Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JThomas

#3601 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

eeeeee vidiš zaboravio sam da je sarajevo po običaju opljačkano :lol:

kakvi likovi...
Tvrtko II Kotromanić

#3602 Re: Sarajevski derbi

Post by Tvrtko II Kotromanić »

JThomas wrote:eeeeee vidiš zaboravio sam da je sarajevo po običaju opljačkano :lol:

kakvi likovi...
nemoj tako, znas da su sami protiv svih :D
Salah ad-Din

#3603 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

JThomas wrote:eeeeee vidiš zaboravio sam da je sarajevo po običaju opljačkano :lol:

kakvi likovi...
Stvarno je bilo sumnjvih odluka sudije, posebno u drugom djelu. Ali tako je kada se igra sa Zeljom, ko je jos igrao sa njima, a da se nije zalio na sudjenje, realno ja bi se zapitao da li je to slucajnost. Ali nema veze, sad ce aBd Evropa, tu nema sudija, pa cemo da vidimo kako se "sampion" snalazi. Uostalom Jovic koji nikada ne komentarise sudjenje, sada je morao, jer stvarno ovo prelazi granice.
JThomas

#3604 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

vaša šuplja priča? slažem se, davno je prešla sve granice.
ganjeta

#3605 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

:lol: :thumbup:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#3606 Re: Sarajevski derbi

Post by Slo Burner »

kakvi likovi...
Pravda za Sarajevo !!! :mrgreen:
ultima_palabra

#3607 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

kakvi likovi...
Mojne tako... zvaničan stav grupe je da su opljačkani, na sljedećoj utakmici ćemo vidjeti i specijalnu parolu :D

Kad im je ovo pljačka, šta je tek kad im se pošteno sudi...
Salah ad-Din

#3608 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

Image

Ova parola je sve objasnila, vise ne treba ;)
kokuz_sa

#3609 Re: Sarajevski derbi

Post by kokuz_sa »

hypko_nurko wrote:
papedzaja wrote:
hypko_nurko wrote:evo sazetak, jel ofsajd ako su oba igraca ispred odbrane do gola :?
ako nije onda je cist gol adilovica
I ti pričaš o fudbalu i polemišeš :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
eto nek ti pricas, ja u zivotu nisam vidio da sudija svira ofsajd kad dva igraca sama idu prema golu a da ispred njih nema nikog osim golmana. al kao takvo je pravilo. :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
halali al moram jos jednom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JThomas

#3610 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

to je to otprilike i čemu se možete smijati i radovati, što jedan naš ne zna pravila :mrgreen:
ganjeta

#3611 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

E moj brate šta spašava sezonu.... :lol: :zzzz:
ganjeta

#3612 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

wannabe_ultra wrote:nk Zeljeznicar ima daleko najvise navijaca na internetu :D
Gdje je poštovanje prema Šampionu? Sram da te bude :cry: .

Šampion ima najbolji prosjek posjećenosti na tribinama, tako će ostati do kraja sezone.

Tribina nam se raspada a opet nas više dođe nego vas u istim okolnostima :zzzz: .

Dupla kruna, pitarima :dance: .
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#3613 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

ganjeta wrote:
Gdje je poštovanje prema Šampionu? Sram da te bude :cry: .

Šampion ima najbolji prosjek posjećenosti na tribinama, tako će ostati do kraja sezone.

Tribina nam se raspada a opet nas više dođe nego vas u istim okolnostima :zzzz: .

Dupla kruna, pitarima :dance: .
Mislim da pravo dugo nisi izvalio vecu glupost.
Realno.
ganjeta

#3614 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Je l' imamo najbolji prosjek? Imamo.

Je l' nas došlo više juče, nego vas na derby na Grbavici? Jeste.

Šta je ovdje glupost? Objasni mi sviju ti?
JThomas

#3615 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

ako nekad u nekoj dalekoj budućnosti zaista budete imali bolju posjetu od želje, niko vam neće vjerovati jer uništiste sami sebi kredibilitet patološkim laganjem.
hypko_nurko

#3616 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

kokuz_sa wrote: jednom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ima do dzenaze, pa cemo tad vidjeti hocemo li halaliti ili ne :thumbup:
ganjeta

#3617 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

wannabe_ultra wrote:
ganjeta wrote:Je l' imamo najbolji prosjek? Imamo.

http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 92d78fe596

posljedni derbi na grbavici

I pogledaj jucerasnje slike :)

Sve ce ti se samo reci, ali vi imate najbolju posjetu na forumima i na fb sto jes jes
Sve što imam reći je Optika Sefić. :zzzz:
ultima_palabra

#3618 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

wannabe_ultra wrote:
ganjeta wrote:Je l' imamo najbolji prosjek? Imamo.

posljedni derbi na grbavici

I pogledaj jucerasnje slike :)

