Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- RMD
#3602 Re: Real Madrid C.F.
ovo je po meni go505sCrtom wrote:
- ratata
#3603 Re: Real Madrid C.F.
za ovo gadjanje Kasiljasa Sevilja je zasluzila da bude diskvalifikovana iz Kupa
odbrambena igra sa kontrama je zakon, pobjedaaaaaaaaaa
happy birthday Mourinho
odbrambena igra sa kontrama je zakon, pobjedaaaaaaaaaa
happy birthday Mourinho
-
LSD
#3604 Re: Real Madrid C.F.
Jok, nije nikakoRMD wrote:ovo je po meni go505sCrtom wrote:
- ultima_palabra
#3605 Re: Real Madrid C.F.
EPIC FAIL
Majku im varvarsku, šta ono rade od St.Ikera
Najbolje kako je Mourinho potpuno uštopao Navasa Arbeloom, uz pomoć veznog reda... na Bernabeu ih treba udarat, a ne dat im plakat
-
ek0
- ultima_palabra
#3607 Re: Real Madrid C.F.
Evo iz drugog ugla...

-
missko
#3608 Re: Real Madrid C.F.
Ovdje izgleda da nije presla punim obimom.ultima_palabra wrote:Evo iz drugog ugla...
-
fixer
#3609 Re: Real Madrid C.F.
Joj da mi je Di Mariu nauciti da je i desna noga ipak noga. Vrijedilo bi svih para. Odbrana je bila super. Utakmica Murinho style. Nije lose ni naucit ekipu da igra na taj nacin.
- Neelix
#3610 Re: Real Madrid C.F.
nisam gledao utakmicu, ali ovo na slikama je go.
-
5 0 5
#3611 Re: Real Madrid C.F.
Neelix wrote:nisam gledao utakmicu, ali ovo na slikama je go.
Sad sam pogledao iz svih mogućih uglova i jako je teško reći. Negdje se čini da jeste, negdje ne. Zavisi od ugla. Ja mislim da nije gol. Dobar, jako lijep gol Benzeme.
- ultima_palabra
#3612 Re: Real Madrid C.F.
Na 1:26 se najbolje vidi... nije gol
- ratata
#3613 Re: Real Madrid C.F.
ko ih shishaultima_palabra wrote:
Majku im varvarsku, šta ono rade od St.IkeraKakva sramota za španski fudbal je ova Sevilla...
Najbolje kako je Mourinho potpuno uštopao Navasa Arbeloom, uz pomoć veznog reda... na Bernabeu ih treba udarat, a ne dat im plakat
-
LSD
#3614 Re: Real Madrid C.F.
Na 1:18 se najbolje vidi...gol jeultima_palabra wrote:
Na 1:26 se najbolje vidi... nije gol
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3615 Re: Real Madrid C.F.
Jeste gol je i sta sad!!! tvoja barca nije zakinuta i nemas potrebu komentarisati 
- fedor
#3616 Re: Real Madrid C.F.
Zadovoljan sam igrom Reala! Benzema 
- ultima_palabra
#3617 Re: Real Madrid C.F.
Dajte ba ljudi, smirite loma... mislim da nije gol, lopta cijelo vrijeme dira stativu, da je ušla skroz u gol dirajući stativu, Albiol bi imao otpor od stative prilikom izbacivanja... jbg odoh sad u geometriju
Uglavnom situacija je takva da se ne može sudiji zamjeriti šta god da je odlučio.
- Charuga
- Globalni moderator
#3618 Re: Real Madrid C.F.
A sada druga strana price sa istog IZVORA kao i jucerasnja:
Nastavlja se rat u Real Madridu
Mourinho prijeti: „Ostajem ako Valdano ode!“
Nakon što je predsjednik Real Madrida Florentino Perez svom sportskom direktoru dopustio da prouči tržište u potrazi za novim trenerom kraljevskog klupa, oglasio se i Jose Mourinho.
Prema pisanju Asa, Portugalac ne želi Valdana u svlačionicama i na treninzima sportskog kampa u Valdebebasu. Mourinho je, kako tvrde sportske novine, jasno rekao da on u junu ostaje, ali jedino ako Valdano ode; u suprotnom, potpuno je isključen njegov ostanak u Realu, prenosi Dnevnik.hr.
