Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#3601 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma Barca - Man.United u reprizi finala iz 2009...i tu ce biti krvi do koljena, ko preživi pricat ce 
- smoki_choko
#3602 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
malo si loncice polupo, nisam se tebi obracaoBetter Man wrote:Apsolutno me ne zanima da li ces gledati finale! Ono sto znam je da cu ja gledati i nadam se da cu vidjeti nogomet dostojan dva tima koji su najvise pokazali ove sezone u LP i da ce Manchester Osvojiti LP i da ce Lonodn dan poslije finala biti u znaku istog.smoki_choko wrote:šteta, bice to veliki gubitak za gledateljstvo finala lige prvakaKPNCTNJAH wrote:Sad je dobro natopljen teren, pa nema prskalica odmah poslije utakmice kao prosle godine... prvo finale poslije Porto - Monaco koje necu gledati
zar bih propustio razvaljivanje guzova jedinstvu
-
5 0 5
#3603 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Better Man wrote: Apsolutno me ne zanima da li ces gledati finale! Ono sto znam je da cu ja gledati i nadam se da cu vidjeti nogomet dostojan dva tima koji su najvise pokazali ove sezone u LP i da ce Manchester Osvojiti LP i da ce Lonodn dan poslije finala biti u znaku istog.
Sigurno ce biti puno bolja utakmica od ovih sa Madridom. ManU ne igra kukavicki fudbal.
- don vito
#3604 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ali ih je odlicno izvjezbao za male prljave faule i gazenja protivnika.L00d wrote:Ma ovaj Real Madrid gomila pedera i kretena na celu sa Morinjom. Veceras je sudija bio blag, trebalo je crvendaca biti
I meni se skoro svaki faul za Barcu ucini upitnim u direktnom prenosu,
a onda kad vidis usporeni snimak, tamo iz nekog 3-4. ugla, ispostavi se, ne da je obicni faul, nego mirne duse mu moze dati makar zuti karton.
- veljaca
#3605 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
real ZDRA'O .................
ko gubi ima pravo da se ljuti .....
M.united jos nije u finalu - koliko ja znam ..... Barcelona - jeste ....
ko gubi ima pravo da se ljuti .....
M.united jos nije u finalu - koliko ja znam ..... Barcelona - jeste ....
- Richard Wagner
#3606 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Real je večeras u drugom poluvremenu dobro igrao. Da je igrao tako i prije, mogao se nečemu nadati. Suđenje - dobro. Ibrahim Muratović - kreten.
- Better Man
#3607 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ne, samo sto je Barcelona dan poslije Manchestera uradila isto, a to je obezbjedila finale. Samo naivni su mogli vjerovati da Real moze nakon onog u Madridu proci. Barcelona je dakle obezbjedila finale pobjedom u Madridu.DrizzT wrote:a barca je pobijedila nekim drugim rezultatom nego man utdBetter Man wrote:Valjda drugi, jer Manchester je vec u prvom susretu rijesio pitanje finaliste. E zad je vrijeme da se naplate dugovi za finale 2009. godine i da Ferguson pokaze zasto je najbolji i nadugovjecniji trener jednog kluba i da Edwin Van De Sar se oprosti od aktivnog nogometa na najbolji moguci nacin.smoki_choko wrote:BArcelona prvi finalista lige prvaka 2010/11
- Voovoozela
#3608 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ibro je večeras malo tuknuo na RojalistuBaltazar_khan wrote:sad je na redu united. ako je mogao onaj city da ih pobijedi na wembleyu, može i barcelona.
p.s. retardirani komentator sa federalne televizije nek crkne. adebayor umalo ne slomi ruku piqueu, a retard govori kako je pique prošao sve škole glume. idiot!
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3609 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Finale Barcelona - United je najbolje moguće finale. United nije papanski klub s papkom trenerom, tako da očekujem čistu igru i pravi fudbal. Neka bolji pobjedi.
-
sinkaspud
#3610 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Kakva ofirna gluma Mascherana gdje sudija ponisti cist gol Realu 
-
MrSejo38
#3611 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Kako drugi tebi tako i ti drugima .....
Adebayor majmuncina jedna,treba ga otjerat na mars.Onda i onaj Carvaljo seronja i usrani Murinjo , usrali su Reala za iducih 100 godina...
Adebayor majmuncina jedna,treba ga otjerat na mars.Onda i onaj Carvaljo seronja i usrani Murinjo , usrali su Reala za iducih 100 godina...
-
krusty
#3612 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Entropio wrote:Finale Barcelona - United je najbolje moguće finale. United nije papanski klub s papkom trenerom, tako da očekujem čistu igru i pravi fudbal. Neka bolji pobjedi.
mislis da ce Barca odustat od valjanja po terenu nakon sto su ih ovako pomazili u polufinalu ?
bice finale nikad gore...
- KPNCTNJAH
#3613 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Lazem, nisam gledao ni ono drugo finale izmedju Liverpoola i Milana, nesto se slavilo u gradu to vece, ali ne mogu da se sjetim tacno sta... znas li ti ?smoki_choko wrote:šteta, bice to veliki gubitak za gledateljstvo finala lige prvakaKPNCTNJAH wrote:Sad je dobro natopljen teren, pa nema prskalica odmah poslije utakmice kao prosle godine... prvo finale poslije Porto - Monaco koje necu gledati
-
shillen
#3614 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
pa sejo sta sam ja govorio i nakon prve tekme ...MrSejo38 wrote:Kako drugi tebi tako i ti drugima .....
meni je zao vidit da se real brani protiv bilo koje ekipe ...
