samo malo...ti ono procitaoMarlboroGold wrote:To nije fin kojeg si opisao. Kad ti zena kaze ti si fin ali... znaci da nisi njen tip i to je kratko i jasno. Ne mora znaciti da ganja bildere sta vec.
Te sto si opisao u drugom dijelu su teske bete, inceli i slicno.
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- biggrin
#3601 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
- cendlerbing
#3602 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sjećam se kad sam se prvi put zaljubila. 
Odmah u lošeg momka. Pušio je, pio, padao razrede, bježao s časova i non stop imal na licu neki izraz buntovnika bez razloga.
Sjećam se jednog lošeg također, od prije dvije godine...taj se koristio i lakim (koliko sam znala) drogama. Psovao je čak i dok tepa. 22 % tijela mu je bilo pod tetovažama.
Eee, al kakve je oči imao...
Oba puta sam se divila iz daljine, jer se nikako nisam mogla zamisliti u nekoj vezi s takvim tipovima.
Odmah u lošeg momka. Pušio je, pio, padao razrede, bježao s časova i non stop imal na licu neki izraz buntovnika bez razloga.
Sjećam se jednog lošeg također, od prije dvije godine...taj se koristio i lakim (koliko sam znala) drogama. Psovao je čak i dok tepa. 22 % tijela mu je bilo pod tetovažama.
Eee, al kakve je oči imao...
Oba puta sam se divila iz daljine, jer se nikako nisam mogla zamisliti u nekoj vezi s takvim tipovima.
- MarlboroGold
#3603 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jbg dosadno mi jebiggrin wrote:samo malo...ti ono procitaoMarlboroGold wrote:To nije fin kojeg si opisao. Kad ti zena kaze ti si fin ali... znaci da nisi njen tip i to je kratko i jasno. Ne mora znaciti da ganja bildere sta vec.
Te sto si opisao u drugom dijelu su teske bete, inceli i slicno.![]()
- cendlerbing
#3605 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Koliko tačno ti je dosadnoMarlboroGold wrote:Jbg dosadno mi jebiggrin wrote:samo malo...ti ono procitaoMarlboroGold wrote:To nije fin kojeg si opisao. Kad ti zena kaze ti si fin ali... znaci da nisi njen tip i to je kratko i jasno. Ne mora znaciti da ganja bildere sta vec.
Te sto si opisao u drugom dijelu su teske bete, inceli i slicno.![]()
- pustopoljina
#3606 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma kad ti kaze da si fin ali ..to znaci da ti nista ne fali, ali da izmedju vas nije kliknulo. Ne mirisete se.MarlboroGold wrote:To nije fin kojeg si opisao. Kad ti zena kaze ti si fin ali... znaci da nisi njen tip i to je kratko i jasno. Ne mora znaciti da ganja bildere.
Ali kad zena zeni kaze za nekog muskarca da je pravo fin, znaci da je materijal za braka, prije svega posten i iskren, pa vidi, mozda kliknes s njim i lagano upozorenje drugarici da ce drzati njegovu stranu, ako se to dvoje spandjaju, pa joj se ova bude jadala.
- Yenna
#3607 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
“Ne mogu biti dio svijeta u kojem muškarci oblače svoje supruge kao prostitutke, pokazujući sve što treba njegovati. U kojem ne postoji pojam časti i dostojanstva, a čovjek se na druge može osloniti samo kada kažu ‘Obećajem’. U kojem žene ne žele djecu, a muškarci ne žele obitelj. U kojem naivčine vjeruju da su uspješni sjedeći za upravljačem očevih automobila, a otac koji ima malo moći vam pokušava dokazati da ste nitko i ništa. U kojem ljudi lažno tvrde da vjeruju u Boga s čašicom alkohola u ruci i manjkom ikakvog razumijevanja svoje religije. U kojem se pojam ljubomore smatra sramotnim, a skromnost je mana. U kojem ljudi zaboravljaju na ljubav, pa jednostavno traže najboljeg partnera.
