Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis

#35901 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

muha_sa wrote:
Hafis wrote: Eto vidiš, svačega ima na ovom dunjaluku.
Zato si ti pametna pa se nisi ni udala za vakta. U jednoj ti opciji prijeti mogućnost odlaska na turneju po Bliskom istoku, a u drugoj kućno nasilje.
I jes najbolje. Drž se politike i poticanja mržnje prema jednom narodu, od muška ionako nema fajde :D
:-) :-)
Hafise--imaš li sestru :?

kako te nije stid ovako se obracat :? bogme sam konto da si kavaljer i muškarac--zajebah se :-)
Nemam sestru, ali sam imao dva brata. Na žalost nisu više s nama odavno.
Nego, što sam pogrešno rekao.
Hoćeš reći da izbor životnog suputnika nije veliki korak u životu' Za neke ljude čak i sudbonosan (recimo, ja sam se naženio i narazvodio, i nikom ništa).
Međutim nismo svi isti.
Htio sam reći da je ta ženska vjerojatno potpala pod utjecaj supruga koji je bio kakav je bio i vjerojatno na njegov nagovor otišla gdje je otišla.
Poenta - da ga nije upoznala, da se nije udala nikako ili da se udala za nekoga drugog, vjerojatno ne bi imala ovu sudbinu.
Doduše, ja sam to malo prejezgrovito napisao, pa je nekako ispalo grubo.
Last edited by Hafis on 01/03/2019 10:25, edited 1 time in total.
SaraFina

#35903 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

pici wrote:
SaraFina wrote:
muha_sa wrote: :-) :-)

kako te nije stid ovako se obracat :? bogme sam konto da si kavaljer i muškarac--zajebah se :-)

Ja njemu mogu vratiti i bez administracije. Ali lik je smor sa nebulozama i šovinizmom prema ženskom spolu.
Osobito kad nema(a nema nikad) argumenata u diskusiji.

ima dijagnoza za take likove...

Image

Dobra slikovna demonstracija! :thumbup:
Novak20

#35904 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

nosara wrote:Toliko mrzi, da na oci ne vidi... :lol:
:lol: :lol: :thumbup:
Hafis

#35905 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Moditen u raju izrastao.
SaraFina

#35906 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
muha_sa wrote:
Hafis wrote: Eto vidiš, svačega ima na ovom dunjaluku.
Zato si ti pametna pa se nisi ni udala za vakta. U jednoj ti opciji prijeti mogućnost odlaska na turneju po Bliskom istoku, a u drugoj kućno nasilje.
I jes najbolje. Drž se politike i poticanja mržnje prema jednom narodu, od muška ionako nema fajde :D
:-) :-)

Nemam sestru, ali sam imao dva brata. Na žalost nisu više s nama odavno.
Nego, što sam pogrešno rekao.
Hoćeš reći da izbor životnog suputnika nije veliki korak u životu' Za neke ljude čak i sudbonosan (recimo, ja sam se naženio i narazvodio, i nikom ništa).
Međutim nismo svi isti.
Htio sam reći da je ta ženska vjerojatno potpala pod utjecaj supruga koji je bio kakav je bio i vjerojatno na njegov nagovor otišla gdje je otišla.
Poenta - da ga nije upoznala, da se nije udala nikako ili da se udala za nekoga drugog, vjerojatno ne bi imala ovu sudbinu.
Doduše, ja sam to malo prejezgrovito napisao, pa je nekako ispalo grubo.

I kakve to veze ima je li muž Zvonimir ili Muhamed? O sudbini žena općenito i udaji. Nasilja nema kod Zvonimira jer bogobojazni katolik, a kod Muhameda ima jer musliman?
To je bila poenta tvog upisa. Plus tvrdio si da je Doru odveo Musliman u Siriju, da se udala za Zvonka živjela bi u idiličnon porodičnom okruženju.
Dakle muslimani su stoka prema ženama, kršćani nisu? Bogobojazni i idealni partneri?
Misliš i ti da neko glup?
SaraFina

#35907 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

1.Mogu i ja ukratko.

