FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
- JThomas
#3601 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
5 KM kila, narodna smrznuta hobotnica, subvencionirana od države.
-
VjecitiStudent
#3602 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Mora se dugo kuhati, smjesta i struju subvencioniratiJThomas wrote:5 KM kila, narodna smrznuta hobotnica, subvencionirana od države.
- jao_situacije
#3603 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
salatekaranana wrote:sta je satrica?
i sta su kiboneze?
-
VjecitiStudent
#3604 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Nego popisa niđe ni na mapi, a HDZ već nekoliko mjeseci uredno kešira rezultate preliminarnog popisa, kroz uvećane koeficijente u južnim kantonima.
#OprostiteFadilu
#OprostiteFadilu
- dust in the wind
#3605 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
bravo... neviđeni primitivizam klixa. na šta oni pamet troše (ako je imaju)It_is_a_Leclerc wrote:statixx wrote:Trebalo je ove iz MMF-a odvesti kod trovaca, pekara ass, tako nesto...
Glupi novinari, eto trazite sada da se ukinu troskovi reprezentacije i ustedit cemo 6.000 KM, taman da pokrijemo deficit. Pola ih nikada nije vidilo budzet i analiziralo rashodovnu stranu, al' zato je vrhunac novinarstva filozofija mahale - dva mjeseca intenzivno radi na tome da dobije racun i vidi ko je sta pojeo...
- dust in the wind
#3606 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
satrica je lukmirajao_situacije wrote:salatekaranana wrote:sta je satrica?
i sta su kiboneze?
-
hizo ramidovic
#3607 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
puna podrzka fadilu i cestitke naizboru hrane kogod misli damore premier radit ijest buraniu nekje on proba pojest pavaki poso radit
- JThomas
#3608 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
zašto primitivizam? kad država po licu ovlaštenom za zastupanje gura glavu građanima u tanjir, što ne može obratno? a njegov tanjir se puni od naših para, dok obratno nije slučaj.
-
dezurni_ucenik
#3609 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Junetina A1 klasa B14 18 grama ide po kilogramu parlamentarca i te porcije ce biti obilne. 
-
palermo
#3610 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Tačno.JThomas wrote:zašto primitivizam? kad država po licu ovlaštenom za zastupanje gura glavu građanima u tanjir, što ne može obratno? a njegov tanjir se puni od naših para, dok obratno nije slučaj.
Jedino što je ovaj primjer prilično loše izabran. Da me ubiješ ja ovdje ne vidim neku veliku rastrošnost.
- dust in the wind
#3611 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
jer je primitivno. ne odvest će ih u Toto na po jednu pljesku i kod Reše na jednu čašu točenog vina. zato što ti kakvi god da su dođu u zvaničnu posjetu ove banana države i naravno da će ih se odvesti na malo reprezentativnija jela. novinarima bu bilo bolje da se bave krupnijim i značajnijim stvarima. neka se ugledaju na istraživačko novinarstvo i na Panama dokumente, na kolege njihove koji rizikuju živote objavljujući ono. a ne da neko gura nos u koju hiljadu koju Putin poždere. Neka istražuju druge, značajnije stvari, a ne se ulizivati u guzicu širokim narodnim masama ovim tričarijama.JThomas wrote:zašto primitivizam? kad država po licu ovlaštenom za zastupanje gura glavu građanima u tanjir, što ne može obratno? a njegov tanjir se puni od naših para, dok obratno nije slučaj.
- JThomas
#3612 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
pa super, šta onda fali da to vidimo ako je sve u redu?
-
Drinski
#3613 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
hizo ramidovic wrote:puna podrzka fadilu i cestitke naizboru hrane kogod misli damore premier radit ijest buraniu nekje on proba pojest pavaki poso radit
- dust in the wind
#3614 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
ja isto ovdje ne vidim silnu rastrošnost. ali vidim da orgazme doživljavaju komentatori na Klixu na ovaj populistički članak 
- madner
#3615 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Jedini problem je sto se moraju voditi po raznim kafanama, ne mogu prirediti sveceni docek u institucijama (da imaju svoje kuhare svjetske klase).
Tito doesn't approve.
Tito doesn't approve.
-
palermo
#3616 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Meni ne fali.JThomas wrote:pa super, šta onda fali da to vidimo ako je sve u redu?
Jedino je malo glupasto onako sa novinarske strane, ali opet, navikli smo mi od njih i na gore stvari
- Banksy
#3617 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ta će Fadil ...
