišića, kilograma je mač s dvije oštrice...
U Werderu haman pivski stomak... u Realu ko da je bodibilding trenirao...
mniralem pjanic
1,80m
68kg
mesut ozzil
1,81m
76kg
- Lakat Jebić
#3608 Re: Miralem Pjanić
dje ba ovo iz verdera pivski stomak, sta onda ja imam jbt 
- Muhamed Đakmić
#3609 Re: Miralem Pjanić
Lakat Jebić wrote:dje ba ovo iz verdera pivski stomak, sta onda ja imam jbt
-
Mr. Brightside
#3610 Re: Miralem Pjanić
zamislimo Misimovića bez guze, u formi kao Ozil s te sličice... brat bratu, kvalitet Inieste 
- noiserr
#3611 Re: Miralem Pjanić
mi smo trudniceLakat Jebić wrote:dje ba ovo iz verdera pivski stomak, sta onda ja imam jbt
-
Mataruga
#3612 Re: Miralem Pjanić
Meni ovo sve mirise na veliko rasterecenje nasih igraca. Sad se mogu opustiti i pruziti max partije kao sto cemo, ja vjerujem, vidjeti i kod ostalih zmajeva koji se vracaju na klubske zadatke.
Bravo Mire divota te je gledati!
Bravo Mire divota te je gledati!
-
SSemir
#3613 Re: Miralem Pjanić
samo da, ako bog da, bude zdrav, imam osjecaj da ce on biti zvijezda Svjetskog prvenstva!!
i onda za nekih 35m € eto ga u barcu!
i onda za nekih 35m € eto ga u barcu!
- Kal El
#3614 Re: Miralem Pjanić
Meni Mire postaje sve više i više najomiljeniji igrač
Danas smo gledali tekmu,rođendan slavili i slavili smo golove kao da ih je zabio za repku,majstor,svaki pas mu je precizan,svaki šut, strahovit! Princ <3
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- Pismonosa
#3615 Re: Miralem Pjanić
Ma meni je ovaj njego gol nekako najdraži
-
Linmer
#3616 Re: Miralem Pjanić
Nekako bih više volio da ostane u Romi, da mu ponude novi jači ugovor i da ove sezone izdominiraju kao do sada i tu je Liga Prvaka, a možda i titula jer sa ovakvom igrom, prvenstveno na taktičkom planu teško da će im neko skinuti skalp. Ko zna kako bi se snašao u recimo Barci, pošto vidim da nju spominjete. Bilo bi pitanje da li bi se adaptirao u takvu okolinu, uvijek postoji taj rizik od neuklapanja, a ovako u Romi će za koju godinu postati pravi lider, što je sinoć i bio nakon izlaska Tottija.
-
popokatepetl_com
#3617 Re: Miralem Pjanić
Ma ovo sa Barcom su teske gluposti, zasto bi neki vezni mladi igrac u usponu isao u ekipu u kojoj toliko veznih igraca ima da igraju napadace, pa tamo Fabregas jos ne moze da doceka da zaigra na svojoj poziciji...
- Kal El
#3618 Re: Miralem Pjanić
Neka mali princ ostane u Romi,titula mu ne bježi, a i aBd Liga Prvaka! Pa onda kad nabije cijenu još više, eh onda negdje,samo me u barcu...on je navijač RMA 
- DonVitoni
#3619 Re: Miralem Pjanić
Miralem Pjanic je trenutno najbolji CM Serije A.
Pricalo se to za Barsu..
Evo sta je ljetos Pjanic rekao.
http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogome ... -barcelonu
Pricalo se to za Barsu..
Evo sta je ljetos Pjanic rekao.
"Dobro se osjećam u Rimu, a u ovom trenutku ne znam da li ću ovog ljeta napustiti Romu", poručio je Pjanić, koji ne krije da mi je Real Madrid najdraži klub...
"Od malih nogu navijam za Real Madrid. Definitivno, to mi je najdraži klub. Barcelona? Ko ne bi volio zaigrati u tako velikom klubu? Svi oni koji se bave ovim sportom sanjaju da jednog dana zaigraju u katalonskom klubu, a među njima sam i ja".
http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogome ... -barcelonu
-
bosn.om
#3620 Re: Miralem Pjanić
Ma, Italija je skola fudbala, nasi igraci treba tamo sto vise da idu, bez obzira na klub, tamo su svi vise manje jaki i s odlicnim uslovima. U 2 godine je takticki napredovao nevjerovatno, to nema sanse da bi se desilo po Unitedima, Realima i Barcama (pogotovo sto bi vjerovatno bez razloga sjedio na klupi tamo). Godina igranja u Italiji je jos uvijek vrijedna 3-4 drugdje, zato bi se trebali radovati kad nasi igraci idu dole.
