NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pirmin
#35951 Re: NBA - National Basketball Association
Pa smanji malo. 
-
Bodkin
#35952 Re: NBA - National Basketball Association
Poslali howarda u mislim bas netsekakavdanakneiskustvu wrote:ma znam to,mislio sam na tradeove igraca koji vec igrajuBodkin wrote:Bilo je. Doncic u dalas za young-a iako ga je atl uzela kao 3 pickkakavdanakneiskustvu wrote:nije bilo nikakvih tradeova igraca?
-
kakavdanakneiskustvu
#35953 Re: NBA - National Basketball Association
Poslali howarda u mislim bas netse[/quote]Bodkin wrote:ma znam to,mislio sam na tradeove igraca koji vec igrajukakavdanakneiskustvu wrote:Bilo je. Doncic u dalas za young-a iako ga je atl uzela kao 3 pickkakavdanakneiskustvu wrote:nije bilo nikakvih tradeova igraca?
- spree
#35954 Re: NBA - National Basketball Association
pirmin wrote:Pa smanji malo.
Jedva cekam da vidim kako ce izgledati phx i mavsi.
-
MensurM
#35955 Re: NBA - National Basketball Association
Braca <3Brat wrote:Popio mu Index i ono malo mozga što je imao..
Insanu kojem je maksimum anketirati ljude jel burek samo s mesom i ne treba čuditi što hejta Musu i slične.
Ebo ovog malog pitarcica, nek si mi ti ziv i zdrav. Prepao sam se za tebe kad te ona ostavila. Ne daj se, žene su zlo
-
klosar pravi
#35956 Re: NBA - National Basketball Association
A ne kontam zašto hejtaš lika koji vec sad ima bolji život s 19 nego sto si ti ikad imao?
Dobro razumijem bio sam na tvojoj strani što se tice Sarica i sve to stoji realnost je realnost, al' zašto upadaš konstantno i " provociraš " ljude s glupavim postovima?
Zar ti je toliko dosadno?
Dobro razumijem bio sam na tvojoj strani što se tice Sarica i sve to stoji realnost je realnost, al' zašto upadaš konstantno i " provociraš " ljude s glupavim postovima?
Zar ti je toliko dosadno?
-
MensurM
#35957 Re: NBA - National Basketball Association
Da imam malo vise baterije odgovorio bih ti kako spada. Da, dosadilo mi je gledati kako nacija uzdiže ljude, a onda gazi. Sve iz razloga što kolektivno pati zbog toga što nikad ništa nismo imali dok nase komsije razvaljuju u svemu
Pratio sam uzdizanje pa pljuvanje Teletovića. Radovanje svakoj sekundi njega u kadru, pa pljuvanje kad nije bilo dosta što igra po pola sata.
Uzdizanje Dzumhura i pracenje Futuresa iz Kenije pa pljuvanje jer Nadalu ne uzme 3 gema.
Uzdizanje Dzeke u Wolfsburgu pa pljuvanje jer nije obranio titulu najboljeg strijelca.
Uzdizanje Tuke pa ismijavanje tuke.
Dosta više. Treba u korijenu sve Bošnje sasjeći koji god poleti u nebesa. A evo 29. pick drafta i peti igrač raspale Cedevite je trenutno upravo taj.
Čuj on bolji igrac od Sarica. Ako to jos neko ponovi, ja se bum bacil u dzamiju dolje u dvoriste.
Pratio sam uzdizanje pa pljuvanje Teletovića. Radovanje svakoj sekundi njega u kadru, pa pljuvanje kad nije bilo dosta što igra po pola sata.
Uzdizanje Dzumhura i pracenje Futuresa iz Kenije pa pljuvanje jer Nadalu ne uzme 3 gema.
Uzdizanje Dzeke u Wolfsburgu pa pljuvanje jer nije obranio titulu najboljeg strijelca.
Uzdizanje Tuke pa ismijavanje tuke.
Dosta više. Treba u korijenu sve Bošnje sasjeći koji god poleti u nebesa. A evo 29. pick drafta i peti igrač raspale Cedevite je trenutno upravo taj.
Čuj on bolji igrac od Sarica. Ako to jos neko ponovi, ja se bum bacil u dzamiju dolje u dvoriste.
-
MensurM
#35958 Re: NBA - National Basketball Association
Cuj 29. pick.