- suncica24
#3615 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
72% gledaoca TVE, plus gosti u studiju s obje strane (dva komentatora, pa ti birajsinkaspud wrote:Kakva ofirna gluma Mascherana gdje sudija ponisti cist gol Realu
e nek si ti pametniji od svih njih skupa
- don vito
#3616 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Barca ce sigurno igrati bolje nego u ove dvije utakmice. Ipak, utakmice sa Realom donose puno tenzija plus Murinjo, pa jos sto Real nije imao sta izgubiti veceras, pa hoce li neko zaraditi suspenziju za finale, ne cudi da se Barca nije sastala s loptom u 2. poluvremenu. U finalu ocekujem 50 posto bolju Barcu.Entropio wrote:Finale Barcelona - United je najbolje moguće finale. United nije papanski klub s papkom trenerom, tako da očekujem čistu igru i pravi fudbal. Neka bolji pobjedi.
- Better Man
#3617 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Samo se nadaj! Ferguson je stari lisac i budi siguran da je dobro naucio lekciju iz 2009. godine i da ce znati postaviti igru za uzimanje trofeja.To sto je City pobjedio nista ne znaci. Veceras puno bolja utakmica nego u proslu srijedu. Real puno bolje odigrao za razliku od proslog puta.Baltazar_khan wrote:sad je na redu united. ako je mogao onaj city da ih pobijedi na wembleyu, može i barcelona.
p.s. retardirani komentator sa federalne televizije nek crkne. adebayor umalo ne slomi ruku piqueu, a retard govori kako je pique prošao sve škole glume. idiot!
-
shillen
#3618 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
suncice will you merry me ?suncica24 wrote:72% gledaoca TVE, plus gosti u studiju s obje strane (dva komentatora, pa ti birajsinkaspud wrote:Kakva ofirna gluma Mascherana gdje sudija ponisti cist gol Realu) su rekli da je sudijska odluka ispravna
![]()
e nek si ti pametniji od svih njih skupa
- Voovoozela
#3619 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Potpuno isto što je uradio i sa Chelsijem i Interom - prljavo, al baš ono podlo udaranje, često bez lopte, gaženje po butinama... sa puno mahanja rukicama i trčanjem za sudijom... nekad mi bude žao likova kojima je ista persona idol...don vito wrote:Ali ih je odlicno izvjezbao za male prljave faule i gazenja protivnika.L00d wrote:Ma ovaj Real Madrid gomila pedera i kretena na celu sa Morinjom. Veceras je sudija bio blag, trebalo je crvendaca biti
I meni se skoro svaki faul za Barcu ucini upitnim u direktnom prenosu,
a onda kad vidis usporeni snimak, tamo iz nekog 3-4. ugla, ispostavi se, ne da je obicni faul, nego mirne duse mu moze dati makar zuti karton.
-
5 0 5
#3620 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Uh. To je bila odlicna utakmica. Ako mislis na onu u Turskoj. 3:3KPNCTNJAH wrote: Lazem, nisam gledao ni ono drugo finale izmedju Liverpoola i Milana
Siguran sam da Mourinho nece dozivjeti iducu utakmicu kao terner Madrida. Bumo vidjeli.
- emigrazione
#3621 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Onaj Adebajor kao bogomoljka sa onim rukama, zamalo ne ubi ono djete
- smoki_choko
#3622 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
vjeruj da ni ja nisam gledo to finale a ni ovo prvo, ne znam sta se slavilo mozda rodjendanKPNCTNJAH wrote:Lazem, nisam gledao ni ono drugo finale izmedju Liverpoola i Milana, nesto se slavilo u gradu to vece, ali ne mogu da se sjetim tacno sta... znas li ti ?smoki_choko wrote:šteta, bice to veliki gubitak za gledateljstvo finala lige prvakaKPNCTNJAH wrote:Sad je dobro natopljen teren, pa nema prskalica odmah poslije utakmice kao prosle godine... prvo finale poslije Porto - Monaco koje necu gledatibtw vidim i englez me citirao, ali odavno je na listi smaraca, pa ne vidim sta pise
Last edited by smoki_choko on 03/05/2011 22:55, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#3623 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ibrahime muratovicu zbog tebe,da zbog tebe prestajem placat pretplatu!!!
ev o vam ga sto cete od mene prezivljavat. ! klindzamina mog!!!
Elem,bolji JE prosao,real moRe kuci.
Mada veceras su igrali ofenzivnije,al dzipsi muvz ostali su isti.
ev o vam ga sto cete od mene prezivljavat. ! klindzamina mog!!!
Elem,bolji JE prosao,real moRe kuci.
Mada veceras su igrali ofenzivnije,al dzipsi muvz ostali su isti.
- suncica24
#3624 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
PS: Tuzno je u sta se gledanje/navijanje pretvorilo
90% vremena se komentiraju sudije i odluke, ostalih 10% se progovori koja o igri
90% vremena se komentiraju sudije i odluke, ostalih 10% se progovori koja o igri
Last edited by suncica24 on 03/05/2011 22:57, edited 1 time in total.
-
palermo
#3625 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nada505sCrtom wrote:Uh. To je bila odlicna utakmica. Ako mislis na onu u Turskoj. 3:3KPNCTNJAH wrote: Lazem, nisam gledao ni ono drugo finale izmedju Liverpoola i Milana
Siguran sam da Mourinho nece dozivjeti iducu utakmicu kao terner Madrida. Bumo vidjeli.