X FACTOR Adria

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

phillie

#3576 Re: X FACTOR Adria

Post by phillie »

Eki montaza :D :razz:
Partizzanka

#3577 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

ma nije montaza, stvarno su se slikali :P
PurpurHazel

#3578 Re: X FACTOR Adria

Post by PurpurHazel »

Ja ne znam kakav je problem, sjećam se pred par godina kad se Žak (s daleko izgrađenijom karijerom nego Amel) prijavio na britanski X Factor, to su svi živi mediji pratili ko da je otišo ne znam gdje. A samo je kod nas problem kad se Amel opet prijavio, nakon onog davnog, nebitnog šoua u nas. To ko ono, radio si na jednom poslu, nije išlo baš najbolje, kasni plaća, ovo-ono, i nema šanse da se prijavljuješ na novi natječaj neke slične, samo puno bolje firme. Sjedi đe sjediš, ha? Niđe veze vala. Ako pravila dozvoljavaju, šta se mi bunimo? Čestitke momku. Ic hiz lajf, ic naou or never. :izet:

http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/ja ... oru-330334
zippoo87

#3579 Re: X FACTOR Adria

Post by zippoo87 »

PurpurHazel wrote:Ja ne znam kakav je problem, sjećam se pred par godina kad se Žak (s daleko izgrađenijom karijerom nego Amel) prijavio na britanski X Factor, to su svi živi mediji pratili ko da je otišo ne znam gdje. A samo je kod nas problem kad se Amel opet prijavio, nakon onog davnog, nebitnog šoua u nas. To ko ono, radio si na jednom poslu, nije išlo baš najbolje, kasni plaća, ovo-ono, i nema šanse da se prijavljuješ na novi natječaj neke slične, samo puno bolje firme. Sjedi đe sjediš, ha? Niđe veze vala. Ako pravila dozvoljavaju, šta se mi bunimo? Čestitke momku. Ic hiz lajf, ic naou or never. :izet:

http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/ja ... oru-330334
:thumbup: :thumbup:
sizifinho

#3580 Re: X FACTOR Adria

Post by sizifinho »

Amelova reakcija kad pročita ove što misle da nije trebao se prijaviti

Image
jastuk1

#3581 Re: X FACTOR Adria

Post by jastuk1 »

Može li mi neko reći šta je Amel dobio kao nagradu i da li je ove godine pobjedniku obećana pjesma ili šta? Ima li uopšte takve vrste nagrade ili ugovora sa nekom kućom? Jesu li ispunili ugovorne obaveze prema prošlogodišnjem pobjedniku?
jastuk1

#3582 Re: X FACTOR Adria

Post by jastuk1 »

dragan.s wrote:
RtrnOfSalisbury wrote:hocel bit kaki koncerat u gracanici u cast pobjede? neko bi moro nadmasit kakanj i 40 tisuca na stadionu.
Hoće ako Haris Berković pobjedi na Grandu.
Haris Berković je iz Gradačca. A pobjeda ako ima pravde i istinstog cijenjenja umjeća pjevanja, će ići u Srebrenik, aBd.
RtrnOfSalisbury

#3583 Re: X FACTOR Adria

Post by RtrnOfSalisbury »

morebit da je do mene, al famozni rizo ruza je sa onom pjesmom mahala-sarajvo il kako se vec zove jedno tisucu puta bolji od ovije amelovih singlova.
jel ovo jos te volem neki abortus aor prdukcije sa elementima sviraj nesto narodno? jebga, rizo nemere pjevat po kafanama jer nemere al amel more i nek se drzi toga. nije cudo sto tije pobjednika nema nidje, dok se krevelje red djovija red cole sve je super, al kad zapoje nesta svoje odma se svjetla gase. ima ona njemacka poslovica: kvo vadis? pa nek se zapitaju a mi smo vec spremni za novo takmicenje
sizifinho

#3584 Re: X FACTOR Adria

Post by sizifinho »

translate please
MTV

#3585 Re: X FACTOR Adria

Post by MTV »

jastuk1 wrote:Može li mi neko reći šta je Amel dobio kao nagradu i da li je ove godine pobjedniku obećana pjesma ili šta? Ima li uopšte takve vrste nagrade ili ugovora sa nekom kućom? Jesu li ispunili ugovorne obaveze prema prošlogodišnjem pobjedniku?
20 000 eura od Komercijalne banke i potpis ugovora sa Sony Music nesto

