Sama sam sebi umrla od smijeha
What to wear???
Moderator: anex
- hadzinicasa
#3601 Re: What to wear???
ja moram da prijavim da sam isključivo iz radoznalih pobuda - probala Push-up farmerke u Salsi

- wewa
#3602 Re: What to wear???
sto, bona ne bila? garant ti mrak stojehadzinicasa wrote:ja moram da prijavim da sam isključivo iz radoznalih pobuda - probala Push-up farmerke u Salsi
Sama sam sebi umrla od smijeha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Not My Idea
#3603 Re: What to wear???
hadzinicasa wrote:ja moram da prijavim da sam isključivo iz radoznalih pobuda - probala Push-up farmerke u Salsi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mora da je njih nosila cura koju sam danas vidjela..guzica joj izgleda ko 2 balona napunjena helijumom
- thea
#3604 Re: What to wear???
pa zasto da ne, cure laziraju svoju ljepotu kroz sminku, zasto da ne i push-up, koristite se svakim izumom a budite najljepse najsretnije. Dobru stiklu i metrazni osmijeh
- hadzinicasa
#3605 Re: What to wear???
aha. baš tako. stoje.wewa wrote:sto, bona ne bila? garant ti mrak stojehadzinicasa wrote:ja moram da prijavim da sam isključivo iz radoznalih pobuda - probala Push-up farmerke u Salsi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne mrdaju
- wewa
#3606 Re: What to wear???
samo ti potiskuj svoju seksualnosthadzinicasa wrote:aha. baš tako. stoje.wewa wrote:sto, bona ne bila? garant ti mrak stojehadzinicasa wrote:ja moram da prijavim da sam isključivo iz radoznalih pobuda - probala Push-up farmerke u Salsi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne mrdaju
-
maraska
#3607 Re: What to wear???
Gdje to ima za kupiti?wewa wrote:btw, moram prijaviti upecan Kooi Knitware dzemper, mornarski - naprosto sam poludila za tom firmom
click for more http://www.kooi-knit.com/
- wewa
#3608 Re: What to wear???
radnjica na m. dvoru, odmah do mutvaka - tu se prodaje i Odeja, posteljine i sl...maraska wrote:Gdje to ima za kupiti?wewa wrote:btw, moram prijaviti upecan Kooi Knitware dzemper, mornarski - naprosto sam poludila za tom firmom
- hadzinicasa
#3609 Re: What to wear???
da potiskujem svoju.... šta?wewa wrote: samo ti potiskuj svoju seksualnost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- wewa
#3610 Re: What to wear???
onaj osjecaj kad ti na sto spuste vrele ustipke i dobar slani kajmakhadzinicasa wrote:da potiskujem svoju.... šta?wewa wrote: samo ti potiskuj svoju seksualnost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- hadzinicasa
#3611 Re: What to wear???
aaaaaaaaa bademi u čokoladi s cimetomwewa wrote:onaj osjecaj kad ti na sto spuste vrele ustipke i dobar slani kajmakhadzinicasa wrote:da potiskujem svoju.... šta?wewa wrote: samo ti potiskuj svoju seksualnost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e bona začatali smo temu skroz. prekidaj.
- wewa
#3612 Re: What to wear???
kad sam gladna...
ontopic, ima li sta vrijedno odlaska u Altu? kotton, waikiki i sl?
- hadzinicasa
#3613 Re: What to wear???
naaaaaahwewa wrote:kad sam gladna...![]()
ne znam baš....
ja lično nisam nikad sebi ništa našla, ali vidim da ih ima koji nađu i to pravo lijepe komade u Kottonu. Mango - sniženje, imaš sportskih radnji par i eto
- alica.k
#3614 Re: What to wear???
ja nosim sta mi god dasNot My Idea wrote:ja nosim samo farmerke (i caksire). jesam li ja normalna
- wewa
#3615 Re: What to wear???
meni se isto svidjelo ponesto u kottonu ali mi zahmetli potegnuti do m.dvora... pa reko' da ne idem bezze. mango nula bodova, nosim samo njihove basic modele, a toga imam.hadzinicasa wrote:naaaaaahwewa wrote:kad sam gladna...![]()
ne znam baš....
ja lično nisam nikad sebi ništa našla, ali vidim da ih ima koji nađu i to pravo lijepe komade u Kottonu. Mango - sniženje, imaš sportskih radnji par i eto
nego, waikiki za muskarce (i djecu), super se odrzava!
