petunija wrote:jesam li te to naljutila, Džoni![]()
Gdje ces me ti naljutit'?
Sjetio se libreta
Cak sam i zapjevao
Sotto voce, doduse
Moderator: Chloe
petunija wrote:jesam li te to naljutila, Džoni![]()
piupiu wrote:Dzoni, Petunija... pogledajte ovaj link... izgleda superiška!![]()
dakle, ove godine manje kafane, a više poetskog angažmana.. inače ti ne gine čvoka.. dosta je više javašluka..¤ jelena ¤ wrote:.
medvjed23 wrote:za one koji vole pisati:
http://novikonjic.ba/index.php/bih/item ... 018-godine
dakle, ove godine manje kafane, a više poetskog angažmana.. inače ti ne gine čvoka.. dosta je više javašluka..¤ jelena ¤ wrote:.

Richter, ali Karl. Hi hi.piupiu wrote:Sokolov ili Richter?
Šta ću kad sam muzički slavenofil. A, lip je mali, ne mo'š reć.Challenger__ wrote: _______
Frey, opet.
Svira, razvaljuje. Hajde pitaj Džonija postoji li makar teoretska šansa da nekada nastupi u BiH. Meni neće odgovoriti, u zadnje vrijeme replicira samo trebama.piupiu wrote:Šta ću kad sam muzički slavenofil. A, lip je mali, ne mo'š reć.
Poštovani drugovi!medvjed23 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=eTPTVbysxQ8
Drska provokacija, a i insinuacijaChallenger__ wrote:Svira, razvaljuje. Hajde pitaj Džonija postoji li makar teoretska šansa da nekada nastupi u BiH. Meni neće odgovoriti, u zadnje vrijeme replicira samo trebama.piupiu wrote:Šta ću kad sam muzički slavenofil. A, lip je mali, ne mo'š reć.![]()
![]()
Daj, molim te, budi određeniji: kad, kako, gdje??John Cleese wrote:Postoji.
Pa teoretski - to si me pitaoChallenger__ wrote:Daj, molim te, budi određeniji: kad, kako, gdje??John Cleese wrote:Postoji.
Svira u Frankfurtu 23. oktobra. Kupiš kartu na internetu, i odeš ovim promotivnim letovima Croatia Airlinesa ili Germanwingsa.Challenger__ wrote:Daj, molim te, budi određeniji: kad, kako, gdje??John Cleese wrote:Postoji.
Znam za te opcije, hvala.piupiu wrote:Svira u Frankfurtu 23. oktobra. Kupiš kartu na internetu, i odeš ovim promotivnim letovima Croatia Airlinesa ili Germanwingsa.Challenger__ wrote:Daj, molim te, budi određeniji: kad, kako, gdje??John Cleese wrote:Postoji.
Pa, to ti je najbolja opcija. Gdje bi on u Sarajevu uopšte svirao? U Vijećnici u pauzi izmedju vjenčanja, wannabe bala u kasabi i SDA kulturnih aktivnosti? U Narodnom pozorištu s gradonačelnikom u prvom redu? U Domu Armije? U našem bezvodnom selu samo još Ibrahimu Spahiću koncertna dvorana i tebi Fray izlaze na san...Challenger__ wrote:Znam za te opcije, hvala.piupiu wrote:
Svira u Frankfurtu 23. oktobra. Kupiš kartu na internetu, i odeš ovim promotivnim letovima Croatia Airlinesa ili Germanwingsa.
![]()
Ipak, volio bih da ga ugosti naša sredina, ipak se, još uvijek, nismo srozali na nivo selendre.