N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#3601 Re: N.K. Čelik Zenica
Evo ja cu nesto reci za Popovica ali me nemojte napadati
Popovic je sranje kakvi su igraci bili u juniorima iz one generacije kada su osvojili titulu ..A svi znamo kako su oni zavrsili.. Od njih jedino se Zaha ispalio ostali su vecina u Vitezu ..
-
LSD
#3602 Re: N.K. Čelik Zenica
Dali bi vi pakaša za Tomića ili Jamaka
jer kreativnost je misaona imenica za veznjake Čelika
- Co0l
#3603 Re: N.K. Čelik Zenica
A Titam' meni nesto veceras izgledo onaj Popovic dobro 
- Arteta
#3604 Re: N.K. Čelik Zenica
Popovic je bas bi dobar, ucestvovao je u par dobrih akcija.samo_ti wrote:Meni je bas Popovic bio katastrofa kada je usao![]()
Ribic, nije bilo vremena da nesto pokaze.
Sve u svemu, idemo na krila i bekove, a suplji smo u sredini.
Veznog neka izmisle![]()
I proslu sezonu smo mi kuburili sa tim problemima, ali neki splet okolnosti i nadahnuca odredjenih igraca je doprinjeo tome da to ne bude tako izrazeno.
Nama je veceras Kajkut igrao centralnog veznog, eto dokle je bilo doslo.
Ni onaj Burekovic nije bio los u drugom poluvremenu.
- Partijaner
#3605 Re: N.K. Čelik Zenica
Meni sinoc cak i Dedic bio bolji od Mesanovica, bas gotivim tog igraca, nekako kada ga pogledas rekao bi na prvi pogleda hakljav igrac ne zna lotpe primiti, medjutim sve suprotno, nekako mi malo baca na Gomeza, nije neki dribler ali je radilica.
Sinoc se vidjelo da nam fali neki kreator u igri koji ce uputiti taj zadnji pas prema Mesi i Kajkutu koji je sinoc igrao sve pozicije.
Mali Ribic se barem za sad nije nista pokazao, nijedan centarsut nije uputio kako treba, ali ima utakmica mozda mala trema je dala svoj znacaj, uglavnom ovo mora i moze bolje. Protiv Olimpika moramo uzeti 3 boda, u slucaju poraza posjecenost ce opet opasti.
Sinoc se vidjelo da nam fali neki kreator u igri koji ce uputiti taj zadnji pas prema Mesi i Kajkutu koji je sinoc igrao sve pozicije.
Mali Ribic se barem za sad nije nista pokazao, nijedan centarsut nije uputio kako treba, ali ima utakmica mozda mala trema je dala svoj znacaj, uglavnom ovo mora i moze bolje. Protiv Olimpika moramo uzeti 3 boda, u slucaju poraza posjecenost ce opet opasti.
- phillie
#3606 Re: N.K. Čelik Zenica
djaba vam kreativnost kad vam je krampa napad.LSD wrote:Dali bi vi pakaša za Tomića ili Jamaka![]()
jer kreativnost je misaona imenica za veznjake Čelika
Last edited by phillie on 30/07/2013 20:40, edited 1 time in total.
- dinty2
#3607 Re: N.K. Čelik Zenica
ljudi ba...ovaj kepec adilović je preloš golman
kriv je za neke prosute bodove i prošle sezpne,,a evo i sada
podhitno zamjena golmana,,, i veća koncentracija u odbrani ,,ako se misli pobjedjivati
podhitno zamjena golmana,,, i veća koncentracija u odbrani ,,ako se misli pobjedjivati
- phillie
#3608 Re: N.K. Čelik Zenica
Kriv sto nije odbranio penal?dinty2 wrote:ljudi ba...ovaj kepec adilović je preloš golman
-
Eborg
#3609 Re: N.K. Čelik Zenica
Zamjera mu se što je loše izboksovao loptu nakon koje je došlo do penala.
- splend
#3610 Re: N.K. Čelik Zenica
direktno je kriv za penal. izletio, slabo izbacio loptu. prosle godine ista situacija je bila i protiv sarajeva, slabao boksao, melunovic cini mi se prihvatio loptu na 7-8 metara i zabio mu gol. stvarno je los u tim procjenima..phillie wrote:Kriv sto nije odbranio penal?dinty2 wrote:ljudi ba...ovaj kepec adilović je preloš golman
- phillie
#3611 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa onda se moze zamjerati i Stajicu sto je igrao rukom, ili onome sto nije izblokirao sut koji je doveo do igranja rukom.....Eborg wrote:Zamjera mu se što je loše izboksovao loptu nakon koje je došlo do penala.
-
Djubre_
#3612 Re: N.K. Čelik Zenica
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- Partijaner
#3613 Re: N.K. Čelik Zenica
Onaj ko je ukrao novac iz kase za hljeba ne imao mater mu ybm u picku.
- Arteta
#3614 Re: N.K. Čelik Zenica
Kakav je bio Aldin Dzidic u Celiku sto je igrao tu prije desetak godina, kasnije igrao u BiH za Posusje i Zepce.
