Ederson se baš istakao odbranama na ovoj utakmiciHerr Flick wrote:![]()
![]()
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vicious
#35976 Re: English Premier League
-
Mustang1
#35977 Re: English Premier League
Pa i to, Sta mislis jel' bolji golman koji iz 2 suta primi 2 gola, ili onaj koji od 10 suteva primi samo 2Edin H. wrote:Dobro za golmana da vježba?Mustang1 wrote:Ne znam o cemu se prica, meni je kvalitetnija ekipa koja iz sto manje udaraca moze dati sto vise golovaSvako moze sutati loptu prema golu, koja korist od toga
- Bosanski_kralj
#35978 Re: English Premier League
Govorim o tome što ga u skoro nebitnoj utakmici stavio da igra gdje se ovaj povrijedio i pokvario mu skoro dogovoreni transfer u Bayern.°u° wrote:Ako Sanea dva trenera driblaju onda je možda i do njega. Ogi ga iz haman opravdanih razloga nije vodio na svjetsko. A igrački kvalitet ili loša forma nisu bili u pitanju.
City baš izgleda kao mašina
- Better Man
#35979 Re: English Premier League
Mogu napasti sve trofeje, ali pitanje je da li će ih osvojiti. Pitaš se koji je tim u ovom trenutku bolji od njih, a ja ću tebe pitati da li zaista misliš da su najbolji i da samo oni mogu osvojiti sve trofeje? Odgovor na tvoje pitanje bi mogao biti Liverpool. Ako nisu bolji, onda su jednaki. Ipak je Liverpool osvojio prošle sezone glavni trofej, a to je LP.perscitus wrote:Ma City igra najljepsi fudbal na planeti. Spursi vise sretno nego spretno. Centra nisu mogli preci, 2 suta 2 gola. Desava se, da se ista utakmica odigra sutra, City bi rutinski dobio. Ove godine mogu napasti sve trofeje i ne vidim u ovom momentu koji je to tim bolji od njih!?
- AmiĐa_Idriz
#35980 Re: English Premier League
Ne može prekide i kornere braniti ovako zonski. Malo komično izgleda.
- perscitus
#35981 Re: English Premier League
Naravno da ne mogu da tvrdim na pocetku sezone da ce City osvojiti sve trofeje. Uostalom ko moze, hiljade stvari moze da se desi u toku jer sezona je duga. Ne bi ni pratili ovaj sport da mozemo poznati dan po jutru. Ali mogu reci u OVOM MOMENTU da City igra najubjedljiviji i najljepsi fudbal. Slazem se, Liverpool je tu, ali najbolji tim prosle godine u EPL postao je jos i jaci (Rodri i Cancelo), imaju dvije strasne ekipe. Dajem im prednost, ali naravno da mogu ostati bez i jednog trofeja a Liverpool da osvoji i LP i EPL.Better Man wrote:Mogu napasti sve trofeje, ali pitanje je da li će ih osvojiti. Pitaš se koji je tim u ovom trenutku bolji od njih, a ja ću tebe pitati da li zaista misliš da su najbolji i da samo oni mogu osvojiti sve trofeje? Odgovor na tvoje pitanje bi mogao biti Liverpool. Ako nisu bolji, onda su jednaki. Ipak je Liverpool osvojio prošle sezone glavni trofej, a to je LP.perscitus wrote:Ma City igra najljepsi fudbal na planeti. Spursi vise sretno nego spretno. Centra nisu mogli preci, 2 suta 2 gola. Desava se, da se ista utakmica odigra sutra, City bi rutinski dobio. Ove godine mogu napasti sve trofeje i ne vidim u ovom momentu koji je to tim bolji od njih!?
- ultima_palabra
#35982 Re: English Premier League
Pa sta mislis da je njemu bilo u interesu da ostane bez 100 miliona za igraca koji tek povremeno igra?Bosanski_kralj wrote:Govorim o tome što ga u skoro nebitnoj utakmici stavio da igra gdje se ovaj povrijedio i pokvario mu skoro dogovoreni transfer u Bayern.°u° wrote:Ako Sanea dva trenera driblaju onda je možda i do njega. Ogi ga iz haman opravdanih razloga nije vodio na svjetsko. A igrački kvalitet ili loša forma nisu bili u pitanju.
-
°u°
#35983 Re: English Premier League
U ovom slučaju bez 100 miliona a i bez igrača.ultima_palabra wrote:Pa sta mislis da je njemu bilo u interesu da ostane bez 100 miliona za igraca koji tek povremeno igra?Bosanski_kralj wrote:Govorim o tome što ga u skoro nebitnoj utakmici stavio da igra gdje se ovaj povrijedio i pokvario mu skoro dogovoreni transfer u Bayern.°u° wrote:Ako Sanea dva trenera driblaju onda je možda i do njega. Ogi ga iz haman opravdanih razloga nije vodio na svjetsko. A igrački kvalitet ili loša forma nisu bili u pitanju.