Rat između Valdana i Mourinha se nastavlja. Protekle sedmice, Portugalac je na pitanje novinara o sportskom direktoru odgovorio samo jednim "No comment", dok je u nedjelju jasno dao do znanja da on s Valdanom "nema posla" i da odgovara samo predsjedniku Florentinu Perezu i izvršnom direktoru Joé Angel Sanchezu.
Valdano je donedavno tvrdio da s Mourinhom nema problema, ali kako sad stvari stoje i nakon "izdaje" i predsjednika Pereza koji je sportskog direktora poslao u lov na novog trenera, Mourinho je u Realu ostao sam, razočaran i ranjenog ega.
Uprava Real Madrida pokušala je izgladiti odnose sa stručnjakom udovoljivši njegovim željama. Doveli su mu na posudbu Adebayora, ali pitanje je do kada će to uspjeti odvratiti žustrog i svojeglavog Mourinha od "rata" s Valdanom.
Nakon što je predsjednik Real Madrida Florentino Perez svom sportskom direktoru dopustio da prouči tržište u potrazi za novim trenerom kraljevskog klupa, oglasio se i Jose Mourinho.
Prema pisanju Asa, Portugalac ne želi Valdana u svlačionicama i na treninzima sportskog kampa u Valdebebasu. Mourinho je, kako tvrde sportske novine, jasno rekao da on u junu ostaje, ali jedino ako Valdano ode; u suprotnom, potpuno je isključen njegov ostanak u Realu, prenosi Dnevnik.hr.
Rat između Valdana i Mourinha se nastavlja. Protekle sedmice, Portugalac je na pitanje novinara o sportskom direktoru odgovorio samo jednim "No comment", dok je u nedjelju jasno dao do znanja da on s Valdanom "nema posla" i da odgovara samo predsjedniku Florentinu Perezu i izvršnom direktoru Joé Angel Sanchezu.
Valdano je donedavno tvrdio da s Mourinhom nema problema, ali kako sad stvari stoje i nakon "izdaje" i predsjednika Pereza koji je sportskog direktora poslao u lov na novog trenera, Mourinho je u Realu ostao sam, razočaran i ranjenog ega.
Uprava Real Madrida pokušala je izgladiti odnose sa stručnjakom udovoljivši njegovim željama. Doveli su mu na posudbu Adebayora, ali pitanje je do kada će to uspjeti odvratiti žustrog i svojeglavog Mourinha od "rata" s Valdanom.
- ratata
#3619 Re: Real Madrid C.F.
Plavih_11 wrote:A sada druga strana price sa istog IZVORA kao i jucerasnja:
-
ek0
- ultima_palabra
#3621 Re: Real Madrid C.F.
To... neka svako gleda svoja posla u interesu kluba. To amateri se ne bih složio, ova je prva sezona nakon dugo vremena u kojoj čovjek ne mora čupati kosu gledajući odbranu RMek0 wrote:Ne znam sta je Mourinho umislio, ali je vjerovatno lud ako misli da moze otjerati Valdana. Bolje bi mu bilo da malo motivise igrace, jer igramo k'o amateri. Nadam se da je to samo trenutni pad forme. A njegovo je da na kraju osvoji bar 2 trofeja, u suprotnom neka se 'fata noge.
- LeonardoAC
#3622 Re: Real Madrid C.F.
to jednostavno nije ista ekipa bez Higuaina...
-
extraordinary
#3623 Re: Real Madrid C.F.
Mourinho je zbog sličnih stvari napustio Chelsea, zapravo otjeran je jer nije mogao uklopiti Ballacka i Shevchenka u ekipu, a nije ih on doveo, već mu ih je Roman nametnuo. Želi graditi ekipu na svoj način kako je bilo u Interu i ako mu to Perez ne dopusti, ne vidim zašto bi Mourinho htio ostati.ultima_palabra wrote: To... neka svako gleda svoja posla u interesu kluba. To amateri se ne bih složio, ova je prva sezona nakon dugo vremena u kojoj čovjek ne mora čupati kosu gledajući odbranu RMZa napadačku igru se nadam da će se vratiti kada bude najviše trebalo.
-
ek0
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#3625 Re: Real Madrid C.F.
ek0 wrote:Ne znam sta je Mourinho umislio, ali je vjerovatno lud ako misli da moze otjerati Valdana. Bolje bi mu bilo da malo motivise igrace, jer igramo k'o amateri. Nadam se da je to samo trenutni pad forme. A njegovo je da na kraju osvoji bar 2 trofeja, u suprotnom neka se 'fata noge.
koja dva trofeja