Drvosjeca iz Dejcica wrote:To se zove zabijanje glave u pijesak, ljudi ne žele ili ne smiju pogledati istini u oči. A Arzulah me samo par dana ranije tako samouvjereno ubjeđivao da se sve radi po nalogu Amerikanaca i tada sam mu rekao iz tvojih usta u Božije uši. Danas kada je izvjesno da od te priče nema ništa ostaje mu samo još patetično postiranje gluposti jer druge opcije nema.
Ja tebe ne smatram negativcem u priči i ona fotka balavog djeteta koju sam stavio ne održava tvoj stav (nisi ti taj koji dreči nego oni drugi, i baš zbog toga i pišem ovaj post), ali... Samo iz jednog jedinog razloga bi ti trebao - ako se već ne slažeš iz ovog ili onog razloga s pokretanjem revizije presude (poštujem drukčiji stav, slično sam i ja mislio kada je tek spomenuta revizija, ali sam tada i kazao, ne vjerujući u takvu mogućnost, da bih podržao reviziju samo ako je naša strana makar u tajnosti prikupljala dokaze i pripremala aplikaciju, jer nisam vjerovao da bi nešto, što bi se u/radilo u zadnje dvije hefte do isteka roka, moglo išta biti drugo do Bakirovo politikantstvo - i desilo se nemoguće: saznali smo upravo to, da se radilo u tajnosti cijelo vrijeme!), ne zbog samog pokretanja (kako si rekao) nego, kako ti reče, "pogrešnog ili loše" izabranog "geopolitičkog" trenutka da se ona pokrene - makar šutit, a ne vikat beslovesno kako je glupost pokretanje revizije, kako je sjednica PIC-a (pazi ovo:
koja se ne bi ni desila da je nije,
po prvi put, sazvala Rusija, što meni, obrnuto, ukazuje na veliki strah kod srpske strane, pa i zabrinutost ruske, ali sigurno ne zbog "integriteta institucija BiH i jačanja BiH kao države" nego nečeg drugog) dokaz da je Zapad okrenuo leđa Bakiru, time i reviziji, i sl.
Trebao bi makar šutit naprosto zbog toga - ne što time nećeš ispasti "realan kritičar" koji razmišlja hladno i pragmatično, neki pojedinac među nama koji, za razliku od nas koji emotivno pjenimo, razmišlja kritički i zrelo, i koji će sutra, ako bi aplikacija bila odbačena, moći kazat, slavodobitno i trijumfalno: JESAM LI VAM REK'O!? nego - što te taj tvoj stav odmah i pravo svrstava na stranu (jer isto
istcato, "realno i očito" govore i iste argumente iznose) Dodika, Govedarice, Krajšnika, Vučića, Dačića, Dragana Čovića, Nikolića, Vlajkija, Ivanića, Šešelja, Stevandića, Ivancova, itd.
Zato, nemoj biti na njihovoj strani molim te, i ako se ne slažeš s pokretanjem revizije makar šuti o tome...Ima tema kamaru, piši, al' nemoj pisat na ovoj...Ili, piši, nema nikkih problema, al' onda shvati i prihvati da ću te ja nastojat "mlatit" svim i svačim k'o što bih i nekog oberčetnika koji istu priču priča kao i ti...I onda nema problema...