Dešavanja u Srbiji

DonieBrasco

#35776 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Acid25 wrote:100 Kg mišića i 20 grama mozga.
Ponesi zastavu Bojane Stojkovičhu!
Image
A može i ćebe ako nema zastave.
Samo kreni više...
Kad ga roknu dole negdje na Kosovu, zivog spale kao vola, jer ce junak da ode braniti otačbinu, pa kada zavrsi u nekoj jami Bog iza nogu, rupi, šumi zatrpan, pitat cu ga ja gdje su mu misici, patriotizam a pogotovo gdje mu je pamet.

Koliko ih je devedesetih glumilo junake, pa dan danas se ne zna gdje se raspadaju, kad se sjetim koliko ih je islo dole da ratuje. Pa onda ovi debili placenici iz Ukrajine i Rusije, sto su prosli hiljade kilometara za bracu srbe, a nad kosturima im se sada dizu zgrade "biznismena" i velikih patriota koji su ih slali u smrt.
Young Erotica

#35777 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Dik Marti se zove taj lik, ubrzo nakon tog izveštaja pao u zaborav i on i izveštaj.
General War

#35778 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

jao_situacije wrote:
Young Erotica wrote:
Fudo387 wrote:Koji spin bokte, evo ih zrtve i na forumu.
Od jedne zajebancije na dokazane lazi napravise jos jedno istorijsko stradanje.
Cuj vadili im i prodavali organe...koji bolesnik moras biti pa da takve gadosti osmisljas...aj bizi.
Imaš izveštaj neke eu komisije, to se stvarno dešavalo.
i šta su radili sa organima ?
Sta mislis sta su radili sa organima:
1.Jeli
2.Ostavljali za zimnicu
3.Prodavali na crnom trzistu.
(btw ta prica uopste nije krenula od srba)

Stvarno nevjerovatno bezobrazno drustvo se skupilo. :roll:
General War

#35779 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Young Erotica wrote:Dik Marti se zove taj lik, ubrzo nakon tog izveštaja pao u zaborav i on i izveštaj.
Nije pao u zaborav vec svjedoci (albanci) ucmekani
jao_situacije

#35780 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

Young Erotica wrote: Sta se obično radi sa organima. Hladnjača do novog srećnog korisnika.
e pa to sam i ja mislio da ide tako, a u stvari ne ide
razgovarao sam sa jednim hirurgom kaže čovjek da se to ne može tako uraditi i da ima tačno koliko sati može opstati organ van tijela i ako se u tom roku ne transplantira možeš ga samo na roštilj baciti
pored toga kaže da uslovi za transplantaciju ne mogu biti u nekim onako sobama u ratnim uslovima i da to nije jednostavan zahvat i da moraš tačno znati odgovara li organ vamo tamo i ko je pacijent, inače bi se organi čuvali dok ne naleti neko kome odgovara pa bi se transplantiralo i transport je poseban
kaže da je malo vjerovatno da se u ratu vade organi i voze negdje po svijetu možda su nešto lokalno radili za ranjenike ili slično ali te preprodaje po njegovom mišljenju nisu moguće

ako je on mene slagao onda i ja ovdje lažem
Young Erotica

#35781 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

jao_situacije wrote:
Young Erotica wrote: Sta se obično radi sa organima. Hladnjača do novog srećnog korisnika.
razgovarao sam sa jednim hirurgom kaže čovjek da se to ne može tako uraditi i da ima tačno koliko sati može opstati organ van tijela i ako se u tom roku ne transplantira možeš ga samo na roštilj baciti
pored toga kaže da uslovi za transplantaciju ne mogu biti u nekim onako sobama u ratnim uslovima i da to nije jednostavan zahvat i da moraš tačno znati odgovara li organ vamo tamo i ko je pacijent, inače bi se organi čuvali dok ne naleti neko kome odgovara pa bi se transplantiralo i transport je poseban
kaže da je malo vjerovatno da se u ratu vade organi i voze negdje po svijetu možda su nešto lokalno radili za ranjenike ili slično ali te preprodaje po njegovom mišljenju nisu moguće