Kajmakovski dobio jedva auto Mini Cooper i pare 20 000eura, ima 2 spota, jedan sa Zeljkom i jedan koji je isao na MTV, pjesma za neki film. Trebao je dobiti CD al nisu ispostovali svoje.
Tamara drugo mjesto imala je nagradu od 10 000 eura
Maid je odma dobio komplet Samsungovih uredjaja jer je sponzor ispunio svoje obecanje

Ove godine siromasne nagrade samo pobjednik dobiva nagradu.
MTV

#3586 Re: X FACTOR Adria

Post by MTV »

Adnan i Tarik Intervju Face ljeto (Face TV 24.06.2015.)
http://www.dailymotion.com/video/x2vegu ... 6-2015_fun
MTV

#3587 Re: X FACTOR Adria

Post by MTV »

sizifinho wrote:translate please
Google translate bi rekao nemam pojma
RtrnOfSalisbury

#3588 Re: X FACTOR Adria

sta treba translejt :)
jastuk1

#3589 Re: X FACTOR Adria

Post by jastuk1 »

MTV wrote:
jastuk1 wrote:Može li mi neko reći šta je Amel dobio kao nagradu i da li je ove godine pobjedniku obećana pjesma ili šta? Ima li uopšte takve vrste nagrade ili ugovora sa nekom kućom? Jesu li ispunili ugovorne obaveze prema prošlogodišnjem pobjedniku?

Kajmakovski dobio jedva auto Mini Cooper i pare 20 000eura, ima 2 spota, jedan sa Zeljkom i jedan koji je isao na MTV, pjesma za neki film. Trebao je dobiti CD al nisu ispostovali svoje.
Maid je odma dobio komplet Samsungovih uredjaja jer je sponzor ispunio svoje obecanje

Aha. Hvala na odgovoru, znači ipak Amel možda dobije i pjesmu, ali nije sigurno. Hajd eto nek se nije takmičio skroz ono džaba. Amel mi je skroz ok, odlično pjeva (sudim prema ostvarenjima prije x faktora), ali nisam gledao ovaj x faktor. Imam izrazitog favorita u Zvezdama granda ove godine, pa se x faktoru nisam posvetio. :D
MTV

#3590 Re: X FACTOR Adria

Post by MTV »

jastuk1 wrote:
MTV wrote:

Aha. Hvala na odgovoru, znači ipak Amel možda dobije i pjesmu, ali nije sigurno. Hajd eto nek se nije takmičio skroz ono džaba. Amel mi je skroz ok, odlično pjeva (sudim prema ostvarenjima prije x faktora), ali nisam gledao ovaj x faktor. Imam izrazitog favorita u Zvezdama granda ove godine, pa se x faktoru nisam posvetio. :D
Sta bi zamene tek rekao i zvezde granda, x factor i pinkove zvezdice.
Amel dobija i rolingstone naslovnicu. Ev priloga pa virni ako te zanima :wink:
X Factor Adria Pobjeda prilog Sve u 6 RTL 22.06.2015
http://www.dailymotion.com/video/x2v31x ... 06-2015_tv

X Factor Adria Pobjeda prilog RTL Danas 22.06.2015.
http://www.dailymotion.com/video/x2v31x ... 06-2015_tv
dragan.s

#3591 Re: X FACTOR Adria

Post by dragan.s »

jastuk1 wrote:
dragan.s wrote:
RtrnOfSalisbury wrote:hocel bit kaki koncerat u gracanici u cast pobjede? neko bi moro nadmasit kakanj i 40 tisuca na stadionu.
Hoće ako Haris Berković pobjedi na Grandu.
Haris Berković je iz Gradačca. A pobjeda ako ima pravde i istinstog cijenjenja umjeća pjevanja, će ići u Srebrenik, aBd.
Gračanica, Gradačac, meni to iz Hercegovine brate sve isto. :D
Nisam baš siguran za Srebrenik ponovo. Makedonci imaju dva jaka igrača, a oni ove godine prvi put učestvuju pa je sve moguće. Posebno jer iz BiH ove godine ima 5-6 jakih pjevača. što muških što ženskih. Nema izrazitog favorita kao lani. Bit će ovo jako zanimljivo finale.
RtrnOfSalisbury

