Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nivelacija wrote:Struja, telekom, institucije,agencije administacija koefcijent 2 apsolun0tno nezasluzeno legendo..
Ti volis da tako ostane kao i bakir da gradi 3 kilometra oko sebilja ali bosna je mnogo veca..
Nivelacija wrote:Struja, telekom, institucije,agencije administacija koefcijent 2 apsolun0tno nezasluzeno legendo..
Ti volis da tako ostane kao i bakir da gradi 3 kilometra oko sebilja ali bosna je mnogo veca..
ne gradi on ni to
pola grada sa oronulim fasadama
sve sto je oronulije i starije u izvornom vidu to je turistima interesantnije...zna pn sta radi
It_is_a_Leclerc wrote:
A dobro. Mirsad Hadžikadić je ionako trojanski konj kojeg je jedna frakcija u SDA vješto podmetnula Bošnjacima. Taman je svima uzeo onoliko koliko je potrebno da Šefik Džaferović pobijedi.
Upravo tako. Šta reći, nego ''bravo, kreteni...''.
Suplja prica, rekoh mozemo po uplati PDVa. Ti si ga uplatio u Travniku i za struju i za telekom.
Samo nema ljutnje kada bude gori omjer.
Nece niko da kaze, mozda ima neki razlog zasto se vise tu zaradi u realnom sektoru.
It_is_a_Leclerc wrote:
A dobro. Mirsad Hadžikadić je ionako trojanski konj kojeg je jedna frakcija u SDA vješto podmetnula Bošnjacima. Taman je svima uzeo onoliko koliko je potrebno da Šefik Džaferović pobijedi.
Banksy ne spustaj se tako nisko, ne prilici ti a nisi ni tolika budala da znas da nije tako.
Sta reci u ovakvim slucajevima nego "pusti budalu..."
Banksy wrote:a da je Hadžikadić SDA trojanac, mislim da je već danas svima jasno.
Slažem se.
Banksy wrote:
Znači, SDA 'biznis' lobi...
Značajno je da imamo nezavisnog kandidata za člana Predsjedništva BiH koji je jedno respektabilno ime (Mirsad Hadžikadić,op.a.) i bit će interesantan njegov nastup, odnosno mogućnost da putem mreža izvede na političku scenu one apstinente kojih je 50 posto.
Banksy wrote:a da je Hadžikadić SDA trojanac, mislim da je već danas svima jasno.
Slažem se.
Banksy wrote:
Značajno je da imamo nezavisnog kandidata za člana Predsjedništva BiH koji je jedno respektabilno ime (Mirsad Hadžikadić,op.a.) i bit će interesantan njegov nastup, odnosno mogućnost da putem mreža izvede na političku scenu one apstinente kojih je 50 posto.
Slažem se.
Banksy wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Ja sam to skontao kad je navlačio Komšicu glasove kod Senada u dnevniku,a Bećirovića blatio.
It_is_a_Leclerc wrote:
Ja sam to skontao kad je navlačio Komšicu glasove kod Senada u dnevniku,a Bećirovića blatio.
KatarinaKosaca wrote:Svi vi koji ste mu dali glas, stavili ste Dzaferovica u fotelju. Pa, sjetite se ponekad kad tipkate o "glupom narodu"
svima nama koji smo tako potrosili glas je apsolutno svejedno da li je pobjedio krezo Dzefik Shaferovich ili deathbabyface Benis Dechirevich- isto govno, drugaciji pakirung…
Last edited by Hajvan on 08/10/2018 16:25, edited 1 time in total.