Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Humljanin

#35851 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

@Novak

Ne znam zašto se i kome pravdaš?
Ljudima koji godinama promoviraju međunacionalnu mržnju i kolektivnu krivnju uperenu prema svakom pojedinom Hrvatu? Ili se opravdavaš ljudima koji su iskazivali simpatije prema povratnicima iz Sirije radi kojih je tema morala biti zaključana ?

Pusti neka gnoji svoj život onaj tko to tako hoće. :thumbup:
Humljanin

#35852 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

SaraFina wrote:

Elem, kad nema nikoga da brani normalnog diskutanta kao što je Novak, to ću učiniti ja pa taman popušio trajni ban sa ovoga foruma :wink:

Tvoj stil i sadržaj pisanja na ovom forumu ukazuje da se radi o osobi punoj mržnje. Problem je što se to tolerira, pa ti uredno možeš otvarati 10 000 tema u kojima prikazuješ Hrvtae kao fašiste, možeš i spinati, offtopičariti, trollati itd..

Ja sam te bio nekoliko puta prijavio na onoj temi o povratku ljudi sa stranih ratišta.
Prijave su riješene tek jutros brisanjem teme.

Šta to znači, ne želim ulaziti.
Činjenica je da je tvoje djelo vrlo toksično, i zo ne samo prema Hrvatima, nego i prema Bošnjacima/Bosancima koji ne dijele tvoju mržnju prema određenim skupinama.

Ako si na jednom forumu okružena istomišljenicima sa kojima čoporativno napadaš normalne ljude, to ne znači da nisi fašist. Normalan čovjek je normalan čovjek, a fašist i mizantrop je upravo to bez obzira na situacije :wink:
Hafis

#35853 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Novak20 wrote:
tandmand wrote:
Bakir Izetbegović: Mislim da ćemo morati uvesti predvojničku obuku
:thumbup:
:lol: :lol: :lol:

U kojem kampu ?
Da ne misle Pogorelicu reaktivirati. Kadra imaju, samo lovu osigurati.
Hafis

#35854 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

tabloid wrote: Hrvatska ima cime da se ponosi.
Kužim, opet ta tzv. BHS jezična verzija, u kojoj se na kraju godine odrediš hoće li ti staviti da si učio na B ili H ili S jeziku, a opet možeš đuturile sva tri staviti da izgledaš pametniji ako se negdje vani slučajno ispališ.

To bi ti kume inače na hrvatskom prijevodu glasilo ovako: Hrvatska se ima čime ponositi.

To vas nesretno ''da'' zajebaje. Nešto poput ovog: On je došao da ga vidi i da mu kaže da će ići zajedno.
Treba hitna standardizacija jezika, regule pisanja...ali prvo zemlju obraniti od unutarnjeg neprijatelja a onda kulturološka i svakka druga nadogradnja.
BHCluster

#35855 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Jel ovo onaj "doktor" sto je pisao hrvatski jezik sa veliko H ili se varam?
Novak20

#35856 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:
Novak20 wrote:
:lol: :lol: :lol:

U kojem kampu ?

Gornja Maoča. Stigla braća iz Sirije! Kako si i predviđao ima evo 7 dana i upozoravao :izet: Pa se nastavlja u SB, KS, HNK itd :D
[/quote]

U Gornjoj Maoči se ne pridržavaju školskog plana i programa ove države odnosno kantona nego za svoju djecu imaju vlastiti program. To otpada.

Pitam u kojem kampu jer onaj tko zna kako funkcionira BiH, zna da predvojnička obuka nije stvar obrazovanja nego Parlamenta BiH i Vijeća ministara BiH. Ako Bakir razmišlja o uvođenju predvojničke obuke, drugi ne razmišljaju niti će to dopustiti.
Last edited by Novak20 on 28/02/2019 17:21, edited 1 time in total.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#35857 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by izvrsni direktor »

Meni jos uvijek nije jasno zasto se ova tema jos uvijek nije preimenovala u "velikosrpska kuhinja sa HDZ i SDA specijalitetima"
Novak20

#35858 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Humljanin wrote:
SaraFina wrote:

Elem, kad nema nikoga da brani normalnog diskutanta kao što je Novak, to ću učiniti ja pa taman popušio trajni ban sa ovoga foruma :wink:

Tvoj stil i sadržaj pisanja na ovom forumu ukazuje da se radi o osobi punoj mržnje. Problem je što se to tolerira, pa ti uredno možeš otvarati 10 000 tema u kojima prikazuješ Hrvtae kao fašiste, možeš i spinati, offtopičariti, trollati itd..