- AmiĐa_Idriz
#35984 Re: English Premier League
A Cityu inače baš bitno tih 100m 
- nKrkan
#35985 Re: English Premier League
Dobar je VAR ljubi ga mati
Zakinuo nas je jučer za penal Rodria i mozda posteno sudio prilikom gola Jesusa , ali to je ništa jer će mozda 20ak puta ove sezone biti koristan po tim Man Citya.
Zakinuo nas je jučer za penal Rodria i mozda posteno sudio prilikom gola Jesusa , ali to je ništa jer će mozda 20ak puta ove sezone biti koristan po tim Man Citya.
- Bosanski_kralj
#35986 Re: English Premier League
Ne znam šta je želio postići, ali glupo mu je ovo što je uradio.ultima_palabra wrote:Pa sta mislis da je njemu bilo u interesu da ostane bez 100 miliona za igraca koji tek povremeno igra?Bosanski_kralj wrote:Govorim o tome što ga u skoro nebitnoj utakmici stavio da igra gdje se ovaj povrijedio i pokvario mu skoro dogovoreni transfer u Bayern.°u° wrote:Ako Sanea dva trenera driblaju onda je možda i do njega. Ogi ga iz haman opravdanih razloga nije vodio na svjetsko. A igrački kvalitet ili loša forma nisu bili u pitanju.
- BHF_Manijak
#35987 Re: English Premier League
Kakvi opravdani razlozi kod nevodjenja Sanea na SP, sta ti je bolan... Cuj opravdani. Nikakvi opravdani nego je Joachim retardiran, kao i uvijek. Uveo nakon toga decka u reprezentaciju i sad mu je jedan od najbitnijih.
Znaci da je debil.
Pep veze ni sam nema sto ga je prosle godine klupirao (mada i tako je odigrao dosta utakmica u rotaciji), jer je godinu prije proglasen za najboljeg mladog igraca Engleske. Ali hoce tako Pep unistiti igraca...
Znaci da je debil.
Pep veze ni sam nema sto ga je prosle godine klupirao (mada i tako je odigrao dosta utakmica u rotaciji), jer je godinu prije proglasen za najboljeg mladog igraca Engleske. Ali hoce tako Pep unistiti igraca...
- perscitus
#35988 Re: English Premier League
I te kako je siguran i govorio je o tome. Koliko mi se cini govorio je da bez Sanea brze i agresivnije probijaju liniju jer imas Sterlinga koji probija sa svih strana, a izbacivanjem Sanea otvara se prostor za Mendyev centarsut. Ne znam, uspjelo, Guardiola pise poeziju. Mislim jebe mi se za City, ja mogu navijati samo na Sarajevo, ovo se gleda zbog fudbala koji je zabava za nas um i nase oci. I u Guardiolonom fudbalu uzivam, kao i vecina, uzivam jer je ''dublji'' i zabavniji za gledanje. To je krajnji cilj svega, predstava na terenu, mnogo vaznija od licnih interesa razmazenog balavca. Pogotovo danas, fudbal je ozbiljan biznis, nikad vise pritiska nikad gluplji fudbaleri. Sto se tice odnosa izmedju Guardiole i Sanea, mi ne mozemo znati sta se tacno tu desava ali po dostupnim informacijama Sane sa ugovorom zavlaci i Bayern i City vec neko vrijeme. Klubovi zele isto, a mali debil ne zna bil piskio il kakio. I po kojim informacijama dostupnim ti i ovaj kralj ste dosli do zakljucka da Pep unistava svjesno Saneovu karijeru!?BHF_Manijak wrote:Kakvi opravdani razlozi kod nevodjenja Sanea na SP, sta ti je bolan... Cuj opravdani. Nikakvi opravdani nego je Joachim retardiran, kao i uvijek. Uveo nakon toga decka u reprezentaciju i sad mu je jedan od najbitnijih.
Znaci da je debil.
-
°u°
#35989 Re: English Premier League
Jašta da je bitno. Koje su to stipse ne bi vjerovali. Mislim lovatori. Da nisu stipse ne bi bili lovatori.AmiĐa_Idriz wrote:A Cityu inače baš bitno tih 100m
Ili možeš računati mjesto 100 milja i igrača te klase.
Sanea problematičnim smatraju oba trenera za koje igra. Za sve što ga je spopalo u karijeri je uglavnom dam kriv. Pep ima komociju da mu nije nešto plaho neophodan, više štete nego koristi po njemu. Low ga je vratio zbog lošeg rezultata na svjetskom.
