Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#3601 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

Ma Barca - Man.United u reprizi finala iz 2009...i tu ce biti krvi do koljena, ko preživi pricat ce :mrgreen:
smoki_choko

#3602 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by smoki_choko »

Better Man wrote:
smoki_choko wrote:
KPNCTNJAH wrote:Sad je dobro natopljen teren, pa nema prskalica odmah poslije utakmice kao prosle godine... prvo finale poslije Porto - Monaco koje necu gledati :mrgreen:
šteta, bice to veliki gubitak za gledateljstvo finala lige prvaka :mrgreen:
Apsolutno me ne zanima da li ces gledati finale! Ono sto znam je da cu ja gledati i nadam se da cu vidjeti nogomet dostojan dva tima koji su najvise pokazali ove sezone u LP i da ce Manchester Osvojiti LP i da ce Lonodn dan poslije finala biti u znaku istog.
malo si loncice polupo, nisam se tebi obracao :-) :lol:
zar bih propustio razvaljivanje guzova jedinstvu :dance:
5 0 5

#3603 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

Better Man wrote: Apsolutno me ne zanima da li ces gledati finale! Ono sto znam je da cu ja gledati i nadam se da cu vidjeti nogomet dostojan dva tima koji su najvise pokazali ove sezone u LP i da ce Manchester Osvojiti LP i da ce Lonodn dan poslije finala biti u znaku istog.

Sigurno ce biti puno bolja utakmica od ovih sa Madridom. ManU ne igra kukavicki fudbal.
don vito

#3604 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by don vito »

L00d wrote:Ma ovaj Real Madrid gomila pedera i kretena na celu sa Morinjom. Veceras je sudija bio blag, trebalo je crvendaca biti :D
Ali ih je odlicno izvjezbao za male prljave faule i gazenja protivnika.
I meni se skoro svaki faul za Barcu ucini upitnim u direktnom prenosu,
a onda kad vidis usporeni snimak, tamo iz nekog 3-4. ugla, ispostavi se, ne da je obicni faul, nego mirne duse mu moze dati makar zuti karton.
veljaca

#3605 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by veljaca »

real ZDRA'O .................

ko gubi ima pravo da se ljuti .....

M.united jos nije u finalu - koliko ja znam ..... Barcelona - jeste .... :thumbup:
Richard Wagner

#3606 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Richard Wagner »

Real je večeras u drugom poluvremenu dobro igrao. Da je igrao tako i prije, mogao se nečemu nadati. Suđenje - dobro. Ibrahim Muratović - kreten.
Better Man

#3607 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Better Man »

DrizzT wrote:
Better Man wrote:
smoki_choko wrote:BArcelona prvi finalista lige prvaka 2010/11
Valjda drugi, jer Manchester je vec u prvom susretu rijesio pitanje finaliste. E zad je vrijeme da se naplate dugovi za finale 2009. godine i da Ferguson pokaze zasto je najbolji i nadugovjecniji trener jednog kluba i da Edwin Van De Sar se oprosti od aktivnog nogometa na najbolji moguci nacin.
a barca je pobijedila nekim drugim rezultatom nego man utd :shock:
Ne, samo sto je Barcelona dan poslije Manchestera uradila isto, a to je obezbjedila finale. Samo naivni su mogli vjerovati da Real moze nakon onog u Madridu proci. Barcelona je dakle obezbjedila finale pobjedom u Madridu.
Voovoozela

#3608 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Voovoozela »

Baltazar_khan wrote:sad je na redu united. ako je mogao onaj city da ih pobijedi na wembleyu, može i barcelona.

p.s. retardirani komentator sa federalne televizije nek crkne. adebayor umalo ne slomi ruku piqueu, a retard govori kako je pique prošao sve škole glume. idiot!
Ibro je večeras malo tuknuo na Rojalistu :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#3609 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Entropio »

Finale Barcelona - United je najbolje moguće finale. United nije papanski klub s papkom trenerom, tako da očekujem čistu igru i pravi fudbal. Neka bolji pobjedi.
sinkaspud

#3610 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by sinkaspud »

Kakva ofirna gluma Mascherana gdje sudija ponisti cist gol Realu :lol:
MrSejo38

#3611 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by MrSejo38 »

Kako drugi tebi tako i ti drugima .....

Adebayor majmuncina jedna,treba ga otjerat na mars.Onda i onaj Carvaljo seronja i usrani Murinjo , usrali su Reala za iducih 100 godina...
krusty

#3612 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by krusty »

Entropio wrote:Finale Barcelona - United je najbolje moguće finale. United nije papanski klub s papkom trenerom, tako da očekujem čistu igru i pravi fudbal. Neka bolji pobjedi.

mislis da ce Barca odustat od valjanja po terenu nakon sto su ih ovako pomazili u polufinalu ?

bice finale nikad gore...
KPNCTNJAH

#3613 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by KPNCTNJAH »

smoki_choko wrote:
KPNCTNJAH wrote:Sad je dobro natopljen teren, pa nema prskalica odmah poslije utakmice kao prosle godine... prvo finale poslije Porto - Monaco koje necu gledati :mrgreen:
Lazem, nisam gledao ni ono drugo finale izmedju Liverpoola i Milana, nesto se slavilo u gradu to vece, ali ne mogu da se sjetim tacno sta... znas li ti ? :mrgreen: btw vidim i englez me citirao, ali odavno je na listi smaraca, pa ne vidim sta pise :D
shillen

#3614 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by shillen »

MrSejo38 wrote:Kako drugi tebi tako i ti drugima .....