Nisam ni znao da ih se prijavilo vise od 29. Prijavio se onaj jedan iz trece hrvatske lige, jel i on izabran?
Nisam ni znao da ih se prijavilo vise od 29. Prijavio se onaj jedan iz trece hrvatske lige, jel i on izabran?
-
klosar pravi
#35959 Re: NBA - National Basketball Association
Svaka jebena država na svijetu radi identicno iste stvari kao i mi.
Da jesu bolji od nas u svakom sportu samo ima i razlog zbog cega je to tako ništa cudno nije što smo luzeri zamisli da moraš igrati za repku gdje si se rodio..
Gdje bi bili?
Pa u rangu smo Afrike po svemu.
I šta je cudno oko Muse?
Bukvalno svako ko gleda NBA i razumije se u draft je znao da ce biti selektiran poslije 20te...
Misliš da je anonimni klix forum relevantan po tome koliki smo luzeri?
Izađi malo kako treba pa pitaj ljude šta misle o Edinu i tim nabrojanim da pljuvanje je sastavni dio svake države, al' sutra da treba stat iza njega stala bi cijela država.
Da jesu bolji od nas u svakom sportu samo ima i razlog zbog cega je to tako ništa cudno nije što smo luzeri zamisli da moraš igrati za repku gdje si se rodio..
Gdje bi bili?
I šta je cudno oko Muse?
Bukvalno svako ko gleda NBA i razumije se u draft je znao da ce biti selektiran poslije 20te...
Izađi malo kako treba pa pitaj ljude šta misle o Edinu i tim nabrojanim da pljuvanje je sastavni dio svake države, al' sutra da treba stat iza njega stala bi cijela država.
-
MensurM
#35960 Re: NBA - National Basketball Association
21.06. Dzanan Musa: Ja sam jedan od najboljih igraca drafta
23.06. Adam Silver: And the last pick is Djanan Muso, Bihach, Bosnija
23.06. Adam Silver: And the last pick is Djanan Muso, Bihach, Bosnija
-
MensurM
#35961 Re: NBA - National Basketball Association
Pa da ljudi ifraju gdje su rođeni, mi bi fudbalski bili u rangu Malte. Kao sto cemo biti kad se oprosti ova generacija dijaspore koja se jos sjeca Bosne ili zna sta je Bosna.klosar pravi wrote:Svaka jebena država na svijetu radi identicno iste stvari kao i mi.
Gdje bi bili?
I šta je cudno oko Muse?
Nema rat veze s neuspjehom BiH u sportu. I prije rata smo bili niko i nista, milion je dokaza. Od svih exyu zemalja davali najmanje olimpijaca, nikad medalju donijeli, klubovi bili bitan faktor jednom u 20 godina...
-
klosar pravi
#35962 Re: NBA - National Basketball Association
Stoji to, al' to je Juga nije ovo o cemu ja pricam.
Da ti nije bilo rata sve koji imaš sad imao bi i dalje uz raznorazne tenisere i ostalo.
Poput recimo Marina Cilica poput Zlatana koji je bio ponuđen savezu poput masu strašnih igraca koji su otisli da igraju za Srbiju i Hrvatsku.
Malo je reci da bi bili u istom rangu i da bi osvojili isto kao i drugi, al' nemaš države.
Da ti nije bilo rata sve koji imaš sad imao bi i dalje uz raznorazne tenisere i ostalo.
Poput recimo Marina Cilica poput Zlatana koji je bio ponuđen savezu poput masu strašnih igraca koji su otisli da igraju za Srbiju i Hrvatsku.
Malo je reci da bi bili u istom rangu i da bi osvojili isto kao i drugi, al' nemaš države.
-
klosar pravi
#35963 Re: NBA - National Basketball Association
Ili možda da se napiše da su samo 2 igraca draftovana u prvoj rundi iz Evropskih timova Musa je jedan od njih ko je drugi?
- KB9
#35964 Re: NBA - National Basketball Association
kraaaaaaaaaaaaaljupirmin wrote:Pa smanji malo.
- KB9
#35965 Re: NBA - National Basketball Association
skec sala posalicaMensurM wrote:Cuj 29. pick.
- KB9
#35966 Re: NBA - National Basketball Association
skec sala posalicaMensurM wrote:Cuj 29. pick.
