Ako im ja kazem da cu snimiti pjesmu bas me zanima hoce li doci.A,nece jer do mene mogu za 10 min po asfaltu i nece ispasti "face".Nece ona biti glavna u prilogu i ne bi se imali kome smijati.Jesu seljaci u pusko mitraljez_Reds_ wrote:
Neka ih je stid i sram. Ovo je dno dna, ne znam da li može dalje. Ismijavaju ljude zato što žive na selu, zato što nemaju asfalt do kuće. A ovoj novinarki su vrhunski dosezi oni članci na ekskluziva.ba koje bi bolje napisalo dijete u osnovoj školi.
Može li se kako ovaj Hayat izbrisati skroz za MOjaTV-e, gade mi se. Pogotovo zato sto prave emisije kao što su "ispuni mi želju" i kao obilaze ljude tamo negdje, a onda naprave ovakvu i ismijavaju iste ljude.
Hayat
Moderator: anex
-
gerberica
#3601 Re: Hayat
-
snowflake_
#3602 Re: Hayat
ovo je stvarno dno dna. Ne razumijem sta je poenta ovog priloga??? Da se pokaze gdje djevojka zivi? Da ima planinarski dom u komsiluku? Nije mi jasno: ovakvi "novinari" sebe nazivaju svjetskim novinarima i furaju se kao neka elita, profesionalizam na nivou sta sve ne i onda naprave prilog o ovome :S Ko je ova novinarka da ismijava nekoga? Sto je to ona bolja od ove djevojke?
Pogledah prilog i bas mi bi zao djevojke. Jadna ih ugostila fino, sta ce koliko je mogla...i nadje se ova "novinarka" da je ismijava. Sredila se fol nabacila sponzorsku odjecu pa hajde da nekoga ismijavam. Pa bona pogledaj sebe prvo. Koje komplekse moras imati da ovako nesto snimis i ismijavas nekoga. Boze sacuvaj.
Jezik je covjekov najveci neprijatelj pa fino nek se zapita doticna da li je ispravno ovo sto radi.
Daleko su ovi novinari od "svjetskih".
Karma is a bitch baby.
Pogledah prilog i bas mi bi zao djevojke. Jadna ih ugostila fino, sta ce koliko je mogla...i nadje se ova "novinarka" da je ismijava. Sredila se fol nabacila sponzorsku odjecu pa hajde da nekoga ismijavam. Pa bona pogledaj sebe prvo. Koje komplekse moras imati da ovako nesto snimis i ismijavas nekoga. Boze sacuvaj.
Jezik je covjekov najveci neprijatelj pa fino nek se zapita doticna da li je ispravno ovo sto radi.
Karma is a bitch baby.
- karanana
#3603 Re: Hayat
a jucer im prilog o nekom motociklisti trkacu i prikazuju njegove "vjestine i znanja" na motoru.
kao prezivio neku tesku nesrecu, fali mu pola organa, covjek u drugom autu pogino. navodno motociklista nije kriv a prikazuju ga fura zenicom, vozi bez ruku na jednom tocku itd.
kao prezivio neku tesku nesrecu, fali mu pola organa, covjek u drugom autu pogino. navodno motociklista nije kriv a prikazuju ga fura zenicom, vozi bez ruku na jednom tocku itd.
-
nova_korisnica
#3604 Re: Hayat
Ova asfaltusa ne skida cvike ni u kuci? Hmmm, sto ti je odgoj....a o novinarskom zanatu necu ni pricati....ali se bureka i kolaca sigurno najela 
- karanana
#3605 Re: Hayat
vidi pite dobre.
eeee moja mirza, eto ti imas talenat i zivis u gradu i sve super. a dva jaja ne znas ispeci. ljepota. ja bih sad otiso gore u planinu bez srkleta, jedna kucica, par ovaca, krava, cist zrak. jos fino vako jedna mlada koja ovako razvije i na drvima ispece res burek.....
eeee moja mirza, eto ti imas talenat i zivis u gradu i sve super. a dva jaja ne znas ispeci. ljepota. ja bih sad otiso gore u planinu bez srkleta, jedna kucica, par ovaca, krava, cist zrak. jos fino vako jedna mlada koja ovako razvije i na drvima ispece res burek.....
