..SAMO tri Tisuceanimals wrote:Prvi si spomenuo taj logor..Young Erotica wrote:Kazem ja, sve je laz. To je bio radni logor, umirali ljudi od starosti i umora.animals wrote:
Oficijelni srpski rezultati![]()
![]()
![]()
bjez, nasmijavas me...
niko ne spori da je bio logor, da su ubijeni zvjerski i djeca i ljudi..
ali pokusavam ti reci, da sad Bosnjaci kazu da su Srbi u Srebrenici pobili 80 tisuca ljudi..
iako se Dodik trudi javno dokazati da ih je bilo samo oko 3 tisuce...
Dešavanja u Srbiji
- General War
#35751 Re: Dešavanja u Srbiji
-
155_mm
#35752 Re: Dešavanja u Srbiji
fora je u tome da sam ja tebi tada rekao da se nije lijepo radovati tudjoj muci i da svakom moze mecka (naoruzani albanci) iznenada zaigrati pred kapijom.radostan dan wrote:I sta jos, osim - jel bio kiro, u konteksru - da vidi sta se desava?155_mm wrote:radosni da te pitam. je si li ti pisao malo po mrtvom kiri gligorovu onomad kad su albanci upali u kumanovo.radostan dan wrote:
evo malo tornjak piša po tuđim kostima, sutra će da skiči kad neko bude pišao po njegovim, i tako...standardica.
je si na toj temi proziva kiru. pa jel bio kiro pa gdje je kiro i tako to.
Sta jos, prije nego ti odgovorim?
Jel ti to poredjene za ovo -
bh.tornjak wrote:animals wrote:
Jedno pitanje...
Srbi stalno pominju neku prodaju organa iz Srpski zivi ljudi na Kosovu..
ima u tome imalo istine , ili je i to bolesna izmisljotina..
neki dan na pijaci....rasprodaja bubrega.....jeftino....a i nisu cemu bili...odstajala roba
a sto se tice poredjenja, ja nista nicim ne poredim niti se salim na racun nicije muke i nesrece.
-
splinter
#35753 Re: Dešavanja u Srbiji
https://www.klix.ba/vijesti/bih/erdogan ... /180328143
Zna se ko je glavni baja na globalnoj sceni. Ništa bez brke. Čuva on svoju dječicu. Kako ga Putin samo sjetno gleda. Kao sin oca. Dok je brke nema zime.
Zna se ko je glavni baja na globalnoj sceni. Ništa bez brke. Čuva on svoju dječicu. Kako ga Putin samo sjetno gleda. Kao sin oca. Dok je brke nema zime.
- BHCluster
#35754 Re: Dešavanja u Srbiji

Krenuo je napad!
- General War
#35755 Re: Dešavanja u Srbiji
...u prevodu svi smo isti kad se doceka svojih 5 minuta, jel to?155_mm wrote:ne nije bio legitiman. od kud ti to. ali tebi izgleda dovoljno da legitimise teror nad povratnicima. nije to ovdje niko zaboravio.General War wrote:...A "atentat" je inace bio legitiman, interesantno zar ne? kad se vec ubacujes u diskusiju..ili pucanje na saobracajce.155_mm wrote: ma sta ima cekati na volej. nakon onog atentata na policiju u zvorniku kad su niletovi policajci po podrinju i kozarcu uletjali starim majkama u kuhinje i konfiscirali kuhinjske nozeve pa i ilmihale, sa uperenom dugom cijevi i uz pitanje sta ce vam ovo. tad se nije bas nesto pretjerano zalilo na mickine specijalce.
interesantno zar ne?
mozda ti je sad malo jasnije od kud ovolika podrska kosovskim policajcima ovdje na temi. pa ti sad vidi ko je koga docekao na volej.
- animals
#35756 Re: Dešavanja u Srbiji
I vi ste protjerali 150 tisuca Hrvata iz Posavine, i koliko Bosnjaka, ne znam tacno..General War wrote: Pa kako nije moguce vi ste protjerali 250 000 srba u par dana...e sad ako rade tri smjene...nije nemoguce...kad se vec pravis mutav.
prptjerati i pobiti nije isto..
Vi ste imali svu tehniku i JNA uza se , pa u tri god rata, i ubistava nije
pobijeno na svim stranama ti 700 tisuca..toliko o realnosti..
-
155_mm
#35757 Re: Dešavanja u Srbiji
nismo svi isti niti ce mo kad biti. uvjek su postojali ljudi i gofna na ovom svijetu i tako ce ostati do zadnjega dana.General War wrote: ...u prevodu svi smo isti kad se doceka svojih 5 minuta, jel to?
