Da je Opel ili Reno sigurno ne bi ovo uradio.
But Golf...
Da je Opel ili Reno sigurno ne bi ovo uradio.
Iznenadih se da ga je uspio upalitbanjaluka078 wrote: ↑06/01/2026 21:31Čitam u komentarima da je to inače vodozaštitni pojas. Napravljeno da se rijeka izliva tu, umjesto u grad. A, oni, stručnjaci, napravili parking. Pa sad spašavaj parkirana vozila.
sigurno su bili neki jevrejiizvrsni direktor wrote: ↑06/01/2026 20:52
Naleti na ove slike ciscenja snijega na autoputu u njemackoj 1939. Lopatama rucno. I niko se ni pozalio nije! Ma ni palo na pamet nikome nije da se zali![]()
Kolaps u centru Zagreba: radnici ZET-a brenerom odmrzavaju tramvajske tračnice.
Iz ZET-a poručuju da su sve raspoložive ekipe angažirane na otklanjanju posljedica zimskih uvjeta.
Opšinije sa fotografijama na: https://www.telegram.hr/vijesti/foto-ko ... -tracnice/
Ovo je čista laž, svi znaju da je ovo moguće samo u BosniCrvene_brigade wrote: ↑06/01/2026 22:01 U Zagrebu i širom Hrvatske večeras kolaps...
Iz ZET-a poručuju da su sve raspoložive ekipe angažirane na otklanjanju posljedica zimskih uvjeta.
Velkoski wrote: ↑06/01/2026 22:03Ovo je čista laž, svi znaju da je ovo moguće samo u BosniCrvene_brigade wrote: ↑06/01/2026 22:01 U Zagrebu i širom Hrvatske večeras kolaps...
Ma ublehar i uhljeb u jednom. A lokalna trgovina nema lopate, ali zato ima pelet i brikete za lozit_BataZiv_0809 wrote: ↑06/01/2026 20:31Je li uzeo lopatu u trgovini i zasto nijeno_sekirli wrote: ↑06/01/2026 19:42 Cistim ja neki dan ispred zgrade, izadje komso mladji od mene i u pricu, sta ima, sretna nova, trc, mrc.
Ja malo lopatam, malo inhaliram vipe, kaze meni lik da bi i on malo pomogao, ali eto nema lopatu. Rekoh, znas sta komso, nisam ni ja imao nekad lopatu, ali otisao i kupio u Fisu i evo je, par godina.
Obrecnu se komso i kaze ajd cao, moram do trgovine![]()
![]()
Ako ćemo mak na konac, ne čudi se narod kod nas što je zima, nego što mi nemamo radnike GRAS-a, RAD-a i ostalih službi koji išta rade, pa makar i brenerom odmrzavali šine.Velkoski wrote: ↑06/01/2026 22:03Ovo je čista laž, svi znaju da je ovo moguće samo u BosniCrvene_brigade wrote: ↑06/01/2026 22:01 U Zagrebu i širom Hrvatske večeras kolaps...
Autocesta A1 zatvorena za sav promet zbog mećave i orkanskog vjetra. Snijeg koji posljednjih dana pada diljem Hrvatske ozbiljno otežava promet.
Cekamo @dječak sa šibicama da pljucne jos koji put u vezi Sarajeva nije se gasio zadnjih dana sa teme na temu kako nista ovdje ne valja, kako bi u Zagrebu i hrvatskoj pahuljice hvatali europsko uljudbenim stilomVelkoski wrote: ↑06/01/2026 22:03Ovo je čista laž, svi znaju da je ovo moguće samo u BosniCrvene_brigade wrote: ↑06/01/2026 22:01 U Zagrebu i širom Hrvatske večeras kolaps...
jesil i ti u Antuna Hangija?shape of despair wrote: ↑06/01/2026 21:06 Auto mi ko ledenica.Palo veliko stablo vrbe,poprijecena ulica,sreca sve ok,uzas.
U oktobru ćemo svi izaći na izbore i na licu mjesta fizički uništiti glasačke listiće koji su nam dodijeljeni.tramvajtrojka wrote: ↑06/01/2026 22:32
A kod njih 2/3 drzave u kolapsu zbog snijega od 5cm sta da im je palo preko pola metra okopali bi ih britanci kad bi dosli na ljetnu sezonu![]()
![]()
Zaokruzi komunisticku partiju mozda izroni jugateskeredzic_22 wrote: ↑06/01/2026 22:36U oktobru ćemo svi izaći na izbore i na licu mjesta fizički uništiti glasačke listiće koji su nam dodijeljeni.tramvajtrojka wrote: ↑06/01/2026 22:32
A kod njih 2/3 drzave u kolapsu zbog snijega od 5cm sta da im je palo preko pola metra okopali bi ih britanci kad bi dosli na ljetnu sezonu![]()
![]()