Da se kojim slučajem suprug navedene Dore zvao Zvonimir Herceg ili Stjepan Primorac, ona bi prije sedam godina završila kao kinderkrankenschwester na neonatološkom odjelu Krankenhaus Sachsenhausen u Frankurtu. 
Ovako, mrka kapa....zajebala se.

Da se kojim slučajem suprug navedene Dore zvao Zvonimir Herceg ili Stjepan Primorac, ona bi prije sedam godina završila kao kinderkrankenschwester na neonatološkom odjelu Krankenhaus Sachsenhausen u Frankurtu. 

2.Eto vidiš, svačega ima na ovom dunjaluku.
I jes najbolje. Drž se politike i poticanja mržnje prema jednom narodu, od muška ionako nema fajde

Jesi ovo ti napisao?
Hafis

#35908 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
I kakve to veze ima je li muž Zvonimir ili Muhamed? O sudbini žena općenito i udaji. Nasilja nema kod Zvonimira jer bogobojazni katolik, a kod Muhameda ima jer musliman?
To je bila poenta tvog upisa. Plus tvrdio si da je Doru odveo Musliman u Siriju, da se udala za Zvonka živjela bi u idiličnon porodičnom okruženju.
Dakle muslimani su stoka prema ženama, kršćani nisu? Bogobojazni i idealni partneri?
Htio sam reći da bi vjerojatnost njenog odlaska u Siriju sa suprugom Zvonimirom bila približna vjerojatnosti da FK Vrbanuša osvoji premier ligu BiH.

Vego, imaš li još ikakvih crnih kronikas iz tajlanda vezanih za hrvastsku uljudbu?
Jesi li to naočale negdje zagubila kada si ono postavljala ili ono onako, adrenalinski u stilu: seksualni genocid nas krilima islamof...ili ono bi islamofobski genocid na krilima seksa...
Uljepša mi ovo praznično jutro :thumbup:
SaraFina

#35909 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:
Htio sam reći da bi vjerojatnost njenog odlaska u Siriju sa suprugom Zvonimirom bila približna vjerojatnosti da FK Vrbanuša osvoji premier ligu BiH.

Vego, imaš li još ikakvih crnih kronikas iz tajlanda vezanih za hrvastsku uljudbu?
Jesi li to naočale negdje zagubila kada si ono postavljala ili ono onako, adrenalinski u stilu: seksualni genocid nas krilima islamof...ili ono bi islamofobski genocid na krilima seksa...
Uljepša mi ovo praznično jutro :thumbup:

Jesi ovo ti pisao? Zašto sad izvrćeš i spuštaš loptu?
Te brabonjaš uopćeno o nasilju u porodicama i nad ženama.
Znamo oboje a i svi koji čitaju sa razumijevanjem, šta si .Eto vidiš, svačega ima na ovom dunjaluku. 
I jes najbolje. Drž se politike i poticanja mržnje prema jednom narodu, od muška ionako nema fajde
mislio s ovim upućenim meni.

Da Bošnjo može biti ili nasilnik ili džihadlija.
Hafis

#35910 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Dobro me se nakačila jutros :)
Vego, šta bi s tom četvEricom tajlandskih Hrvata što ubiše onu žensku? Sad si nas nadražila s tom pričom.
Čekamo nastavak. Sad će vjerojatno i link s njihovog svećanog dočeka na Jelačića placu :kiss:
SaraFina

#35911 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Odgovori na pitanja? Uljudbeni nosioče HR vrijednosti! :D

Ima milion linkova bogobojazne omladine iz HR:

https://www.google.com/amp/s/m.24sata.h ... uta-551302
https://www.google.com/amp/s/www.vecern ... ti-1083302

Dakle i ovo je katolička bogobojazna omladina i njeno drugo lice...