U kojem ljudi popravljaju svaku sitnicu na svom automobilu, ne štedeći ni vrijeme ni novac, a sami izgledaju toliko loše da to može skriti samo skupocjeni automobil. U kojem mladići troše novac svojih roditelja u noćnim klubovima, majmuniraju se, a djevojke se zbog toga u njih zaljubljuju. U kojem se muškarce i žene više ne može identificirati i u kojem se sve to zajedno zove slobodnim izborom, no one koji odaberu drugačiji put nazivaju ‘retardiranima'”
Ovo je navodno citat Keanu Reevsa, ne znam da li je zaista lično njegov al je divan...
i ne bih ja tu ništa dodala više.
U kojem ljudi popravljaju svaku sitnicu na svom automobilu, ne štedeći ni vrijeme ni novac, a sami izgledaju toliko loše da to može skriti samo skupocjeni automobil. U kojem mladići troše novac svojih roditelja u noćnim klubovima, majmuniraju se, a djevojke se zbog toga u njih zaljubljuju. U kojem se muškarce i žene više ne može identificirati i u kojem se sve to zajedno zove slobodnim izborom, no one koji odaberu drugačiji put nazivaju ‘retardiranima'”
Ovo je navodno citat Keanu Reevsa, ne znam da li je zaista lično njegov al je divan...
- MarlboroGold
#3608 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Toliko da ne znam sta cu sa sebe. Nema mi Belajkecendlerbing wrote: Koliko tačno ti je dosadno
- MarlboroGold
#3609 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Upravo to. Nije kliknulo ili nisi njen tip.pustopoljina wrote:Ma kad ti kaze da si fin ali ..to znaci da ti nista ne fali, ali da izmedju vas nije kliknulo. Ne mirisete se.MarlboroGold wrote:To nije fin kojeg si opisao. Kad ti zena kaze ti si fin ali... znaci da nisi njen tip i to je kratko i jasno. Ne mora znaciti da ganja bildere.
Ali kad zena zeni kaze za nekog muskarca da je pravo fin, znaci da je materijal za braka, prije svega posten i iskren, pa vidi, mozda kliknes s njim i lagano upozorenje drugarici da ce drzati njegovu stranu, ako se to dvoje spandjaju, pa joj se ova bude jadala.
-
almir90
#3610 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
@Malboro, pa de mi objasni onda razliku?pustopoljina wrote:Ma kad ti kaze da si fin ali ..to znaci da ti nista ne fali, ali da izmedju vas nije kliknulo. Ne mirisete se.MarlboroGold wrote:To nije fin kojeg si opisao. Kad ti zena kaze ti si fin ali... znaci da nisi njen tip i to je kratko i jasno. Ne mora znaciti da ganja bildere.
Ti o kojima vi pišete su zadnja opcija ženama kada dođu u vrijeme da žele porodicu a ne mogu naći nekoga drugog, tj. boljeg od dotičnog. To je ono držanje muškarca na klupi kao prijatelja dok se traži nešto bolje sa strane - a ako se ne nađe nešto bolje onda se iz prijateljstva 'naglo' stvori nešto više. Što je glupost, i mnogi muškarci čak o ovome i ne znaju.
Samo jedna forumašica je ovdje priznala da ne može biti u prijateljskim odnosima sa muškarcem koji ne osjeća ništa prema njoj (naće se ona već) - i to je to. Mnoge to neće priznati da je ovo istina, ali realno mnoge tako razmišljaju.
U principu treba se potruditi da ne budeš muškarac koji dođeš kao zadnja opcija nekoj ženi, jer možeš biti siguran da ćeš imati relativno nesretan život.
- King Theoden
#3611 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Toliko ti se sviđa?nova_ja wrote:al je divan
Hm, otkriću ti tajnu koju nisam planirao otkrivati.
Ja sam autor gore citiranih redova
- Yenna
#3612 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Onda si divan, samo izbij iz glave ideju o farbanju plizzz....Dino34 wrote:Toliko ti se sviđa?nova_ja wrote:al je divan
Hm, otkriću ti tajnu koju nisam planirao otkrivati.
Ja sam autor gore citiranih redova
- Euphoria
#3613 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma biće divan I sa pramen očima.
