moja sedmicna doza zdravlja

ovaj put sa ukusom narandze
Moderator: anex
standard baza: suhe medjul datule/urme,ovsene pahuljice,orasi,powerfood (chia,hennep sjeme,laneno sjeme itd),narendana kora od narandze i iscjedjen sok od naradze,kokosov puter/ulje...sve u multipraktik/kitchen aid na grubo samljeti da se sastavi...razvuces kasikom u tepsiju/posudu za pecenje,zapeces 20-25 minuta,ostavis da se ohladi,isjeces i pojedes... i to je to

I ja sam ih danas planirao na kakvu vatru baciti

moonca wrote: ↑09/12/2019 02:10![]()
![]()
.. koja 'navlakusa' izvini na 'jeziku' - kad te prijatelji uhvate u pilanu- s - jao, ti najbolje kuvas- ono, kao ti ne mozes bez toga- pa kad dodjes u goste- umjesto da sjedis duskas - ne- utrpaju ti noz, pregacu i kuvaj - mislim![]()
da ti ucine uslugu- da se ne odviknes.. i tak dalje..
![]()
Zato ja vazda pijan u goste idemmoonca wrote: ↑09/12/2019 02:10![]()
![]()
.. koja 'navlakusa' izvini na 'jeziku' - kad te prijatelji uhvate u pilanu- s - jao, ti najbolje kuvas- ono, kao ti ne mozes bez toga- pa kad dodjes u goste- umjesto da sjedis duskas - ne- utrpaju ti noz, pregacu i kuvaj - mislim![]()
![]()
omg.... mogu te zamisliti- pogotovo atmosferuGandalfSivi wrote: ↑09/12/2019 02:16Zato ja vazda pijan u goste idemmoonca wrote: ↑09/12/2019 02:10![]()
![]()
![]()
Nego, kakav me voz pregazi veceras, imao sam partije po 130 ljudi, bez problema ih odradjivao, ali veceras sedmero djecu ispod 4 godine, pregazen sam. Sjedim napolju, zapalio cigaru i pisem pjesme o beznadju...