Računamo na tvoje vještineDozer wrote:Jos Kirba nije osh'o![]()
Auuu... nesreca... golema... Tek ce biti
BAKIRE ODLAZI
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3601 Re: BAKIRE ODLAZI
-
HM 2011
#3602 Re: BAKIRE ODLAZI
Podrška za BAKIRA !!!!!!!!!!!!
Ma, baš vreća zakrpu
-
razonoda
#3610 Re: BAKIRE ODLAZI
jao_situacije wrote:a gdje bi trebao otići ?
zar on ne ide stalno negdje, vanjska politika i to...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3611 Re: BAKIRE ODLAZI
Dobar osjećaj. Bili su Kolinda i Vučić i to je to.. jad i čemer.razonoda wrote:jao_situacije wrote:a gdje bi trebao otići ?
zar on ne ide stalno negdje, vanjska politika i to...Meni je cudno ,mozda ja ne pratim ---DOLAZE LI STRANI DRZAVNICI U POSJETU BIH, osim turaka. Imam osjecaj da je BIH kao Goli otok, dolaze neki cudni tipovi da bide ima li para za njih.
- jao_situacije
#3612 Re: BAKIRE ODLAZI
dolaze i to redovno pogotovo ovi neki eu likovi lafo prate situaciju kako napreduje i to, a inače skoro svaki dan u mvp neki ambasador nešto palamudi i ističe kako su prijateljski odnosi i slične floskule, popiju kahvu pojedu kolač-dva malo meze, ispričaju koji vic uporede tikete psuju mater jer je bio zicer rezultat...razonoda wrote:jao_situacije wrote:a gdje bi trebao otići ?
zar on ne ide stalno negdje, vanjska politika i to...Meni je cudno ,mozda ja ne pratim ---DOLAZE LI STRANI DRZAVNICI U POSJETU BIH, osim turaka. Imam osjecaj da je BIH kao Goli otok, dolaze neki cudni tipovi da bide ima li para za njih.
- relativno84
#3613 Re: BAKIRE ODLAZI
Lijepo je imati misljenje, sve dok ne predje u fazu zluradih komentararazonoda wrote:Iznosim svoje misljnje ne savjete, nadam se da i TI ISTO RADI
Da si amer ,ticalo bi te se --soooooooo nije za uporedbu.
razonoda wrote:Mislim da je propustena sansa ne uzeti Fahru.(narod sa predrasudama)
Danas, zelim dugo vladanje Bakira, da vas odere ko jarca.(ostao je jos pokoji jarac)
Upravu si, nisam amer i ne tice me se
I jos jedna predrasuda, do kad ce dijaspora ziviti u iluziji da su neki faktor u zemlji porijekla
-
razonoda
#3614 Re: BAKIRE ODLAZI
relativno84 wrote:Lijepo je imati misljenje, sve dok ne predje u fazu zluradih komentararazonoda wrote:Iznosim svoje misljnje ne savjete, nadam se da i TI ISTO RADI
Da si amer ,ticalo bi te se --soooooooo nije za uporedbu.
razonoda wrote:Mislim da je propustena sansa ne uzeti Fahru.(narod sa predrasudama)
Danas, zelim dugo vladanje Bakira, da vas odere ko jarca.(ostao je jos pokoji jarac)
Upravu si, nisam amer i ne tice me sezato mi nije jasno zasto bi trebalo biti normalno da stranac postane predsjednik moje drzave. Ah da to su one predrasude, al vidi cuda pa to ne moze ni u Americi
![]()
I jos jedna predrasuda, do kad ce dijaspora ziviti u iluziji da su neki faktor u zemlji porijekla
Vode Bosnu stranci al ti to neces da vidis.
- GeeTnT
#3615 Re: BAKIRE ODLAZI
KatarinaKosaca wrote:Evo, i Zmaj od Šipova (pustiše mi neki snimak iz tog rijalitija) zove "muslimane" da ga glasaju i da pobijedi i zove Bakira da mu pomogne i kaže da ga voli![]()
![]()
Ma, baš vreća zakrpu![]()
![]()
hahha...dobar
- jao_situacije
#3616 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakire ostani, prvače bošnjački nek si im zabiberio sa 9.1. i ustavnim sudom
samo jebi i ne vadi Bakiroglu
četalji na aparatima.
prijedlog za čmolju, nek se ovaj smajli sa očalama zove :Bake:

samo jebi i ne vadi Bakiroglu
četalji na aparatima.
prijedlog za čmolju, nek se ovaj smajli sa očalama zove :Bake:
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3618 Re: BAKIRE ODLAZI