Sve ce ti se samo reci, ali vi imate najbolju posjetu na forumima i na fb sto jes jes
Pa bar vas je 4 puta manje :-) Ali eto nisu isti uslovi, pa nećemo to uzimati kao neki argument.
East_side

#3619 Re: Sarajevski derbi

Post by East_side »

Tako mi je glupa ova rasprava o suđenju. :roll: OK, ono jest bilo loše u smislu da je 'oštećena' sama tekma ali to vala nije uticalo na krajnji ishod ;-)

Eto mi bi ih sigrno dobili da Saidu nije pokazan žuti zbog simuliranja ili oni ne bi izjednačili da su ona njihova dvojica dobili žute kad su, realno, trebali dobiti? :-)

Bilo je i par prekida dosuđenih u našu korist koji se, isto tako, nisu morali dosuditi. ;-)

Sve ovo pišem jer mrzim pravdanja ovakvog tipa ;-) bilo je derbija u kojim smo zaista bili oštećeni, kada su sudije i fizički nasrtali na naše igrače, "klali nas" kartonima, isključenjima... ali juče ništa od toga nije bio slučaj.

Ne preostaje mi ništa drugo nego da košpama čestitam na povratku "iz mrtvih" a titulu sam im već čestitao :oops: dosta od mene :mrgreen:
splinter

#3620 Re: Sarajevski derbi

Post by splinter »

East_side wrote:Tako mi je glupa ova rasprava o suđenju. :roll: OK, ono jest bilo loše u smislu da je 'oštećena' sama tekma ali to vala nije uticalo na krajnji ishod ;-)

Eto mi bi ih sigrno dobili da Saidu nije pokazan žuti zbog simuliranja ili oni ne bi izjednačili da su ona njihova dvojica dobili žute kad su, realno, trebali dobiti? :-)

Bilo je i par prekida dosuđenih u našu korist koji se, isto tako, nisu morali dosuditi. ;-)

Sve ovo pišem jer mrzim pravdanja ovakvog tipa ;-) bilo je derbija u kojim smo zaista bili oštećeni, kada su sudije i fizički nasrtali na naše igrače, "klali nas" kartonima, isključenjima... ali juče ništa od toga nije bio slučaj.

Ne preostaje mi ništa drugo nego da košpama čestitam na povratku "iz mrtvih" a titulu sam im već čestitao :oops: dosta od mene :mrgreen:
Jedan od realnijih postova u zadnje vrijeme
Hvala za obje cestitke :)
Baltazar_khan

#3621 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

bože sačuvaj kakva rasprava. koliko god da nas je bilo na grbavici, prvi smo u državi koji smo prekršili besmislenu odluku komiteta o zabrani gostovanja, i ja sam ponosan na horde zla.

a vala ganjeta nije li malo bezveze hvaliti se tim najvećim prosjekom u šampionskoj sezone gdje ti je ekipa čitavo vrijeme na prvom mjestu, a prosjek oko 4 hiljade navijača? to je za mene žalosno iskreno al eto :roll: hajd da je prosjek desetak hiljada pa bi te razumio... valjda je bitno imati veći prosjek od sarajeva pa makar on bio veći za par stotina.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#3622 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

East_side wrote:Tako mi je glupa ova rasprava o suđenju. :roll: OK, ono jest bilo loše u smislu da je 'oštećena' sama tekma ali to vala nije uticalo na krajnji ishod ;-)

jos im ga loma usnicama da bude ugodjaj potpun
caros

#3623 Re: Sarajevski derbi

Post by caros »

JThomas wrote:ako nekad u nekoj dalekoj budućnosti zaista budete imali bolju posjetu od želje, niko vam neće vjerovati jer uništiste sami sebi kredibilitet patološkim laganjem.
Ti tj. vi se usuđujete pričati o patološkom laganju. :-)
and

#3624 Re: Sarajevski derbi

Post by and »

wannabe_ultra wrote:Lionel Huseinovic 8)
salem prolić 8)
ultima_palabra

#3625 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:bože sačuvaj kakva rasprava. koliko god da nas je bilo na grbavici, prvi smo u državi koji smo prekršili besmislenu odluku komiteta o zabrani gostovanja, i ja sam ponosan na horde zla.

a vala ganjeta nije li malo bezveze hvaliti se tim najvećim prosjekom u šampionskoj sezone gdje ti je ekipa čitavo vrijeme na prvom mjestu, a prosjek oko 4 hiljade navijača? to je za mene žalosno iskreno al eto :roll: hajd da je prosjek desetak hiljada pa bi te razumio... valjda je bitno imati veći prosjek od sarajeva pa makar on bio veći za par stotina.
Pa prvi je ovaj vaš kleberson postavljao slike i poredio 700 ljudi sa 2500 :-)

Druga stvar, Sarajevo je bilo ispred Želje 10 kola... prvi put smo zasjeli na prvo mjesto u 15. kolu ;-)
Post Reply