Demokratska fronta Željko Komšić

daddy-kool

#35951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by daddy-kool »

palermo wrote:Al onako općenito, svi ovi zaključci koji dolaze od raznih stranaka su meni legendarni. Sve me podsjeća na one šibicare koji sklapaju poslove pa ide po onoj " moraš obećati da ćeš ovo, haj reci Allaha ti (ili Tite ti) " onda ovaj drugi kaže "hoću Allaha mi (il Tite mi) " i onda sve u dure.....
:lol:

Tako nekako.
Leverage

#35952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

doktor78 wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
pici wrote:ne trebaju ni izlaziti na izbore da se ne brukaju, samo ce im fHemilija glasovat... selam :bih:
Mislim da će pokupiti dio glasova, al od SDA i sličnih, jer na te glasače i ciljaju.

Neće daleko u suštini, teško je biti Halid umjesto Halida :D

Nakon svega, baš ljigavo ponašanje Željka i DF-a
Ja da sam glasč SDA, ovako bih rezonovao:
Ako imam u ponudi originalnu SDA i one koji su isti SDA, samo se drugačije zovu, zašto da glasam za falsifikate, glasaću za original :D
Tako i razmišlja prosječan SDA glasač. Nemaju drugi šta da traže u njihovom biračkom bazenu.
cvrčak_na_hedonizmu

#35953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Leverage wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Fol pratimo SDP, al samo ako hoće u vlast, ako neće, ko će se boriti sa četnicima i ustašama ako neće Željko i DF :?
Pa neće valjda onaj što je sjedio kod oca u kabinetu. Treba mu terenska pomoć.
kabinet il trezor :-?

:D
Kikibombona

#35954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kikibombona »

starisalko wrote:ZK. :izet: :thumbup:
SDA i Zeljko - prirodni partneri. :thumbup:

Izvrsna vijest.
relativno84

#35955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by relativno84 »

Ne laje pas zbog sela, nego zbog sebe.
Kikibombona

#35956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kikibombona »

malakh wrote:i sve što si naveo, nije vrijedno nepoštovanja od strane željka komšića i dfa. ja sam glasovao za njega, mislim da to forum i zna, ali osuđujem ignoriranje i bahaćenje. izvini druže, kampanja je davno prošla, falatara više nema, ali ako je komšić nekome od njih nešto zamjerio, to je trebao odmah na početku reći i udaljiti se od istih, a ne pola godine forisrati priču kako on podržava bh blok, kako on poštuje stavove bh bloka, a onda preko noći promijeniti ploču i početi guslati u drugom pravcu. na početku je trebao izaći sa stavom da ne podržava to, da je df samostalna partija, da nije dio blokova, da ne može oprostiti falatara ili šta već i problem u startu riješen.

jabaji ga, možda sam ja cjepidlaka, ali jednostavno cijenim političare koji imaju poštovanje prema drugim kolegama i koji to poštovanje pokazuju, ma koliko se razlikovali i koliki neprijatelji ili prijatelji bili.
Nemoj biti dijete drug.

Zeljko je u BH blok usao sa jasnim ciljem - da uvuce SDP i DF u vlast sa SDA.

Kada je SDP nakon teske unutarstranacke bitke odbio koalirati sa SDA, Zeljko je ODMAH istupio iz BH bloka jer plan nije uspio.

Ne bi me cudilo da se pro-SDA krilo iz SDP-a sada pridruzi Zeljku i njegovoj stranci.
daddy-kool

#35957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by daddy-kool »

Jedini test je da li će dobiti nešto iz kvote hrvatskih (i drugih nebošnjačkih) pozicija na federalnom nivou.
Pretpostavljam da je ona opozcija iz reda ostalih na nivou BiH za njih i čuvana.
Last edited by daddy-kool on 26/03/2019 14:54, edited 1 time in total.
Leverage

#35958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Leverage wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Fol pratimo SDP, al samo ako hoće u vlast, ako neće, ko će se boriti sa četnicima i ustašama ako neće Željko i DF :?
Pa neće valjda onaj što je sjedio kod oca u kabinetu. Treba mu terenska pomoć.
kabinet il trezor :-?

:D
Kako je to Komšić fino uvio, fol napada Bakira i usput kroz uši gledalaca provuče kabinet da se ne bi saznalo da je bio trezor.

Al' raja provalila kasnije :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#35959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

Kikibombona wrote:
malakh wrote:i sve što si naveo, nije vrijedno nepoštovanja od strane željka komšića i dfa. ja sam glasovao za njega, mislim da to forum i zna, ali osuđujem ignoriranje i bahaćenje. izvini druže, kampanja je davno prošla, falatara više nema, ali ako je komšić nekome od njih nešto zamjerio, to je trebao odmah na početku reći i udaljiti se od istih, a ne pola godine forisrati priču kako on podržava bh blok, kako on poštuje stavove bh bloka, a onda preko noći promijeniti ploču i početi guslati u drugom pravcu. na početku je trebao izaći sa stavom da ne podržava to, da je df samostalna partija, da nije dio blokova, da ne može oprostiti falatara ili šta već i problem u startu riješen.

jabaji ga, možda sam ja cjepidlaka, ali jednostavno cijenim političare koji imaju poštovanje prema drugim kolegama i koji to poštovanje pokazuju, ma koliko se razlikovali i koliki neprijatelji ili prijatelji bili.
Nemoj biti dijete drug.