Ja sam te bio nekoliko puta prijavio na onoj temi o povratku ljudi sa stranih ratišta.
Prijave su riješene tek jutros brisanjem teme.

Šta to znači, ne želim ulaziti.
Činjenica je da je tvoje djelo vrlo toksično, i zo ne samo prema Hrvatima, nego i prema Bošnjacima/Bosancima koji ne dijele tvoju mržnju prema određenim skupinama.

Ako si na jednom forumu okružena istomišljenicima sa kojima čoporativno napadaš normalne ljude, to ne znači da nisi fašist. Normalan čovjek je normalan čovjek, a fašist i mizantrop je upravo to bez obzira na situacije :wink:
:thumbup:

Hvala na potpori ali gledaj da ne dobiješ ban zbog ove kojoj su i tri-četiri Hrvata previše. Ja se trudim da joj to zadovoljstvo ne priuštim.
SaraFina

#35859 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Prvi forum na koji sam ušla u životu bio je hrvatski. U krivu si totalno.
mO k3

#35860 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Hafis wrote:
tabloid wrote: Hrvatska ima cime da se ponosi.
Kužim, opet ta tzv. BHS jezična verzija, u kojoj se na kraju godine odrediš hoće li ti staviti da si učio na B ili H ili S jeziku, a opet možeš đuturile sva tri staviti da izgledaš pametniji ako se negdje vani slučajno ispališ.

To bi ti kume inače na hrvatskom prijevodu glasilo ovako: Hrvatska se ima čime ponositi.

To vas nesretno ''da'' zajebaje. Nešto poput ovog: On je došao da ga vidi i da mu kaže da će ići zajedno.
Treba hitna standardizacija jezika, regule pisanja...ali prvo zemlju obraniti od unutarnjeg neprijatelja a onda kulturološka i svakka druga nadogradnja.
Odakle si to kopirao ?? Ne bi to bilo
Prvi put :mrgreen:

Osim toga jeli smjena u kotlovnici?
Hafis

#35861 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

izvrsni direktor wrote:Meni jos uvijek nije jasno zasto se ova tema jos uvijek nije preimenovala u "velikosrpska kuhinja sa HDZ i SDA specijalitetima"
Zato što su na temi većinom eminentni dijasporski croatolozi kojima je ta problematika picino oko. I koji se ne bave trivijalnim stvarima kao što je SDA, ali mogu slobodno nadodati da se baš nešto posebno ne razumiju ni u velikosrpsku politiku.
Tako da se tema u 99% opsegu bavi isključivo HDZ-specijalitetima, s povremenim obuhvatom i čitavog naroda, ovisno o psihološkom profilu ali i razini šovinizma dežurnih kroatologa.
Humljanin

#35862 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

Novak20 wrote: :thumbup:

Hvala na potpori ali gledaj da ne dobiješ ban zbog ove kojoj su i tri-četiri Hrvata previše. Ja se trudim da joj to zadovoljstvo ne priuštim.

Pravo da ti kažem uopće me ne bi bilo briga da nikad više ne otvorim ovaj kutak na internetu.

Možda je i bolje zaobilazit ovakva i slična okupljališta toksičnih ljudi kojima je životna hrana mržnja.

Kažu s kim si, takav si.
spreca

#35863 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Humljanin wrote:

Pravo da ti kažem uopće me ne bi bilo briga da nikad više ne otvorim ovaj kutak na internetu.

Možda je i bolje zaobilazit ovakva i slična okupljališta toksičnih ljudi kojima je životna hrana mržnja.

