Challenger__ wrote:Sve moralni giganti savremenog čovječanstva.sarajevoxxxx wrote:Dr. Halid Hawedžeh predsjednik SNC-a maloprije na Al Jazeeri: Imamo novi savez kojeg čine Turska, KSA, Katar, Francuska i Njemačka.
Šta kažeš za ovo Chelli ?
Challenger__ wrote:Sve moralni giganti savremenog čovječanstva.sarajevoxxxx wrote:Dr. Halid Hawedžeh predsjednik SNC-a maloprije na Al Jazeeri: Imamo novi savez kojeg čine Turska, KSA, Katar, Francuska i Njemačka.
sarajevoxxxx wrote:Dr. Halid Hawedžeh predsjednik SNC-a maloprije na Al Jazeeri: Imamo novi savez kojeg čine Turska, KSA, Katar, Francuska i Njemačka.
samo su joj pomogli da brze stigne do zeljenog cilja..budza wrote:strasno necivilizovan cin jordanske drzave. zgrozen sam. i sami su varvari. i gori od ovih iz ID-a.
insomnia78 wrote:Necivilizovan cin bi bio da Jordan, npr. u znak osvete pobije porodice jordanskih ISIL-ovacabudza wrote:strasno necivilizovan cin jordanske drzave. zgrozen sam. i sami su varvari. i gori od ovih iz ID-a.
Zaboravlja se da je ovu tetu samo losa izrada bombe sprjecila da pocini masakr nad jordanskim civilima
A sta su trebali, pustiti je?budza wrote:insomnia78 wrote:Necivilizovan cin bi bio da Jordan, npr. u znak osvete pobije porodice jordanskih ISIL-ovacabudza wrote:strasno necivilizovan cin jordanske drzave. zgrozen sam. i sami su varvari. i gori od ovih iz ID-a.
Zaboravlja se da je ovu tetu samo losa izrada bombe sprjecila da pocini masakr nad jordanskim civilima
imali su 10 godina vremena za taj cin...
ovo je cista osveta. varvarski cin. cin kojeg bi se mozda i ovi iz ID postidili.
zenu drze od 2004. u hapsanu i juce je bese kao znak odmazde.
kakvu sliku u svet salje jordan i sam abdullah, koji tvrdi da je od loze muhammeda saws... jezivo.
mali kraljcic je piuncic cionisticki. mali njihov igracic na regio planu.
kada mu bude prosao rok trajanja, zapalice ga kao cibrit.
Fantassin wrote:Da djelemicno se slazem (osim naravno da su gori od tvojih miljenika), drzava mora da bude vodjena razumom I da djeluje hladno a ne ponukana populistickim zahtjevima I uzavrelom krvi.budza wrote:strasno necivilizovan cin jordanske drzave. zgrozen sam. i sami su varvari. i gori od ovih iz ID-a.
insomnia78 wrote:A sta su trebali, pustiti je?
Dosta je vise saginjanja glave pred terorom
ISIL ce bez obzira na sve pogubiti eventualno zarobljene jordance, tako da...
Edit: nemoj mi molim te ovih iz ID i njihovog stida
Oni stida nemaju, preduga je lista njihovih zlocina
animals wrote:samo su joj pomogli da brze stigne do zeljenog cilja..budza wrote:strasno necivilizovan cin jordanske drzave. zgrozen sam. i sami su varvari. i gori od ovih iz ID-a.
zaliti ovakvu osobu koja je htjela da pobije masu neduzni ljudi, moze samo zakovani mozak jednog
vehabije..
