Al nije mu nafaka, Fab poslije tri minute morao izac, dzaba
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- HarunKovac
#35876 Re: Liverpool FC
I meni je zao sto mu Milner uze loptu,jos ona proslava kasnije, lik realno treba otic na kraju sezone, ispuhoo.
- AmiĐa_Idriz
#35877 Re: Liverpool FC
Ma nek je Milner opalio jebeš ga, ima za Salaha vremena u svim ostalim do kraja da zabije

Ma gluposti, jedna od rijetkih utakmica Atkinsona da je korektno odradio, jedino je Maneu sviran nepostojeći ofsajd, al nećemo o tome jel
Tomahawk11 wrote:Ne znaš ti koliko aut može valjati, ne pratiš PL BiHAmiĐa_Idriz wrote:Napisaše čak i na temi EPL da nas je čitavu utakmicu gurao sa autovima nekakvim.BHF_Manijak wrote:Je li se fakat neko zajebava kad kaze da ono nije penal? Veze vi sa zivotom nemate, veze.
Ma gluposti, jedna od rijetkih utakmica Atkinsona da je korektno odradio, jedino je Maneu sviran nepostojeći ofsajd, al nećemo o tome jel
- BHF_Manijak
#35878 Re: Liverpool FC
Prati Amidja itekako, zna on da ste vi iz auta golove davali.Tomahawk11 wrote:
Ne znaš ti koliko aut može valjati, ne pratiš PL BiH
Ma smijesno za sudjenje Boga mi. Ne kazem da tokom sezone nije bilo utakmice gdje je navuceno, gdje je neki kljucni gol dat iz neregularne situacije (WH), ali za ovo danas je cirkus. Ne kontam sta je onaj za penala trebao jos uraditi? Da ga otrese od zemlju, sta li...
Da je Salah pao odmah, rekao bih OK - diver, ali frajko se bori i bori i bori, ali ne mozes vise...
Na kraju krajeva, pa i sam City je imao hejbet situacija gdje je u kljucnim trenucima poguran. Mislim da su cak i vise golova dali iz neregularnih situacija, a koji su odlucujuci bili za pobjedu.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#35879 Re: Liverpool FC
HarunKovac wrote:I meni je zao sto mu Milner uze loptu,jos ona proslava kasnije, lik realno treba otic na kraju sezone, ispuhoo.
Slabo ti to kontas
- AmiĐa_Idriz
#35880 Re: Liverpool FC
Alisson Becker is just one clean sheet away from becoming the Liverpool goalkeeper with most clean sheets in a single season of the Premier League era, breaking Pepe Reina’s record of 20.
- AmiĐa_Idriz
#35881 Re: Liverpool FC
Naby Keïta vs. Cardiff
91% Pass accuracy
2 Key passes
2/2 Dribbles complete
5/6 Tackles won
2 Clearances
1 Interception
7 Recoveries
1 Loss of possession
- no_sekirli
#35882 Re: Liverpool FC
Naby krenuo ozbiljno igrati 
-
missko
#35884 Re: Liverpool FC
Nikakav penal onakvih situacija milion na liniji kornera jos bilo i Salah se njemu objesio o ruku . Onaj balvan uopste ne ide naprijed nego je samo ruke prebacio preko malog egipcanina nemam pojma po kojem osnovu je penal a da nije pretencioznoBHF_Manijak wrote:Prati Amidja itekako, zna on da ste vi iz auta golove davali.Tomahawk11 wrote:
Ne znaš ti koliko aut može valjati, ne pratiš PL BiH![]()
![]()
![]()
Ma smijesno za sudjenje Boga mi. Ne kazem da tokom sezone nije bilo utakmice gdje je navuceno, gdje je neki kljucni gol dat iz neregularne situacije (WH), ali za ovo danas je cirkus. Ne kontam sta je onaj za penala trebao jos uraditi? Da ga otrese od zemlju, sta li...
Da je Salah pao odmah, rekao bih OK - diver, ali frajko se bori i bori i bori, ali ne mozes vise...
Na kraju krajeva, pa i sam City je imao hejbet situacija gdje je u kljucnim trenucima poguran. Mislim da su cak i vise golova dali iz neregularnih situacija, a koji su odlucujuci bili za pobjedu.
-
missko
#35885 Re: Liverpool FC
I zaboravih, Gerro mrs i ti
- drug_profi
#35886 Re: Liverpool FC
Bogami misko penal ko kuca. Dvije ruke non-stop na njemu, i kad ga je predriblao povlaci ga sa obje ruke, i to jedna oko vrata i onda ga pusta kad vidi da je poceo da pada.
Salah pokusava da se otrese te ruke oko vrata. Sta bi ti radio da te neko onako zagrli? Spustio ruke niza se?
Salah pokusava da se otrese te ruke oko vrata. Sta bi ti radio da te neko onako zagrli? Spustio ruke niza se?
- AmiĐa_Idriz
#35887 Re: Liverpool FC
Slažem se sa misskom, da mu je bar ruku otkinuo pa aj i moglo bi se.
Daj ba.
Daj ba.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#35888 Re: Liverpool FC
Penal jeste zbog onog čuvanja, ali Salahov "pad" je cirkus
Doduše, to je greška sudije, što je morao odglumiti pad da bi konačno svirao penal. Jednostavno je trebao dosuditi na vrijeme i ne bi bilo "diskusije" o plivanju
Doduše, to je greška sudije, što je morao odglumiti pad da bi konačno svirao penal. Jednostavno je trebao dosuditi na vrijeme i ne bi bilo "diskusije" o plivanju
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#35889 Re: Liverpool FC
dajte ban ovom čovjeku i ucinite ovaj forum velikim ponovo !missko wrote:I zaboravih, Gerro mrs i ti
- drug_profi
#35890 Re: Liverpool FC
Ma to je u engleskoj standardno. Ako hoces faul moras pasti.