Kažu s kim si, takav si.
Ako ti je ovdje tako lose , uvijek mozes otici na poskok i HB forum
Humljanin

#35864 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

spreca wrote:
Humljanin wrote:

Kažu s kim si, takav si.
Ako ti je ovdje tako lose , uvijek mozes otici na poskok i HB forum

Naravno. I ti na domaće ruske forume.
tabloid

#35865 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tabloid »

HDZ izdao prirucnik za docek ratnih zlocinaca - dzepno izdanje

Image

U ovoj knjizi mozete naci precizan naputak za svecani docek ratnih zlocinaca i uzvike koje prilici hrvatskim vitezovima.
spreca

#35866 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Humljanin wrote:

Naravno i na ruske i bosanske....zavidis?
Hafis

#35867 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SDA je otišao korak dalje.
On je još 2010. izdao džepni priručnik ''Kako svećano ispratiti presuđenog zločinca na ahiret''.
Mada mislim da korijeni sežu još u 1993. kada se opraštalo od ujka Cace.
Sanjarko

#35868 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Pa morao se pokopati. Takvo je pravilo. Ali se nije slicno misama podrske nista odrzavalo. Kako znam. Pojedinacno porodica ali vecina naroda ne. Jos se obracunala vlast sa njim i ubila ga. Je li se vasa vlast obracunala sa ovim vasim slicnim Caci.
tabloid

#35869 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tabloid »

Jedno od naputaka pucanstvu za docek hrvatskih vitezova:

ZIVIO HRVATSKI VITEZ DARIO KORDIC - ZIVIOOOOOOOO.

ZIVJELA HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA - ZIVJELAAAAAAA.

SLOBODAN PRALJAK JE HEROJ,A NE ZLOCINAC

DOLE POLITICKI SUD TRIBUNAL

Molimo pucanstvo da svaku usklik ponovi po tri puta.
Humljanin

#35870 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

spreca wrote:
Humljanin wrote:

Šta ću tebi zavidit?
spreca

#35871 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Humljanin wrote:
spreca wrote:
Humljanin wrote:

Šta ću tebi zavidit?
pa neznam....pominjes ruske forume
Hafis

#35872 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Vizionar 1985 wrote:Pa morao se pokopati. Takvo je pravilo.
Ma daj, pa gdje ćeš meni te dječije prosipati.
Ovog ubicu Edinu Gačića što su ga neki dan likvidirali na jedvite jade pokopaše.
A ovog masovnog ubojicu ispratiše k'o gaziju. Što je najgore još uvijek nitko nema muda da postaviti barem neku spomen ploču na stratište u Kazanima, a ubojica na počasnom groblju počiva gdje i prvi predsjednik.
Mislim, prvo treba pomesti ispred svoje kapije, pa onda gledati kakva je u drugog avlija.
Sanjarko

#35873 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Hafis wrote:
Ovog ubicu Edinu Gačića što su ga neki dan likvidirali na jedvite jade pokopaše.
A ovog masovnog ubojicu ispratiše k'o gaziju. Što je najgore još uvijek nitko nema muda da postaviti barem neku spomen ploču na stratište u Kazanima, a ubojica na počasnom groblju počiva gdje i prvi predsjednik.
Mislim, prvo treba pomesti ispred svoje kapije, pa onda gledati kakva je u drugog avlija.
Pa pocistite. Mi se trudimo da pocistimo. Kao sto se vidi. A vi sta radite slavite ih kao heroje, odrzavate im mise podrske itd. Kad smo mi to radili za ove neke nase krvoloke. Kad pocnemo mi to raditi onda cemo i mi imati ozbiljan problem sami sa sobom, kao sto vi imate trenutno.

Dzenaza za Cacu odrzana od strane porodice a kako znam tada se u Sarajevu samo tu i ukopavalo jer pod opsadom nije se imalo gdje. Ali molitve podrske, slavljenje njega i slicnih nije odrzavano. Kako znam.

PS. Dze ces meni te djecije prosipati.
GandalfSivi

#35874 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GandalfSivi »

Hafis wrote:
Jah, a to sto smo mi se tog istog kotarisali u vakat, dok vi svoje prvo krijete, pa ispracate, pa docekujete, pa oplakujute k'o heroje, to nista...
spreca

#35875 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:
Od HDZeovaca mozes svasta ocekivati samo ne obraza i savjeti...koji si ti supalj tip...ispred tvog praga ne pomaze metla nego bageri ....ukoliko i oni uspiju
Post Reply