NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

pirmin

#35951 Re: NBA - National Basketball Association

Post by pirmin »

Pa smanji malo. :mrgreen:
Bodkin

#35952 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Bodkin »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Bodkin wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:nije bilo nikakvih tradeova igraca?
Bilo je. Doncic u dalas za young-a iako ga je atl uzela kao 3 pick
ma znam to,mislio sam na tradeove igraca koji vec igraju
Poslali howarda u mislim bas netse
kakavdanakneiskustvu

#35953 Re: NBA - National Basketball Association

Post by kakavdanakneiskustvu »

Bodkin wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:nije bilo nikakvih tradeova igraca?
Bilo je. Doncic u dalas za young-a iako ga je atl uzela kao 3 pick
ma znam to,mislio sam na tradeove igraca koji vec igraju
Poslali howarda u mislim bas netse[/quote]
:thumbup:
spree

#35954 Re: NBA - National Basketball Association

Post by spree »

pirmin wrote:Pa smanji malo. :mrgreen:
:lol:

Jedva cekam da vidim kako ce izgledati phx i mavsi.
MensurM

#35955 Re: NBA - National Basketball Association

Post by MensurM »

Brat wrote:Popio mu Index i ono malo mozga što je imao..
Insanu kojem je maksimum anketirati ljude jel burek samo s mesom i ne treba čuditi što hejta Musu i slične.
Braca <3

Ebo ovog malog pitarcica, nek si mi ti ziv i zdrav. Prepao sam se za tebe kad te ona ostavila. Ne daj se, žene su zlo
klosar pravi

#35956 Re: NBA - National Basketball Association

Post by klosar pravi »

A ne kontam zašto hejtaš lika koji vec sad ima bolji život s 19 nego sto si ti ikad imao?

Dobro razumijem bio sam na tvojoj strani što se tice Sarica i sve to stoji realnost je realnost, al' zašto upadaš konstantno i " provociraš " ljude s glupavim postovima?
Zar ti je toliko dosadno?
MensurM

#35957 Re: NBA - National Basketball Association

Post by MensurM »

Da imam malo vise baterije odgovorio bih ti kako spada. Da, dosadilo mi je gledati kako nacija uzdiže ljude, a onda gazi. Sve iz razloga što kolektivno pati zbog toga što nikad ništa nismo imali dok nase komsije razvaljuju u svemu

Pratio sam uzdizanje pa pljuvanje Teletovića. Radovanje svakoj sekundi njega u kadru, pa pljuvanje kad nije bilo dosta što igra po pola sata.

Uzdizanje Dzumhura i pracenje Futuresa iz Kenije pa pljuvanje jer Nadalu ne uzme 3 gema.

Uzdizanje Dzeke u Wolfsburgu pa pljuvanje jer nije obranio titulu najboljeg strijelca.

Uzdizanje Tuke pa ismijavanje tuke.

Dosta više. Treba u korijenu sve Bošnje sasjeći koji god poleti u nebesa. A evo 29. pick drafta i peti igrač raspale Cedevite je trenutno upravo taj.

Čuj on bolji igrac od Sarica. Ako to jos neko ponovi, ja se bum bacil u dzamiju dolje u dvoriste.
MensurM

#35958 Re: NBA - National Basketball Association

Post by MensurM »

Cuj 29. pick.

Nisam ni znao da ih se prijavilo vise od 29. Prijavio se onaj jedan iz trece hrvatske lige, jel i on izabran?
klosar pravi

#35959 Re: NBA - National Basketball Association

Post by klosar pravi »

Svaka jebena država na svijetu radi identicno iste stvari kao i mi.
Da jesu bolji od nas u svakom sportu samo ima i razlog zbog cega je to tako ništa cudno nije što smo luzeri zamisli da moraš igrati za repku gdje si se rodio..
Gdje bi bili?

Pa u rangu smo Afrike po svemu.

I šta je cudno oko Muse?
Bukvalno svako ko gleda NBA i razumije se u draft je znao da ce biti selektiran poslije 20te...

Misliš da je anonimni klix forum relevantan po tome koliki smo luzeri?
Izađi malo kako treba pa pitaj ljude šta misle o Edinu i tim nabrojanim da pljuvanje je sastavni dio svake države, al' sutra da treba stat iza njega stala bi cijela država.
MensurM

#35960 Re: NBA - National Basketball Association

Post by MensurM »

21.06. Dzanan Musa: Ja sam jedan od najboljih igraca drafta

23.06. Adam Silver: And the last pick is Djanan Muso, Bihach, Bosnija
MensurM

#35961 Re: NBA - National Basketball Association

Post by MensurM »

klosar pravi wrote:Svaka jebena država na svijetu radi identicno iste stvari kao i mi.
Da jesu bolji od nas u svakom sportu samo ima i razlog zbog cega je to tako ništa cudno nije što smo luzeri zamisli da moraš igrati za repku gdje si se rodio..
Gdje bi bili?

Pa u rangu smo Afrike po svemu.

I šta je cudno oko Muse?
Bukvalno svako ko gleda NBA i razumije se u draft je znao da ce biti selektiran poslije 20te...

Misliš da je anonimni klix forum relevantan po tome koliki smo luzeri?
Izađi malo kako treba pa pitaj ljude šta misle o Edinu i tim nabrojanim da pljuvanje je sastavni dio svake države, al' sutra da treba stat iza njega stala bi cijela država.
Pa da ljudi ifraju gdje su rođeni, mi bi fudbalski bili u rangu Malte. Kao sto cemo biti kad se oprosti ova generacija dijaspore koja se jos sjeca Bosne ili zna sta je Bosna.