Zeljko je u BH blok usao sa jasnim ciljem - da uvuce SDP i DF u vlast sa SDA.

Kada je SDP nakon teske unutarstranacke bitke odbio koalirati sa SDA, Zeljko je ODMAH istupio iz BH bloka jer plan nije uspio.

Ne bi me cudilo da se pro-SDA krilo iz SDP-a sada pridruzi Zeljku i njegovoj stranci.

bice tu transfera al df vise ne postoji kao stranka tj stranka jednog lica sto je i bila, za godinu i pol idu lokalni izbori, ovaj put vise se nece nasjest na njihove sdO nacelnike... sad pamet u glavu trojanca izbrisati iz sistema... selam :bih:
cvrčak_na_hedonizmu

#35960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Leverage wrote: Kako je to Komšić fino uvio, fol napada Bakira i usput kroz uši gledalaca provuče kabinet da se ne bi saznalo da je bio trezor.

Ti kontaš lako se izboriti sa trezorom, hem promaha kad ulaziš i izlaziš često, hem vrata teška, a znaju i načepit pođahkad :D

Trznem se što pišem o Bakiru na temi DF-a pa shvatim da nisam daleko, nije off topic, realno :D
pici

#35961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

Leverage wrote: Kako je to Komšić fino uvio, fol napada Bakira i usput kroz uši gledalaca provuče kabinet da se ne bi saznalo da je bio trezor.

Ti kontaš lako se izboriti sa trezorom, hem promaha, hem vrata teška, a znaju i načepit pođahkad :D

Trznem se što pišem o Bakiru na temi DF-a pa shvatim da nisam daleko, nije off topic, realno :D

na pravoj si temi :mrgreen:
Leverage

#35962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Računam da bi Komšić, Suljagić, Bajrović, Bijedić, Lazović, Komšić 2 i Lagumdžija mogli da oforme jednu finu privjesak stranku.
Leverage

#35963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

pici wrote:

Ti kontaš lako se izboriti sa trezorom, hem promaha, hem vrata teška, a znaju i načepit pođahkad :D

na pravoj si temi :mrgreen:
Što bi rekli čabe se trzaš :D
kluz franjo

#35964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Prodajem "Programska načela za uspostavu i djelovanje vlasti u BiH".
Proizvodnja Nov. 2014. (k'o novo - jednom kratko korišteno) sa originalnim potpisima.
Šifra: Reciklažom čuvamo BiH!
mostarac1905

#35965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mostarac1905 »

hahahahahahahah.

drugi komentar na ovu smiješnu pojavu u vidu hrvatskog člana predsjedništva i njegove još smiješnije partije nemam.
pici

#35966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

Leverage wrote:Računam da bi Komšić, Suljagić, Bajrović, Bijedić, Lazović, Komšić 2 i Lagumdžija mogli da oforme jednu finu privjesak stranku.

eee molji ljevicari, izlevatise nas ko levate... dzaba sad idemo dalje... ima alternativa ne treba posustajat, za df i sdp necu nikad vise glasovat... sdp dok su lagumdzija u stranci a df... jeko oni
daddy-kool

#35967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by daddy-kool »

Leverage wrote:Računam da bi Komšić, Suljagić, Bajrović, Bijedić, Lazović, Komšić 2 i Lagumdžija mogli da oforme jednu finu privjesak stranku.
Taj obračun u SDP tek slijedi, stara garda + ruralna Tuzla protiv mladih "lavova" i Nikšića.
Ili će ujediniti DF sa SDP, ili će pocijepati SDP pa napraviti novi SDP.
cvrčak_na_hedonizmu

#35968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

O kome će onda Suljagić knjigu da piše :? i ko će biti glavni, Crvenbeg ili Smučko :?

Dosta nedoumica, a malo vremena, valja državu spašavat
Leverage

#35969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Računam da se ona Suljagićeva knjiga o Lagumdžiji opet pika sad kad ih je politički cunami ponovo bacio na istu plažu.
Leverage

#35970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

daddy-kool wrote:
Taj obračun u SDP tek slijedi, stara garda + ruralna Tuzla protiv mladih "lavova" i Nikšića.
Ili će ujediniti DF sa SDP, ili će pocijepati SDP pa napraviti novi SDP.
Ne zaboravi urbanu Tuzlu kao ključni faktor na pravoj strani.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#35971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Velkoski »

samo pare braćo, kakvi politički ideali :mrgreen:
daddy-kool

#35972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by daddy-kool »

Leverage wrote:
Da li je jača urbana ili ruralna Tuzla? :?
Leverage

#35973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

daddy-kool wrote:
Leverage wrote:
Da li je jača urbana ili ruralna Tuzla? :?
Ruralna Tuzla nije Tuzla uopšte.
breuer

#35975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by breuer »

zajebat će samo sami sebe...
Post Reply