I SAF je nesto tako svojevremeno govorio.
I SAF je nesto tako svojevremeno govorio.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#35891 Re: Liverpool FC
Ja ne znam kako iko ko ima grama mozga moze tvrditi da ovo dns nije bio penal
Samo nam je jedan penal sviran, a da nije bio i to onaj protiv Arsenala kod rezultata 4-1. sve ostalo cisto i transparentno
Samo nam je jedan penal sviran, a da nije bio i to onaj protiv Arsenala kod rezultata 4-1. sve ostalo cisto i transparentno
- HarunKovac
#35892 Re: Liverpool FC
Milner nije ni sjena prošlogodišnjeg. Vidiš da igra samo kao rotacija ponekad i kad treba bek popunitGerro wrote:HarunKovac wrote:I meni je zao sto mu Milner uze loptu,jos ona proslava kasnije, lik realno treba otic na kraju sezone, ispuhoo.
Al nije mu nafaka, Fab poslije tri minute morao izac, dzabacuj ispuho
![]()
Slabo ti to kontas
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#35893 Re: Liverpool FC
igra ko rotacija zadnja 2 mjeseca, sigurno ne citavu sezonu, jeste slabiji, ali opet je logicno da ostane pogotovo sto moze pokriti 4-5 pozicija a odose i Moreno i Clyne.HarunKovac wrote:Milner nije ni sjena prošlogodišnjeg. Vidiš da igra samo kao rotacija ponekad i kad treba bek popunitGerro wrote:HarunKovac wrote:I meni je zao sto mu Milner uze loptu,jos ona proslava kasnije, lik realno treba otic na kraju sezone, ispuhoo.
Al nije mu nafaka, Fab poslije tri minute morao izac, dzabacuj ispuho
![]()
Slabo ti to kontas
Da ne pricam da jedini u sebi ima nesto Gerrardovski, tako da treba da ostane kao jedan od lidera tima.
- no_sekirli
#35894 Re: Liverpool FC
Ne znam razlog tjeranja Milnera kod pojedinih forumasa, ima ih puno drugih koji bi trebali otici prije njega. I to puno vise.
Frajer samo jos nije bio na poziciji fizioterapeuta, ostavlja i srce i dusu ma terenu, ako je bio kriv za onaj gol, ne treba ga sad u top stavljati.
Igra u rotaciji, da, ali to je i bio cilj postepenog uvodjenja Faba i Keite, pa i to je jedan od razloga bolje obrane ove sezone, jer smo na sredini agilniji. Ako netko smatra da je obrana ovako jaka ove sezone samo zbog Beckera i VvDa, grdno se vara.
Pustite se tih prica i tjeranja igraca prije kraja sezone, samo se bezze zamarate i zamecete svadje po forumu.
Frajer samo jos nije bio na poziciji fizioterapeuta, ostavlja i srce i dusu ma terenu, ako je bio kriv za onaj gol, ne treba ga sad u top stavljati.
Igra u rotaciji, da, ali to je i bio cilj postepenog uvodjenja Faba i Keite, pa i to je jedan od razloga bolje obrane ove sezone, jer smo na sredini agilniji. Ako netko smatra da je obrana ovako jaka ove sezone samo zbog Beckera i VvDa, grdno se vara.
Pustite se tih prica i tjeranja igraca prije kraja sezone, samo se bezze zamarate i zamecete svadje po forumu.
- King_Kenny
#35895 Re: Liverpool FC
- AmiĐa_Idriz
#35896 Re: Liverpool FC

Jedan od najvažnijih aprila ikad, rutinski išamaran za sada
- drug_profi
#35897 Re: Liverpool FC
Svi morate biti svjesni kako je golemo imati 88 bodova tri kola prije kraja.
U svakoj sezoni EPL osim proslogodisnje, bili bi daleeeeko prvi.
Imati ovakav Siti koji je mašina, NATO, ili šta god, i držati ih do kraja sezone za rep, to je podvig. To je najbolji Liverpul ikada.
A James Milner je jedan od najkorisnijih igrača koej sam gledao i meni je nejasno zašto nikad u Sitiju ni kod jednog trenera nije imao tretman koji zaslužuje.
U svakoj sezoni EPL osim proslogodisnje, bili bi daleeeeko prvi.
Imati ovakav Siti koji je mašina, NATO, ili šta god, i držati ih do kraja sezone za rep, to je podvig. To je najbolji Liverpul ikada.
A James Milner je jedan od najkorisnijih igrača koej sam gledao i meni je nejasno zašto nikad u Sitiju ni kod jednog trenera nije imao tretman koji zaslužuje.
- zomri
#35898 Re: Liverpool FC
čovjek je pružao lošije partije na beku jer mu to nije primarna pozicija. u veznom redu ne pamtim kad je imao lošu partiju. lako se zaboravilo da je još u septembru od vas izglasan za igrača mjeseca. odvadite malo.
- AmiĐa_Idriz
#35899 Re: Liverpool FC
zomri wrote:lako se zaboravilo da je još u septembru od vas izglasan za igrača mjeseca. odvadite malo.
Fakt:
Lista najboljih igrača mjeseca:
- August - Sadio Mane 37b
- Septembar - James Milner 76b
- Oktobar - Mohamed Salah 45b
- drug_profi
#35900 Re: Liverpool FC
Ne dirajte mi Đejmsa....