i što kaže matematika?starisalko wrote: Sta kaze matematika
Demokratska fronta Željko Komšić
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#35901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
starisalko
#35902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kaze da se bez RFahre i KMirse mozemalakh wrote:i što kaže matematika?starisalko wrote: Sta kaze matematika
- Styling
#35903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ali, Dragan Covic je u razgovoru sa nekim zvanicnicima medjunarodne zajednice rekao da ako DF udje u vlast oni ce sve blokirati. Nece DF ni na mapi da vidi.DonieBrasco wrote:Sve i svako ima svoju cijenu pa i ŽK da opet pored svega recenog i viđenog uđe u vlast sa SDA sto znaci da ulazi u vlast sa HDZ, SNSD.
- kmirsad
#35904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
starisalko wrote:Kaze da se bez RFahre i KMirse mozemalakh wrote:i što kaže matematika?starisalko wrote: Sta kaze matematika
- bunk
#35905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neka..Styling wrote:Ali, Dragan Covic je u razgovoru sa nekim zvanicnicima medjunarodne zajednice rekao da ako DF udje u vlast oni ce sve blokirati. Nece DF ni na mapi da vidi.DonieBrasco wrote:Sve i svako ima svoju cijenu pa i ŽK da opet pored svega recenog i viđenog uđe u vlast sa SDA sto znaci da ulazi u vlast sa HDZ, SNSD.
- Styling
#35906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
bunk wrote:Neka..Styling wrote:Ali, Dragan Covic je u razgovoru sa nekim zvanicnicima medjunarodne zajednice rekao da ako DF udje u vlast oni ce sve blokirati. Nece DF ni na mapi da vidi.DonieBrasco wrote:Sve i svako ima svoju cijenu pa i ŽK da opet pored svega recenog i viđenog uđe u vlast sa SDA sto znaci da ulazi u vlast sa HDZ, SNSD.
i ja kazem..
- kmirsad
#35907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ja.Styling wrote:bunk wrote:Neka..Styling wrote:
Ali, Dragan Covic je u razgovoru sa nekim zvanicnicima medjunarodne zajednice rekao da ako DF udje u vlast oni ce sve blokirati. Nece DF ni na mapi da vidi.
i ja kazem..
- Banksy
#35908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hoće, ako, kao prošli put, dobije sve hrvatske pozicije.Styling wrote:Ali, Dragan Covic je u razgovoru sa nekim zvanicnicima medjunarodne zajednice rekao da ako DF udje u vlast oni ce sve blokirati. Nece DF ni na mapi da vidi.DonieBrasco wrote:Sve i svako ima svoju cijenu pa i ŽK da opet pored svega recenog i viđenog uđe u vlast sa SDA sto znaci da ulazi u vlast sa HDZ, SNSD.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#35909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nemoj to spominjati. sam pomen na kmirsu, našem kolegi kmirsi pritisak skače. haman pa ga vodom zaljevaju.kmirsad wrote:starisalko wrote:
Kaze da se bez RFahre i KMirse moze![]()
![]()
![]()
![]()
naravno, od sikiracije da ne uđe u vlast.
- Roccohljup
#35910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
napeto....ko na tuti

- Banksy
#35911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A ulazak u vlast s notornom, lopovskom, propalom i očajnom SDA je dobitak i uspjeh?malakh wrote:
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#35913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
NAPOKON SE OČITUJU
Komšićev DF u narednim satima odlučuje ide li u vlast sa SDA ili ostaje u Bh. bloku
prosli put te naguzisHe... al djaBa vlast je slatka ko droga, kad se navuces nikad se skinut... df vozdra
- Styling
#35914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tegoba. S jedne strane mora se oduziti SDA zato sto su mu finansirali kapanju a s druge strane pritisak opozicije i nekih clanova stranke. Kako god okrenes ovo je "lose-lose" situacija.pici wrote:NAPOKON SE OČITUJU
Komšićev DF u narednim satima odlučuje ide li u vlast sa SDA ili ostaje u Bh. bloku
prosli put te naguzisHe... al djaBa vlast je slatka ko droga, kad se navuces nikad se skinut... df vozdra
- Maraschino
#35915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Muke moje niko ne zna, cemu li se nadam ja
dokle li cu ovako moja dusa zna, moja dusa zna.