88 puta nožem?
Last edited by SaraFina on 01/03/2019 10:49, edited 1 time in total.
512MB

#35912 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Steta sto je Moke uber korektan :mrgreen:
Kolinda

#35913 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

nosara wrote:
SaraFina wrote:Ne spinaj sa svojim nebulozama. Evo još malo hrvatske uljudbe i crne kronike. Bogobojazna omladina:

https://www.google.com/amp/s/www.vecern ... rt-1249542

I prozovi me još jednom na ličnoj osnovi prijaviću te.

Jesu ovo Zvonimiri, Stjepani, Ivice ili Muhamedi, Fadili, Omeri?
Kakve veze ima Tajland s Hrvatskom i Hrvatima?
:lol: :lol: Sara je pod utjecaj adrenalina i ne zamjerate ništa...
SaraFina

#35914 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Kolinda wrote:
nosara wrote:
SaraFina wrote:Ne spinaj sa svojim nebulozama. Evo još malo hrvatske uljudbe i crne kronike. Bogobojazna omladina:

I prozovi me još jednom na ličnoj osnovi prijaviću te.

Jesu ovo Zvonimiri, Stjepani, Ivice ili Muhamedi, Fadili, Omeri?
Kakve veze ima Tajland s Hrvatskom i Hrvatima?
:lol: :lol: Sara je pod utjecaj adrenalina i ne zamjerate ništa...

Evo ovaj u Zegeju. Gori od Isilovca.
Nezaposlenoga konobara, koji je vlasnik tri auta - Mercedesa i dva VW Pola, terete da je 22. veljače 2017. godine brutalno izmasakrirao Kristinu Krupljan (18), s kojom je bio u burnoj ljubavnoj vezi od osmog razreda. Nakon povratka iz večernjeg izlaska, navodi se u optužnici, znajući da je Kristina u novoj ljubavnoj vezi s drugim muškarcem i da je trudna te da s njim želi prekinuti vezu, napao ju je u njezinoj Opel Astri ispred zgrade u kojoj je živjela u Prilazu svetog Josipa Radnika u Zagrebu. Sa suvozačkog mjesta lijevom rukom pritisnuo je Kristinu na vozačko sjedalo kako se ne bi mogla osloboditi i micati te ju je 73 puta ubo nožem te zadao još 15 ubodno-reznih rana po tijelu i glavi. Većinom u vrat i glavu.
Last edited by SaraFina on 01/03/2019 10:53, edited 1 time in total.
Kolinda

#35915 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Pa to ti je predsjednikov rođak Komšić. Za njega se obrati majorizatoru...
SaraFina

#35916 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Kolinda wrote:Pa to ti je predsjednikov rođak Komšić. Za njega se obrati majorizatoru...

Nije katolik? I Hrvat? :D
Hafis

#35917 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Na poziv brojnog gledateljstva, čitateljstva ali i štovatelja djela i lika autorice, ponovo repriziramo post dana, koji bez pretjerivanja skromno možemo reći pretendira u kategoriju posta godine a možda i desetljeća.

Jer ste to vi tražili :thumbup:
SaraFina wrote:
Ne spinaj sa svojim nebulozama. Evo još malo hrvatske uljudbe i crne kronike. Bogobojazna omladina:
Čestitke autorici iskreno i od srca!
Kolinda

#35918 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Hafis wrote:Na poziv brojnog gledateljstva, čitateljstva ali i štovatelja djela i lika autorice, ponovo repriziramo post dana, koji bez pretjerivanja skromno možemo reći pretendira u kategoriju posta godine a možda i desetljeća.

SaraFina wrote:
Ne spinaj sa svojim nebulozama. Evo još malo hrvatske uljudbe i crne kronike. Bogobojazna omladina:
:bih:
SaraFina

#35919 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:Na poziv brojnog gledateljstva, čitateljstva ali i štovatelja djela i lika autorice, ponovo repriziramo post dana, koji bez pretjerivanja skromno možemo reći pretendira u kategoriju posta godine a možda i desetljeća.

SaraFina wrote:

Ovo su postovi godine. To je obična greška. Jer portal izbacuje galeriju i druge članke koji su povezani kad ukucaš u tražilicu a slične tematike. Dakle :

Susjed Bošnjak može biti ili džihadista ili zlostavljač prema ženskom spolu!

