imas na ebay 1 dolar kod nas je oko 4-5 kmNoaLada wrote:Iko vidio negdje ova čuda za pravljenje hair bun?
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- rinna0304
#3601 Re: Sarajevo shoping
-
BJB
#3602 Re: Sarajevo shoping
VV, imas u apotekama one drLuigi il tako nekako..Provjereno dobre, kvalitetne, perive, dugotrajne.zamzija wrote:Veno - pogledaj po prodavnicama koje prodaju veš i pidžame - Extreme Intimo, Ključ, ima gore u BBI-ju tamo mislim na trećem spratuVenomousV wrote:gdje ima finih papuca (za po kuci)?
da nisu one obicne kakvih ima na svakom koraku i da su kvalitetne
- VenomousV
#3603 Re: Sarajevo shoping
haha luigi, ima li i mario?
hvala BJB
hvala BJB
- Miss D
#3604 Re: Sarajevo shoping
Potpis.rinna0304 wrote:imas na ebay 1 dolar kod nas je oko 4-5 kmNoaLada wrote:Iko vidio negdje ova čuda za pravljenje hair bun?
a uzmi staru carapu crnu i odsjeci joj onaj vrh i samo je prevrni par x dobijes ovo
i carapa se uopce ne vidi
provjereno i testirano
Razvali koju carapu i rolaj
-
NoaLada
#3605 Re: Sarajevo shoping
A znam da ima na ebayu povoljno, ali nikako mi se ne da čekati dvije sedmice da dođe iz Hong Konga ili Kine.Miss D wrote:Potpis.rinna0304 wrote:imas na ebay 1 dolar kod nas je oko 4-5 kmNoaLada wrote:Iko vidio negdje ova čuda za pravljenje hair bun?
a uzmi staru carapu crnu i odsjeci joj onaj vrh i samo je prevrni par x dobijes ovo
i carapa se uopce ne vidi
provjereno i testirano
Razvali koju carapu i rolaj![]()
Hvala na ideji, nadam se da se stvarno neće vidjeti, jer imam tanku kosu.
-
tutku
#3606 Re: Sarajevo shoping
Zna li neko gdje mogu naci neku dobru zimsku jaknu tipa Mammut, Columbia, ili cak i nesto kao Wellensteyn vidjeh da je jedan od forumasa pisao sve najbolje o ovoj jakni.. hvalaa

-
cvrcak i mrav
#3607 Re: Sarajevo shoping
U Intersportu se moze naci poneka Jack Wolfskin jakna/ dobar kvalitet/, Columbia ima prodavnicu kod Vjecne vatre; imali jakni - ne znam, Mammut slabo gdje izuzev laznjaka.tutku wrote:Zna li neko gdje mogu naci neku dobru zimsku jaknu tipa Mammut, Columbia, ili cak i nesto kao Wellensteyn vidjeh da je jedan od forumasa pisao sve najbolje o ovoj jakni.. hvalaa![]()
-
tutku
#3608 Re: Sarajevo shoping
Znam za tu prodavnicu Columbie kod vjecne, ali nesto nisam siguran da je ono original, dobro je da ima neko iskustva pa da me moze demantovati... hvala ti u svakom slucajucvrcak i mrav wrote:U Intersportu se moze naci poneka Jack Wolfskin jakna/ dobar kvalitet/, Columbia ima prodavnicu kod Vjecne vatre; imali jakni - ne znam, Mammut slabo gdje izuzev laznjaka.tutku wrote:Zna li neko gdje mogu naci neku dobru zimsku jaknu tipa Mammut, Columbia, ili cak i nesto kao Wellensteyn vidjeh da je jedan od forumasa pisao sve najbolje o ovoj jakni.. hvalaa![]()
-
Eli05
#3609 Re: Sarajevo shoping
Potpis.
[/quote]
A znam da ima na ebayu povoljno, ali nikako mi se ne da čekati dvije sedmice da dođe iz Hong Konga ili Kine.
[/quote]
Rodica mi je nedavno ekla da je kupila u Bingu, kosta 2-3 KM . I ja se kanim da kupim al nekako bas rijetko tamo svracam.
A znam da ima na ebayu povoljno, ali nikako mi se ne da čekati dvije sedmice da dođe iz Hong Konga ili Kine.
Rodica mi je nedavno ekla da je kupila u Bingu, kosta 2-3 KM . I ja se kanim da kupim al nekako bas rijetko tamo svracam.