dokle li cu ovako moja dusa zna, moja dusa zna.
- kmirsad
#35916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Banksy wrote:A ulazak u vlast s notornom, lopovskom, propalom i očajnom SDA je dobitak i uspjeh?malakh wrote:
- kmirsad
#35917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
malakh wrote:nemoj to spominjati. sam pomen na kmirsu, našem kolegi kmirsi pritisak skače. haman pa ga vodom zaljevaju.kmirsad wrote:starisalko wrote:
Kaze da se bez RFahre i KMirse moze![]()
![]()
![]()
![]()
-
kluz franjo
#35918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
https://nap.ba/news/53395

Ako Patria ne laže, ovo su zaključci koji su u DF-u pisani dvije sedmice.Predsjedništvo DF odlučilo da idu u pregovore o ulasku u vlast

-
palermo
#35919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Al onako općenito, svi ovi zaključci koji dolaze od raznih stranaka su meni legendarni. Sve me podsjeća na one šibicare koji sklapaju poslove pa ide po onoj " moraš obećati da ćeš ovo, haj reci Allaha ti (ili Tite ti) " onda ovaj drugi kaže "hoću Allaha mi (il Tite mi) " i onda sve u dure.....
- Leverage
#35920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Briga za državom, potpuno očekivano, odiše svakim od zaključaka.
- JThomas
#35921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
neko je jednom fantastično napisao (generalno za naše političare i budžetsku kastu), ne mogu da se sjetim ko - oni misle da se plate povećavaju povećanjem plata. u tome je sve rečeno u osam riječi. može se primijeniti i na sve druge segmente djelovanja.
-
criticos
#35922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zlatni ljiljan u pokušaju uništenja ljevice:
2016 je ignorirao pozive ljevice i nije htio sa zajedničkim kandidatima za načelnike - razvodnjavanjem je pogurao SDA kandidate
2016 je ostao bez pola vijećnika koje je osobno regrutirao i prodao Grad Sarajevo i sarajevske općine - izdaja i prebjezi vijećnika
2017 je samoinicijativno istakao kandidiranje za člana predsjedništva - bez konsultiranja sa ljevicom
2018 je pokušao prodati fol ujedinjenja svih ljevih stranaka pod novom strankom - pokušaj da ukine SDP
2018 je ušao u BH Blok - medijski kontinuirano pljuvao po NS
2019 je zvanično ostao bez svih vijećnika u KS - DF nema više vijećnika u općinskim vijećima
2019 je vršio neviđene pritiske preko medija da BH Blok uđe u pregovore sa SDA - nije uspio udaviti i posljednju opoziciju u državi
2019 je preko Lagumdžije destabilizirao SDP a medijski ogovarao NS da su HDZ krilo - u Dom naroda mu je NS osigurao čovjeka
2019 je rekao da će poštovati odluku BH Bloka - slagao je zvanično
Danas započinje pregovore sa SDA iako je javna tajna da je već popunio UO i NO i direktorske pozicije u državnim i federalnim institucijama.
Današnjim danom se konačno demaskirao i pokazao pravo lice pod izgovorom spasa države. DF Komšić nije građanska opcija i nije ljevica. DF Komšić je SDA privjesak, samootkriveni trojanac ljevice i BH Bloka.
2016 je ignorirao pozive ljevice i nije htio sa zajedničkim kandidatima za načelnike - razvodnjavanjem je pogurao SDA kandidate
2016 je ostao bez pola vijećnika koje je osobno regrutirao i prodao Grad Sarajevo i sarajevske općine - izdaja i prebjezi vijećnika
2017 je samoinicijativno istakao kandidiranje za člana predsjedništva - bez konsultiranja sa ljevicom
2018 je pokušao prodati fol ujedinjenja svih ljevih stranaka pod novom strankom - pokušaj da ukine SDP
2018 je ušao u BH Blok - medijski kontinuirano pljuvao po NS
2019 je zvanično ostao bez svih vijećnika u KS - DF nema više vijećnika u općinskim vijećima
2019 je vršio neviđene pritiske preko medija da BH Blok uđe u pregovore sa SDA - nije uspio udaviti i posljednju opoziciju u državi
2019 je preko Lagumdžije destabilizirao SDP a medijski ogovarao NS da su HDZ krilo - u Dom naroda mu je NS osigurao čovjeka
2019 je rekao da će poštovati odluku BH Bloka - slagao je zvanično
Danas započinje pregovore sa SDA iako je javna tajna da je već popunio UO i NO i direktorske pozicije u državnim i federalnim institucijama.
