FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
TheMule
#3576 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad je legenda Sarajeva i veliki patriota
- hrastov žižak
#3577 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
naravno da smo jadno društvo kad nam se "patriotizam" smatra za neke od najboljih ljudskih osobina.
- madner
#3578 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Patriotizam je u svakom drustvu koje je pravazislo feudalizam jedna od najboljih osobina.
-
theTruePath
#3579 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
vidis kako sandze valjaju inaceTheMule wrote:Senad je legenda Sarajeva i veliki patriota
- Better Man
#3580 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
luckylaka wrote:De nas malo prosvijetli da i mi skontamo.Kakva je veza Senad-Sda-R.Dz.-Sdp ili se Dzafer javio direktno da objasniDržava wrote:Senad Hadžifejzović je megafon SDA. SDA je za njega tražila od Razvojne Banke na čijem čelu je Ramiz Džaferović kredit od 10 miliona KM i dotični to nije odobrio. Od tada na FACE TV-u možeš čuti samo najgore stvari o Džaferoviću. DakleN, Senad će u narednih godinu dana na svaki način pljuvati po SDP-u i hvaliti SDA, a krajnji cilj je kredit od 10 miliona KM za FACE TV.
Jednostavo brate...Inace nisam primjetio da Senad nesto plaho gotivi sda niti da pljuje sdp
Da je ovo pravna država, Ramiz Džaferović bi davnih dana završio na dugogodišnjoj robiji zajedno sa onim koji su ga postavili na poziciju direktora, a to je SDA sa Tihićem, na ćelu.
- Banksy
#3581 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
madner wrote:Patriotizam je u svakom drustvu koje je pravazislo feudalizam jedna od najboljih osobina.
Nacionalizam je doktrina, ideologija, dogma javnog patriotizma. A patriotizam je privatni, pounutreni, intrisični nacionalizam. U tome je istost nacionalizma i patriotizma. Razlučuje ih samo forma predstavnosti, koja je ili javna ili privatna. Radi se o dva lica istog novčića. A novčićje inflatoran i devalviran i koruptivan, jer ga pokrivaju rezerve lažnog zlata pristrasnosti i mase, koje imaju prednost u odnosu na realan kvalitet i individualnu posebnost. Duh palanke sprovodi konverziju savršeno, bez ostatka. Patriotizam i nacionalizam ideološki su međuzavisni kao proizvodnja i potrošnja ekonomski, kao sadržina i tumačenje u hermeneutici, kao tekst i kontekst u čitanju, kao klasa i kultura u poretku, kao jutro i veče u danu... Podaništvo je akumulacija sredstava materijalne i mentalne prinude na služenje i pokornost zatečenom poretku. Patriotizam je najefikasniji i najobuhvatniji oblik podaništva prema poretku nacionalizma. I obrnuto: nacionalizam je najefikasniji i najobuhvatniji oblik patriotizma prema podaništvu.Tako je nacionalizam opravdan patriotizmom...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3582 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kao sto ti rece laka, ne prozivaj ljude koji nisu u mogucnosti da ti odgovore.Erzsebet wrote:Otkako je Katarina banovana, niko više ne hvali Senada. To dovoljno govori koliko je čovjek kvalitetan, ima jednu zaposlenu osobu da ga brani po internetu, dok većina ljudi o njemu misli najgore.
I prestani sa pricom zbog koje si vec bivao banovan i zbog koje su i nekidan pali banovi na temi, narocito prestani sa uplitanjem politike i to sam striktno gore naglasila koliko god se ti pravio da to ne vidis.
Ako na ovoj temi nemas reci sta osim stvari koje konstantno pises ja cu ti onda preporuciti da ne pises nikako jer ocigledno ti ne odgovara.
Ma jok gdje bi ti.Erzsebet wrote:
I mene su prozivali dok sam bio banovan, čak su umišljali da sam se ponovo registrovao, a to nikad nisam uradio...
- Erzsebet
#3583 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako misliš da novinarstvo ide bez politike, onda zaista ne znaš ništa ni o jednom ni o drugom. Okej, neću više ništa pisati na temi, hvalite Senada koliko god želite, svakako je on završio s popularnošću nakon utakmice u Litvaniji, i zadugo neće nazad. Ima ovih nekoliko likova što svršavaju na njega, ostali svakako gledaju druge TV kuće.ladyblue18 wrote:Kao sto ti rece laka, ne prozivaj ljude koji nisu u mogucnosti da ti odgovore.Erzsebet wrote:Otkako je Katarina banovana, niko više ne hvali Senada. To dovoljno govori koliko je čovjek kvalitetan, ima jednu zaposlenu osobu da ga brani po internetu, dok većina ljudi o njemu misli najgore.
I prestani sa pricom zbog koje si vec bivao banovan i zbog koje su i nekidan pali banovi na temi, narocito prestani sa uplitanjem politike i to sam striktno gore naglasila koliko god se ti pravio da to ne vidis.
Ako na ovoj temi nemas reci sta osim stvari koje konstantno pises ja cu ti onda preporuciti da ne pises nikako jer ocigledno ti ne odgovara.
Ma jok gdje bi ti.Erzsebet wrote:
I mene su prozivali dok sam bio banovan, čak su umišljali da sam se ponovo registrovao, a to nikad nisam uradio...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3584 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Onda ne mogu da se nacudim cinjenici da po temama drugih televizija koje gledas ne pises, a politiku jos manje da spominjes na tim istim temama.