Kapiram ja o cemu ti pises..niko civiliziran ne ubija zarobljenike..budza wrote:animals wrote:samo su joj pomogli da brze stigne do zeljenog cilja..budza wrote:strasno necivilizovan cin jordanske drzave. zgrozen sam. i sami su varvari. i gori od ovih iz ID-a.
zaliti ovakvu osobu koja je htjela da pobije masu neduzni ljudi, moze samo zakovani mozak jednog
vehabije..
nije mi je mati rodila pa da je zalim na nacin o kome ti tripujes.
aman ima legitimitet. aman nije ID, a ponasa se kao oni.
aman nije ni netenjahu, ni bus, ni bler, ni karadzic, ni tudjman... aman je naslednik svetle islamske tradicije.
oni sami govore da je vladar jordana od loze muhammeda, sto jucerasnji osvetnicki cin dobija jos vise na tezini.
ako ne kapiras o cemu pisem, tj. ako budes nastavio sa destruktivnim upisima, molim te, zaobidji me.
Ah staš ... nema Rusija 10 ruku.Challenger__ wrote:Sve moralni giganti savremenog čovječanstva.sarajevoxxxx wrote:Dr. Halid Hawedžeh predsjednik SNC-a maloprije na Al Jazeeri: Imamo novi savez kojeg čine Turska, KSA, Katar, Francuska i Njemačka.

animals wrote: Kapiram ja o cemu ti pises..niko civiliziran ne ubija zarobljenike..
samo, malo je civilizirani..zov osvete je vecinom jaci..
IS je znao da je pilot viši čin od običnog vojnika ali je htio da pošalje poruku ostalim pilotimaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Čak ni nacisti nisu ubijali pilote, osim onih koji su pokušali bježati. Svaki pilot se tretira kao poseban zarobljenik jer svi imaju više činove, ISIS je to trebao znati. Ja sam na temi o ISIS-u rekao da Jordanu za ova ubistva niko neće zamjeriti jer pilot je daleko ispred na listi zarobljenika od recimo običnog vojnika. U svijetu u kojem se pilot spaljuje malo će se popustiti sa stepenom civilizacije i svi će postati malo manje civilizovani zbog viših ciljeva. Ispravo ili ne ali tako je.
Na neki način je i uspješna. UAE su odustali od borbe protiv Države. To je Emiraćanima vjerojatno poslužio kao povod za odustajanje ali je itekako poslužilo Islamskoj Državi kao opravdanje za svoj barbarski čin.Lincoln-Burrows wrote:IS je znao da je pilot viši čin od običnog vojnika ali je htio da pošalje poruku ostalim pilotimaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Čak ni nacisti nisu ubijali pilote, osim onih koji su pokušali bježati. Svaki pilot se tretira kao poseban zarobljenik jer svi imaju više činove, ISIS je to trebao znati. Ja sam na temi o ISIS-u rekao da Jordanu za ova ubistva niko neće zamjeriti jer pilot je daleko ispred na listi zarobljenika od recimo običnog vojnika. U svijetu u kojem se pilot spaljuje malo će se popustiti sa stepenom civilizacije i svi će postati malo manje civilizovani zbog viših ciljeva. Ispravo ili ne ali tako je.
kakva ih sudbina čeka ako im obore avion. To je metoda zastrašivanja pilota iako u profesionalnim
vojskama ovo zastrašivanje nebi trebali imati efekta na pilote.
Taj osjećaj Iračani imaju već od 2003.Suniti u regionu im okrenuli leđa, šiiti, i zapad koji je započeo agresiju na Irak.Zato i toliki otpor prema svima, zato i tolika mržnja i nepovjerenje prema svim arapskim državama.Razorena je cijela jedna država, stotine hiljada ljudi poginulo i ranjeno, a sve to su finansirale muslimanske zemlje koje nisu bile haridžije što ubijaju ili finansiraju napad na druge muslimaneHafis wrote:Ovaj ISIL došao k'o vreća za udaranje. Kome god se digne neka stvar, udri po njima
inace su prije toga zivjeli mirnim ratarskim zivotom na svom ognjistu. cudno je bas da su se sad svi okrenuli protiv njih.Hafis wrote:Ovaj ISIL došao k'o vreća za udaranje. Kome god se digne neka stvar, udri po njima