Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
rinna0304

#3601 Re: Sarajevo shoping

Post by rinna0304 »

NoaLada wrote:Iko vidio negdje ova čuda za pravljenje hair bun? :D
Image
imas na ebay 1 dolar kod nas je oko 4-5 km :) a uzmi staru carapu crnu i odsjeci joj onaj vrh i samo je prevrni par x dobijes ovo :D i carapa se uopce ne vidi :) provjereno i testirano :D
BJB

#3602 Re: Sarajevo shoping

Post by BJB »

zamzija wrote:
VenomousV wrote:gdje ima finih papuca (za po kuci)?
da nisu one obicne kakvih ima na svakom koraku i da su kvalitetne :D
Veno - pogledaj po prodavnicama koje prodaju veš i pidžame - Extreme Intimo, Ključ, ima gore u BBI-ju tamo mislim na trećem spratu :)
VV, imas u apotekama one drLuigi il tako nekako..Provjereno dobre, kvalitetne, perive, dugotrajne.
ImageJesu malo skuplje ali vrijede toliko.
VenomousV

#3603 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

haha luigi, ima li i mario? :D

hvala BJB ;-)
Miss D

#3604 Re: Sarajevo shoping

Post by Miss D »

rinna0304 wrote:
Image
imas na ebay 1 dolar kod nas je oko 4-5 km :) a uzmi staru carapu crnu i odsjeci joj onaj vrh i samo je prevrni par x dobijes ovo :D i carapa se uopce ne vidi :) provjereno i testirano :D
Potpis.
Razvali koju carapu i rolaj :D
:thumbup:
NoaLada

#3605 Re: Sarajevo shoping

Post by NoaLada »

Miss D wrote:
rinna0304 wrote:
Image
Potpis.
:thumbup:
A znam da ima na ebayu povoljno, ali nikako mi se ne da čekati dvije sedmice da dođe iz Hong Konga ili Kine.
Hvala na ideji, nadam se da se stvarno neće vidjeti, jer imam tanku kosu. :)
tutku

#3606 Re: Sarajevo shoping

Post by tutku »

Zna li neko gdje mogu naci neku dobru zimsku jaknu tipa Mammut, Columbia, ili cak i nesto kao Wellensteyn vidjeh da je jedan od forumasa pisao sve najbolje o ovoj jakni.. hvalaa :-D :-D
cvrcak i mrav

#3607 Re: Sarajevo shoping

Post by cvrcak i mrav »

tutku wrote:Zna li neko gdje mogu naci neku dobru zimsku jaknu tipa Mammut, Columbia, ili cak i nesto kao Wellensteyn vidjeh da je jedan od forumasa pisao sve najbolje o ovoj jakni.. hvalaa :-D :-D
U Intersportu se moze naci poneka Jack Wolfskin jakna/ dobar kvalitet/, Columbia ima prodavnicu kod Vjecne vatre; imali jakni - ne znam, Mammut slabo gdje izuzev laznjaka.
tutku

#3608 Re: Sarajevo shoping

Post by tutku »

cvrcak i mrav wrote:
tutku wrote:Zna li neko gdje mogu naci neku dobru zimsku jaknu tipa Mammut, Columbia, ili cak i nesto kao Wellensteyn vidjeh da je jedan od forumasa pisao sve najbolje o ovoj jakni.. hvalaa :-D :-D
U Intersportu se moze naci poneka Jack Wolfskin jakna/ dobar kvalitet/, Columbia ima prodavnicu kod Vjecne vatre; imali jakni - ne znam, Mammut slabo gdje izuzev laznjaka.
Znam za tu prodavnicu Columbie kod vjecne, ali nesto nisam siguran da je ono original, dobro je da ima neko iskustva pa da me moze demantovati... hvala ti u svakom slucaju :thumbup:
Eli05

#3609 Re: Sarajevo shoping

Post by Eli05 »

Potpis.
:thumbup:[/quote]

A znam da ima na ebayu povoljno, ali nikako mi se ne da čekati dvije sedmice da dođe iz Hong Konga ili Kine.
Hvala na ideji, nadam se da se stvarno neće vidjeti, jer imam tanku kosu. :)[/quote]

Rodica mi je nedavno ekla da je kupila u Bingu, kosta 2-3 KM . I ja se kanim da kupim al nekako bas rijetko tamo svracam.
SarajevoBH

#3610 Re: Sarajevo shoping

Post by SarajevoBH »

tutku wrote:
cvrcak i mrav wrote:
Znam za tu prodavnicu Columbie kod vjecne, ali nesto nisam siguran da je ono original, dobro je da ima neko iskustva pa da me moze demantovati... hvala ti u svakom slucaju :thumbup:
Columbia radnja kod vjecne ne postoji vise.
iceman ze

#3611 Re: Sarajevo shoping

Post by iceman ze »

Lafuma, sva zenska odjeca u pola cijene.