-
semirizsvemira
#3621 Re: Miralem Pjanić
Tako je . Svi najbolji igraci svijeta su igrali u Italiji : Kaka ,Ronaldinho , Zidane , Ronaldo ,Trezige i da ne nabrajam daljebosn.om wrote:Ma, Italija je skola fudbala, nasi igraci treba tamo sto vise da idu, bez obzira na klub, tamo su svi vise manje jaki i s odlicnim uslovima. U 2 godine je takticki napredovao nevjerovatno, to nema sanse da bi se desilo po Unitedima, Realima i Barcama (pogotovo sto bi vjerovatno bez razloga sjedio na klupi tamo). Godina igranja u Italiji je jos uvijek vrijedna 3-4 drugdje, zato bi se trebali radovati kad nasi igraci idu dole.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3622 Re: Miralem Pjanić
Roma ako izbori ligu prvaka ove sezone nema sile da pomisle da prodaju Pjanketa, a kako sam upratio ni njemu se plaho ne ide iz Rima. Jedino ga loši rezultati kluba mogu natjerati da ode.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3623 Re: Miralem Pjanić
U Unitedu ne bi sigurno grijao klupu. Njima bas treba ovakav igrac, cak ga je i Fergie trazio. U Barci bi, tamo je guzva, za Real ne znam, imas primjer Isca, koji jeste Spanac, ali je izuzetno mlad. Mislim kad bi doveli Pjanica, da sigurno ne bi sjedio na klupi, nije to Realova politika.bosn.om wrote:Ma, Italija je skola fudbala, nasi igraci treba tamo sto vise da idu, bez obzira na klub, tamo su svi vise manje jaki i s odlicnim uslovima. U 2 godine je takticki napredovao nevjerovatno, to nema sanse da bi se desilo po Unitedima, Realima i Barcama (pogotovo sto bi vjerovatno bez razloga sjedio na klupi tamo). Godina igranja u Italiji je jos uvijek vrijedna 3-4 drugdje, zato bi se trebali radovati kad nasi igraci idu dole.
No, od bilo kakvog transfera vjerovatno nema nista, Roma ima strasan start, tako da je to suplja prica zasad.
-
bosn.om
#3624 Re: Miralem Pjanić
Ok, zamjeni United s Chelsea-em ili City-em u mom primjeru, United je danas u drugacijoj situaciji od one kad je Pjanic izabrao Romu, svejedno, ja sam ga samo uzeo za primjer ogromnog kluba koji, kao svi klubvi te velicine, je samljeo na desetine mladih igraca s visokim potencijalom. Za Real, mislim da grijesis, politika tog kluba je rijetko kad imala smisla, a u organizaciji igre trenutno, tesko da bi izborio sebi mjesto - pa Ozil ode upravo rad tog nepostovanja, nicim nije zasluzio prosle sezone da ga Isco/Modric prestignu u izboru.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3625 Re: Miralem Pjanić
United vec par godina traga za takvim tipom igraca. City i Chelsea su pretrpani u vezi.bosn.om wrote:Ok, zamjeni United s Chelsea-em ili City-em u mom primjeru, United je danas u drugacijoj situaciji od one kad je Pjanic izabrao Romu, svejedno, ja sam ga samo uzeo za primjer ogromnog kluba koji, kao svi klubvi te velicine, je samljeo na desetine mladih igraca s visokim potencijalom. Za Real, mislim da grijesis, politika tog kluba je rijetko kad imala smisla, a u organizaciji igre trenutno, tesko da bi izborio sebi mjesto - pa Ozil ode upravo rad tog nepostovanja, nicim nije zasluzio prosle sezone da ga Isco/Modric prestignu u izboru.
Ozil dok je bio u Realu, nije grijao klupu. Opet ponavljam, doveli su Isca koji je relativno mlad, ali igra prvu. Ozil je i otisao iz tog razloga, jer mu je taj Isco konkurencija za mjesto u timu. Mislis stvarno da bi sutra dali 30+ mil za Pjanica, a da im sjedi na klupi?