Pa opet replicirajte Hafisu.
Hafis

#35920 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Normalno, osim iznimnog spisateljskog dara, našu ovogodišnju dobitnicu ove prestižne nagrade za najbolji tekst, krasi i iznimna skromnost kojoj smo svi ovdje očevici.
Još jednom, iskrene čestitke :)
SaraFina

#35921 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:Normalno, osim iznimnog spisateljskog dara, našu ovogodišnju dobitnicu ove prestižne nagrade za najbolji tekst, krasi i iznimna skromnost kojoj smo svi ovdje očevici.

Daj ti jednom istinski kao čovjek se izjasni šta misliš o Bošnjacima. Mislim I ne moraš ovo gore je dovoljno svakom iole pametnom insanu.
Ali što stalno hinjaluk u ovakvim situacijama radi? Uvrijediš svjesno i onda povlačenje s nekom socijalnom pričom, spinom i izbjegavanjem odgovora :D

Dakle?

Uzmi u obzir da ti od foruma ne ovisi egzistencija. Ili pak ovisi? :D

1. Da se kojim slučajem suprug navedene Dore zvao Zvonimir Herceg ili Stjepan Primorac

2. U jednoj ti opciji prijeti mogućnost odlaska na turneju po Bliskom istoku, a u drugoj kućno nasilje.

:D hajde?
BHCluster

#35922 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Hafis wrote:
Vizionar 1985 wrote:Pa morao se pokopati. Takvo je pravilo.
Ma daj, pa gdje ćeš meni te dječije prosipati.
Ovog ubicu Edinu Gačića što su ga neki dan likvidirali na jedvite jade pokopaše.
A ovog masovnog ubojicu ispratiše k'o gaziju. Što je najgore još uvijek nitko nema muda da postaviti barem neku spomen ploču na stratište u Kazanima, a ubojica na počasnom groblju počiva gdje i prvi predsjednik.
Mislim, prvo treba pomesti ispred svoje kapije, pa onda gledati kakva je u drugog avlija.
Imal kakva presuda tom Caci i kako je izgubio glavu?
seln

#35923 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote:Normalno, osim iznimnog spisateljskog dara, našu ovogodišnju dobitnicu ove prestižne nagrade za najbolji tekst, krasi i iznimna skromnost kojoj smo svi ovdje očevici.
Halal vam popara... tri hrabra hrvatska muza natakarena da usutkaju pobijesnjelu mudzahedinku.
Dostojni nastavljaci ratnih tradicija HV i HVO.
Ja i Sara se ne simpatisemo, ali vas trojica ste ljudsko dno.
spreca

#35924 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Kad procitas upise takozvanog doktora a ustvari je neki isfrustrirani drkos , onda ti treba biti jasno sta ocekivati od takvog da ti slucajno nedo bog sudbina zavisi od njega......citajuci njegove postove prakticno je tesko naci post a da je bez atributa vjere u Bosnjaka ....ima ovdje jos Hrvata i Srba koji u svojim postovima vjeru ne pominju, dok njegovi postovi su rijedko bez nekog vjerskog obiljezavanja.....to govori dosta o psihologiji doticnog. .....ja mislim da su mu noci pune snova kosmarnih kako se bori sa muslimanima i kako ih slaze na kmaru....nije ni njemu lako
Hafis

#35925 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Pa normalno je da ćete se vas dvojica javiti u obranu. Čudo nema i lustera.
Opus su vam u 90% postova izrazi ''rvati'', ''manjina'', ''UZP-ejci'', ''južni srbi'', i ostaler bauštelske umotvorine i još bi nekome dijelili lekcije u ponašanju.
Ako ništa, barem je ova mala koja je doduše na istom fonu kao i vi, ipak malo načitanija i maštovitija od vas, pa je donekle i interesantnija, a vi ste stručno rečeno b.o.
Kud će suza nego na oko.

Edit.
Eno i lustera gore, promaklo mi :thumbup:
Last edited by Hafis on 01/03/2019 15:06, edited 1 time in total.
Post Reply