arzuhal wrote:Ne znam što ovoliko o Kosovu pričamo na temi posvećenoj dešavanjima u Srbiji.....
Dešavanja u Srbiji
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#35801 Re: Dešavanja u Srbiji
-
Inok
#35802 Re: Dešavanja u Srbiji
kad rusi dođu na kosovo biće belaja
- Acid25
#35803 Re: Dešavanja u Srbiji
Ono kad moderator trola temu...arzuhal wrote:Ne znam što ovoliko o Kosovu pričamo na temi posvećenoj dešavanjima u Srbiji...
- jao_situacije
#35804 Re: Dešavanja u Srbiji
zar to nije bilo u ponedjeljak ujutro ?radostan dan wrote:U opstoj jucerasnjoj gunguli, a i ne mozes ni da kazes od silnih navijaca na temi...General War wrote:Predsednik i premijer samoproglašenog Kosova Hašim Tači i Ramuš Haradinaj usaglasili su večeras mere u vezi sa najskorijim stavljanjem u funkciju upravljačkog tima za osnivanje zajednice srpskih opština.
"Zajednica srpskih opština će biti formirana u skladu sa Briselskim sporazumom i principima koje je ustanovio Ustavni sud", navedeno je u saopštenju iz kabineta predsednika Kosova.Tači i Haradinaj su saglasni da Kosovo treba da poštuje obaveze koje je preuzelo tokom briselskih pregovora u vezi sa normalizacijom odnosa sa Srbijom.
Prethodno je Pal LJekaj iz Haradinajeve Alijanse za budućnost Kosova izjavio da će svi ministri ili poslanici koji pokušaju da formiraju zajednicu srpskih opština, mimo stava Vlade i Ustavnog suda samoproglašenog Kosova, biti procesuirani jer će prekršiti Ustav za čije su sprovođenje položili zakletvu.
Ova stvar je juce prosla neopazeno - da je tači juce ujutro, dakle prije frke sa đuricem i ministrima srbima u vladi kosova, uputio zahtjev ne znam kome, dal skupstini, premijeru da se krene u proceduru formiranja ZSO.
Naci cu tu vijest, to je bila prva vijest sa kosova tog dana, dok se nije desio incident u mitrovici.
Poslije je vise niko nije pominjao...ni srbi ni albanci.
- 512MB
#35805 Re: Dešavanja u Srbiji
I sta rece pickousti, ostajemo u bliskom kontaktu sa nasim prijateljima putinom i LUKASENKOM

-
radostan dan
#35806 Re: Dešavanja u Srbiji
Moguce, mozda sam ja pobrkao...jao_situacije wrote: zar to nije bilo u ponedjeljak ujutro ?
Al ima tu fora sa ovim prihvatanjem ZSO-a .
Srbi traze ZSO iz briselskog sporazuma, a albanci ce da ponude ZSO filtriran kosovskim ustavom. Sve u svemu, rekao bih da ce saga da se nastavi - na mnogaja ljeta-...
- Kejn
#35807 Re: Dešavanja u Srbiji
Uff....arzuhal wrote:Ne znam što ovoliko o Kosovu pričamo na temi posvećenoj dešavanjima u Srbiji...
Ovo je nisko...
Brutality ....
-
emric
#35808 Re: Dešavanja u Srbiji
Putko mu govori kako prati situaciju samo da ga skine. To ti je kao ono kad nama kažu "zabrinuti smo, pratimo stanje", a puca im neka stvar.512MB wrote:I sta rece pickousti, ostajemo u bliskom kontaktu sa nasim prijateljima putinom i LUKASENKOM![]()
-
emric
#35809 Re: Dešavanja u Srbiji
True, true...arzuhal wrote:Ne znam što ovoliko o Kosovu pričamo na temi posvećenoj dešavanjima u Srbiji...
-
Fudo387
#35810 Re: Dešavanja u Srbiji
Ista kuhinja je plasirala lazi za Markale na koje su navodno donosene lutke, pa kad nije proslo to onda ide prica kako je Armija BiH sve iscenirala i pobila vlastiti narod. Trebam li spominjati sta radite sa slucajem tuzlanske kapije, Srebrenicanima koji ustvari zive negdje u Texasu ali su imena na spisku zrtava u Potocarima...itd, itd.Young Erotica wrote:Imaš izveštaj neke eu komisije, to se stvarno dešavalo.Fudo387 wrote:Koji spin bokte, evo ih zrtve i na forumu.
Od jedne zajebancije na dokazane lazi napravise jos jedno istorijsko stradanje.
Cuj vadili im i prodavali organe...koji bolesnik moras biti pa da takve gadosti osmisljas...aj bizi.
Za sve te monstruzone izmisljotine uspijete naci i nekog ko ce za pare pogaziti obraz i lagati skupa sa vama, ali posto to u civilizovanom svijetu ne prolazi, brzo padne u vodu. Tako je i taj Dik zavrsio karijeru.