- General War
#35758 Re: Dešavanja u Srbiji
...pa nisam ja kriv sto nisi dostigao kriterije NDH u prvom naletuanimals wrote:I vi ste protjerali 150 tisuca Hrvata iz Posavine, i koliko Bosnjaka, ne znam tacno..General War wrote: Pa kako nije moguce vi ste protjerali 250 000 srba u par dana...e sad ako rade tri smjene...nije nemoguce...kad se vec pravis mutav.
- bh.tornjak
#35759 Re: Dešavanja u Srbiji
nije mi ni jednog trenutka palo na pamet da omalovazavam necije zrtve....bez obzira cije...!!!radostan dan wrote:evo malo tornjak piša po tuđim kostima, sutra će da skiči kad neko bude pišao po njegovim, i tako...standardica.muha_sa wrote:dokle ste
mislio sam da se nasalim NE sa ZRTVAMA.... i stoga zelim da se ovim putem izvinem svakome koga sam na bilo koji nacin u bilo kojem obliku uvrijedio.
Jos jednom, iskreno,zalim zbog nespretnog i krajnje neozbiljnog izbora rijeci i nacina na koji sam se izrazio.
Nakknadno sam vidio sta i kako znacenje napisano moze da ima....ali nisam htio da izbrisem jer sam znao da je to neko vec procito...
kao dokaz tome moze se vidjeti citiranje tog mog posta na sta vise nisam reagovo svjestan velike i ruzne greske koju sam napravio.....
iskreno mi je zao..!!!!!!
- General War
#35760 Re: Dešavanja u Srbiji
Na forumu je to lako vidljivo...ne mozes nekad plakat nekad slavit za istu stvar.155_mm wrote:nismo svi isti niti ce mo kad biti. uvjek su postojali ljudi i gofna na ovom svijetu i tako ce ostati do zadnjega dana.General War wrote: ...u prevodu svi smo isti kad se doceka svojih 5 minuta, jel to?
- animals
#35761 Re: Dešavanja u Srbiji
Nismo mi rehabilitovali ustase..General War wrote:...pa nisam ja kriv sto nisi dostigao kriterije NDH u prvom naletuanimals wrote:I vi ste protjerali 150 tisuca Hrvata iz Posavine, i koliko Bosnjaka, ne znam tacno..General War wrote: Pa kako nije moguce vi ste protjerali 250 000 srba u par dana...e sad ako rade tri smjene...nije nemoguce...kad se vec pravis mutav.
a vi bogme svoje cetnike jeste..
napravili ste od njih dobrotvornu organizaciju..
bjez, ne mogu vise..
- Young Erotica
#35762 Re: Dešavanja u Srbiji
Prema procenama centra Simon vizental inace jevrejina, lovca na naciste u logoru je ubijeno najmanje 100 hiljada ljudi, prema procenama Srbije 600 hiljada Srba, jevreja I roma. Sad sto ste palili dokumentaciju to je vaš problem.animals wrote:Young Erotica wrote:animals wrote:
Prvi si spomenuo taj logor..
ali pokusavam ti reci, da sad Bosnjaci kazu da su Srbi u Srebrenici pobili 80 tisuca ljudi..
I daj da završimo, stvarno me ne zanima. Reagovao sam samo na tvoje pisanje koje je u najmanju ruku sramotno.
Last edited by Young Erotica on 28/03/2018 21:44, edited 1 time in total.
- General War
#35763 Re: Dešavanja u Srbiji
bh.tornjak wrote:nije mi ni jednog trenutka palo na pamet da omalovazavam necije zrtve....bez obzira cije...!!!radostan dan wrote:evo malo tornjak piša po tuđim kostima, sutra će da skiči kad neko bude pišao po njegovim, i tako...standardica.muha_sa wrote:dokle ste
mislio sam da se nasalim NE sa ZRTVAMA.... i stoga zelim da se ovim putem izvinem svakome koga sam na bilo koji nacin u bilo kojem obliku uvrijedio.
Jos jednom, iskreno,zalim zbog nespretnog i krajnje neozbiljnog izbora rijeci i nacina na koji sam se izrazio.
Nakknadno sam vidio sta i kako znacenje napisano moze da ima....ali nisam htio da izbrisem jer sam znao da je to neko vec procito...
kao dokaz tome moze se vidjeti citiranje tog mog posta na sta vise nisam reagovo svjestan velike i ruzne greske koju sam napravio.....
iskreno mi je zao..!!!!!!
Nekad znamo pretjerat u zajebanciji, neko vise neko manje...
- General War
#35764 Re: Dešavanja u Srbiji
Dao im je Dodik duplikatYoung Erotica wrote: Prema procenama centra Simon vizental inace jevrejina, lovca na naciste u logoru je ubijeno najmanje 100 hiljada ljudi, prema procenama Srbije 600 hiljada Srba, jevreja I roma. Sad sto ste palili dokumentaciju to je vaš problem.