Najbitnije je da je divan iznutra. Ako mu ne bude stajalo, ofarbamo ga kad dodje
Najbitnije je da je divan iznutra. Ako mu ne bude stajalo, ofarbamo ga kad dodje
- cendlerbing
#3614 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jel to Dino hoće da izvuče pramen

- King Theoden
- biggrin
#3616 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
ti se ofarbaj u roze onda, k'o zorica brunclik
- pustopoljina
#3617 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Tebi bi, dok si mladji, pasalo da pustis vise te čipe, na glavi, a (ne mogu vjerovati da ovo pisem), rijesis se brade.
Ima vremena za kratak friz i pustanje brade.
Edit: i previse si tamnoput za plavo..radije smedje svjetlije.
Ima vremena za kratak friz i pustanje brade.
Edit: i previse si tamnoput za plavo..radije smedje svjetlije.
- King Theoden
- pustopoljina
#3619 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Gdje ti je ona slika sad? Cini mi se i da imas previse bublaste obraze za onaj look (imam i ja, ne mislim nista lose).
- MarlboroGold
#3620 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Razlika je što si pod "fin" udrobio sve i svašta. I što stoji i što ne stoji. Ja sam samo na to ukazao - ok nešto eventualno jesi pogodio, ali većinu nisi. Zadnja opcija (a možda druga, treća, četvrta - možda ne baš zadnja) nekoj ženi. Nemoj govoriti u množini i manje prati Red Pill, Jordana Petersona i ostalo.almir90 wrote:@Malboro, pa de mi objasni onda razliku?pustopoljina wrote:Ma kad ti kaze da si fin ali ..to znaci da ti nista ne fali, ali da izmedju vas nije kliknulo. Ne mirisete se.MarlboroGold wrote:To nije fin kojeg si opisao. Kad ti zena kaze ti si fin ali... znaci da nisi njen tip i to je kratko i jasno. Ne mora znaciti da ganja bildere.
Ti o kojima vi pišete su zadnja opcija ženama kada dođu u vrijeme da žele porodicu a ne mogu naći nekoga drugog, tj. boljeg od dotičnog. To je ono držanje muškarca na klupi kao prijatelja dok se traži nešto bolje sa strane - a ako se ne nađe nešto bolje onda se iz prijateljstva 'naglo' stvori nešto više. Što je glupost, i mnogi muškarci čak o ovome i ne znaju.
Samo jedna forumašica je ovdje priznala da ne može biti u prijateljskim odnosima sa muškarcem koji ne osjeća ništa prema njoj (naće se ona već) - i to je to. Mnoge to neće priznati da je ovo istina, ali realno mnoge tako razmišljaju.
U principu treba se potruditi da ne budeš muškarac koji dođeš kao zadnja opcija nekoj ženi, jer možeš biti siguran da ćeš imati relativno nesretan život.
- King Theoden
#3621 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Znam, zato sam i rekao da moram smršati za taj style.pustopoljina wrote:Gdje ti je ona slika sad? Cini mi se i da imas previse bublaste obraze za onaj look (imam i ja, ne mislim nista lose).
Nemam sad neku dobru sliku na kojoj se vidi realno stanje, al tu je to negdje kao na ovim slikama.

Ovako je trenutno. Do prije mjesec sam imao dužu kosu

i opet je puštam.
Do proljeća bi trebala imati potrebnu dužinu.
- cendlerbing
#3622 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma kakvo farbanje bogati 
- pustopoljina
#3623 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Samo pustaj kosu, dobro ti je.
Pa nek' se farba,ako hoce, ni po muke skinuti...samo nemoj plavo bas, precrn si.
Pa nek' se farba,ako hoce, ni po muke skinuti...samo nemoj plavo bas, precrn si.
- MarlboroGold
#3624 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jbt pobjegneš sa atributa i nađeš ih na drugoj temi 
- King Theoden
#3625 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Haj ti šuti, ne razumiješ se u moducendlerbing wrote:Ma kakvo farbanje bogati
Nećete mi ograditi onaj style bez obzira šta da napišete