- jao_situacije
#35811 Re: Dešavanja u Srbiji
ja sam isto pročitao da je tači rekao neki zso koji je odobrio ustavni sudradostan dan wrote:Moguce, mozda sam ja pobrkao...jao_situacije wrote: zar to nije bilo u ponedjeljak ujutro ?
Srbi traze ZSO iz briselskog sporazuma, a albanci ce da ponude ZSO filtriran kosovskim ustavom. Sve u svemu, rekao bih da ce saga da se nastavi - na mnogaja ljeta-...
- Young Erotica
#35812 Re: Dešavanja u Srbiji
.
Last edited by Young Erotica on 28/03/2018 23:45, edited 1 time in total.
- General War
#35813 Re: Dešavanja u Srbiji
OK, napisao sam prije nego sto si procitao moj post.jao_situacije wrote: legendo ja sam čuo da su na kosovu sjekli ljude vadili organe haman po kućama i nosili ih negdje i hirurg kaže da to nije moguće i da ti organi ne mogu biti transplantirani
ja sam pitao šta sam čuo da srbi pričaju. druga stvar je što su oni od realne priče napravili horor priču i prepričavaju je okolo
ako su radili u albaniji u bolnici sa ljudima koje su odveli u bolnicu to je nešto drugo ja sam čuo za kosovo po selima i slično, i hirurg kaže da to nema smisla zato sam i rekao možda i jesu jeli organe ali da nisu transplantirali nigdje
ponavljam niti sam istraživao niti sam se bavio tim slučajevima, pitao sam ono što sam čuo jer je i meni bilo nevjerovatno da sjeku ljude po selima i vozaju organe okolo
No probljem.
- General War
#35814 Re: Dešavanja u Srbiji
Jah, kad oduzmes, cetnike i prodate duse...ostade Fudo i par forumasaFudo387 wrote:Ista kuhinja je plasirala lazi za Markale na koje su navodno donosene lutke, pa kad nije proslo to onda ide prica kako je Armija BiH sve iscenirala i pobila vlastiti narod. Trebam li spominjati sta radite sa slucajem tuzlanske kapije, Srebrenicanima koji ustvari zive negdje u Texasu ali su imena na spisku zrtava u Potocarima...itd, itd.Young Erotica wrote:Imaš izveštaj neke eu komisije, to se stvarno dešavalo.Fudo387 wrote:Koji spin bokte, evo ih zrtve i na forumu.
Od jedne zajebancije na dokazane lazi napravise jos jedno istorijsko stradanje.
Cuj vadili im i prodavali organe...koji bolesnik moras biti pa da takve gadosti osmisljas...aj bizi.
Za sve te monstruzone izmisljotine uspijete naci i nekog ko ce za pare pogaziti obraz i lagati skupa sa vama, ali posto to u civilizovanom svijetu ne prolazi, brzo padne u vodu. Tako je i taj Dik zavrsio karijeru.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#35815 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako da ne?Young Erotica wrote: Niti brojim niti mi je bitno, imaš Simon Vizental sajt, uredno sve dokumentovano. Ostaje zapisano sve kako nama tako i vama, nema potrebe da se pravimo englezi.
Na spisku sam nasao tri imena od ljudi iz mog mjesta koji su umrli prirodnom smrcu nakon 2.sv. rata.
Ko li njih strpa na taj spisak?
Izgleda da su se neki ipak pravili "englezi".
Da se razumijemo, bilo koji broj nastradalih u tom zloglasnom logoru smrti je prevelik, pa nije bilo potrebno dodavati imena ljudi koji nisu nastradali tamo.
- General War
#35816 Re: Dešavanja u Srbiji
...nije nista odobrio, ne mogu praviti taj SZO bes promjene ustava, ali nemaju glasova da krenu u proceduru u skupstini..ili tako nekakao...znam da su radile motke, suzavci, demonstracije...jao_situacije wrote:ja sam isto pročitao da je tači rekao neki zso koji je odobrio ustavni sudradostan dan wrote:Moguce, mozda sam ja pobrkao...jao_situacije wrote: zar to nije bilo u ponedjeljak ujutro ?
- bh.tornjak
#35817 Re: Dešavanja u Srbiji
misterija je rijesena...
imamo pobjednika....
NJ.V. Aca VUCIC (a ko bi drugi bio)
Vučić govorio o "jednom pozivu" koji je pomenuo Đurić
On je naveo da je ”rekao pre dva dana da imaju rok do pola osam da se povuku”.
“I povukli su se, u 19.20 su vratili Đurića”, rekao je Vučić.
Prethodno je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju pomenuo da se dogodio “jedan poziv koji je zaustavio dalji teror”, ali je istakao da ne može da govori više o tome.