Adebayor majmuncina jedna,treba ga otjerat na mars.Onda i onaj Carvaljo seronja i usrani Murinjo , usrali su Reala za iducih 100 godina...
pa sejo sta sam ja govorio i nakon prve tekme ...
meni je zao vidit da se real brani protiv bilo koje ekipe ...
suncica24

#3615 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by suncica24 »

sinkaspud wrote:Kakva ofirna gluma Mascherana gdje sudija ponisti cist gol Realu :lol:
72% gledaoca TVE, plus gosti u studiju s obje strane (dva komentatora, pa ti biraj :D ) su rekli da je sudijska odluka ispravna :oops:
e nek si ti pametniji od svih njih skupa :D
don vito

#3616 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by don vito »

Entropio wrote:Finale Barcelona - United je najbolje moguće finale. United nije papanski klub s papkom trenerom, tako da očekujem čistu igru i pravi fudbal. Neka bolji pobjedi.
Barca ce sigurno igrati bolje nego u ove dvije utakmice. Ipak, utakmice sa Realom donose puno tenzija plus Murinjo, pa jos sto Real nije imao sta izgubiti veceras, pa hoce li neko zaraditi suspenziju za finale, ne cudi da se Barca nije sastala s loptom u 2. poluvremenu. U finalu ocekujem 50 posto bolju Barcu.
Better Man

#3617 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Better Man »

Baltazar_khan wrote:sad je na redu united. ako je mogao onaj city da ih pobijedi na wembleyu, može i barcelona.

p.s. retardirani komentator sa federalne televizije nek crkne. adebayor umalo ne slomi ruku piqueu, a retard govori kako je pique prošao sve škole glume. idiot!
Samo se nadaj! Ferguson je stari lisac i budi siguran da je dobro naucio lekciju iz 2009. godine i da ce znati postaviti igru za uzimanje trofeja.To sto je City pobjedio nista ne znaci. Veceras puno bolja utakmica nego u proslu srijedu. Real puno bolje odigrao za razliku od proslog puta.
shillen

#3618 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by shillen »

suncica24 wrote:
sinkaspud wrote:Kakva ofirna gluma Mascherana gdje sudija ponisti cist gol Realu :lol:
72% gledaoca TVE, plus gosti u studiju s obje strane (dva komentatora, pa ti biraj :D ) su rekli da je sudijska odluka ispravna :oops:
e nek si ti pametniji od svih njih skupa :D
suncice will you merry me ? :D :lol:
Voovoozela

#3619 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Voovoozela »

don vito wrote:
L00d wrote:Ma ovaj Real Madrid gomila pedera i kretena na celu sa Morinjom. Veceras je sudija bio blag, trebalo je crvendaca biti :D
Ali ih je odlicno izvjezbao za male prljave faule i gazenja protivnika.
I meni se skoro svaki faul za Barcu ucini upitnim u direktnom prenosu,
a onda kad vidis usporeni snimak, tamo iz nekog 3-4. ugla, ispostavi se, ne da je obicni faul, nego mirne duse mu moze dati makar zuti karton.
Potpuno isto što je uradio i sa Chelsijem i Interom - prljavo, al baš ono podlo udaranje, često bez lopte, gaženje po butinama... sa puno mahanja rukicama i trčanjem za sudijom... nekad mi bude žao likova kojima je ista persona idol...
5 0 5

#3620 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

KPNCTNJAH wrote: Lazem, nisam gledao ni ono drugo finale izmedju Liverpoola i Milana
Uh. To je bila odlicna utakmica. Ako mislis na onu u Turskoj. 3:3

Siguran sam da Mourinho nece dozivjeti iducu utakmicu kao terner Madrida. Bumo vidjeli.
emigrazione

#3621 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by emigrazione »

Onaj Adebajor kao bogomoljka sa onim rukama, zamalo ne ubi ono djete
smoki_choko

#3622 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by smoki_choko »

KPNCTNJAH wrote:
smoki_choko wrote:
Lazem, nisam gledao ni ono drugo finale izmedju Liverpoola i Milana, nesto se slavilo u gradu to vece, ali ne mogu da se sjetim tacno sta... znas li ti ? :mrgreen: btw vidim i englez me citirao, ali odavno je na listi smaraca, pa ne vidim sta pise :D
vjeruj da ni ja nisam gledo to finale a ni ovo prvo, ne znam sta se slavilo mozda rodjendan :D . mada je bilo antologijsko. al bili mrski mi i jedni i drugi. (milan i liverpool)
Last edited by smoki_choko on 03/05/2011 22:55, edited 1 time in total.
sumirprimus

#3623 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by sumirprimus »

ibrahime muratovicu zbog tebe,da zbog tebe prestajem placat pretplatu!!!
ev o vam ga sto cete od mene prezivljavat. ! klindzamina mog!!!

Elem,bolji JE prosao,real moRe kuci.
Mada veceras su igrali ofenzivnije,al dzipsi muvz ostali su isti.
suncica24

#3624 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by suncica24 »

PS: Tuzno je u sta se gledanje/navijanje pretvorilo
90% vremena se komentiraju sudije i odluke, ostalih 10% se progovori koja o igri :roll:
Last edited by suncica24 on 03/05/2011 22:57, edited 1 time in total.
palermo

#3625 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by palermo »

505sCrtom wrote:
KPNCTNJAH wrote: Lazem, nisam gledao ni ono drugo finale izmedju Liverpoola i Milana
Uh. To je bila odlicna utakmica. Ako mislis na onu u Turskoj. 3:3

Siguran sam da Mourinho nece dozivjeti iducu utakmicu kao terner Madrida. Bumo vidjeli.
Nada :? doduše od peresa me ne bi ništa čudilo
Locked