Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Nažalost, NE!. Ostajem po strani i veoma sam zabrinut u vezi sa situacijom u klubu. Ipak se nadam da će se sve završiti pozitivno. Nakon istraživanja o finansijskom stanju kluba, shvatio sam da je veliki rizik ta investicija. Ja volim FK Sarajevo punim srcem, ali ne kao investiciju. Nadam se da će klub naći najbolje rješenje." Kazao je popularni Fu Do iz Kanade
Kad je Fudo skonto koja ste ubleha nema se dalje sta pricati...
"Nažalost, NE!. Ostajem po strani i veoma sam zabrinut u vezi sa situacijom u klubu. Ipak se nadam da će se sve završiti pozitivno. Nakon istraživanja o finansijskom stanju kluba, shvatio sam da je veliki rizik ta investicija. Ja volim FK Sarajevo punim srcem, ali ne kao investiciju. Nadam se da će klub naći najbolje rješenje." Kazao je popularni Fu Do iz Kanade
Kad je Fudo skonto koja ste ubleha nema se dalje sta pricati...
mali_milojica wrote:Bojim se da vas niko nista nije pitao
Izjavljujes to kao da je losa stvar.
Htjeli bi ste te ovo,te ono,te Sanelu,te Rinata,a ustvari niko vas ne pita za misljenje. Jedino da zovete Radio M i javite se u emisiju zelje i pozdravi.
Ja bih volio klub u kojem se navijaci pitaju samo u toliko koliko nece ili hoce dolaziti na utakmice, zvizdati ili davati podrsku, i tako. Sve ostalo, ozbiljne odluke, bi ovisile o pametnim ljudima u klubu. Ja trziste dionicama, upravljackim ulozima, vidim kao takvo. I kad neki vlasnik usere, dodje novi, ulozi novac, i idemo dalje. A ne neka satromudrologija lokalnih biznismena, poslije kojih sve veca rupa uvijek ostaje. A ovamo lafo ljubav prema klubu, navijaci se postuju, i te stvari. Sve lazi i suplja. Kratkorocna rijesenja za dugorocne probleme.
Juventus igrao drugu ligu nedavno. Nama sramota biti na sestom mjestu. (mislim generalno, naravno da je ovo danas sramota jer imamo sasvim dovoljno para u odnosu na ove ispred nas )
Al dobro, bitno je suknut, smijat se onom do tebe u istoj bari govana.
Ne mozete Bogicevica otjerati a ne nekoga drugoga, pogotovo vi internetski forumski ratnici Po terenu vam trce ljudi koji su vas tuzili prije par mjeseci i vi nekome nesto nabijate na nos
Moraless wrote:Ne mozete Bogicevica otjerati a ne nekoga drugoga, pogotovo vi internetski forumski ratnici Po terenu vam trce ljudi koji su vas tuzili prije par mjeseci i vi nekome nesto nabijate na nos
Moraless wrote:Ne mozete Bogicevica otjerati a ne nekoga drugoga, pogotovo vi internetski forumski ratnici Po terenu vam trce ljudi koji su vas tuzili prije par mjeseci i vi nekome nesto nabijate na nos
A cekaj, sta, Bogicevic jope igra u ekipi il sta?
NIsam upratio.
Pa on i nije kvalitet za prvi tim.
Naravno da je opet u ekipi, veći je od kluba, tako da je sve jasno.
Jedno je upravljati i utjecati na odluke uprave, a drugo je imati pravo na iskazivanje zadovoljstva ili nezadovoljstva pojedinim odlukama. Navijači imaju pravo da traže ostavke, ali ne i da rukovode odlukama odgovornih ljudi.
Što se tiče Želje, cijela garnitura bi otišla ukoliko bi takav bio stav većine navijača. A konkretno odluka o Bogičeviću je kod nekih dočekana loše, kod nekih skroz suprotno, ali niko od navijača se ne miješa u tu odluku, već samo izražava zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, na koje imaju pravo.
Edit: Prvi bih bio nezadovoljan da NA ZAHTJEV NAVIJAČA sklone Bogičevića iz ekipe, iako ga ni ja ne simpatišem.
lendric wrote:Citiraj cijelu rečenicu, tražili ste saida i dobili ga, i šta ste time dobili? ispod nas a veći budžet
mi se pitamo i možemo misketa otjerati kada hoćemo. ne pitamo se ko će nam igrati, nego trener, koji ima potpunu slobodu u radu, a ne da mu džeko i faćo kroje ekipu i dovode polovnjake iz slovačke i češke
Ti i slicni tebi se najvise pitate Slomise se svi pitajuci tebe i tebi slicne sta ce raditi