- _Reds_
#3606 Re: Hayat
Ma kladim se da je i ona negdje porijeklom iz nekog bosanskog sela, ali eto ljudi cim u grad dodju, pozive, zaborave ko su i odakle su, i odu ismijavati ljude koji zive na selu, koji nemaju asfalt do kuce, pa im se ne moze u stiklama doci do kuce. Da je sreca ova drzava bi podsticala ljude da se vracaju iz gradova na sela, jer je u gradu sve manje hajra kakvog.karanana wrote:vidi pite dobre.
A znam ja i ovi koji su silom ratnih prilika se dokopali Sarajeva, inache pitanje je da li bi ga ikad u zivotu vidjeli, i sada kada vide kravu ili ovcu prave se kao da su vidjeli vanzemaljca.
- johntra
#3607 Re: Hayat
Eki što je kriza u Hayatu, koriste se i privatna vozila za službena putovanja...
Pa i Mirza je iz Goražda isto, odlično se snalazi na domaćem terenu....
-
StupskaBitanga
#3608 Re: Hayat
Hayat baš i ne ide mislim ZMBT im postali i voditeljijohntra wrote:Eki što je kriza u Hayatu, koriste se i privatna vozila za službena putovanja...![]()
Ma haos
-
donja_crtica
#3609 Re: Hayat
ja zaista ne mogu ovog izrugivanja. fakat bezobrazno i krajnje nefer prema djevojci. treba im na FB pisat...
- Loulou
#3610 Re: Hayat
U nekoliko navrata, gledajući ovaj video, mi je došlo da zaplačem.
Mehida djeluje kao dobra, prostodušna osoba. Želim joj sve najbolje u životu.
O Hayatovim "novinarima" i "prilozima", iako je tema, ne bih.
- alibaba_i_30_godina
#3611 Re: Hayat
Iskreno, i mene je dirnula. Tacno se kod nje moze primijetiti nas stari bosanski mentalitet, onako skromna kuca ona je njih ugostila sto je najbolje mogla, cak im napravila i da jedu.Loulou wrote:U nekoliko navrata, gledajući ovaj video, mi je došlo da zaplačem.![]()
Najgori su ovi koji se ismijavaju ovakvim ljudima, obicno su njihovi korijeni potekli i sa vecim sela ... da bude jasno, da nemam nista protiv ljudi sa sela.
- minjonja
#3612 Re: Hayat
apel hayatu: molim vas prodajte sve sto imate i donirajte u dobre svrhe i prestanite da postojite!!!
evo natjerah se gledati ovo smece od klipa mada sam najgore i slutila. cura ne zna da pjeva to stoji, ali oni ismijavaju sto neko zivi na selu, a sami hayatovci se dice nekakvim svjetskim, evropskim kvalitetom tv programa. a majka mu stara prilog vam se sastoji od 6 minuta ubrzanog snimka voznje uz jednu od najgorih pjesama sa ovih prostora - gas gas. ma sve da su mozarta pustili, kakav je to prilog? idu snimiti intervju sa nekom djevojkom, a nju cujemo svega 3 puta kako progovara. da ne spominjem kako je nekulturno pricati s nekim sa suncanim naocalima, pogotovo kad je to cista furka jer se vidi da je sunce vec bilo zaslo. btw, ko je voditeljici kriv sto nosi do*icnjak dok se jos snijeg ni u gradu nije otopio? KO GLEDA OVAJ HAYAT MOLIM VAS, KAKO SE DRZE IZNAD VODE??
