Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
[quote="avetinja"]
dzaba i sudije, idemo u sarajvo bod nam negine
a i niste neki domacini... prosli put sam pivu pio,u onom nakom kaficu,nako sve plavo,grbavicahrasno sta je vec...
sumirprimus wrote:dzaba i sudije, idemo u sarajvo bod nam negine
a i niste neki domacini... prosli put sam pivu pio,u onom nakom kaficu,nako sve plavo,grbavicahrasno sta je vec...
Ne bi me čudilo da nam uzmete bod, ipak ste se vratili staroj taktici, mada ipak će biti 2-1.
Šta bi ti, da je sve crveno, je li?
1946--1987 wrote:Boli nas kurac, 'ajmo se klat dok svinjski uzima pehare.A i dogodine isto ponoviti obavezno.
a ne ne..ovo je vase cedo od monsturma..sarajevsko hercegovaski lobi..
trazili ste gledajte i uzivajte...ljudi iskoristili trenutak zavukli ga svima i ubiru plodove
Ne bi me čudilo da nam uzmete bod, ipak ste se vratili staroj taktici, mada ipak će biti 2-1.
samo ako budu svi ko sava kovacevic narodni heroj pa na juris da vas srusimo.
inace bod...
LSD wrote:
Ekipitzu jufkitza trese euforija, opet su ispred nas na tabeli bježe nam punih 0 bodova
Umislili da su umjesto Zrinjskog na tabeli i da nam bježe 11 bodova
pratimo nastavak cirkusa
Nema tu euforije, samo se smijem onima (@Blueblood i @lendric) sto su ovdje parade pravili kad je Sarajevo od Zrinjskog izgubilo, a time ih Zeljo na tabeli prestigao
samo ako budu svi ko sava kovacevic narodni heroj pa na juris da vas srusimo.
inace bod...
LSD wrote:
Ekipitzu jufkitza trese euforija, opet su ispred nas na tabeli bježe nam punih 0 bodova
pratimo nastavak cirkusa
Nema tu euforije, samo se smijem onima (@Blueblood i @lendric) sto su ovdje parade pravili kad je Sarajevo od Zrinjskog izgubilo, a time ih Zeljo na tabeli prestigao
Samo da te obavjestim da Zrinjski bježi 11 bodova i odoše ljudi po još jednu titulu a ti nastavi sam sebe smarati sa postovima manijaka i gledati koliko nam bježite, ne daj se omesti
Velkoski wrote:Isto tako protiv Krupe nisu odigrali niti jednu smislenu akciju za 90 minuta. Tako da ta poređenja...
Jednostavno imaju zdravu sredinu za razliku od Sarajeva (grada generalno) i to je to. Plus ogromnu političku podršku pa ne fale plate i slično.
Ti izdvojio jednu utakmicu jarane. Evo ja cu ti i drugi, protiv Sarajeva, ali poenta ostaje ista. Oni su preuigrani za ove nse bijedne lige, ljudi zatvorenih ociju na terenu prepoznaju kretnje saigraca i to je poenta mog posta.
Ne kazem da su Barcelona, ali napravili su oni sto su ustvari sarajevski velikani trebali.
Zrinjskom nije fetis dovoditi svaki prelazni rok po 15 igraca i dovoditi "dokazane zvijezde", a ono gole kar'ne od igraca!
u sta hois,hos u tu vasu stolicu na istoku??
kolko je hiljadarka jel?
imas pare?
Možemo jedino za kamen ili blato na istoku, nema tamo tribine.
Hoćemo li u promjenu avatar na 15 dana? Ako Sloboda pobijedi, ja stavljam grb Slobode na avatar. Ako Željo pobijedi, ti stavljaš grb Želje na avatar. Ako bude remi, nikom ništa.
ima malo i do mentaliteta,al njima i gdje zapne vec je razradjeno,..
brate nabere se to u sezoni,faul,karton,penal,crveni,treci zuti...
po utakmici kad god se lomi...
a posebna je prica sto se nasi tzv. nasi klubovi samourusavaju...zbog sebicnog seljackog i nikad izbacenog IMT.
LSD wrote:
pratimo nastavak cirkusa
Samo da te obavjestim da Zrinjski bježi 11 bodova i odoše ljudi po još jednu titulu a ti nastavi sam sebe smarati sa postovima manijaka i gledati koliko nam bježite, ne daj se omesti
Mi smo najavili evropu kao sezonski cilj tako da se ne opterecujemo previse titulom, za razliku od vas koji ste najavljivali titule...
Zato smo sampioni u handrenju druge strane kad izgubi/izblamira se po bilo kojoj tacKi dnevnog reda, jebo to sto smo jedva konkurentni za izlazak u Evropu.
Mislim da se ne bi opametili sve da Izadje postava Zrinjski, Radnik, Krupa u Evropu.
Hoćemo li u promjenu avatar na 15 dana? Ako Sloboda pobijedi, ja stavljam grb Slobode na avatar. Ako Željo pobijedi, ti stavljaš grb Želje na avatar. Ako bude remi, nikom ništa.
BRATE NE BI JA VAS GRB NI ZA PARE.nemta tih para,ja dres i grb ne mijenjam.
ok ti grb ja pare more tako?
BRATE NE BI JA VAS GRB NI ZA PARE.nemta tih para,ja dres i grb ne mijenjam.
ok ti grb ja pare more tako?
Nećemo u pare, haram je to.
Hajde, ne budi partibrejker.