Znam da treba vremana, zato sam i napisao ko je krivac za to vrijeme.studiorum_tuzlaensis wrote:Neće tebi raskrsnica prolaziti ispod kuće već njima.Thorgerson wrote:Dakle, zbog mjestana Hrasnog brda pocetak izgradnje KT je kasnio haman 4 mjeseca.Jebem ti selo.
A za preprojektovanje nečeg treba vremena, nije to Sim City
Pa sta sad? Svako naselje od nekoliko hiljada stanovnika mora imati direktne pristupe, jel? Ja zivim u dijelu grada, koje je planski gradjeno, koje ima vise nego duplo (mozda i vise) stanovnika nego hrasno brdo, pa vidi cuda imamo samo dva prikljucka na glavnu saobracajnicu. Kako to jbt? Mozda zato sto je u tome i poenta da ti ne ide kroz naselje magistrala, nego da je to ipak mirniji zatvoreni kvart. Ako hoces da izadjes iz kvarta, izvoli fino odvezi se 500m dalje. Al sta ces ti to pricati ovim gore brdjanima, ne zna se ko pije ko placa gore. Al nisu ni oni za sve krivi.
Problem su neobrazovane glave, kojima je neko utuvio u mozak da se nece moci ukljuciti na juznu i dzaba. Ti kad neobrazovanom covjeku ubacis bubicu u uho, gotovo ti je onda. Dzaba im govori da to nije tacno, da imaju prikljucke kao i hrpa drugih naselja. Jok. Hoce ljudi onako kako oni hoce i gotovo. Znaju. Sve inzinjer do inzinjera.
Ali hajd, barem su pekara AS i Motorex sada mirni.