-
SarajevoBH
#3610 Re: Sarajevo shoping
Columbia radnja kod vjecne ne postoji vise.tutku wrote:Znam za tu prodavnicu Columbie kod vjecne, ali nesto nisam siguran da je ono original, dobro je da ima neko iskustva pa da me moze demantovati... hvala ti u svakom slucajucvrcak i mrav wrote:U Intersportu se moze naci poneka Jack Wolfskin jakna/ dobar kvalitet/, Columbia ima prodavnicu kod Vjecne vatre; imali jakni - ne znam, Mammut slabo gdje izuzev laznjaka.tutku wrote:Zna li neko gdje mogu naci neku dobru zimsku jaknu tipa Mammut, Columbia, ili cak i nesto kao Wellensteyn vidjeh da je jedan od forumasa pisao sve najbolje o ovoj jakni.. hvalaa![]()
- iceman ze
#3611 Re: Sarajevo shoping
Lafuma, sva zenska odjeca u pola cijene.
Mozda je neka forumasica zainteresovana....
Mozda je neka forumasica zainteresovana....
- Baby
#3612 Re: Sarajevo shoping
da li je iko zna gdje ima kupiti u Sarajevu skroz čipkanu majcu nešto ovako http://2.bp.blogspot.com/_rYgvxA-LwjA/T ... ce+top.jpg
-
Raska
#3613 Re: Sarajevo shoping
Ovih dana na svakom izlogu piše ono kao stigla nova kolekcija za jesen zimu.
A pošto je internet čudo ukucam naziv tog brenda i malo progluglam.. Kakva crna nova kolekcija, istina je da je stigla pošiljka robe u trgovinu i to je sto posto tačno, ali da je nova kolekcija nigdje veze. Najčešće se radi o robi koja je "prošla Evropom", i sve ono što je ostalo evo stiglo nama. Artikli koji su u EU davno na sniženjima kod nas se prodaju veoma skupo.
Zato kada na izlogu pročitate stigla nova kolekcija u većini slučajeva je čista navlakuša-
A pošto je internet čudo ukucam naziv tog brenda i malo progluglam.. Kakva crna nova kolekcija, istina je da je stigla pošiljka robe u trgovinu i to je sto posto tačno, ali da je nova kolekcija nigdje veze. Najčešće se radi o robi koja je "prošla Evropom", i sve ono što je ostalo evo stiglo nama. Artikli koji su u EU davno na sniženjima kod nas se prodaju veoma skupo.
Zato kada na izlogu pročitate stigla nova kolekcija u većini slučajeva je čista navlakuša-
-
bob sap
#3614 Re: Sarajevo shoping
zar ocekujes da ce i kod nas biti moda iz 2012Raska wrote:Ovih dana na svakom izlogu piše ono kao stigla nova kolekcija za jesen zimu.
- Better Man
#3615 Re: Sarajevo shoping
Bude i novih stvari,a ali dosta stvari koje vidite u katalogu nema ni na mapi kod nas, niti će ikada biti!bob sap wrote:zar ocekujes da ce i kod nas biti moda iz 2012Raska wrote:Ovih dana na svakom izlogu piše ono kao stigla nova kolekcija za jesen zimu.
Zato kada na izlogu pročitate stigla nova kolekcija u većini slučajeva je čista navlakuša-pa normalno da ce nama zadnjim slati... npr.drug u italiji kupio tene kod nas ih nigdje nema,al bukvalno nigdje mozda ce tek slijedece godine biti furka
- Baby Jane
#3616 Re: Sarajevo shoping
gdje ima kupiti dvodijelnih sportskih kupacih (zenskih) vecih brojeva gornjeg dijela? 
-
lajk
#3617 Re: Sarajevo shoping
Ima u alti u lc waikiki sve sto je na stranici u katalogu i u nas je 
-
audrey
#3618 Re: Sarajevo shoping
Zdravo svima! Zna li neko gdje u Sarajevu mogu naci slicnu sofu/fotelju kao na linku ispod?
- Ductus Holedocus
#3619 Re: Sarajevo shoping
kupiti fensi solje,case i tako to
-
nova_korisnica
#3620 Re: Sarajevo shoping
Wmf preko put narodne banke...Ductus Holedocus wrote:kupiti fensi solje,case i tako to
- Ductus Holedocus
- aribes
#3622 Re: Sarajevo shoping
Mislim da su takvi satovi oko 100 KM, ako hoces da pitam prolazim pored Swatch radnje haman svaki dan
- Ductus Holedocus
#3623 Re: Sarajevo shoping
mozearibes wrote:Mislim da su takvi satovi oko 100 KM, ako hoces da pitam prolazim pored Swatch radnje haman svaki dan
- adis.p
#3624 Re: Sarajevo shoping
Imal gdje šta da je sniženo?
I jel pocela dolazit ski oprema u ove radnje po skenderiji i BBI? 
-
Sheftelija
#3625 Re: Sarajevo shoping
Coin Casa u BBI, Mercator, Izbor trgovine, prodavnica kod pijace Markale (ne znam tačan naziv, kad ides od tramvajske stanice, sa desne strane prije pijace dodje).Ductus Holedocus wrote:kupiti fensi solje,case i tako to