Danasnji "feminizam"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
MaD_ProfessoR

#3601 Re: Danasnji "feminizam"

Post by MaD_ProfessoR »

Bloo wrote:

Gdje bas Srpkinjo :lol:

Ali, recimo da ti se trebam obracati sa predstavnik Bosnjaka, ali ti meni izgledas kao Srbin, a i znase da smo svi mi Srbi, ukljucujuci i amebe, te ja stvarno insistiram da te zovem predstavnik Srba :lol:

"jao, baš si sladak, mislila sam da si Bošnjak!"
:mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#3602 Re: Danasnji "feminizam"

Post by Bloo »

FURRIIIEEESSSSSS!!!!!!!
MaD_ProfessoR

#3603 Re: Danasnji "feminizam"

Post by MaD_ProfessoR »

dale cooper wrote:
MaD_ProfessoR wrote:Što je muškarac bez brkova? :mrgreen:
Kurac od ovce? :mrgreen:
malo korektnosti, molit ću, kolega. ovdje ima i rodženih gospodža.

penis :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#3604 Re: Danasnji "feminizam"

Post by Bloo »

MaD_ProfessoR wrote:
Bloo wrote:

Gdje bas Srpkinjo :lol:

Ali, recimo da ti se trebam obracati sa predstavnik Bosnjaka, ali ti meni izgledas kao Srbin, a i znase da smo svi mi Srbi, ukljucujuci i amebe, te ja stvarno insistiram da te zovem predstavnik Srba :lol:

"jao, baš si sladak, mislila sam da si Bošnjak!"
:mrgreen:
:babinsin:
dale cooper

#3605 Re: Danasnji "feminizam"

Post by dale cooper »

MaD_ProfessoR wrote:
dale cooper wrote:
MaD_ProfessoR wrote:Što je muškarac bez brkova? :mrgreen:
Kurac od ovce? :mrgreen:
malo korektnosti, molit ću, kolega. ovdje ima i rodženih gospodža.

penis :mrgreen:
Pristojnosti valjda. :D
Connaisseur Karlin

#3606 Re: Danasnji "feminizam"

Post by Connaisseur Karlin »

medvjed23 wrote:
dale cooper wrote:
Da, što se ovoga tiče i ima nekih stvari koje su mu dobre i koje su common sense što bi se reklo. Međutim, žalosno je da im Peterson
mora propovijedati o tim stvarima i biti očinska figura ovim ljudima. Žalosno iz razloga što su roditelji očigledno promašili da im daju
neke životne lekcije koje bi im pomogle da se bolje nose sa svijetom.
tačno, žalosno je što su roditelji podbacili i žalosno je što je njihovu ulogu preuzeo neko prilično uskih shvatanja.. a kad smo već kod uskih shvatanja, moram priznati da priča o rodnom identitetu u meni budi konzervu koja se pita: dokle ide pravo čovjeka da oblikuje svoj identitet? ako, recimo, skupina ljudi odluči: mi nismo ljudi nego panda medvjedi, jesam li ja u obavezi da im se obraćam kao panda medvjedima?

Image
medonja, to je iskljucivo na sluzbenim nivoima , formlanostima , poslovima, a ne na nivou licnih relacija van doticnih sektora :kiss:

ako neko isnsitra da se oslovljalja drugacija,zaista ne primejtim, asto bi to bio nekakv licni problem :-D
MaD_ProfessoR

#3607 Re: Danasnji "feminizam"

Post by MaD_ProfessoR »

dale cooper wrote:
Pristojnosti valjda. :D
i toga prstohvat!
madner

#3608 Re: Danasnji "feminizam"

Post by madner »

Nije vise ni crno crno, sad je nijansa sive. :D
dale cooper

#3609 Re: Danasnji "feminizam"

Post by dale cooper »

Bloo wrote:FURRIIIEEESSSSSS!!!!!!!
SUPER FURRY ANIMALS! :mrgreen:

Hoću da budem zlatni retriver. :sad: :D
Last edited by dale cooper on 24/05/2018 14:10, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#3610 Re: Danasnji "feminizam"

Post by Bloo »

Neciji nacionalni identitet pretpostavimo i na osnovu imena.
Bude zajeba. :mrgreen:
hadzinicasa

#3611 Re: Danasnji "feminizam"

Post by hadzinicasa »

Bloo wrote:Najbolje ukinuti gramaticko/prirodne odrednice i da svi budemo IT/ono :mrgreen:
ET go home
S4mpion

#3612 Re: Danasnji "feminizam"

Post by S4mpion »

wewa wrote:
S4mpion wrote: Koja količina političke korektnosti...