-
kakavdanakneiskustvu
#35967 Re: NBA - National Basketball Association
ne do bog da je imao više baterije
- shalla
#35968 Re: NBA - National Basketball Association
Jedno je tvoja logika da kao otvaraš oči, jer to što pišeš čak i nije izvan pameti, brzo mi gazimo naše uspješne ljude, prebrzo ali to je druga tema. Kad staviš sliku 19-godišnjaka kako su ga shrvale emocije jer je izabran na NBA draftu u prvoj rundi i napišeš da je tebi to smiješno, to nema nikakve veze sa ovim gore, to je zavist i ništa drugo...
Da si stavio komentar "jadan ti, i ne znaš koliko brzo će ti jebati mater" ili nešto sl pa bih to i mogao povezati sa tvojim postom od maloprije, komentar da ti je to smiješno je bljuvotina...
Da si stavio komentar "jadan ti, i ne znaš koliko brzo će ti jebati mater" ili nešto sl pa bih to i mogao povezati sa tvojim postom od maloprije, komentar da ti je to smiješno je bljuvotina...
- JThomas
#35969 Re: NBA - National Basketball Association
mentalni terapeut i vizionar a ne trol. pravda za armu.
- Raigor Stonehoof
#35970 Re: NBA - National Basketball Association

Bamba No. 5
- Brat
#35971 Re: NBA - National Basketball Association
Otprilike to je i maksimum tvog života. Samo ne znam što bi me to kao pogodilo, loš pokušaj spuštanja. Al' kapiram, nije lakoMensurM wrote:Braca <3Brat wrote:Popio mu Index i ono malo mozga što je imao..
Insanu kojem je maksimum anketirati ljude jel burek samo s mesom i ne treba čuditi što hejta Musu i slične.
Ebo ovog malog pitarcica, nek si mi ti ziv i zdrav. Prepao sam se za tebe kad te ona ostavila. Ne daj se, žene su zlo
-
kakavdanakneiskustvu
#35972 Re: NBA - National Basketball Association
shalla wrote:Jedno je tvoja logika da kao otvaraš oči, jer to što pišeš čak i nije izvan pameti, brzo mi gazimo naše uspješne ljude, prebrzo ali to je druga tema. Kad staviš sliku 19-godišnjaka kako su ga shrvale emocije jer je izabran na NBA draftu u prvoj rundi i napišeš da je tebi to smiješno, to nema nikakve veze sa ovim gore, to je zavist i ništa drugo...
od miliona kosarkasa sirom svijeta musinog godista i godinu dvije starijih bas ovaj nas bude 29. pick na draftu i to je kao bezze,nista osobito valjda
-
MensurM
#35973 Re: NBA - National Basketball Association
https://youtu.be/9H3xP9jof_IBrat wrote:Otprilike to je i maksimum tvog života. Samo ne znam što bi me to kao pogodilo, loš pokušaj spuštanja. Al' kapiram, nije lakoMensurM wrote:Braca <3Brat wrote:Popio mu Index i ono malo mozga što je imao..
-
klosar pravi
#35974 Re: NBA - National Basketball Association
kakavdanakneiskustvu wrote:shalla wrote:Jedno je tvoja logika da kao otvaraš oči, jer to što pišeš čak i nije izvan pameti, brzo mi gazimo naše uspješne ljude, prebrzo ali to je druga tema. Kad staviš sliku 19-godišnjaka kako su ga shrvale emocije jer je izabran na NBA draftu u prvoj rundi i napišeš da je tebi to smiješno, to nema nikakve veze sa ovim gore, to je zavist i ništa drugo...
od miliona kosarkasa sirom svijeta musinog godista i godinu dvije starijih bas ovaj nas bude 29. pick na draftu i to je kao bezze,nista osobito valjda
Jedini koji je draftovan iz evrope uz Luku
- luckylaka
#35975 Re: NBA - National Basketball Association
Momak te sa 19 kupi za eksere i posalje po cigare.Al sad sam ubjedjen 100% da ce Musa uspjeti u inat slicnima.Idemo Musa zlato krajiskoMensurM wrote:Hahahaahhaha
Vidi mu face kao da je prvi pick bio![]()
![]()
![]()
Dugo nešto smiješnije nisam vidio