Mozda je neka forumasica zainteresovana.... :D
Baby

#3612 Re: Sarajevo shoping

Post by Baby »

da li je iko zna gdje ima kupiti u Sarajevu skroz čipkanu majcu nešto ovako http://2.bp.blogspot.com/_rYgvxA-LwjA/T ... ce+top.jpg
Raska

#3613 Re: Sarajevo shoping

Post by Raska »

Ovih dana na svakom izlogu piše ono kao stigla nova kolekcija za jesen zimu.
A pošto je internet čudo ukucam naziv tog brenda i malo progluglam.. Kakva crna nova kolekcija, istina je da je stigla pošiljka robe u trgovinu i to je sto posto tačno, ali da je nova kolekcija nigdje veze. Najčešće se radi o robi koja je "prošla Evropom", i sve ono što je ostalo evo stiglo nama. Artikli koji su u EU davno na sniženjima kod nas se prodaju veoma skupo.
Zato kada na izlogu pročitate stigla nova kolekcija u većini slučajeva je čista navlakuša-
bob sap

#3614 Re: Sarajevo shoping

Post by bob sap »

Raska wrote:Ovih dana na svakom izlogu piše ono kao stigla nova kolekcija za jesen zimu.
A pošto je internet čudo ukucam naziv tog brenda i malo progluglam.. Kakva crna nova kolekcija, istina je da je stigla pošiljka robe u trgovinu i to je sto posto tačno, ali da je nova kolekcija nigdje veze. Najčešće se radi o robi koja je "prošla Evropom", i sve ono što je ostalo evo stiglo nama. Artikli koji su u EU davno na sniženjima kod nas se prodaju veoma skupo.
Zato kada na izlogu pročitate stigla nova kolekcija u većini slučajeva je čista navlakuša-
zar ocekujes da ce i kod nas biti moda iz 2012 :-D pa normalno da ce nama zadnjim slati... npr.drug u italiji kupio tene kod nas ih nigdje nema,al bukvalno nigdje mozda ce tek slijedece godine biti furka :)
Better Man

#3615 Re: Sarajevo shoping

Post by Better Man »

bob sap wrote:
Raska wrote:Ovih dana na svakom izlogu piše ono kao stigla nova kolekcija za jesen zimu.
zar ocekujes da ce i kod nas biti moda iz 2012 :-D pa normalno da ce nama zadnjim slati... npr.drug u italiji kupio tene kod nas ih nigdje nema,al bukvalno nigdje mozda ce tek slijedece godine biti furka :)
Bude i novih stvari,a ali dosta stvari koje vidite u katalogu nema ni na mapi kod nas, niti će ikada biti!
Baby Jane

#3616 Re: Sarajevo shoping

Post by Baby Jane »

gdje ima kupiti dvodijelnih sportskih kupacih (zenskih) vecih brojeva gornjeg dijela? :D
lajk

#3617 Re: Sarajevo shoping

Post by lajk »

Ima u alti u lc waikiki sve sto je na stranici u katalogu i u nas je :thumbup:
audrey

#3618 Re: Sarajevo shoping

Post by audrey »

Zdravo svima! Zna li neko gdje u Sarajevu mogu naci slicnu sofu/fotelju kao na linku ispod?

Ductus Holedocus

#3619 Re: Sarajevo shoping

Post by Ductus Holedocus »

kupiti fensi solje,case i tako to
nova_korisnica

#3620 Re: Sarajevo shoping

Post by nova_korisnica »

Ductus Holedocus wrote:kupiti fensi solje,case i tako to
Wmf preko put narodne banke...
Ductus Holedocus

#3621 Re: Sarajevo shoping

zna li neko,kako se krecu cijene ovakvih swatch-ovih satova
[imgImage

Uploaded with ImageShack.us][/img]
aribes

#3622 Re: Sarajevo shoping

Post by aribes »

Mislim da su takvi satovi oko 100 KM, ako hoces da pitam prolazim pored Swatch radnje haman svaki dan
Ductus Holedocus

#3623 Re: Sarajevo shoping

aribes wrote:Mislim da su takvi satovi oko 100 KM, ako hoces da pitam prolazim pored Swatch radnje haman svaki dan
moze ;-)
adis.p

#3624 Re: Sarajevo shoping

Post by adis.p »

Imal gdje šta da je sniženo? :-D I jel pocela dolazit ski oprema u ove radnje po skenderiji i BBI? :)
Sheftelija

#3625 Re: Sarajevo shoping

Post by Sheftelija »

Ductus Holedocus wrote:kupiti fensi solje,case i tako to
Coin Casa u BBI, Mercator, Izbor trgovine, prodavnica kod pijace Markale (ne znam tačan naziv, kad ides od tramvajske stanice, sa desne strane prije pijace dodje).
Post Reply