Znam, lazu srbi
vernes81

#35782 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vernes81 »

Sve je ovo ok dok Vucic ne pozove ovog srbina
Image
Last edited by vernes81 on 28/03/2018 22:07, edited 1 time in total.
radostan dan

#35783 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

bh.tornjak wrote:
radostan dan wrote:
muha_sa wrote:dokle ste :?
evo malo tornjak piša po tuđim kostima, sutra će da skiči kad neko bude pišao po njegovim, i tako...standardica.
nije mi ni jednog trenutka palo na pamet da omalovazavam necije zrtve....bez obzira cije...!!!

mislio sam da se nasalim NE sa ZRTVAMA.... i stoga zelim da se ovim putem izvinem svakome koga sam na bilo koji nacin u bilo kojem obliku uvrijedio.
Jos jednom, iskreno,zalim zbog nespretnog i krajnje neozbiljnog izbora rijeci i nacina na koji sam se izrazio.
Nakknadno sam vidio sta i kako znacenje napisano moze da ima....ali nisam htio da izbrisem jer sam znao da je to neko vec procito...
kao dokaz tome moze se vidjeti citiranje tog mog posta na sta vise nisam reagovo svjestan velike i ruzne greske koju sam napravio.....

iskreno mi je zao..!!!!!!
Vjerujem ti...
I meni je iskreno zao svih nevinih zrtava, samo sto me bosnjacke malo vise bole. Tako sam odgajan, ili sam samostalno izgradio takav sistem, ne znam...

Svako dobro, sve regulara... :thumbup:
Nastavljamo se drkati. :mrgreen:
General War

#35784 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

jao_situacije wrote:

..pa de bolan izguglaj da nemoras lagati...nije na kosovu to radjeno vec u albaniji. :roll:
Acid25

#35785 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Acid25 »

DonieBrasco wrote:
Acid25 wrote:100 Kg mišića i 20 grama mozga.
Ponesi zastavu Bojane Stojkovičhu!
Image
A može i ćebe ako nema zastave.
Samo kreni više...
Kad ga roknu dole negdje na Kosovu, zivog spale kao vola, jer ce junak da ode braniti otačbinu, pa kada zavrsi u nekoj jami Bog iza nogu, rupi, šumi zatrpan, pitat cu ga ja gdje su mu misici, patriotizam a pogotovo gdje mu je pamet.

Koliko ih je devedesetih glumilo junake, pa dan danas se ne zna gdje se raspadaju, kad se sjetim koliko ih je islo dole da ratuje. Pa onda ovi debili placenici iz Ukrajine i Rusije, sto su prosli hiljade kilometara za bracu srbe, a nad kosturima im se sada dizu zgrade "biznismena" i velikih patriota koji su ih slali u smrt.
Ma on je sad nabrijan i nakurčen.
Ima da pređe sva buduća ratišta. Od Kosova do Krajine.
Neće metak na junaka!
jao_situacije

#35786 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

General War wrote: Sta mislis sta su radili sa organima:
1.Jeli
2.Ostavljali za zimnicu

veća je vjerovatnoća da su jeli organe i masakrirali ljude nego da su vozali organe po svijetu barem mi tako jedan naš hirurg koji radi u eu
krenula priča oko rata nešto, pa dođosmo i do kosova i organa, kaže hirurg nema teorije da su po svijetu vozili organe možda su neke organe uzeli za nekoga na kosovu ali te preprodaje kaže da nisu tehnički mogli izvesti jer ima rok za transplantaciju a i uslovi a vađenje organa u ratu su daleko od propisanih
vernes81

#35787 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vernes81 »

jao_situacije

#35788 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

General War wrote:
jao_situacije wrote:

..pa de bolan izguglaj da nemoras lagati...nije na kosovu to radjeno vec u albaniji. :roll:
to je onda druga priča ja sam od srba čuo za kosovo i da su po kosovu maltene po kućama organe vadili i onda vozili negdje zato sam i pitao čovjeka
ako su u albaniji radili to mijenja stvari
bh.tornjak

#35789 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

radostan dan wrote:
Vjerujem ti...
I meni je iskreno zao svih nevinih zrtava, samo sto me bosnjacke malo vise bole. Tako sam odgajan, ili sam samostalno izgradio takav sistem, ne znam...