- stakasa
#35990 Re: English Premier League
Malo se je koji igrac cekao ko Mendyperscitus wrote:I te kako je siguran i govorio je o tome. Koliko mi se cini govorio je da bez Sanea brze i agresivnije probijaju liniju jer imas Sterlinga koji probija sa svih strana, a izbacivanjem Sanea otvara se prostor za Mendyev centarsut. Ne znam, uspjelo, Guardiola pise poeziju. Mislim jebe mi se za City, ja mogu navijati samo na Sarajevo, ovo se gleda zbog fudbala koji je zabava za nas um i nase oci. I u Guardiolonom fudbalu uzivam, kao i vecina, uzivam jer je ''dublji'' i zabavniji za gledanje. To je krajnji cilj svega, predstava na terenu, mnogo vaznija od licnih interesa razmazenog balavca. Pogotovo danas, fudbal je ozbiljan biznis, nikad vise pritiska nikad gluplji fudbaleri. Sto se tice odnosa izmedju Guardiole i Sanea, mi ne mozemo znati sta se tacno tu desava ali po dostupnim informacijama Sane sa ugovorom zavlaci i Bayern i City vec neko vrijeme. Klubovi zele isto, a mali debil ne zna bil piskio il kakio. I po kojim informacijama dostupnim ti i ovaj kralj ste dosli do zakljucka da Pep unistava svjesno Saneovu karijeru!?BHF_Manijak wrote:Kakvi opravdani razlozi kod nevodjenja Sanea na SP, sta ti je bolan... Cuj opravdani. Nikakvi opravdani nego je Joachim retardiran, kao i uvijek. Uveo nakon toga decka u reprezentaciju i sad mu je jedan od najbitnijih.
Znaci da je debil.
- AmiĐa_Idriz
#35991 Re: English Premier League
Mendya su i prestali čekati vjerujem, francuski Micah Richards.
-
Korovjev
#35992 Re: English Premier League
Odličan post, konačno malo zdrave logike na ovim stranskim fubalskim forumima.perscitus wrote:I te kako je siguran i govorio je o tome. Koliko mi se cini govorio je da bez Sanea brze i agresivnije probijaju liniju jer imas Sterlinga koji probija sa svih strana, a izbacivanjem Sanea otvara se prostor za Mendyev centarsut. Ne znam, uspjelo, Guardiola pise poeziju. Mislim jebe mi se za City, ja mogu navijati samo na Sarajevo, ovo se gleda zbog fudbala koji je zabava za nas um i nase oci. I u Guardiolonom fudbalu uzivam, kao i vecina, uzivam jer je ''dublji'' i zabavniji za gledanje. To je krajnji cilj svega, predstava na terenu, mnogo vaznija od licnih interesa razmazenog balavca. Pogotovo danas, fudbal je ozbiljan biznis, nikad vise pritiska nikad gluplji fudbaleri. Sto se tice odnosa izmedju Guardiole i Sanea, mi ne mozemo znati sta se tacno tu desava ali po dostupnim informacijama Sane sa ugovorom zavlaci i Bayern i City vec neko vrijeme. Klubovi zele isto, a mali debil ne zna bil piskio il kakio. I po kojim informacijama dostupnim ti i ovaj kralj ste dosli do zakljucka da Pep unistava svjesno Saneovu karijeru!?BHF_Manijak wrote:Kakvi opravdani razlozi kod nevodjenja Sanea na SP, sta ti je bolan... Cuj opravdani. Nikakvi opravdani nego je Joachim retardiran, kao i uvijek. Uveo nakon toga decka u reprezentaciju i sad mu je jedan od najbitnijih.
Znaci da je debil.
-
90minut
#35993 Re: English Premier League
Šugavi VAR uništi cijelu euforiju
- AmiĐa_Idriz
#35994 Re: English Premier League
Grijeh bi ono bilo poništiti 
- skafiskafsnjak
#35995 Re: English Premier League
Prvo svira zuti za igranje ramenom...onda ne svira faul i pusta kontru 
-
Mustang1
#35996 Re: English Premier League
Penal nije bio, onda ruka nije bila. Znao sam da ovaj var kod nekih sudija u nekim situacijama nece znaciti nista 
- skafiskafsnjak
#35997 Re: English Premier League
Pa realno, nije penal bio. Al et, promasen je pa nema stete hahahaMustang1 wrote:Penal nije bio, onda ruka nije bila. Znao sam da ovaj var kod nekih sudija u nekim situacijama nece znaciti nista
- pizarro
#35998 Re: English Premier League
sturridge zavrsio u trabzonu.
nije valjda toliko propao pa ga nece ni ovi epl-klubovi koji se bore za opstanak
nije valjda toliko propao pa ga nece ni ovi epl-klubovi koji se bore za opstanak
-
todd_smith
#35999 Re: English Premier League
pa bio je u West Bromu dok nije onaj ban popusiopizarro wrote:sturridge zavrsio u trabzonu.
valjda ga nece jer se u sred sezone moze desiti da ga vise kazne
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#36000 Re: English Premier League
Kako ba nije penal, lik ga potkačio?