Znate, ako usaftite baklavu s agdom prije nego što maknete s šporeta sogandolmu i pitu razvijete s dvije jufke, bojim se da će vam se baklave omeHknut pa neće na sofri izgledat kao kod nane...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3619 Re: BAKIRE ODLAZI
Izetbegović: Dobro je što je Dodik otišao u Potočare
Bakir Izetbegović, zamjenik predsjednika Stranke demokratske akcije, kazao je uoči redovne sjednice Glavnog odbora Stranke da očekuje dalje jačanje SDA, za koju vjeruje da će se pozicionirati kao generator pozitivnih promjena i reformi u BiH.

- Dozer
#3620 Re: BAKIRE ODLAZI
Mila majko.... Na ocim slikama se zaista vidi koliko Ridjobradi ima tup i isprazan pogled, pogotovo kad ga se uporedi s ovim nekim likovima koji i na soikama zrace samopouzdanjem. Ridjobradi pored njih izgleda kao klasicno dijete na tuti... Jos samo da ima trazi lizalo....
- ljevoruki
#3621 Re: BAKIRE ODLAZI
Kaze Bakir zvani trezor:
Raspakivanje Dejtonskog sporazuma je veoma opasna stvar po RS. Ako nema Dejtona, onda nema ni RS-a i vraćamo se na stanje iz 1991. godine. Može nas veoma lako uvesti u konflikte, može nas sigurno uvesti u konflikte neki referendum koji bi bio jednostran - kaže Izetbegović.
Place covjek za RS, sta bi bilo sa njim i njegovim imanjem kada bi RS nestao ili se, nedobog, samoukinuo?
Ali kad malo bolje razmislim, dobio je covjek izbore, narod zna bolje od nas koji ga kritikujemo.
Fuj.
Raspakivanje Dejtonskog sporazuma je veoma opasna stvar po RS. Ako nema Dejtona, onda nema ni RS-a i vraćamo se na stanje iz 1991. godine. Može nas veoma lako uvesti u konflikte, može nas sigurno uvesti u konflikte neki referendum koji bi bio jednostran - kaže Izetbegović.
Place covjek za RS, sta bi bilo sa njim i njegovim imanjem kada bi RS nestao ili se, nedobog, samoukinuo?
Ali kad malo bolje razmislim, dobio je covjek izbore, narod zna bolje od nas koji ga kritikujemo.
Fuj.
-
palermo
#3622 Re: BAKIRE ODLAZI
Ali šta je ovdje loše rekaoljevoruki wrote:Kaze Bakir zvani trezor:
Ali kad malo bolje razmislim, dobio je covjek izbore, narod zna bolje od nas koji ga kritikujemo.![]()
Fuj.
- ljevoruki
#3623 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa zar ne vidis da place za RS? Umjesto da suti, kad nema sta pametno da kaze i pusti ih da naprave gresku on ih jos upozorava. Njemu RS odgovara, nedobog da nestane, kako bi on bio na vlasti ako nema cime da plasi svoje polupismeno stado.palermo wrote:Ali šta je ovdje loše rekao
- jao_situacije
#3624 Re: BAKIRE ODLAZI
jeste jarane oni su svi tamo glupiljevoruki wrote:Pa zar ne vidis da place za RS? Umjesto da suti, kad nema sta pametno da kaze i pusti ih da naprave gresku on ih jos upozorava. Njemu RS odgovara, nedobog da nestane, kako bi on bio na vlasti ako nema cime da plasi svoje polupismeno stado.palermo wrote:Ali šta je ovdje loše rekao
- ljevoruki
#3625 Re: BAKIRE ODLAZI
Nisam rekao da su glupi, daleko od toga, pametniji su od ovih "nasih" budala i Bakira svakako samo mi muka kad skontam koliki je blecak ovaj trezorlija.jao_situacije wrote:jeste jarane oni su svi tamo glupi