Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Haj'te opet o Ronaldu i Messiu, nije vala bila rasprava ima i 3 dana...
Nema se sta raspravljati ... ahahaha vidimo veceras ko je najbolji na svijetu
Vala, ne treba ih ni porediti ali eto ...
Mozda je Ronaldo bolji k'o coek .. ne znam
Pa ti na osnovu jedne utakmice vidim sve zakljucujes. Prvo Neuer najbolji golman, kasnije mu se valjas od sege, sad za Messia itd...
Ronaldo je bruku bitnih utkamica odlucio, na kraju krajeva broj njegovih golova u polufinalima u odnosu na Messia dovoljno govori tome u prilog.
Rasprava koja nikad nece imati kraj, kao ni izmedju teista i ateista. Meni Ronaldo bolji, a imas ih jos koji isto misle, drugi su za Messia...
PS Toliko o strasnom Guardioli. Dvije godine zaredom u polufinalima pusi, 3 poraza, gol razlika 13:0 and couinting...
BHF_Manijak wrote:Haj'te opet o Ronaldu i Messiu, nije vala bila rasprava ima i 3 dana...
Nema se sta raspravljati ... ahahaha vidimo veceras ko je najbolji na svijetu
Vala, ne treba ih ni porediti ali eto ...
Mozda je Ronaldo bolji k'o coek .. ne znam
Pa ti na osnovu jedne utakmice vidim sve zakljucujes. Prvo Neuer najbolji golman, kasnije mu se valjas od sege, sad za Messia itd...
Ronaldo je bruku bitnih utkamica odlucio, na kraju krajeva broj njegovih golova u polufinalima u odnosu na Messia dovoljno govori tome u prilog.
Rasprava koja nikad nece imati kraj, kao ni izmedju teista i ateista. Meni Ronaldo bolji, a imas ih jos koji isto misle, drugi su za Messia...
PS Toliko o strasnom Guardioli. Dvije godine zaredom u polufinalima pusi, 3 poraza, gol razlika 13:0 and couinting...
Pa jeste najbolji golman na svijetu . Samo jbg smijesan ispade pored Messija , sto jes jes.
Dobro su prosli. Mislim, nisu dobro prosli, ali jesu kako su mogli. Otcepi ih Messi, svaka cast. Bacanje Boatenga potez ovogodisnje LP ode lik u kupus a onda i golman. I Neymar omasti brke, ali zato je tu Suarez da promasi sve zivo. Njega kad ne ide, bas ne ide.
Bayern lose, bez sanse. Mogao bi revans biti formalnost. Mada su to Nijemci, nije ih za otpisati, ali tesko da mogu zanimljivim uciniti ovo polufinale. Zasluzeno ih je Barca natamburala.
Dobra utakmica. Pratio u kaficu, jos da nije onih idiota sto me svaki put zadese stol pored pa su cijelo vrijeme na mobitelu i takmicenje u citanju statistika, ko je koliko puta dodao, jel zabio desnom ili lijevom nogom. Niko vise ne uziva u utakmici, bem ti zivot.
Crvena Tifoza wrote:Zar još neko ima obraza poslije ovog večeras spomenuti Ronalda u istoj rečenici sa Messijem?
Svašta.
Dosta njih, osim navijaca katalonske ekipe. Kad je jedan mec odlucivao najveceg svih vremena...
Sam je doveo ekipu u tu situaciju. Dok ovaj drugi sa 'soccerašima' nije mogao na kraj pa ni iz grupne faze, a da ne pričam da igra u jednom meču koji odlučiva najvećeg svih vremena.
Crvena Tifoza wrote:Zar još neko ima obraza poslije ovog večeras spomenuti Ronalda u istoj rečenici sa Messijem?
Svašta.
Sam je doveo ekipu u tu situaciju. Dok ovaj drugi sa 'soccerašima' nije mogao na kraj pa ni iz grupne faze, a da ne pričam da igra u jednom meču koji odlučiva najvećeg svih vremena.
Hajmo redom, 3 ili 4 minut padavičar suarez traži penal. Kako se brzo adaptirao na taj stil.
Na svaki kontakt igrača bajerna nad igračima barce publika negoduje. Valjda hoće da im se svaki kontakt svira kao faul.
Treće, kepec mesi bar 80% solo akcija odradi na sreću. Kako se samo lopta odbija njemu, ono je za nepovjerovati
Aleeeeeeee, Aleeeeeee
e miljenko miljenko. sta ima u manĆesteru. pada li kisa
Jao boatenga pa kako onako cc
Messi nevidljiv neko vrijeme pa bljesak svaka cast, ipak valja bit zvanicno drugi igrac svijeta haha
Koja li je taktika pepa bila niko ne zna, alonso uzasan bekovi 0 bodova, zadnja 3 polufinalna meca bez datog pogotka, 8 primili pff mnogo je
Steta nisu igrali alaba, roben i ribery , barsa je fantasticna forma super al bas imaju srece i protiv parisa i sad sa igracki henkepiranim protivnicima
kory_galaktikos wrote:Jao boatenga pa kako onako cc
Messi nevidljiv neko vrijeme pa bljesak svaka cast, ipak valja bit zvanicno drugi igrac svijeta haha
prestao sam citat nakon ovog
Ko ce biti prvi ? Ronaldo, iskreno nemam nista protiv lika ali mislim da kad bi real stavio kaku motku u sesnaesterac protivnickih ekipa i gadjao je da se odbije udje u gol..postigli isti efekat kao Ronaldo ove sezone..samo da se moze kretat motka
Last edited by Samprotivsviju on 06/05/2015 22:59, edited 1 time in total.