Došli smo do faze gdje ljudi, s evidentnim poremećajem u ponašanju, treba da diktiraju društvene norme i da mijenjaju činjenice.

Muškarac je muškarac, može sebe smatrati majmunom ili pticom, ali to nikad neće promijeniti činjenicu da se radi o muškarcu. Pokušaj narušavanja činjenica je zločin.
vidis, ja bih voljela vjerovati da smo dosli u fazu u kojoj shvatamo da nas ne ugrozavaju tudja ljudska prava.
Nije problem u ljudskim pravima, već u pogrešnoj percepciji istih, danas svaka budala u kategoriju ljudskih prava trpa šta mu padne na pamet, pa se ne bih baš usudio reći kako nas to nečije viđenje ljudskih prava ne ugrožava.
Connaisseur Karlin

#3613 Re: Danasnji "feminizam"

hadzinicasa wrote:
Bloo wrote: A ako je ta osoba neuljudna salterusa?
Neko ko ti nije prijatelj, vec sluzbenik u banci,.posti...?
mislim, tema nije nimalo neozbiljna, nego sam ja vizuelni tip.... zamisljam da dodjem na salter i Kazem gospodine, mozete li mi molim vas reci, a ona kaze - ja sam gospodja! a ti se zbunis i pocnes izvinjavati ako si je uvrijedio.

sto je evo recimo jedna vrlo moguca situacija, pa se zapitas, a inteligentan covjek propituje sve oko sebe i sebe... koliko jos tako naoko (ne)vidljivih predrasuda ili bolje receno preubjedjenja covjek ima...
ma pravite dramu bez potrebe , ako pogrjesisi, pa sto , cesto puta takve osobe znaju da ce mnoge osobe pogresno provjeniti njihov izgled :)

ja sma zenu, koju nisma dugo vidjela, malo veceg stomaka pitala kad je datum poroda, a zena nije bila trudna :D :lol:
Connaisseur Karlin

#3614 Re: Danasnji "feminizam"

Bloo wrote:Neciji nacionalni identitet pretpostavimo i na osnovu imena.
takve zbunjene obavezno odlicno iskoristim :D
MaD_ProfessoR

#3615 Re: Danasnji "feminizam"

Post by MaD_ProfessoR »

Bloo wrote:Neciji nacionalni identitet pretpostavimo i na osnovu imena.
nemaš brige kad si Todor :mrgreen:
hadzinicasa

#3616 Re: Danasnji "feminizam"

Post by hadzinicasa »

Connaisseur Karlin wrote:
hadzinicasa wrote:
Bloo wrote: A ako je ta osoba neuljudna salterusa?
Neko ko ti nije prijatelj, vec sluzbenik u banci,.posti...?
mislim, tema nije nimalo neozbiljna, nego sam ja vizuelni tip.... zamisljam da dodjem na salter i Kazem gospodine, mozete li mi molim vas reci, a ona kaze - ja sam gospodja! a ti se zbunis i pocnes izvinjavati ako si je uvrijedio.

sto je evo recimo jedna vrlo moguca situacija, pa se zapitas, a inteligentan covjek propituje sve oko sebe i sebe... koliko jos tako naoko (ne)vidljivih predrasuda ili bolje receno preubjedjenja covjek ima...
ma pravite dramu bez potrebe , ako pogrjesisi, pa sto , cesto puta takve osobe znaju da ce mnoge osobe pogresno provjeniti njihov izgled :)

ja sma zenu, koju nisma dugo vidjela, malo veceg stomaka pitala kad je datum poroda, a zena nije bila trudna :D :lol:
Niko ne pravi dramu, bona ne bila. samo plasticno docarava mogucu pogresnu procjenu.
koliko sam puta samo u zivotu pogresno procijenila da je neko samo zato jer neko ima muski spolni organ, ... musko. :lol:
Mis mekinjas

