Tomahawk11 wrote:Duša vam trolu zavrtiti, a poslije galama![]()
Šarić je već neko ime u NBA, Musa tek treba na draft, prema tome...poređenje krušaka i cigli.
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kakavdanakneiskustvu
#35826 Re: NBA - National Basketball Association
-
Itsoktobealone
#35827 Re: NBA - National Basketball Association
Ne poredim ja nikakve kruške i cigle. Nisam rekao da je sad bolji igrač. Razlika je 5 godina između njih. Sa 19 je zečja usna isto igrao u Ciboni. Samo što Musa sada sa 19 je bolji igrač nego onda Šarić sa 19. U svemu. Bolji šuter, bolje napado koš, bolji atleta, bolji sa loptom. Ovaj je bio veći i bolju odbranu igro'. To je to. Musa sa 24 će biti space jam monster za dotičnog.
Čudi me još kako niste rekli da je i bolji od Nurkića
-
kakavdanakneiskustvu
-
MensurM
#35829 Re: NBA - National Basketball Association
Itsoktobealone wrote:Ne poredim ja nikakve kruške i cigle. Nisam rekao da je sad bolji igrač. Razlika je 5 godina između njih. Sa 19 je zečja usna isto igrao u Ciboni. Samo što Musa sada sa 19 je bolji igrač nego onda Šarić sa 19. U svemu. Bolji šuter, bolje napado koš, bolji atleta, bolji sa loptom. Ovaj je bio veći i bolju odbranu igro'. To je to. Musa sa 24 će biti space jam monster za dotičnog.
Pa bolan na tebe ne vrijedi trošiti sekundu mog dana.
Šarić u njegovim godinama bio najbolji strijelac ABA lige (jače puno nego što je današnja), MVP iste, MVP završnog turnira i osvajač lige.
Ovaj naš ne može 20 minuta igrati u Cedeviti koja nije ni blizu titule.
-
klosar pravi
#35830 Re: NBA - National Basketball Association
A ne zna Menso on to ocigledno Saric u njegovim godinama bio igracina.
Ja cu dodati još ovo da staviš Musu u Cibonu u te godine vjerujem da bi mogao nešto slicno napraviti.
Ovo sto kaže za 5 godina..
Za 5 godina ko živ ko mrtav lagano je reci, a drugo ziviti taj život i znojiti se za rezultat.
Ja cu dodati još ovo da staviš Musu u Cibonu u te godine vjerujem da bi mogao nešto slicno napraviti.
Ovo sto kaže za 5 godina..
Za 5 godina ko živ ko mrtav lagano je reci, a drugo ziviti taj život i znojiti se za rezultat.
-
Itsoktobealone
#35831 Re: NBA - National Basketball Association
Nemaš ti veze sa vezom. Bio je haman godinu i par mjeseci stariji od Dzanana kad je sve to osvojio u 2014. I Cibona je tih godina uložila milione i imala strašan tim te sezone sa Kurizdom, Blassingame, Planinicem i Rimcem na celu. Dario je stasao uz njih i bio dio tog koletiva koji je i osvojio jedinu titulu u ABA ligi.
Musa sa druge strane je predvodio amaterski klub Cedevitu do polufinala ABA lige sa violinima poput Roko Ukića na play poziciji
i ponovo bio najbolji igrač te ekipe.
I nemoj me više onda citirati pestu dosadni ako ti trošim sekunde.
Musa sa druge strane je predvodio amaterski klub Cedevitu do polufinala ABA lige sa violinima poput Roko Ukića na play poziciji
I nemoj me više onda citirati pestu dosadni ako ti trošim sekunde.
-
klosar pravi
#35832 Re: NBA - National Basketball Association
Sjecam se kao sad da su išli na post up svaki put na Sarica glavni odgovorni i lider ekipe.
Musa?
Musa treca svirala u skupocjenoj ekipi Cedevite stoji to da je Saric imao svu slobodu svijeta, al' opet realnost je realnost.
A realnost je da je više Dario uradio od Muse 5 puta.
Musa?
Musa treca svirala u skupocjenoj ekipi Cedevite stoji to da je Saric imao svu slobodu svijeta, al' opet realnost je realnost.
A realnost je da je više Dario uradio od Muse 5 puta.
-
MensurM
#35833 Re: NBA - National Basketball Association
Šarić 2013. bio MVP finala hrvatskog prvenstva, Musa jedva da je u petorci.
Smiješno je porediti uticaj Šarića i Muse na igru svojih klubova u tim godinama, realno.
S tim da je Šarić bio i MVP kadetskog i juniorskog Eura i dvostruki uzastopni najbolji mladi igrač Europe.
Nisu ista liga, frajer je dvije klase iznad bio tad i sad.
Kamo sreće da ovaj za tri godine bude bitan faktor u NBA ligi kao Šarić. Ja mu predviđam Basaksehir.
Smiješno je porediti uticaj Šarića i Muse na igru svojih klubova u tim godinama, realno.
S tim da je Šarić bio i MVP kadetskog i juniorskog Eura i dvostruki uzastopni najbolji mladi igrač Europe.
Nisu ista liga, frajer je dvije klase iznad bio tad i sad.
Kamo sreće da ovaj za tri godine bude bitan faktor u NBA ligi kao Šarić. Ja mu predviđam Basaksehir.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#35834 Re: NBA - National Basketball Association
Gurnut će ga manaGer već negdje 
-
Itsoktobealone
#35835 Re: NBA - National Basketball Association
Ovaj insajder iz Lakersa priča o novim glasinama o Lillardu. Deng, Lonzo, Kuzma, Zubac, 1st round pick, 2nd round pick.
Samo prenosim...al' čini se neostvarivim.