“Morali su da se povuku posle izvesnog trenutka. Morali sui kada sam ih prošli put upozorio i nadam se da im to više neće pasti na pamet”, rekao je Vučić.
Dodao je da “smo mi sebi garancija da jedinice ROSU neće više upadati na sever Kosmeta”.
ostaje jos da se isplate dnevnice glumcima....
mislim da ce dragi Aco bit darezljiv.....( a i trebo bi)
imamo pobjednika....
Prethodno je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju pomenuo da se dogodio “jedan poziv koji je zaustavio dalji teror”, ali je istakao da ne može da govori više o tome.
“Morali su da se povuku posle izvesnog trenutka. Morali sui kada sam ih prošli put upozorio i nadam se da im to više neće pasti na pamet”, rekao je Vučić.
Dodao je da “smo mi sebi garancija da jedinice ROSU neće više upadati na sever Kosmeta”.
- General War
#35818 Re: Dešavanja u Srbiji
Prije ce bit kako ti potrefi tri imena zivih iz svog sela medju toliko mrtvih na spiskovimaIma Bosne_Bice Bosne wrote:Kako da ne?Young Erotica wrote: Niti brojim niti mi je bitno, imaš Simon Vizental sajt, uredno sve dokumentovano. Ostaje zapisano sve kako nama tako i vama, nema potrebe da se pravimo englezi.
Na spisku sam nasao tri imena od ljudi iz mog mjesta koji su umrli prirodnom smrcu nakon 2.sv. rata.
Da se razumijemo, bilo koji broj nastradalih u tom zloglasnom logoru smrti je prevelik, pa nije bilo potrebno dodavati imena ljudi koji nisu nastradali tamo.
- p206
#35819 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovi srpski političari imaju neku mazohističku potrebu da budu uvijek između dvije vatre.
Da je Srbija na Antarktiku oni bi našli način da budu na streljani između Rusa i zapada.
Oni žive od proizvodnje historije.. Kad skontaš da nema Srbije historija Balkana bi bila skoro kao historija Skandinavije, dosadna... I sretna.
Da je Srbija na Antarktiku oni bi našli način da budu na streljani između Rusa i zapada.
Oni žive od proizvodnje historije.. Kad skontaš da nema Srbije historija Balkana bi bila skoro kao historija Skandinavije, dosadna... I sretna.
- General War
#35820 Re: Dešavanja u Srbiji
Bila su ustvari dva poziva, prvo da se BIA povuce od vrata kako poLJicija moze konacno uci na sastanak i uhapsiti onog jadu, a drugi je da ga oslobodebh.tornjak wrote:misterija je rijesena...
imamo pobjednika....
Prethodno je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju pomenuo da se dogodio “jedan poziv koji je zaustavio dalji teror”, ali je istakao da ne može da govori više o tome.![]()
“Morali su da se povuku posle izvesnog trenutka. Morali sui kada sam ih prošli put upozorio i nadam se da im to više neće pasti na pamet”, rekao je Vučić.![]()
- Young Erotica
#35821 Re: Dešavanja u Srbiji
Stvarno mi je to nebitno, ne zanima me. Samo sam odgovorio animalsu koliko ko tvrdi, ti ako imas neke podatke preciznije u neku instituciju druze pravo pa ih prilozi, sta ja imam sa tim.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Kako da ne?Young Erotica wrote: Niti brojim niti mi je bitno, imaš Simon Vizental sajt, uredno sve dokumentovano. Ostaje zapisano sve kako nama tako i vama, nema potrebe da se pravimo englezi.
- General War
#35822 Re: Dešavanja u Srbiji
Svijet bez srbap206 wrote:Ovi srpski političari imaju neku mazohističku potrebu da budu uvijek između dvije vatre.
- bh.tornjak
#35823 Re: Dešavanja u Srbiji
inzinjeri Apple-a neprekidno rade na novom uredjaju koji ce imati naziv " Pussylips V." i taj telefon ce biti urucem borcu za mir,stabilnost,prosperitet,investicije,radna mesta,bebe,hitne pomoci,porodilista...itd...itd...
i njime ce dragi Aca da zove svud po svijetu gdje nastanu problemi....
Aca to resava jednim pozivom.....
iz dobro obavijestenih izvora se saznaje da ce dragi Aca jednim pozivom da skida i sihire
i njime ce dragi Aca da zove svud po svijetu gdje nastanu problemi....
Aca to resava jednim pozivom.....
iz dobro obavijestenih izvora se saznaje da ce dragi Aca jednim pozivom da skida i sihire
- rocco_siffredi
#35824 Re: Dešavanja u Srbiji
Gledati i učiti kako to Albanci rade. 
- General War
#35825 Re: Dešavanja u Srbiji
A sta rade?rocco_siffredi wrote:Gledati i učiti kako to Albanci rade.