#3617 Re: Danasnji "feminizam"

Post by Mis mekinjas »

Ma mora svijet otići u kurac kad niko nikog ne uvažava.
Nakon svake rasprave ovakvog tipa, uvijek dođem do istog zaključka: "Ne može sa žarom o ovome raspravljati čovjek koji je zadovoljan sobom. Niti kritikovati promjene koje apsolutno nisu nenormalne."
Nek bude ko šta hoće, nek se rodno, vjerski i ino određuje kako hoće. Ko sam ja da ikome uskraćujem ili kritikujem to pravo, ili sreću koju izaziva promjena u pojedincu???

Meni vala nakon svega Andreju Pejić je krajnje nenormalno zvati muškarcem. :D
Treba izgleda milion + USD, pa nek priča ko šta hoće. :D
Connaisseur Karlin

#3618 Re: Danasnji "feminizam"

hadzinicasa wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
hadzinicasa wrote:

Niko ne pravi dramu, bona ne bila. samo plasticno docarava mogucu pogresnu procjenu.
koliko sam puta samo u zivotu pogresno procijenila da neko samo zato jer neko ima muski spolni organ, ... musko. :lol:
:lol: :kiss:

meni se par puta desilo , procjenim pogresno vizuelno, osobe neodrejdnog izgleda , smijem se sebi , jos me nitko nije pozvao na Sud :lol:
Connaisseur Karlin

#3619 Re: Danasnji "feminizam"

Mis mekinjas wrote:Ma mora svijet otići u kurac kad niko nikog ne uvažava.
Nakon svake rasprave ovakvog tipa, uvijek dođem do istog zaključka: "Ne može sa žarom o ovome raspravljati čovjek koji je zadovoljan sobom. Niti kritikovati promjene koje apsolutno nisu nenormalne."
Nek bude ko šta hoće, nek se rodno, vjerski i ino određuje kako hoće. Ko sam ja da ikome uskraćujem ili kritikujem to pravo, ili sreću koju izaziva promjena u pojedincu???

Meni vala nakon svega Andreju Pejić je krajnje nenormalno zvati muškarcem. :D
Treba izgleda milion + USD, pa nek priča ko šta hoće. :D
ma pametno moje :thumbup: samo da te cmoknem :kiss:
hadzinicasa

#3620 Re: Danasnji "feminizam"

Post by hadzinicasa »

da ja ovo svoje ne elaboriram, u bukviku. :run:
arzuhal

#3621 Re: Danasnji "feminizam"

Post by arzuhal »

Balkanski feminizam krene za zastavama, povicima, stisnutim pesnicama...i završi uz veliku tablju s dvije velike džezve kahve, heklanje i prigodne pošalice :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#3622 Re: Danasnji "feminizam"

Post by Bloo »

arzuhal wrote:Balkanski feminizam krene za zastavama, povicima, stisnutim pesnicama...i završi uz veliku tablju s dvije velike džezve kahve, heklanje i prigodne pošalice :mrgreen:
Svaka ti je za šamara povremeno.
wewa

#3623 Re: Danasnji "feminizam"

Post by wewa »

hadzinicasa wrote:
koliko sam puta samo u zivotu pogresno procijenila da je neko samo zato jer neko ima muski spolni organ, ... musko. :lol:
a cek, kako si utvrdila to prvo? :zoka: :run:
arzuhal

#3624 Re: Danasnji "feminizam"

Post by arzuhal »

wewa wrote:
hadzinicasa wrote:
I ja čekam da nam opriča...Idem drugu vodu pristavit.
Bloo
Globalna šefica

#3625 Re: Danasnji "feminizam"

Post by Bloo »

wewa wrote:
hadzinicasa wrote:
:lol:
Odokativno.
S leđa.
Kroz mušepke (mušebke?).
Post Reply