Nevjerovatno je da kako iznosis svoje licne neutemeljene i proizvoljne stavove, pa znas li ti kako funkcionise Razvojna banka? Cime je regulisano njeno poslovanje? Ko je vlasnik kapitala? Koje su procedure za dobijanje kredita? Ako si tako tako dobro upucena u poslovanje Razvojne banke onoda navedi koji su to "njeni" ljudi kojima je odobren novac bez da pita sto bi ti rekla?? Banka ima svoje procedure i ne moze odobriti nikome ni fening ako on za to neispunjava sve uslove.Noddle wrote:Nisam zeljela da povrijedim tvoj ego. Moja pitanja su ovdje upucena tebi jer si ti pisao o tome. Vidjela sam problem u onom tvom vjerovatno. Banka ne daje kredite bez osiguranja da ce neko vratiti taj novac, ali Razvojna banka svojim ljudima daje bez da pita i zato je to toliki problem. Zbog toga sto sam svjesna cinjenice da Razvojna banka Federacije radi za pojedine ljude, a ne za Federaciju imala sam potrebu da te pitam da vidim je li mozda grijesim.Helikopter wrote: Nemam ja sta da branim Fahru niti bilo koga, nisam ja njegov advokat, on advokate sigurno ima, ako mu budu sta potrebni, ja pokusavam da budem objektivan i realan. Ja sam napisao da niko ne daje kredite na lijepe oci nego ih pokriva raznoraznim hipotekama, itd.
Na ta tvoja pitanja sta je Banka uzela Fahri od hipoteka, ko stoji iza razvojne banke i na koji nacin, odakle razvojnoj banci kapital i tekuci novac za rad i finansiranje razvojnih projekata i koliko je projekata ona do sada finansirala, pokrivala, pratila obrati se njima razvojnoj banci pa neka ti dadnu infopodatke koji te interesuju.
Po tebi je ta banka nalik stolu sa povrcem i vocem na pijaci pa ono ako se gazdi svidi musterija dobije djaba..
Takve izjave su pravi proizvod medijskih nasrtaja na tu banku. Dajte ljudi uozbiljiite se i ne vjerujte slijepo svemu sto svi pa i Avaz plasira u eter. Para ne lijepe oči nema, kao sto nema djabe ni u stare babe..narodski receno..