Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Yes, the historical Bosnian flag with lilies is generally allowed into World Cup stadiums in America and Mexico. Because it is a cultural and historical national symbol, it is fully permitted, provided it meets standard FIFA fan material regulations and the Stadium
Point. wrote: ↑19/05/2026 13:38
Baš. Skloniti uvod i kraj i pjesma je ok.
koja splacina, srbijanski turbo folk nam uvaljuju koji ima svoj izvor u ciganskom narodnom melosu i sad taj takav melos uvaljuju nama, zemlji sevdaha. Nije ni cudo sto nema ljiljana.. fuj! Jos raspravljaju o ovoj pjesmi
nije ni cudo sto prave viceve o nama.
Ti bi sevdah u navijačku pjesmu?
Da ga hoće joj nano
da ga hoće joj nanice,
da ga hoće zabit' Džeko
joj nano nanice.
luckylaka wrote: ↑22/05/2026 16:54
Yes, the historical Bosnian flag with lilies is generally allowed into World Cup stadiums in America and Mexico. Because it is a cultural and historical national symbol, it is fully permitted, provided it meets standard FIFA fan material regulations and the Stadium
luckylaka wrote: ↑22/05/2026 16:54
amidzazeher wrote: ↑23/05/2026 14:26
Babo ga zajebava
Car!
babo, babo sto ga zjebavas
Nevjerovatno je koliko je momak ovdje popularam medju omladinom,cak popularniji od Dzeke.Dresovi Alajbegovica planu u sekundi koliko god da ih nabave
Mlad, to ti je kao kada se pojavi neki teenage band, neće klinci đuturume slušati…
Ima šansu, moźda bi trebao vidjeti sa Mamićem da ga proda u neki od boljih klubova u Engleskoj, u Italiji će samo stagnirati i na kraju otići u neki prosjek.
Nevjerovatno je koliko je momak ovdje popularam medju omladinom,cak popularniji od Dzeke.Dresovi Alajbegovica planu u sekundi koliko god da ih nabave
Mlad, to ti je kao kada se pojavi neki teenage band, neće klinci đuturume slušati…
Ima šansu, moźda bi trebao vidjeti sa Mamićem da ga proda u neki od boljih klubova u Engleskoj, u Italiji će samo stagnirati i na kraju otići u neki prosjek.
Ma i ja kontam samo neItalija i Francuska.Biraj njemce,spance,engleze i ne u one najvece
Ma i ja kontam samo neItalija i Francuska.Biraj njemce,spance,engleze i ne u one najvece
Ja mislim da je on dovoljno dobar za najveće, ali moraće imati sreće sa trenerom dok se ne prilagodi.
Ne bi mu bilo loše da ode da porazgovara sa Papetom ako ovaj hoće da ga posavjetuje i oda mu par trikova.