Ukrajina

Post Reply
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#3601 Re: Ukrajina

Post by anthraxQ »

Ebu Ubejde wrote:Naprijed Rusijo!!!! Srusite Americku imperiju u Ukrajini!!! Spasite moje Tatare sa Krima!!!

od koga da ih spase?

pa rusi su ih i unazadili stoljece cijelo.
Hlapoje

#3602 Re: Ukrajina

Post by Hlapoje »

Sezam wrote:
Objasni mi samo na koji je nacin Kijev rusko dvoriste?
Na istorijski i svaki drugi način...pa i žargonski rečeno...Predgradje Rusije, dvorište Rusije...kako god hoćeš.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3603 Re: Ukrajina

Post by pici »

Ljuba Moljac wrote:Vidim nakupilo se ovdje raznih gluposti, svi navijacki nastupaju.

Moljac jos nije zauzeo potpuni stav u vezi ove situacije.

nejma vrdanja il si našH il si njiHov...nema ja sam pacifista su pacifika...ne pali to :oops:
Sezam

#3604 Re: Ukrajina

Post by Sezam »

wannabe_ultra wrote:
Russia's state "Rossiya 24" channel narrative this evening: Crimea known hub for Islamic terrorists heading to Syria.

Nazi Hrvati i Alijini islamski fanatici...propagandna masina se uveliko kotrlja, bas kao i te 1991...
kopijas34

#3605 Re: Ukrajina

Post by kopijas34 »

Neka se ubijaju izmedju sebe jebeni Rusi i Ukrajinci. Kokice u ruke i gledati. Neka se sto vise oslabi i Rusija i Ukrajina. :D
Hlapoje

#3606 Re: Ukrajina

Post by Hlapoje »

Ukrajinci još mogu spasiti svoju državu.
Dovoljno je da se raspusti nelegalna i nelegitmna vlada u Kijevu i raspišu se izbori ovog meseca, kao što je sporazumom i dogovoreno pre oružanog upada u parlament.

Niko normalan u Ukrajini ne može preći preko činjenice da ministarstvo odbrane i oružanih sila Ukrajine vode neonacisti.
Last edited by Hlapoje on 02/03/2014 16:43, edited 1 time in total.
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#3607 Re: Ukrajina

Post by corolla02 »

Stanje na terenu je pozitivno za BiH, sad nas Brisel mozda proguta u jednom mahu...

http://www.usatoday.com/story/news/worl ... =fbfanpage
pici

#3608 Re: Ukrajina

Post by pici »

šteta što preimenovašHe staljingrad...taman za drugi diJo, eno izlazi film...

Image

dje su oni putinovi baJkeri...kako ono "Sibirski Vukovi"...

Image
area51

#3609 Re: Ukrajina

Post by area51 »

Hlapoje wrote:Ukrajinci još mogu spasiti svoju državu.
Dovoljno je da se raspusti nelegalna i nelegitmna vlada u Kijevu i raspišu se izbori ovog meseca, kao što je sporazumom i dogovoreno pre oružanog upada u parlament.
Potpuno si u pravu ali ne pitaju se više ukrajinci koliko i mi ovdje na klix-u
Sezam

#3610 Re: Ukrajina

Post by Sezam »

Hlapoje wrote:
Sezam wrote:
Na istorijski i svaki drugi način...pa i žargonski rečeno...Predgradje Rusije, dvorište Rusije...kako god hoćeš.
Zanimljivo. Kao sto je npr Beograd tursko dvoriste, na istorijski i svaki drugi nacin, jel to?
kopijas34

#3611 Re: Ukrajina

Post by kopijas34 »

Rokosovski wrote:
kopijas34 wrote:Neka se ubijaju izmedju sebe jebeni Rusi i Ukrajinci. Kokice u ruke i gledati. Neka se sto vise oslabi i Rusija i Ukrajina. :D

Ima i 300 000 vaših na Krimu.
Mojne tako nezainteresovano.
Pa ima nasih 15% u Rusiji. Ali malo ih je na Krimu. Najbolje bi bilo da se tamo malo zarati. Taman da Ameri i Turci malo srede ovu Bosnu.
Herr Flick

#3612 Re: Ukrajina

Post by Herr Flick »

Eh kad Srbi uzivaju kako se muslimani u Siriji između sebe ubijaju,došlo vrijeme da i mi malo uzivamo u tome kako se pravoslavci ubijaju međusobno :D :D
zilog

#3613 Re: Ukrajina

Post by zilog »

kopijas34 wrote:Ukoliko Rusija zauzme dobar dio Ukrajine to je samo dobra vijest za Bosnu i Bosnjake. Jer to bi znacilo da bi se i SAD mogla poigrati u svome dvoristu sa Srbima na isti taj nacin.
Rusija se igrala principijelne politike braneci Asada, mada je jasno da je branila posljednje luke u Mediteranu u koje moze uploviti ratnim brodovima.
Sada je maska pala i ruski argumenti nece piti vode. Pade Asad.