Ali vazno je da ovu televiziju ne pratis.
-
Srebrni
#3585 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I savršeno zna programsku šemu... da nije neki nezadovoljni bivši (ili sadašnji) radnik?!ladyblue18 wrote:Onda ne mogu da se nacudim cinjenici da po temama drugih televizija koje gledas ne pises, a politiku jos manje da spominjes na tim istim temama.![]()
- Erzsebet
#3586 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A gdje si ti to zaključio da ja savršeno znam programsku šemu? Kao što vidiš, uopšte ne živim u Sarajevu, pa i ne mogu biti bivši radnik te smećarske firme.Srebrni wrote:I savršeno zna programsku šemu... da nije neki nezadovoljni bivši (ili sadašnji) radnik?!ladyblue18 wrote:Onda ne mogu da se nacudim cinjenici da po temama drugih televizija koje gledas ne pises, a politiku jos manje da spominjes na tim istim temama.![]()
- luckylaka
#3587 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad je danas jos jednom dokazao zasto je najbolji u BiH i medju najboljima u regionu.Svaka cast Senadu za dovodjenje Gligorica u studio.Pun pogodak 
- karanana
#3588 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
spominjo je neke politicke i medijske napade na njega. na sta je mislio? jel na ovu temu?
- luckylaka
#3589 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nesto kao neke politicke stranke okomile se na njega pa ce sledeci put o tome ako nastave vrsiti pritisakkaranana wrote:spominjo je neke politicke i medijske napade na njega. na sta je mislio? jel na ovu temu?
-
StupskaBitanga
#3590 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
FaceTV poziva BHRT da zajedno rade SP u Brazilu
Slatki snovi moj Senade
Slatki snovi moj Senade
- Edin H.
#3591 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jestekaranana wrote:spominjo je neke politicke i medijske napade na njega. na sta je mislio? jel na ovu temu?
-
StupskaBitanga
#3592 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čita se čita 
- Lakat Jebić
#3593 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
od danas na telemahu nemam face, jel do mene ili su ga ukinuli?
- Sabirni centar
#3594 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeste, poručio onima što ga mrze i televiziju mu, da mogu samo da mu pljunu pod prozor.Edin H. wrote:Jestekaranana wrote:spominjo je neke politicke i medijske napade na njega. na sta je mislio? jel na ovu temu?
- Better Man
#3595 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo provjerih i ima ga normalno na Telemachu.Lakat Jebić wrote:od danas na telemahu nemam face, jel do mene ili su ga ukinuli?
- Edin H.
#3596 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Erzebet nije ocekivao ovakav Senadov (klizeci) udaracSabirni centar wrote:Jeste, poručio onima što ga mrze i televiziju mu, da mogu samo da mu pljunu pod prozor.Edin H. wrote:Jestekaranana wrote:spominjo je neke politicke i medijske napade na njega. na sta je mislio? jel na ovu temu?![]()
-
Srebrni
#3597 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zaključio sam po tome što pljuješ ne samo po Senadu, već i po svim ljudima i emisijama te televizije. To dokazuje znanje programa. A za ovo drugo - šta ti znaš kakav je Senad? Šta bilo ko od nas zna? Naročito ako nisi u Sarajevu, ili BiH..Erzsebet wrote:A gdje si ti to zaključio da ja savršeno znam programsku šemu? Kao što vidiš, uopšte ne živim u Sarajevu, pa i ne mogu biti bivši radnik te smećarske firme.Srebrni wrote:I savršeno zna programsku šemu... da nije neki nezadovoljni bivši (ili sadašnji) radnik?!ladyblue18 wrote:Onda ne mogu da se nacudim cinjenici da po temama drugih televizija koje gledas ne pises, a politiku jos manje da spominjes na tim istim temama.![]()
-
udrch
#3598 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
da bi vaše mišljenje o ovom pitanju bilo ispravno morate razdvojiti Senada kao profesionalnog novinara i Senada kao čovjeka..
iako se ne slažem sa erszebetom skoro ni u čemu, osim kad je podrška Hofenhajmu bila u pitanju, on je u pravu kada kritikuje Senada kao čovjeka..samo što on sve to subjektivno doživljava, pa nipodaštava i njegovu novinarsku vrijednost..
kada bih želio da se bavim novinarstvom, bez ikakvog ustručavanja bih radio za ovog čovjeka džaba 6 mjeseci..
ali više od toga bi bilo kontraproduktivno i drugih 6 mjeseci ne bih radio ni za kakvu platu..
iako se ne slažem sa erszebetom skoro ni u čemu, osim kad je podrška Hofenhajmu bila u pitanju, on je u pravu kada kritikuje Senada kao čovjeka..samo što on sve to subjektivno doživljava, pa nipodaštava i njegovu novinarsku vrijednost..
kada bih želio da se bavim novinarstvom, bez ikakvog ustručavanja bih radio za ovog čovjeka džaba 6 mjeseci..
ali više od toga bi bilo kontraproduktivno i drugih 6 mjeseci ne bih radio ni za kakvu platu..
- Edin H.
#3599 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobar interview sa Brankom Lustigom.
- luckylaka
#3600 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobar vala i onaj u B.Luci sa Covom.Dobro su medzeda pricepili i juce i danas.Senad to smisljeno radi.Edin H. wrote:Dobar interview sa Brankom Lustigom.