Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ministar odbrane Kosova Armend Mehaj saopštio je da komandosi Kosovskih bezbjednosnih snaga učestvuju na terenskoj obuci "Zimska vježba ’23“, koja se održava u Karsu u Turskoj.
Ti sad mene provociraš da bi ja dobio ban. Ja sam krvario za ovu zemlju, a ne kao ti da svakodnevno veličam neku tuđu i to bivšeg okupatora. Mogu ti opet samo reći, Hare turčine.... Dalje nastavi sam kako ti se sviđa. Zaslužio si sendvič i sinalco sok u Yunus Emre centru.
Sve neki ratnici iz minKenske bojne, mani me tih gluposti i laži. Mogu i ja lagati da sam bio u ratu vojnik, svašta nešta, ali ja sam bio dijete, i proveo sam čitav rat pod granatama i u okruženju, faktički nisam imao djetinjstva, pa šta? Bože moj, tako mi bilo suđeno, hvala Bogu da sam preživio i ostao zdrav i prav, prvenstveno mentalno.
Srednji vijek, koja moderna država. Ovako je većinom kad se odmakne malo dalje od Istanbula ili od turističkih centara.
Zar ovo nisu Romi i sta fali nevinosti?
Je li ovo pitanje zajebancija? Valjda je to intimna stvar žene a ne da je ko kakav freak show snimaju sa krvavim ćaršafom uz muziku i feštu. Ovo je bolesno.
U najmanju ruku to čovjek može osudit', pa makar k'o neki anonimac na internetu, a ne k'o ovaj turski Salik branit' svaku nazadnost što dolazi iz Erdoganove prćije.
Tito_i_Partija wrote: ↑15/01/2023 03:16
U najmanju ruku to čovjek može osudit', pa makar k'o neki anonimac na internetu, a ne k'o ovaj turski Salik branit' svaku nazadnost što dolazi iz Erdoganove prćije.
Video o kojem pricate nema veze sa Turskom. Snimljen je u UK, a na snimku su Rumuni.
HarTar wrote: ↑14/01/2023 18:12Turskoj studentkinji psihologije koja je obezbijedila finansiranje programa Erasmus+ profesor je odbio prijavu na Univerzitet u Stokholmu zbog stava Türske o kandidaturi Švedske za NATO.
E to je pravo lice njihove demokratije. Htjeli bi u NATO ali ne bi htjeli da izruče teroriste koje Türska traži. Htjeli bi u NATO ali, pošto su nemoćni da se svete Turskoj diplomatiji, onda će se svetiti turskim studentima.
HarTar wrote: ↑14/01/2023 18:12Turskoj studentkinji psihologije koja je obezbijedila finansiranje programa Erasmus+ profesor je odbio prijavu na Univerzitet u Stokholmu zbog stava Türske o kandidaturi Švedske za NATO.
E to je pravo lice njihove demokratije. Htjeli bi u NATO ali ne bi htjeli da izruče teroriste koje Türska traži. Htjeli bi u NATO ali, pošto su nemoćni da se svete Turskoj diplomatiji, onda će se svetiti turskim studentima.
Dno dna.
Mislio sam da ce ovo biti fake, kad ono
Primljena je na fax, đaba kukate. Ipak je Švedska sređena zemlja gdje institucije rade svoj posao, za razliku od Brkine prčije.
Kako je samo ponizno premijercic Svedske komentarisao onu lutku. Kaze skandalozno i nedopustivo.
Zasto ljudi koji se sto godina sepure neutralnoscu i antiamerickim stavovima zele biti u nekoj zajednici sa Amerikom i Turskom?
HarTar wrote: ↑14/01/2023 18:12
Turskoj studentkinji psihologije koja je obezbijedila finansiranje programa Erasmus+ profesor je odbio prijavu na Univerzitet u Stokholmu zbog stava Türske o kandidaturi Švedske za NATO.
Dno dna.
Teroristi, jer ste ih vi tako proglasili? Švedska ima sa Turkey memorandum i drži se toga. Sud odlučuje ko se smije izručiti.
A držati moralne pridike dok se istovremeno podržavaju fašističke ruske horde, jer se može zaraditi je ... .
Ma ne moze ovo biti.
Vise od pola milija u posljednjih 15 godina, STUDENATA. A salju oko 20k godisnje. Skeptican sam.
Brzinski sto sam skenirao i pohvatao sa statiste podatake cini mi se da je to podnositelja zahtjeva za azil sa turskim papirima. Ne nuzno studenti. Sto mi ima vise smisla.
Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je studenata.
Dzaba kuka i motki na Tursku, dobit ce sta su trazili, a to je F-16, 40 komada izgleda, a Turska daje izgleda zeleno svjetlo za prijem Svedske i Finske u NATO/OTAN. Neki dan bilo po vijestima. To vam je politika, povuci/potegni da uze ne pukne, da bi se car dobila.
Mi nazalost samo sicar dobijemo i ganjamo za razliku od Turske i drugih.
HarTar wrote: ↑14/01/2023 18:12
Turskoj studentkinji psihologije koja je obezbijedila finansiranje programa Erasmus+ profesor je odbio prijavu na Univerzitet u Stokholmu zbog stava Türske o kandidaturi Švedske za NATO.
Dno dna.
Teroristi, jer ste ih vi tako proglasili? Švedska ima sa Turkey memorandum i drži se toga. Sud odlučuje ko se smije izručiti.
A držati moralne pridike dok se istovremeno podržavaju fašističke ruske horde, jer se može zaraditi je ... .
Zaboli Tursku i za Rusiju i za Ukrajinu i za Švedistan, ljudi gledaju svoje interese i to je najispravnije. Samo ću reći, psi laju, a karavani prolaze....
HarTar wrote: ↑15/01/2023 13:04
Zaboli Tursku i za Rusiju i za Ukrajinu i za Švedistan, ljudi gledaju svoje interese i to je najispravnije. Samo ću reći, psi laju, a karavani prolaze....
U situaciji kad im je inflacija 65%, a bila skoro 90%, genocidna turska nacija i nema šta drugo da radi osim da gleda svoje interese. Da im cijela ekonomija ne ovisi u UVOZU davno bi se oni svrstali na stranu Rusije.
sinuhe wrote: ↑15/01/2023 11:40
Kako je samo ponizno premijercic Svedske komentarisao onu lutku. Kaze skandalozno i nedopustivo.
Zasto ljudi koji se sto godina sepure neutralnoscu i antiamerickim stavovima zele biti u nekoj zajednici sa Amerikom i Turskom?
Švedska nije nikad bila anti Amerika što lupetaš gluposti.