Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledam hajlajte na areni i kontam, da je kojim slučajem umjesto do Viniciusa, lopta otišla u gol, što bi bio autogol, mislim da bi sudija sviro faul. Helem nek nije, bolje je ovako
Donaruma debil, nista bolje nije ni zasluio. Carma is a bitch... i nek mu nije svirao faul, bez obzira koliko je bio... od pocetka mi nije bio jasan koncept njihovog zajebavanja oko svog gola, tacno su prizivali belaj. I Marquihnos kapitenski odigrao imao je jedno 7-8 pogresnih dodavanja, svaki j3 bio sansa za opasnu akciju Reala. Treci gol je bio slag njegove pogubljenosti, ali meni je upecatljivija ostala peta u prvom poluvremenu. Zorni pokazatelj pristupa utakmici.
Dvojac ex barcelonasa ne treba ni komentarisati... Messi nije ni igrao, Neymar je opet dijelio asistencije i svojim i protivnicima...
Vidi idiota Sve i da je faul kod prvog gola opet su sami krivi za ispadanje. Umjesto sto je napao sudiju trebao je svratiti do svlacionice svoje ekipe pa se obratiti treneru i igracima, pogotovo setacima Messiju i Neymaru.
Hahaaha kozoyeba usli u svlacionici, kako mi je drago zbog cige Nassera.
Definitivno nema luzerskijeg kluba na svijetu u LP, pa da su trebali 5 dobit od 70e minute, dobili bi. Ko onda protiv Barcelone.
Messi je definitivno pogubljen, nemotivisan, sto je i normalno jer nije zelio preci u Pariz i ceka samo ljeto da se vrati u Barcelonu. Mbappe im isto dzaba odlazi, PSG ce se raspast na ljeto.
Zanimljivo je da se ono o Ronaldu i njegovim (lošim) igrama svako malo čita u medijima, a Messija koji je daleko lošiji od njega tek sporadično spomenu.
Garant je urednik Messiseksualac. Imam jednog takvog, ubjedjuje me nekakvim brojem pasova i stativa kako je Messi i dalje u formi, popickaramo se kad mu kazem da je prno u sisu
Bosanski_kralj wrote: ↑11/03/2022 08:00
Zanimljivo je da se ono o Ronaldu i njegovim (lošim) igrama svako malo čita u medijima, a Messija koji je daleko lošiji od njega tek sporadično spomenu.
Zato sto se Ronaldo vratio u United da ih "preporodi" i svi su ocekivali ogroman doprinos a ne bljesak s vremena na vrijeme.
A za Messia, ne znam ima li iko na svijetu ko je mislio da ce se on nesto truditi i pokazati u PSG-u kad svi znaju da je tamo otisao samo zato sto nije imao gdje drugo i sto zna da tamo nije glavni igrac pa se moze setati. Bilo bi idealno da se sad i on i Neymar vrate u Barcelonu a Mbappe u Real pa da onaj glupan iz PSG-a mlati usima, ali taj lik ima toliko para da ovu dvojicu moze drzati na tribinama a Mbappeu svakako istice ugovor pa tu ne moze nista.
Bosanski_kralj wrote: ↑11/03/2022 08:00
Zato sto se Ronaldo vratio u United da ih "preporodi" i svi su ocekivali ogroman doprinos a ne bljesak s vremena na vrijeme.
A za Messia, ne znam ima li iko na svijetu ko je mislio da ce se on nesto truditi i pokazati u PSG-u kad svi znaju da je tamo otisao samo zato sto nije imao gdje drugo i sto zna da tamo nije glavni igrac pa se moze setati. Bilo bi idealno da se sad i on i Neymar vrate u Barcelonu a Mbappe u Real pa da onaj glupan iz PSG-a mlati usima, ali taj lik ima toliko para da ovu dvojicu moze drzati na tribinama a Mbappeu svakako istice ugovor pa tu ne moze nista.
Eto od Mesija se nije očekivalo da donese titulu Lp u Paris.
Eto od Mesija se nije očekivalo da donese titulu Lp u Paris.
Mozda je ovaj PSG-ov Putin to i ocekivao, ali ljudi koji posmatraju situaciju sa strane i koji su upoznati sa nacinom na koji je Messi dosao u Pariz to uopste nisu ocekivali. Sto zbog godina, sto zbog SP-a ove godine, sto zbog situacije gdje tim ima organski glavnog Mbappea jer im je najbolji igrac, te po parama i publicitetu glavnog Neymara svima je jasno da je Messi tu dosao eto samo da negdje igra jer ga Barcelona nije mogla nastaviti placati.
Atletico se brani 30-tak minuta, ne napadaju, nisu centra presli i onda odjednom akcija sa par brzih dodavanja i gol, sva sreca za United pa je ofsajd.