evo natjerah se gledati ovo smece od klipa mada sam najgore i slutila. cura ne zna da pjeva to stoji, ali oni ismijavaju sto neko zivi na selu, a sami hayatovci se dice nekakvim svjetskim, evropskim kvalitetom tv programa. a majka mu stara prilog vam se sastoji od 6 minuta ubrzanog snimka voznje uz jednu od najgorih pjesama sa ovih prostora - gas gas. ma sve da su mozarta pustili, kakav je to prilog? idu snimiti intervju sa nekom djevojkom, a nju cujemo svega 3 puta kako progovara. da ne spominjem kako je nekulturno pricati s nekim sa suncanim naocalima, pogotovo kad je to cista furka jer se vidi da je sunce vec bilo zaslo. btw, ko je voditeljici kriv sto nosi do*icnjak dok se jos snijeg ni u gradu nije otopio? KO GLEDA OVAJ HAYAT MOLIM VAS, KAKO SE DRZE IZNAD VODE??
- super.nova
#3613 Re: Hayat
Gledala sam taj prilog i na kraju ostala u soku... Sta je trebalo? Da me nasmije?? Dajte molim vas, pa sta ako zivi na selu, nije jedina... Cestitam na ekskluzivi!
Ovo vise govori o njihovoj povrsnosti i zelji da se pokazu kao "elita", "gradjani" ili sta vec, nego toj djevojci. Neko je vec rekao, cura fakat djeluje kao dobricak.
Btw Kladim se da je veliki broj uposlenika Hayata upravo sa sela.
Ovo vise govori o njihovoj povrsnosti i zelji da se pokazu kao "elita", "gradjani" ili sta vec, nego toj djevojci. Neko je vec rekao, cura fakat djeluje kao dobricak.
Btw Kladim se da je veliki broj uposlenika Hayata upravo sa sela.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3614 Re: Hayat
necu klinuti da vidim taj prilog, ali sam gledala kad su Medihu doveli kao goscu u prosloj sezoni ZMBT..naravno, isti povod, da je ismijavaju
ona pjeva, svi se smijulje..strashno
ona pjeva, svi se smijulje..strashno
- citadela
#3615 Re: Hayat
Dobro rece - kompleksi rade. Nadati je se da je ovim prilogom barem nakratko zalijecila neke svoje licne frustracije i kompleske, i da je ovo bila dovoljna doza, pa da moze u nove radne pobjede; osim toga, drugi smisao ovaj prilog nema niti bi mogao da ima.snowflake_ wrote:ovo je stvarno dno dna. Ne razumijem sta je poenta ovog priloga??? Da se pokaze gdje djevojka zivi? Da ima planinarski dom u komsiluku? Nije mi jasno: ovakvi "novinari" sebe nazivaju svjetskim novinarima i furaju se kao neka elita, profesionalizam na nivou sta sve ne i onda naprave prilog o ovome :S Ko je ova novinarka da ismijava nekoga? Sto je to ona bolja od ove djevojke?
Karma is a bitch baby.
- luckylaka
#3616 Re: Hayat
Ova polupismena prostakusa od tzv.voditelja bila mi je odvratna jos od pocetka a sad je jos gora.I kad mi neko kaze Hayat na br.1.To smece od tv kuce ce samo sebe da srusi ABD.Brena,Brega niz ce se nastaviti Kustom ...
- BHF_Manijak
#3617 Re: Hayat
Nista gore neko kad se papanka docepa grada pa onda lijeci komplekse! FUj, znao sam da su dno dna, ai ovo je i dno probilo!!! 
-
StupskaBitanga
#3618 Re: Hayat
Narode čekajte pa polako
Ovo je samo početak. Snimiće ona singl malo golotinje, vrckanja guzom i eto ti nove Verene C.
Ovo je samo početak. Snimiće ona singl malo golotinje, vrckanja guzom i eto ti nove Verene C.
-
gerberica
#3619 Re: Hayat
Da sam na mjestu ove djevojke ja bih njih tuzila-Hayat tv.Nije djevojka kriva sto ne zivi u centru Sarajeva.Vjerujem da je postenija i da ima vise karaktera od ove "princeze".Valjda je Svrakicima dobra za neke stvari ako ne zna sta je profesionalizam.Ma, samo da ja vidim ovu ustogljenu gdje nadrobila bih ja njoj u minuti da ne bi znala sta je snaslo. 