Bez puno objašnjenja je i račun u Ministarstvu komunikacija i prometa BiH, nastao prošle godine u restoranu „Toplik“ u Istočnom Sarajevu.
Na računu od 1.232 KM nalazi se alkohol u vrijednosti od skoro 700 KM. Tadašnji ministar Rudo Vidović je ručao sa predstavnicima Regulatorne agencije za komunikaciju BiH. Iako se navodi da je bilo osam osoba, račun pokazuje da se jelo 11 glavnih jela i popilo 14 flaša vina i drugih alkoholnih pića.
- See more at: http://vijesti.ba/clanak/176611/za-tri- ... kKrIF.dpuf
- dust in the wind
#3618 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
ma jok, Tito je zvaničnike na zvrk pite vodio.madner wrote:Jedini problem je sto se moraju voditi po raznim kafanama, ne mogu prirediti sveceni docek u institucijama (da imaju svoje kuhare svjetske klase).
Tito doesn't approve.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3619 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Pa eto nisu ga odveli u cevaparu. Sta je onda problem?It_is_a_Leclerc wrote:statixx wrote:Trebalo je ove iz MMF-a odvesti kod trovaca, pekara ass, tako nesto...
Glupi novinari, eto trazite sada da se ukinu troskovi reprezentacije i ustedit cemo 6.000 KM, taman da pokrijemo deficit. Pola ih nikada nije vidilo budzet i analiziralo rashodovnu stranu, al' zato je vrhunac novinarstva filozofija mahale - dva mjeseca intenzivno radi na tome da dobije racun i vidi ko je sta pojeo...
- jao_situacije
#3620 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
vala jest i stalno kod kibetamadner wrote:Jedini problem je sto se moraju voditi po raznim kafanama, ne mogu prirediti sveceni docek u institucijama (da imaju svoje kuhare svjetske klase).
Tito doesn't approve.
reći će ljudi pa dobro imate li vi još restorana
- JThomas
#3621 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
pa šta je onda problem, sve normalno, nema rastrošnosti, odgovorno se i razumno troši javni novac, zašto je primitivizam? onda je afirmativan članak.dust in the wind wrote:ja isto ovdje ne vidim silnu rastrošnost. ali vidim da orgazme doživljavaju komentatori na Klixu na ovaj populistički članak
-
Ci-Nick
#3622 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ovo je ko kad bi čovjek po povratku sa godišnjeg odmora primjetio da mu fali jedno jaje u frižideru pa se ljutio a ne bi primjetio da mu nedostaje kompetna spavaća, nakit i ušteđevina.
Svake godine nam kroz javne nabavke i druge mahinacije pokradu bar milijardu maraka,... siva ekonomija nam zdrma poreza i doprinosa bar tri milijarde a mi se zajebavamo sa računom od par stoja.
Svake godine nam kroz javne nabavke i druge mahinacije pokradu bar milijardu maraka,... siva ekonomija nam zdrma poreza i doprinosa bar tri milijarde a mi se zajebavamo sa računom od par stoja.
- dust in the wind
#3623 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
glup je članak. ponavljam. džeba izvrćeš moje riječi . članak je napisan da pokaže neki veleuspjeh novinara Klixa, neko istraživanje. ne znam kako ih nije stid ovako nešto objaviti, dok svijet bruji o tajnim dokumentima i fiktivnim firmama. bolje da su se time pozabavili, možda i neko on debila odavde se nalazi na tom slisku kriminalaca u bijelim košuljama.JThomas wrote:pa šta je onda problem, sve normalno, nema rastrošnosti, odgovorno se i razumno troši javni novac, zašto je primitivizam? onda je afirmativan članak.dust in the wind wrote:ja isto ovdje ne vidim silnu rastrošnost. ali vidim da orgazme doživljavaju komentatori na Klixu na ovaj populistički članak
- JThomas
#3624 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
zašto bi ih bilo stid? je li nije riječ o javnom novcu? to k'o onaj argument kad te policija zaustavi, što ne hvatate kriminalce...
a fadil je prvi počeo gurati glavu u tuđe tanjire, sve u ovom smjeru je samo retorzija.
a fadil je prvi počeo gurati glavu u tuđe tanjire, sve u ovom smjeru je samo retorzija.
- Banksy
#3625 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Zbog Salčina, Safa udara na Bakira ...