Ja nikako da se sjetim ko je taj lik, ali evo vidim sad dao gol za Shakhter u trecem pretkolu LP.
Ja nikako da se sjetim ko je taj lik, ali evo vidim sad dao gol za Shakhter u trecem pretkolu LP.
-
Djubre_
#3615 Re: N.K. Čelik Zenica
Visok momak... spica igrao... malo mlitav bio.. sad je unapredovo.. mlad je tada bio. Iz juniora mislim da je dosao u a tim
- kamen spoticanja
#3616 Re: N.K. Čelik Zenica
Dobar...gotivila ga raja pravo...valjda sto je iz blatuseArteta wrote:Kakav je bio Aldin Dzidic u Celiku sto je igrao tu prije desetak godina, kasnije igrao u BiH za Posusje i Zepce.
-
Djubre_
#3617 Re: N.K. Čelik Zenica
http://www.zenicablog.com/zenica/ljudi/ ... C4%87.html
- Ajatolah_
#3618 Re: N.K. Čelik Zenica
Valjda će se saznati uskoro šta i kako.Anid Travančić sutra potpisuje za FK Sarajevo
Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Anid Travančić novi je igrač FK Sarajevo.
Uprava njegovog bivšeg kluba Čelika postigla je sporazum sa rukovodstvom Sarajeva za ovog fudbalera, te će Travančić u novoj sezoni nositi brodo dres.
Travančić je nakon samovoljnog napuštanja Čelika na kraju prošle sezone suspendovan iz kluba, a prethodnih dana se špekulisalo o njegovom potpisu za Sarajevo, što se na kraju pokazalo i tačnim.
Potpis će se sutra zvanično i dogoditi, te će mladi reprezentativac naše zemlje do kraja sezone nositi dres viceprvaka naše zemlje.
ss.ba
Imam neki osjećaj da ćemo igrati 0:0 sljedeću utakmicu, valjda nećemo.
- phillie
#3619 Re: N.K. Čelik Zenica
izgleda da je sarajevo dobilo Travancica i 10.000KM

- splend
#3620 Re: N.K. Čelik Zenica
vala su i pitari pali macku za usi cim im je travancic pojacanje
nego, onom levatu sekiju istice haman ugovor za pola godine, a kako ga nekim cudom nisu uspjeli prodati u frajburg, augsburg, minhen 1860, legiju, dinamo zg, imam osjecaj da ce mu otac opet prijetnjama ljudima u celiku, levata vratit kod nas
jedini moguci spas je da mu zeljo aBd opet ponudi ugovor
svakako mu oni tepaju da je nekakv beg, mati mila 
nego, onom levatu sekiju istice haman ugovor za pola godine, a kako ga nekim cudom nisu uspjeli prodati u frajburg, augsburg, minhen 1860, legiju, dinamo zg, imam osjecaj da ce mu otac opet prijetnjama ljudima u celiku, levata vratit kod nas
-
Djubre_
#3621 Re: N.K. Čelik Zenica
Suti, ni kod nas nisu nista bolja pojacanja niti igraci 
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#3622 Re: N.K. Čelik Zenica
Koliko je dao golova kako je dosao u Zelju i da li je nesto osvojio sa Zeljom ?splend wrote:
nego, onom levatu sekiju istice haman ugovor za pola godine, a kako ga nekim cudom nisu uspjeli prodati u frajburg, augsburg, minhen 1860, legiju, dinamo zg, imam osjecaj da ce mu otac opet prijetnjama ljudima u celiku, levata vratit kod nasjedini moguci spas je da mu zeljo aBd opet ponudi ugovor
svakako mu oni tepaju da je nekakv beg, mati mila
-
Mustang1
#3623 Re: N.K. Čelik Zenica
Sa onakvom ekipom Zelje kada napadac sve sto treba da uradi je da se postavi i gurne loptu u mrezu i ja bih zabijao redovno .. Sad kad Zelji i ne ide tako dobro odnosno nemaju bas igrace koji guraju loptu na njega vidi se kakav je balvan
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#3624 Re: N.K. Čelik Zenica
Kad sad mu ne ide dobro ??? On je izgleda vec bivsi Zeljin igrac, samo jos da je finih para uzeti... Hvala vam na njemu...
- Impavidus
#3625 Re: N.K. Čelik Zenica
Travančić po onome što sam ga ja gledao par utakmica itekako ima potencijala, ali ako ga odluči usmjeriti na pravu stranu i posvetiti se karijeri maksimalno.
I ne samo on nego sve i jedan sportista. Ili ćeš biti "fudbalerčić i šminkerčić i da ti je jedino bitno da nakon utakmice trebama pričaš da si neko i nešta", ili ćeš sa druge strane biti ozbiljan sportista i posvetiti se karijeri i nekom normalnom životu.
I ne samo on nego sve i jedan sportista. Ili ćeš biti "fudbalerčić i šminkerčić i da ti je jedino bitno da nakon utakmice trebama pričaš da si neko i nešta", ili ćeš sa druge strane biti ozbiljan sportista i posvetiti se karijeri i nekom normalnom životu.