Ja sam to morao reci svidjalo se to vama ili ne. Sad cete me napasti ko i jadnog Komsica.
Nije lako biti hrabar.
Glup?Banksy wrote: Naravno.
Pokušavam naći smisao ... Ne mogu da vjerujem da je to izvalio onako. Sve i da tako misli.
I poštendustaban wrote:Ma evo reci cu i ja pa kud puklo - Fahro nema veze sa ovom aferom u zvornickom Biracu!
Ja sam to morao reci svidjalo se to vama ili ne. Sad cete me napasti ko i jadnog Komsica.
Nije lako biti hrabar.
@shiljak ... nisi mi bas jasan, ako jos uvijek brans Komsica (a mislim da ti je to upravo zadatak ovdje) onda bi trebo biti malo jasniji i precizniji. Govoris nam o fenomenu sirenja gluposti. Sta je ovdje glupost?shiljak wrote:Ja samo kažem da se počnu širiti gluposti, kao recimo neko je nešto rekao... i onda kad drugi put bude na tv-u fino kaže da nije.. I šta onda? I onda se krenu širiti gluposti, ali neke nove, iz tog novog videa... I onda će i to trajati dok ne bude nova emisija... I onda nakon te emisije će počet pričati nešto novo, pa će trajati dok ne bude nešto novo zvanično..
I svaki put kad se to desi, kaže ta osoba koja će da širi gluposti "pa jeste, istina je da smo širili gluposti, ali ovo što je sad rekao je stvarnoooo..."I naravno, nakon tih obajšnjenja silni, nije svako upratio šta je on zapravo rekao, mislio pa su se svi složili, jednostavno ne možeš sve upraitit.. i onda dobiješ više gluposti, i stare koje su prije isfurale, i nove naravno.
Govorim samo da i većina ovih političara, što se spominju se vode pod glupim pričama.. Zamisli recimo ko se bavi politikom 2-5-10 godina? Koliko se gluposti nakupi, a da ne spominjem ove Komšićeve izjave, što su u razmaku od par mjeseci već počeli gluposti da se šire
Ma kad nismo ''ujedinjavali teme'' kad su SDP i SBB sklopili koaliciju, ne moramo valjda ni sad zbog jedne rečenice ...Gandalf wrote:
predlažem ujedinjenje tema : DF Željko Komšić i Ministar Nebezbjednosti![]()
Hahadustaban wrote:@shiljak ... nisi mi bas jasan, ako jos uvijek brans Komsica (a mislim da ti je to upravo zadatak ovdje) onda bi trebo biti malo jasniji i precizniji. Govoris nam o fenomenu sirenja gluposti. Sta je ovdje glupost?shiljak wrote:Ja samo kažem da se počnu širiti gluposti, kao recimo neko je nešto rekao... i onda kad drugi put bude na tv-u fino kaže da nije.. I šta onda? I onda se krenu širiti gluposti, ali neke nove, iz tog novog videa... I onda će i to trajati dok ne bude nova emisija... I onda nakon te emisije će počet pričati nešto novo, pa će trajati dok ne bude nešto novo zvanično..
I svaki put kad se to desi, kaže ta osoba koja će da širi gluposti "pa jeste, istina je da smo širili gluposti, ali ovo što je sad rekao je stvarnoooo..."I naravno, nakon tih obajšnjenja silni, nije svako upratio šta je on zapravo rekao, mislio pa su se svi složili, jednostavno ne možeš sve upraitit.. i onda dobiješ više gluposti, i stare koje su prije isfurale, i nove naravno.
Govorim samo da i većina ovih političara, što se spominju se vode pod glupim pričama.. Zamisli recimo ko se bavi politikom 2-5-10 godina? Koliko se gluposti nakupi, a da ne spominjem ove Komšićeve izjave, što su u razmaku od par mjeseci već počeli gluposti da se šire
a) Da je Fahro posten
b) Da je Fahro neposten
c) da je Komsic rekao da je posten a zna da je neposten
d) Da je Komsic rekao da je Fahro posten jer zna da mimislimo da nije, a on zna da jeste
--- ili nesto drugo?
Istina je samo jedno - pametan misli sta govori a budala govori sta misli !
kao i uvijek ...advokati klijente mijenjaju ali ćud nikadBanksy wrote:Ma kad nismo ''ujedinjavali teme'' kad su SDP i SBB sklopili koaliciju, ne moramo valjda ni sad zbog jedne rečenice ...Gandalf wrote:
predlažem ujedinjenje tema : DF Željko Komšić i Ministar Nebezbjednosti![]()
![]()
Više je komentara na jednu Komšićevu rečenicu, nego na prošlogodišnje proglašenje koalicije SDP/SBB.
Sad čitam stare teme, vrlo zanimljivo, šta je tom prilikom ko pisao, ko nije ništa napisao, ko je prešutio, a ko nevješto opravdavao ... Očekivano.
hahahahahmiki.ba wrote:Mene više brine, šta ako stvarno misli da je Fahro pošten?Banksy wrote:
Naravno.
Pokušavam naći smisao ... Ne mogu da vjerujem da je to izvalio onako. Sve i da tako misli.
Al kako ga nema na tenderima kad mu stranka ima vlast u par kantona...u zdk drzi bolnicu, i jos par manje zvucnih pozicija...s crvenim jaranima dijeli zavod zdravstvenog osiguranja i vala ima tendera...nije da nema...ultima_palabra wrote:To je smiješna argumentacija. Fahro ne šteli tendere zato što nema priliku, kao što nema ni SBiH recimo, ni HDZ na federalnom nivou. Zato radi sve živo da bi došao u tu situaciju.
Tačno je da je Komšić to naglasio s namjerom, ali po meni je to loša procjena... Fahro gubi glasove, Avaz gubi čitaoce... potencijalna korist od ove izjave je višestruko manja od štete.
madner wrote:Ne misli da je Fahro posten nego da ganja drugi interes i ima drugi motiv.
da je kolko toliko zakonski odrađena prvobitna akumulacija upotrijebio bi taj termin....u nas se moralo izuzimati i otimati...od love za odbranu, hranu, ili iz budžeta raznim fiktivnim akrobacijama... neko je tu otimao, a meni je čak u svemu tome veći gad onaj što je FaHraonu dao početni kapital nego FaHraon što je uzeo, jer taj što mu ih je dao je od nekoga oteo.RahatHurmašica wrote:ja mislim da je primjerenije reći jamio
mozda covjek kupuje medije, odnosno naklonost medijaCorto Maltese wrote:Nakon preksinoćnje emisije možda i nije najjasnije ko će glasati za Komšića, ali barem smo saznali za koga će glasati Komšić.
Ovo je za mene surprise Jose ...po ljiljanovom vazu kod CD ramiza Dž ja sam stekao dojam da je pošteni čo'jek sam izgradio imperiju na vlastitom znoju ...očekivao sam i humanitarni tel za potporu gledalaca ( blejača ) al gazda Senad zna da se bolje uzima na CP tipa : ko će koga ,kad i na koju foruJoseMujica wrote:da je kolko toliko zakonski odrađena prvobitna akumulacija upotrijebio bi taj termin....u nas se moralo izuzimati i otimati...od love za odbranu, hranu, ili iz budžeta raznim fiktivnim akrobacijama... neko je tu otimao, a meni je čak u svemu tome veći gad onaj što je FaHraonu dao početni kapital nego FaHraon što je uzeo, jer taj što mu ih je dao je od nekoga oteo.RahatHurmašica wrote:ja mislim da je primjerenije reći jamio