U BiH je slicna, ali nesto drugacija situacija. Rusija je samo drzala ledja Srbiji, glasajuci u PIC-u. Sada ce se svako takvo ponasanje tretirati kao pravljenje ruske zone interesa u pozadini NATO-a. Ipak, odnos prema Srbiji nece biti radikalan. Bez obzira na svo rusofilstvo, lakse je asimilirati nego unistiti.
kopijas34

#3614 Re: Ukrajina

Post by kopijas34 »

Herr Flick wrote:Eh kad Srbi uzivaju kako se muslimani u Siriji između sebe ubijaju,došlo vrijeme da i mi malo uzivamo u tome kako se pravoslavci ubijaju međusobno :D :D
Ono u Gruziji je bilo dobro. Koliko su se tamo rokali. Evo sada dvije ogromne zemlje pred ratom. Kako god okrenes dobro je. Ako Rusi napadnu dobro je. Ako se Ukrajina prepusti evropi dobro je. Samo nek je veselo.

Mozda da razmjenimo koji recept za kokice? :D
kopijas34

#3615 Re: Ukrajina

Post by kopijas34 »

[quote="Rokosovski"]

Ma ne to nego da uspostave red i mir malo. Malo haos i Oluja; traktor , crne kosulje i tako to.
Hlapoje

#3616 Re: Ukrajina

Post by Hlapoje »

Sezam wrote:
Hlapoje wrote:
Sezam wrote:
Zanimljivo. Kao sto je npr Beograd tursko dvoriste, na istorijski i svaki drugi nacin, jel to?
Ne.
Pročitaj nešto o Kijevskoj Rusiji...pa se javi.
baxul

#3617 Re: Ukrajina

Post by baxul »

Image
pici

#3618 Re: Ukrajina

Post by pici »

a Cranja u Ukrajini...udario SrBin na srBina :mrgreen:
Aspekt

#3619 Re: Ukrajina

Post by Aspekt »

:? :? a ovdje po forumima se u zadnje vrijeme pise da su nas cetnici poklali i genocid napravili zato sto smo ( sto ste ) :
1 - ubili srpskog svata
2 zato sto ste otisli iz juge
3 zato sto ste preglasali Srbe
4 zato sto je bilo ubistvo srba u sijekovcu
5 zato sto ste ustase
6 zato sto ste htjeli dzamahiriju
7 zato sto sto je alija pisao deklaraciju
.......
a sada ispada da ( po ovome sto citam od radovana ) da smo dozivjeli genocid ( ne prvi ) samo zato smo presli na islam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!samo zato sto smo muslimani
Last edited by Aspekt on 02/03/2014 16:59, edited 1 time in total.
Sezam

#3620 Re: Ukrajina

Post by Sezam »

Hlapoje wrote:
Sezam wrote:
Ne.
Pročitaj nešto o Kijevskoj Rusiji...pa se javi.
Evo javim ti se... cim nesto procitam o Kijevskoj Rusiji :lol:

U medjuvremenu, cije je dvoriste Beograd?
sportman1

#3621 Re: Ukrajina

Post by sportman1 »

moze li se rat u ukrajini odrazit na situaciju u nas ,u bih i kako? ako bi doslo do pravog rata.
kopijas34

#3622 Re: Ukrajina

Post by kopijas34 »

Rokosovski wrote:
kopijas34 wrote:
Rokosovski wrote:
Ma ne to nego da uspostave red i mir malo. Malo haos i Oluja; traktor , crne kosulje i tako to.
Vi biste da vas opet pamprčimo?

Čudnih ljudi, čudnih običaja :lol:
Sa cim? U vojno tehnickom smislu smo jaci. Svo tesko naoruzanje je u Tuzli. Samo zeleni signal od Uncle Sama iz Washingtona se ceka vec godinama. Ako se ovo dobro zakuha sa Rusima taj signal ce i doci. Turci su vec usli na balkan u politickom smislu. Imate 4 muslimanske drzave oko sebe, MKD, Kosovo i Albaniju te BiH koja je vecinski Islamska.

Amerika zeli da BiH UGURNE U nato. Srbi ne zele u NATO nego zele sa Rusijom. Ovo je super prilika da se sve sredi jednim potezom.
radostan dan

#3623 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

sportman1 wrote:moze li se rat u ukrajini odrazit na situaciju u nas ,u bih i kako? ako bi doslo do pravog rata.
kod nas sve može, kad se 100 ljudi dogovori, isplanira i iskoordinira... :|
It_is_a_Leclerc

#3624 Re: Ukrajina

Post by It_is_a_Leclerc »

Ukrajinska vojska ne podliježe sramotnim provokacijama Baćuškinih. Samo govore: "Ovo je naša teritorija" i odbijaju odstupiti.
U znak protesta protiv sramotne uloge pravoslavnih sveštenika u Ukrajini, Archiepiskop Klement stao kao živi štit ukrajinskim vojnicima pred ruske tenkove.
kopijas34

#3625 Re: Ukrajina

Post by kopijas34 »

sportman1 wrote:moze li se rat u ukrajini odrazit na situaciju u nas ,u bih i kako? ako bi doslo do pravog rata.
Ovdje na zapadu su analiticari na dnevniku objasnili da je Rusija napala Gruziju zato sto je Amerika napala Kosovo. Dakle igra izmedju velikig. To je jako vjerovatno. SAD smatra Ukrajinu buducom NATO clanicom i time bi se Rusija definitivno slomila u geopolitickom smislu. Ako Rusi zauzmu pola Ukrajine (tamo gdje zive Rusi) to bi znacilo da bi se i na balkanu neke stvari vrlo brzo rijesile. To uvijek tako ide.
Post Reply