Svako dobro, sve regulara... :thumbup:
Nastavljamo se drkati. :mrgreen:
prepucavanja....raspravljanja...pro/kontra....razmjena misljenja.....moze sve....ali sve ima svoju granicu....

ja sam zagazio malo dublje...na prvu...nisam ni razmisljo....jbg..

svako dobro i tebi
General War

#35790 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

jao_situacije wrote:
1.Jeli
2.Ostavljali za zimnicu

veća je vjerovatnoća da su jeli organe i masakrirali ljude nego da su vozali organe po svijetu barem mi tako jedan naš hirurg koji radi u eu
krenula priča oko rata nešto, pa dođosmo i do kosova i organa, kaže hirurg nema teorije da su po svijetu vozili organe možda su neke organe uzeli za nekoga na kosovu ali te preprodaje kaže da nisu tehnički mogli izvesti jer ima rok za transplantaciju a i uslovi a vađenje organa u ratu su daleko od propisanih
opet kazem nije albanija bila u ratu halo.
I da, reci doktoru da mu se serem na diplomu, ne transportuju se bubrezi u tackama. :D
animals

#35791 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Srpska politika je izvor nestabilnosti na ovim prostorima..
dok se skroz ne poraze njihove sulude ideje, nema mira na ovim prostorima..
oni ce ako izgube Kosovo, a izgubili su ga, pokusati to kompenizirati sa RS..
radostan dan

#35792 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Aj ljudi pustite tu pricu i prevrtanje kostiju, dajte da mučeni bilo kog imena nadju spokoj i smiraj, a ne da ih i mrtve zloupotrebljavamo...
Gdje smo stali...dakle, srpski Muce, sanžeri sami ispadaju iz automata..
Last edited by radostan dan on 28/03/2018 22:14, edited 1 time in total.
Acid25

#35793 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Acid25 »

animals wrote:pokusati to kompenizirati sa RS..
General War

#35794 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

jao_situacije wrote: to je onda druga priča ja sam od srba čuo za kosovo i da su po kosovu maltene po kućama organe vadili i onda vozili negdje zato sam i pitao čovjeka
ako su u albaniji radili to mijenja stvari
Ma ne ba
Najvise je stradalo albanaca (koji su podrzavali srbe), i albanci su i svjedoci a ne srbi (ali neki su izgubili glavu a neki dobro zastraseni) radila se istraga u hagu i podignuta optuznica...
General War

#35795 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

animals wrote:Srpska politika je izvor nestabilnosti na ovim prostorima..
Haj sta se zalis, vi ste to bravurozno odradili...nema srba, nema problema :D E sad samo slovenci ostadose :D
General War

#35796 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Predsednik i premijer samoproglašenog Kosova Hašim Tači i Ramuš Haradinaj usaglasili su večeras mere u vezi sa najskorijim stavljanjem u funkciju upravljačkog tima za osnivanje zajednice srpskih opština.

"Zajednica srpskih opština će biti formirana u skladu sa Briselskim sporazumom i principima koje je ustanovio Ustavni sud", navedeno je u saopštenju iz kabineta predsednika Kosova.Tači i Haradinaj su saglasni da Kosovo treba da poštuje obaveze koje je preuzelo tokom briselskih pregovora u vezi sa normalizacijom odnosa sa Srbijom.