-
Fudo387
#35765 Re: Dešavanja u Srbiji
Koji spin bokte, evo ih zrtve i na forumu.
Od jedne zajebancije na dokazane lazi napravise jos jedno istorijsko stradanje.
Cuj vadili im i prodavali organe...koji bolesnik moras biti pa da takve gadosti osmisljas...aj bizi.
Cuj vadili im i prodavali organe...koji bolesnik moras biti pa da takve gadosti osmisljas...aj bizi.
- General War
#35766 Re: Dešavanja u Srbiji
animals wrote:
Nismo mi rehabilitovali ustase..
a vi bogme svoje cetnike jeste..
napravili ste od njih dobrotvornu organizaciju..
bjez, ne mogu vise..
- Young Erotica
#35767 Re: Dešavanja u Srbiji
Imaš izveštaj neke eu komisije, to se stvarno dešavalo.Fudo387 wrote:Koji spin bokte, evo ih zrtve i na forumu.
- animals
#35768 Re: Dešavanja u Srbiji
[/quote][/quote]Young Erotica wrote:
Prvi si spomenuo taj logor..
Prema procenama centra Simon vizental inace jevrejina, lovca na naciste u logoru je ubijeno najmanje 100 hiljada ljudi, prema procenama Srbije 600 hiljada Srba, jevreja I roma. Sad sto ste palili dokumentaciju to je vaš problem.[/quote]
Jel tebi jasno da je ne branim ni ustase, niti me iritira tacna brojka..
ako je stvarno ubijeno, 100 tisuca, onda je to strahota..
ti ljudi ce gorjeti u paklu, ali hocu da kazem, da uvelicavanje i lazi, dovode
do kontra reakcije, sto smo dozivjeli u zadnjem ratu..
-
radostan dan
#35769 Re: Dešavanja u Srbiji
Mecka je kosovkim srbima zaigrala prije no makedoncima. To prvo...drugo, fora je u tome da sam aleksi rekao da ce se desiti to sto se desilo - prije nego se desilo, i da je za to odgovoran kiro. Rasprava o niegovoj politici je krenula prije kumanova.155_mm wrote:[
fora je u tome da sam ja tebi tada rekao da se nije lijepo radovati tudjoj muci i da svakom moze mecka (naoruzani albanci) iznenada zaigrati pred kapijom.
I ne treba da poredis, jer se porediti - ne moze (konkretni primjeri). A opet, u slucajevima gdje se moze porediti - u pravu si -ne treba porediti...jer se time povrjedjuju oni kojih vise nema i nipodastava njihova zrtva.a sto se tice poredjenja, ja nista nicim ne poredim niti se salim na racun nicije muke i nesrece.
-
DonieBrasco
#35770 Re: Dešavanja u Srbiji
Sama cinjenica da je Vucko prvo zvao Rusiju a tek onda sazvao "savet bebednosti" i konsultovao druge obavjestajene sluzbe, polciju, vojsku, domace strucnjake i institucije Srbije govori dosta o svemu ovome.
- Acid25
#35771 Re: Dešavanja u Srbiji
100 Kg mišića i 20 grama mozga.
Ponesi zastavu Bojane Stojkovičhu!

A može i ćebe ako nema zastave.
Samo kreni više...
Ponesi zastavu Bojane Stojkovičhu!

A može i ćebe ako nema zastave.
Samo kreni više...
- jao_situacije
#35772 Re: Dešavanja u Srbiji
i šta su radili sa organima ?Young Erotica wrote:Imaš izveštaj neke eu komisije, to se stvarno dešavalo.Fudo387 wrote:Koji spin bokte, evo ih zrtve i na forumu.
- animals
#35773 Re: Dešavanja u Srbiji
Prodavali u Amerikujao_situacije wrote:i šta su radili sa organima ?Young Erotica wrote:Imaš izveštaj neke eu komisije, to se stvarno dešavalo.Fudo387 wrote:Koji spin bokte, evo ih zrtve i na forumu.
- jao_situacije
#35774 Re: Dešavanja u Srbiji
ne fakat me zanima šta kažu srbi da se desilo s tim organima
- Young Erotica
#35775 Re: Dešavanja u Srbiji
Sta se obično radi sa organima. Hladnjača do novog srećnog korisnika.jao_situacije wrote:i šta su radili sa organima ?Young Erotica wrote:Imaš izveštaj neke eu komisije, to se stvarno dešavalo.Fudo387 wrote:Koji spin bokte, evo ih zrtve i na forumu.