Današnjim danom se konačno demaskirao i pokazao pravo lice pod izgovorom spasa države. DF Komšić nije građanska opcija i nije ljevica. DF Komšić je SDA privjesak, samootkriveni trojanac ljevice i BH Bloka.
Last edited by criticos on 26/03/2019 14:13, edited 2 times in total.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#35923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Proklinjem dan kada sam glas dao Komsicu. Sada bih isti dao Covicu da je 10x veci ustasa.
Mi smo SAMI SEBI NAJVECI NEPRIJATELJI!
Mi smo SAMI SEBI NAJVECI NEPRIJATELJI!
-
kluz franjo
#35924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja očekujem kratke razgovore i brze dogovore.
Malo poređenje "10 principa SDA-HDZ-SNSD" i "8 uslova DF-a".
Euroatlantske integracije:
Malo poređenje "10 principa SDA-HDZ-SNSD" i "8 uslova DF-a".
Euroatlantske integracije:
Princip 1+2+3 SDA/HDZ/SNSD
Prvi navedeni princip jeste poštivanje Dejtonskog mirovnog sporazuma i njegovih 11 aneksa, uključujući i Evropsku konvenciju o ljudskim pravima i osnovnim slobodama.
Poštovanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta BiH, kao i elemenata njenog međunarodnog subjektiviteta, drugi je utvrđeni princip.
Nastaviti integracione procese u skladu sa Ustavom i zakonima, usklađujući stavove i interese svih nivoa vlasti u BiH – glasi treća tačka utvrđenih principa.
Izborni zakon:Uslov 2 DF
U kontekstu euroatlantskih integracija, zalažemo se za provedbu svih ranije usvojenih zakona i strategija Predsjedništva BiH i PS BIH sa ciljem aktiviranja MAP-a, te konačnog članstva BiH u NATO savezu. Također. insistiramo na ubrzanim aktivnostima na sprovedbi mape puta za dobivanje kandidatskog statusa i punopravnog članstva BiH u EU.
Princip 4 SDA/HDZ/SNSD
Implementacija svih presuda domaćih i evropskih sudova koje se odnose na Izborni zakon BiH kako bi se osigurala ustavna i institucionalna ravnopravnost konstitutivnih naroda i građana te njihovo legitimno predstavljanje na teritoriji cijele BiH, u skladu sa Ustavom BiH.
Infrastruktura:Uslov 1 DF
U svjetlu najavljenih izmjena ustava BIH i Izbornog zakona BiH zalažemo se za provedbu presuda Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu (Sejdić-Finci, Pilav, Zornić i Šiaku) kojim je BiH naloženo uspostavljanje političkog sistema koji će omogućiti svim građanima BIH da učestvuju na izborima bez diskriminacije na osnovu etničke pripadnosti.
Princip 7 SDA/HDZ/SNSD
Ubrzanom izgradnjom transportne, energetske i digitalne infrastrukture koja je od strateškog interesa za BiH i region, pospješiti privredni razvoj
Ekstremizam/terorizam, kriminal i korupcija:Uslov 8 DF
Hitno poduzeti mjere za realizaciju masovnih infrastrukturnih javnih radova u oblasti saobraćajnog povezivanja i integracije zemlje uključujući izgradnju energetske infrastrukture u BiH.
Princip 9 SDA/HDZ/SNSD
Osigurati nezavisnost i kompetentnost institucija pravne države za nastavak efikasne borbe protiv svih oblika ekstremizma, organizovanog kriminala i korupcije.
Uslov 6 DF
Insitiramo na rješavanju sigurnosnih izazova, te potpunoj vladavini prava u borbi protiv kriminala, terorizma i opšte korupcije u bh. društvu. U cilju ispunjavanja gore navedenih ciljeva neopohodno je restruktuiranje, redefiniranje i depolitizacija sudskih, tužilačkih i sigurnosnih organa u BiH
-
julisiz es grant