EDIT: Isto tako "Chris Paul's deal was pretty much sealed and done"
EDIT 1: No (real) information on the Rockets and LeBron so far. "People in the league are waiting to see if the Lakers do something here to see what happens." Then dominoes will fall.
Samo prenosim...al' čini se neostvarivim.
EDIT: Isto tako "Chris Paul's deal was pretty much sealed and done"
EDIT 1: No (real) information on the Rockets and LeBron so far. "People in the league are waiting to see if the Lakers do something here to see what happens." Then dominoes will fall.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#35836 Re: NBA - National Basketball Association
Kawhi hoće u Lakerse, hehehehe
- jasko_ba
#35837 Re: NBA - National Basketball Association
Lebron i Kawhi u Fejkersima, sada sve izvjesnijeVelkoski wrote:Kawhi hoće u Lakerse, hehehehe
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#35838 Re: NBA - National Basketball Association
Ne zaboravi PG-ajasko_ba wrote:Lebron i Kawhi u Fejkersima, sada sve izvjesnijeVelkoski wrote:Kawhi hoće u Lakerse, heheheheSteta
- pirmin
#35839 Re: NBA - National Basketball Association
Ako ode u L.A. bacam majicu.
Hebo ga Gonzo.
Hebo ga Gonzo.
- spree
#35840 Re: NBA - National Basketball Association
Ide prica da hoce i u knickse. Znam da su lakersi vjerovatnija opcija, ali valjda i knicksi nekad nesto dobro urade u zivotu.
-
Itsoktobealone
#35841 Re: NBA - National Basketball Association
HOLY SHIT KAWHI U LAKERSIMA 
- pirmin
#35842 Re: NBA - National Basketball Association
Jel to sad fiksno? 
-
Itsoktobealone
#35843 Re: NBA - National Basketball Association
Ganguli tweetala da je Magic otrčao sa terena dok je trajao trening. Woj, Chanaria, Haynes, Mannix i Young svi potvrdili da je rekao SA da ne želi biti tu više.pirmin wrote:Jel to sad fiksno?
Kompanija dickraidera se javila na CUM za aparate. Pitaju kako će izdržati kad Lakersi dovedu 2 od 3 izmedju LeBron/George/Kawhia. U slučaju hat-tricka odlučili su da isključe održavanje u životu.
- relativno84
-
klosar pravi
#35845 Re: NBA - National Basketball Association
Velkoski wrote:Ne zaboravi PG-ajasko_ba wrote:Lebron i Kawhi u Fejkersima, sada sve izvjesnijeVelkoski wrote:Kawhi hoće u Lakerse, heheheheSteta
Pa ja kazem vrlo moguce kad su obojica iz LA, a ovi imaju pare..
Još Lebron pa to bi bilo vrh
-
klosar pravi
#35846 Re: NBA - National Basketball Association
spree wrote:Ide prica da hoce i u knickse. Znam da su lakersi vjerovatnija opcija, ali valjda i knicksi nekad nesto dobro urade u zivotu.
Pricali su juce nešto u fazonu New York grad kraljeva ovo ono meka košarke, a nemaju superstara u bilo kojem sportu vec bruku bruku vremena..
- spree
#35847 Re: NBA - National Basketball Association
Ma grozota od frazsize sa daleko najgorim vlasnikom uz viveka. Mada mgs je legendarna dvorana i uvijek se dizao taj hype oko nje, mada realno kroz cijelu historiju Knicksi nisu imali bas superstara. Vjerovatno je Ewing najblizi tome, ali i on nije bio samo vrh. King i clyde su isto bili dobri, ali ne krema. Sad neko od ovih superstara kada bi dosao tu mogao bi ostaviti pravo dobar legacy. Danas malo prije ove vijesti od woja bila je vijest da bi kawhi htio u knickse. Mislim da trenutno imaju prostora u capu za jedan max, a za kawhija bi se svakako moralo tradeovati. Tako da bi teoretski mogao doci LeBron, onda trade za kawhija, a ostaje porzingis. Mozda je to cak jace od George, kawhi i LeBron. Mada Lakersi mogu vise ponuditi Spursima i realno je ljepše zivjeti u la nego u ny.klosar pravi wrote:spree wrote:Ide prica da hoce i u knickse. Znam da su lakersi vjerovatnija opcija, ali valjda i knicksi nekad nesto dobro urade u zivotu.
Pricali su juce nešto u fazonu New York grad kraljeva ovo ono meka košarke, a nemaju superstara u bilo kojem sportu vec bruku bruku vremena..
-
klosar pravi
#35848 Re: NBA - National Basketball Association
Nema šanse da ce Kawhi u Knickse taj hoce još šampionata..
I da zbog toga i govorim sve fol meka ovo ono, a svi vole odigrat i bježe iz grada.
Ma LA je ljepota za živit
I da zbog toga i govorim sve fol meka ovo ono, a svi vole odigrat i bježe iz grada.
Ma LA je ljepota za živit
-
Itsoktobealone
#35849 Re: NBA - National Basketball Association
Ma neće Kawhi ni u Lakerse čisto zbog toga sto će ga RC poslati u drugu konferenciju gdje Boston može više dati. Al' lijepo je (i bitno) znati da superstarovi ponovo imaju Lakerse kao stvarnu opciju. To je uvertira za novu dominaciju u NBA-u 
-
klosar pravi
#35850 Re: NBA - National Basketball Association
Pa valjda znaš kako to ide u NBA stvarna je opcija i Detroit ako ima toliko slobodnih igraca..
Glavno je ovo sto je GSW uradio s supertimom sad imamo Houston i njih i evo sprema za ludnica u Lakersima..
Istok je oficijalno užas
Glavno je ovo sto je GSW uradio s supertimom sad imamo Houston i njih i evo sprema za ludnica u Lakersima..
Istok je oficijalno užas