ja samcifut
kako hoces,al ja tudji grb ne stabvljam ni za kake pare...
moj obraz nema cijenu...
evo ja tebi sta hoces,osim ovog grba, a ti ces nosit, petokraku petnes dana morel?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne mogu ja petrokraku, iz SDA sam, mogu onaj stari/novi grb.sumirprimus wrote:ma druze meni nije haram.
ja samcifut![]()
![]()
moj obraz nema cijenu...jesam fukara il nisam
![]()
evo ja tebi sta hoces,osim ovog grba, a ti ces nosit, petokraku petnes dana morel?
Ko će naći te slike.Mutivoda wrote:avetinja, daj mu onu sliku Indira u FKS papama <3
il Sulje.
Šta će jadan, očekivao dominaciju nakon što su nas KONAČNO prestigli na tabeli kad' ono šipak na kraju, tavorenje se nastavlja. [emoji38]1946--1987 wrote:Dje onaj blueblood jel ziv zdrav[emoji38]
Kakav cirkusant, cirkuzo 7 dana sad ga nigdje
ja indira ne podfrzavam.ja samo slobuda,niko niko..tako daMutivoda wrote:avetinja, daj mu onu sliku Indira u FKS papama <3
il Sulje.
Sad prisivam njemu, sljedece hefte nekom drugom.hrasno38 wrote:U oba tabora takvih za izvoza tako da je sroz deplasirano nekome to ljepiti kao neku negativnost.1946--1987 wrote:Dje onaj blueblood jel ziv zdrav![]()
![]()
Kakav cirkusant, cirkuzo 7 dana sad ga nigdje
brate , na tusnju rodjen al bukvalnoavetinja wrote:Ne mogu ja petrokraku, iz SDA sam, mogu onaj stari/novi grb.sumirprimus wrote:ma druze meni nije haram.
ja samcifut![]()
![]()
moj obraz nema cijenu...jesam fukara il nisam
![]()
evo ja tebi sta hoces,osim ovog grba, a ti ces nosit, petokraku petnes dana morel?![]()
Hajde, bolan, nisi se rodio sa grbom. Prije ga nisi imao.
Pa normalno, djecurlija kao sto su lendric i blueblood je unistise, jos svrati ovaj tuzlak i mozes temu popisat.Velkoski wrote:ne pamtim lošiju premijer liga temu na Klixu u zadnjih deset godina
pa nema hercegovaca kojim ide,a mi svi u krcuVelkoski wrote:ne pamtim lošiju premijer liga temu na Klixu u zadnjih deset godina
brate bogatsvo je u razlicitostima... nisam jakrvi sto ste i vi zajednio s nama u krcu,, i nemate se cime siljit..1946--1987 wrote:Pa normalno, djecurlija kao sto su lendric i blueblood je unistise, jos svrati ovaj tuzlak i mozes temu popisat.Velkoski wrote:ne pamtim lošiju premijer liga temu na Klixu u zadnjih deset godina
Fale nosara, cvrcak, ganjeta sa one strane da to malo ima smisla.Sta cu sa lendricem nekakvim u konverzaciju ulaziti
Ništa. Nećemo se kladiti.sumirprimus wrote:brate , na tusnju rodjen al bukvalno![]()
ja pare ti petokraku.
kolko hovces?
ma vi te brate umisljeni i premisljeni,a cAsT IZUZECIMA, ,moje neko licno iskustvo sa manijacima i pitarima, manijaci su mu uvijek bili elasticniji, carsija.1946--1987 wrote:Nisam jakrvi
u pp .,dogovoricemo se ljudi smo.avetinja wrote:Ništa. Nećemo se kladiti.sumirprimus wrote:brate , na tusnju rodjen al bukvalno![]()
ja pare ti petokraku.
kolko hovces?
Može li ban na 7 dana?sumirprimus wrote:u pp .,dogovoricemo se ljudi smo.avetinja wrote:Ništa. Nećemo se kladiti.sumirprimus wrote:brate , na tusnju rodjen al bukvalno![]()
ja pare ti petokraku.
kolko hovces?reci uslove..
Da opet ponovimo gradivo: Zrinjski kakav god da je bježi 11 bodova sarajevskim klubovima (sa tendencijom da se ta razlika poveca)....pa ti sad vidi gdje smo, kud smo, šta smoStroj-2 wrote:Jbt ja još uvijek ne mogu da vjerujem da ovdje svrašavaju na zrinjski.
Zrinjski je onoliko dobar samo, koliko smo mi loši (oba kluba). Ljudi samo koriste naše nedostatke, to je (ne)stručnost ljudi u upravama. A ne zato što su skupa na okupu ili što su uigrani.
A ti otpaci bilbija, todor ili barić nemaju i dalje kvalitet za naše klubove, đaba, igrači koji ne mogu izdržati pritisak 2000 - 3000 ljudi, život u ovom gradu, a maštamo o grupnim fazama gdje je broj gledalaca najmanje 20000, 25000, da ne spominjem jače klubove, (hint: menhengladbah).Kako će izdržati to kad ne mogu ni ovu šaku gledalaca !?
Dole mogu, dole toga nema, al zato evropa im vrh drugo pretkolo, ako ne ranije već noga.
moze brate..avetinja wrote:
Može li ban na 7 dana?
Kada se završi utakmica, pošaljemo poruku Charugi.sumirprimus wrote:moze brate..avetinja wrote:
Može li ban na 7 dana?
al jase svakako samobanujem s ove teme..
dzaba,..jedino ako dobijemo