Prethodno je Pal LJekaj iz Haradinajeve Alijanse za budućnost Kosova izjavio da će svi ministri ili poslanici koji pokušaju da formiraju zajednicu srpskih opština, mimo stava Vlade i Ustavnog suda samoproglašenog Kosova, biti procesuirani jer će prekršiti Ustav za čije su sprovođenje položili zakletvu.
radostan dan

#35797 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

General War wrote:
animals wrote:Srpska politika je izvor nestabilnosti na ovim prostorima..
Haj sta se zalis, vi ste to bravurozno odradili...nema srba, nema problema :D E sad samo slovenci ostadose :D
Nema kurac problema, ne znas ti animalsa...haj ga pitaj jel ugrozen i majoriziran u bih? :mrgreen:
Sa svima ovima ovdje se kolje na drugim temama oko prava hrvata...al nema, jel se binasr pojavio, odmah se sve boli zaborave..

Slabo mi setas po temama...
A i na - sisama- te nema. :mrgreen:
jao_situacije

#35798 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

General War wrote:
jao_situacije wrote:
1.Jeli
2.Ostavljali za zimnicu

opet kazem nije albanija bila u ratu halo.
I da, reci doktoru da mu se serem na diplomu, ne transportuju se bubrezi u tackama. :D
legendo ja sam čuo da su na kosovu sjekli ljude vadili organe haman po kućama i nosili ih negdje i hirurg kaže da to nije moguće i da ti organi ne mogu biti transplantirani
ja sam pitao šta sam čuo da srbi pričaju. druga stvar je što su oni od realne priče napravili horor priču i prepričavaju je okolo
ako su radili u albaniji u bolnici sa ljudima koje su odveli u bolnicu to je nešto drugo ja sam čuo za kosovo po selima i slično, i hirurg kaže da to nema smisla zato sam i rekao možda i jesu jeli organe ali da nisu transplantirali nigdje

ponavljam niti sam istraživao niti sam se bavio tim slučajevima, pitao sam ono što sam čuo jer je i meni bilo nevjerovatno da sjeku ljude po selima i vozaju organe okolo
arzuhal

#35799 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by arzuhal »

Ne znam što ovoliko o Kosovu pričamo na temi posvećenoj dešavanjima u Srbiji...Inače, Pecoli je davno rekao da nema problema sa stvaranjem te asocijacije opština...
radostan dan

#35800 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

General War wrote:
Predsednik i premijer samoproglašenog Kosova Hašim Tači i Ramuš Haradinaj usaglasili su večeras mere u vezi sa najskorijim stavljanjem u funkciju upravljačkog tima za osnivanje zajednice srpskih opština.

"Zajednica srpskih opština će biti formirana u skladu sa Briselskim sporazumom i principima koje je ustanovio Ustavni sud", navedeno je u saopštenju iz kabineta predsednika Kosova.Tači i Haradinaj su saglasni da Kosovo treba da poštuje obaveze koje je preuzelo tokom briselskih pregovora u vezi sa normalizacijom odnosa sa Srbijom.

Prethodno je Pal LJekaj iz Haradinajeve Alijanse za budućnost Kosova izjavio da će svi ministri ili poslanici koji pokušaju da formiraju zajednicu srpskih opština, mimo stava Vlade i Ustavnog suda samoproglašenog Kosova, biti procesuirani jer će prekršiti Ustav za čije su sprovođenje položili zakletvu.
U opstoj jucerasnjoj gunguli, a i ne mozes ni da kazes od silnih navijaca na temi...
Ova stvar je juce prosla neopazeno - da je tači juce ujutro, dakle prije frke sa đuricem i ministrima srbima u vladi kosova, uputio zahtjev ne znam kome, dal skupstini, premijeru da se krene u proceduru formiranja ZSO.
Naci cu tu vijest, to je bila prva vijest sa kosova tog dana, dok se nije desio incident u mitrovici.
Poslije je vise niko nije pominjao...ni srbi ni albanci.
Post Reply