Nema rat veze s neuspjehom BiH u sportu. I prije rata smo bili niko i nista, milion je dokaza. Od svih exyu zemalja davali najmanje olimpijaca, nikad medalju donijeli, klubovi bili bitan faktor jednom u 20 godina...
klosar pravi

#35962 Re: NBA - National Basketball Association

Post by klosar pravi »

Stoji to, al' to je Juga nije ovo o cemu ja pricam.

Da ti nije bilo rata sve koji imaš sad imao bi i dalje uz raznorazne tenisere i ostalo.
Poput recimo Marina Cilica poput Zlatana koji je bio ponuđen savezu poput masu strašnih igraca koji su otisli da igraju za Srbiju i Hrvatsku.

Malo je reci da bi bili u istom rangu i da bi osvojili isto kao i drugi, al' nemaš države.
klosar pravi

#35963 Re: NBA - National Basketball Association

Post by klosar pravi »

Ili možda da se napiše da su samo 2 igraca draftovana u prvoj rundi iz Evropskih timova Musa je jedan od njih ko je drugi?
KB9

#35964 Re: NBA - National Basketball Association

Post by KB9 »

pirmin wrote:Pa smanji malo. :mrgreen:
kraaaaaaaaaaaaalju

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KB9

#35965 Re: NBA - National Basketball Association

Post by KB9 »

MensurM wrote:Cuj 29. pick.

Nisam ni znao da ih se prijavilo vise od 29. Prijavio se onaj jedan iz trece hrvatske lige, jel i on izabran?
skec sala posalica
KB9

#35966 Re: NBA - National Basketball Association

Post by KB9 »

MensurM wrote:Cuj 29. pick.

skec sala posalica
kakavdanakneiskustvu

#35967 Re: NBA - National Basketball Association

ne do bog da je imao više baterije
shalla

#35968 Re: NBA - National Basketball Association

Post by shalla »

Jedno je tvoja logika da kao otvaraš oči, jer to što pišeš čak i nije izvan pameti, brzo mi gazimo naše uspješne ljude, prebrzo ali to je druga tema. Kad staviš sliku 19-godišnjaka kako su ga shrvale emocije jer je izabran na NBA draftu u prvoj rundi i napišeš da je tebi to smiješno, to nema nikakve veze sa ovim gore, to je zavist i ništa drugo...
Da si stavio komentar "jadan ti, i ne znaš koliko brzo će ti jebati mater" ili nešto sl pa bih to i mogao povezati sa tvojim postom od maloprije, komentar da ti je to smiješno je bljuvotina...
JThomas

#35969 Re: NBA - National Basketball Association

Post by JThomas »

mentalni terapeut i vizionar a ne trol. pravda za armu.
Raigor Stonehoof

#35970 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Raigor Stonehoof »

Image

Bamba No. 5 :lol:
Brat

#35971 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Brat »

MensurM wrote:
Insanu kojem je maksimum anketirati ljude jel burek samo s mesom i ne treba čuditi što hejta Musu i slične.
Braca <3

Ebo ovog malog pitarcica, nek si mi ti ziv i zdrav. Prepao sam se za tebe kad te ona ostavila. Ne daj se, žene su zlo
Otprilike to je i maksimum tvog života. Samo ne znam što bi me to kao pogodilo, loš pokušaj spuštanja. Al' kapiram, nije lako :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#35972 Re: NBA - National Basketball Association

shalla wrote:Jedno je tvoja logika da kao otvaraš oči, jer to što pišeš čak i nije izvan pameti, brzo mi gazimo naše uspješne ljude, prebrzo ali to je druga tema. Kad staviš sliku 19-godišnjaka kako su ga shrvale emocije jer je izabran na NBA draftu u prvoj rundi i napišeš da je tebi to smiješno, to nema nikakve veze sa ovim gore, to je zavist i ništa drugo...
Da si stavio komentar "jadan ti, i ne znaš koliko brzo će ti jebati mater" ili nešto sl pa bih to i mogao povezati sa tvojim postom od maloprije, komentar da ti je to smiješno je bljuvotina...

od miliona kosarkasa sirom svijeta musinog godista i godinu dvije starijih bas ovaj nas bude 29. pick na draftu i to je kao bezze,nista osobito valjda
MensurM

#35973 Re: NBA - National Basketball Association

Post by MensurM »

Brat wrote:
MensurM wrote:
Braca <3

Otprilike to je i maksimum tvog života. Samo ne znam što bi me to kao pogodilo, loš pokušaj spuštanja. Al' kapiram, nije lako :thumbup:
https://youtu.be/9H3xP9jof_I
klosar pravi

#35974 Re: NBA - National Basketball Association

Post by klosar pravi »

shalla wrote:Jedno je tvoja logika da kao otvaraš oči, jer to što pišeš čak i nije izvan pameti, brzo mi gazimo naše uspješne ljude, prebrzo ali to je druga tema. Kad staviš sliku 19-godišnjaka kako su ga shrvale emocije jer je izabran na NBA draftu u prvoj rundi i napišeš da je tebi to smiješno, to nema nikakve veze sa ovim gore, to je zavist i ništa drugo...

od miliona kosarkasa sirom svijeta musinog godista i godinu dvije starijih bas ovaj nas bude 29. pick na draftu i to je kao bezze,nista osobito valjda

Jedini koji je draftovan iz evrope uz Luku
luckylaka

#35975 Re: NBA - National Basketball Association

Post by luckylaka »

MensurM wrote:Hahahaahhaha

Vidi mu face kao da je prvi pick bio :lol: :lol: :lol:

Image

Dugo nešto smiješnije nisam vidio
Momak te sa 19 kupi za eksere i posalje po cigare.Al sad sam ubjedjen 100% da ce Musa uspjeti u inat slicnima.Idemo Musa zlato krajisko
Post Reply