- hadzinicasa
#3616 Re: What to wear???
izgubi oblik sve nakon 2 pranja (čitaj ofuca se)wewa wrote:meni se isto svidjelo ponesto u kottonu ali mi zahmetli potegnuti do m.dvora... pa reko' da ne idem bezze. mango nula bodova, nosim samo njihove basic modele, a toga imam.hadzinicasa wrote:naaaaaahwewa wrote:kad sam gladna...![]()
ne znam baš....
nego, waikiki za muskarce (i djecu), super se odrzava!
- wewa
#3617 Re: What to wear???
waikiki? onda smo mi imali srece...hadzinicasa wrote:
izgubi oblik sve nakon 2 pranja (čitaj ofuca se)
-
mumy
#3618 Re: What to wear???
Moj momak dosta toga uzme u Waikikiju i sve je kvalitetno.Narocito hlace su im dobre.Nista se nisu promjenile ,a kostale su 35 KM,sto je smijesno jeftino.Pijaca je skuplja.Ja imam rozi mantilic,prezadovoljna sam i cijenom i kvalitetom za tu cijenu.wewa wrote:waikiki? onda smo mi imali srece...hadzinicasa wrote:
izgubi oblik sve nakon 2 pranja (čitaj ofuca se)
- anestezija123
#3619 Re: What to wear???
Nice! Kakve su cijene?wewa wrote:btw, moram prijaviti upecan Kooi Knitware dzemper, mornarski - naprosto sam poludila za tom firmom
- Nadinka
#3620 Re: What to wear???
Evo današnje dnevne kombinacije: http://malezensketeme.com/post/16940
a tu su vec 4 cure u nagradnoj igri koje cekaju vase lajkove
http://malezensketeme.com/post/category ... a_vas_stil
a tu su vec 4 cure u nagradnoj igri koje cekaju vase lajkove
http://malezensketeme.com/post/category ... a_vas_stil
- wewa
#3621 Re: What to wear???
od 30 do 120 KM. kvalitet je stvarno, stvarno dobaranestezija123 wrote:Nice! Kakve su cijene?wewa wrote:btw, moram prijaviti upecan Kooi Knitware dzemper, mornarski - naprosto sam poludila za tom firmom
- Nadinka
#3622 Re: What to wear???
Hej drage moje, evo jucerasnje dnevne kombinacije ko nije vidio:http://malezensketeme.com/post/18153
danas ide novi komad sedmice
a kakvo vam se svidja ova nagradna igra sa Mangom i odziv?
danas ide novi komad sedmice
a kakvo vam se svidja ova nagradna igra sa Mangom i odziv?
- Nadinka
#3623 Re: What to wear???
Kakav bi kroj, svečanije ili klasika??semlaca wrote:Nagradna igra s Mangom super ideja, da mi se nije mrsko uslikati sad bi (danas sam sva Mango) Inače, sve pohvale za sajt sve je super.
Trebam prijedlog za haljinu jednostavnu, u nekoj svijetloj boji, po mogućnosti dužina do koljena (obući ću je početkom marta) gdje da tražim???
Vidjela sma d au mangu stoji jos na snizenju ona jedna krem haljinica onako svecanija (moze psoluziti cak i umjetso vjencanice
Ima i novih nekoliko finih haljina, ja imam jednu za favorita bice u ponedeljak kao komad sedmice,mnogo mi se dopada,

U Kotonu cu vidjeti veceras kakvo je stanje pra prijavim
- swirl
#3624 Re: What to wear???
Blago tebi na toj velicinisemlaca wrote:prilika je svečana, bratovo vjenčanje ja sam u veličini xs, s, odnosno 34,36 sve zavisi kako gdje..
tako da bi i išla na neku svečaniju varijantu, brat mi se jednom ženi, nadam se![]()
hvala Nadi....
- wewa
#3625 Re: What to wear???
ja sam se krupnija rodilaswirl wrote:Blago tebi na toj velicinisemlaca wrote:prilika je svečana, bratovo vjenčanje ja sam u veličini xs, s, odnosno 34,36 sve zavisi kako gdje..
tako da bi i išla na neku svečaniju varijantu, brat mi se jednom ženi, nadam se![]()
hvala Nadi....