- RIZVA
#3620 Re: Hayat
Jadno,bijedno...suvisno je bilo sta reci uopste o tv Hayat a pogotovo o samom prilogu ove kokoške...
- Man of steel
#3621 Re: Hayat
Šta zna emancipovana seljenačura šta je selo i priroda.
ONO koje za život zarađuje tračevima i zabadanjem nosa u tuđe stvari našlo je za shodno da se šprda i cirkuzi sa jednom neiskvarenom seljančicom koja je za ovu hayatovu žbljohu pojam ljepote i ženstvenosti u svakom mogućem smislu.
Naučilo guzove izbaciti, navući tange, zamazati se puderom, nabaciti đozle i misli da je pojam ženstvenosti naspram ove putene seljančice koja onako rumena i neiskvarena izgleda prirodnije i ljepše od ovog akrapa milion puta.
ONO koje za život zarađuje tračevima i zabadanjem nosa u tuđe stvari našlo je za shodno da se šprda i cirkuzi sa jednom neiskvarenom seljančicom koja je za ovu hayatovu žbljohu pojam ljepote i ženstvenosti u svakom mogućem smislu.
Naučilo guzove izbaciti, navući tange, zamazati se puderom, nabaciti đozle i misli da je pojam ženstvenosti naspram ove putene seljančice koja onako rumena i neiskvarena izgleda prirodnije i ljepše od ovog akrapa milion puta.
-
donja_crtica
#3622 Re: Hayat
Man of steel wrote:Šta zna emancipovana seljenačura šta je selo i priroda.
Surovo, al u glavu
-
Mezopotamija
#3623 Re: Hayat
Voljela bi znati, da doticna Mirza ovo cita. Iako cita nadmena seoska novinarka ide onom "I losa reklama je reklama", ne shavatajuci gdje je to primjenjivo.
Mnogo mi je bilo zao ove djevojke, ne razumijem kako se covjek ne zamisli i na tren sebe stavi u tu poziciju da ga neko ismijava? Znala je da reaguje kada joj je Emina Karisik uzvratila tamo gdje najvise boli, tad je osudjivala ponizavanje, zaziranje u duboke rane, trebali smo da je sazalijevamo
Da bi ona ovo sad uradila, samo da joj pozelim da sve sto drugima voli da radi da Bog da njoj svi radili, a i ovaj sabanluk od njihove televizije da zavrsi cirkus.
Mnogo mi je bilo zao ove djevojke, ne razumijem kako se covjek ne zamisli i na tren sebe stavi u tu poziciju da ga neko ismijava? Znala je da reaguje kada joj je Emina Karisik uzvratila tamo gdje najvise boli, tad je osudjivala ponizavanje, zaziranje u duboke rane, trebali smo da je sazalijevamo
Da bi ona ovo sad uradila, samo da joj pozelim da sve sto drugima voli da radi da Bog da njoj svi radili, a i ovaj sabanluk od njihove televizije da zavrsi cirkus.
- Cholina_Lokica
#3624 Re: Hayat
Ne mogu sad da preslusam, sta pricaju
Kako se ismijava 
- karanana
#3625 Re: Hayat
a sta emina karisik? nisam u toku. sta se desavalo?Mezopotamija wrote:Voljela bi znati, da doticna Mirza ovo cita. Iako cita nadmena seoska novinarka ide onom "I losa reklama je reklama", ne shavatajuci gdje je to primjenjivo.
Mnogo mi je bilo zao ove djevojke, ne razumijem kako se covjek ne zamisli i na tren sebe stavi u tu poziciju da ga neko ismijava? Znala je da reaguje kada joj je Emina Karisik uzvratila tamo gdje najvise boli, tad je osudjivala ponizavanje, zaziranje u duboke rane, trebali smo da je sazalijevamo![]()