#3592 Re: X FACTOR Adria

zna sale sta radi 8-)
RtrnOfSalisbury

#3593 Re: X FACTOR Adria

ako iko napravi novu yugovinu to ce bit sale. mescini da je i kosovo imalo predstavnika, sad se trazi neki ahmeti ahmet da kosovo ima 'pravog' svog predstavnika, slovenija je vec tu, ovima drugima to je odavno pitanje zivota i smrti i eto nove (muzicke) yugovine.
MTV

#3594 Re: X FACTOR Adria

Post by MTV »

karanana

#3595 Re: X FACTOR Adria

Post by karanana »

koliko je raje bilo u areni?
nikad nisu pokazali publiku u cijeloj dvorani sem onih prvih redova i nesto malo tribine.
ja mislim da puna arena moze 20 hiljada primiti za ovakvu vrstu eventa.

gleda li iko pinkove zvijezde?
poprilicno tanki finalisti. ovaj ivan bi ja mislim trebao da pobjedi. gabi je dobra koka ali ne zna pjevati.
MTV

#3596 Re: X FACTOR Adria

Post by MTV »

Poluprazna arena vise prazna

Gledam Zvezde Granda a od pinka pinkove zvezdice

Onog Pavla iz pinkovih zvezda je Joksimovic prosle godine izbacio sa Audicije X Factora. Jer mu je bio naporan a taj isti u finalu pinkovih zvezda. :-)
karanana

#3597 Re: X FACTOR Adria

Post by karanana »

ma eto, povremeno sam gleducko ove pinkove zvezde pa reko haj da onda odgledam do kraja. mada mene i ovaj zhucho voditelj milan nervira.
eto nisam znao da se pavle oprobao i u x faktoru. a ovdje je izgleda favorit uz ivana. a i on mi jeste pomalo naporan sa nekim njegovim stilom i furanjem.
MTV

#3598 Re: X FACTOR Adria

Post by MTV »

Prvu epizodu odgledao kad su raskinuli sa Grandom i ubio me Milan u pojam.

Sad bi Sead Hodzic u ZG, bivsi takmicar ZMBT kad je Denijal pobijedio, po meni je pokidao. Mirza tada drugoplasiran u ZG dobio stan.

Finale Zvezde Granda ove godine su u Skoplju, dogodine moguce u Bosni. Dosad su sva finala bila u Beogradu pa Sale odlucio u region.

Znam nidje veze sa temom X Factor al eto. Nemojte me tuci :)
jastuk1

#3599 Re: X FACTOR Adria

Post by jastuk1 »

MTV wrote:Prvu epizodu odgledao kad su raskinuli sa Grandom i ubio me Milan u pojam.

Sad bi Sead Hodzic u ZG, bivsi takmicar ZMBT kad je Denijal pobijedio, po meni je pokidao. Mirza tada drugoplasiran u ZG dobio stan.

Finale Zvezde Granda ove godine su u Skoplju, dogodine moguce u Bosni. Dosad su sva finala bila u Beogradu pa Sale odlucio u region.

Znam nidje veze sa temom X Factor al eto. Nemojte me tuci :)
Pa kad ovdje niko neće da otvori ZG i Pinkove Z teme...

Kao da je stan bitan - Mirza vjerovatno ima toliko posla da ga za godinu dvije može i zaraditi. Nego je kao pobjednik dobio album što je puno važnije. Doduše, i Hayat je pripazio Denijala, on jeste odličan, al mene ne impresionira.

Saša u ZG namješta da Filip iz Mkd pobijedi, momak jeste dobar, ali nije izuzetan. Ni blizu kao Semir Jahić koji ima ubjedljivo najveći broj pregleda na youtube ZG kanalu, a produkcija čini sve da ga umanji, ukjučujući i izmišljanje nepostojećih falševa - dok falševe kod nekih drugih pravdaju da je to "prenošenje emocija."

Uglavnom, Semir Jahić je meni najljepši, najprijatniji, najtopliji i najemotivniji muški glas koji se pojavio zadnjih 20, 30 godina na sceni narodnjaka bivše Yu.
al-em

#3600 Re: X FACTOR Adria

Post by al-em »

Berkovic je puno jaci pjevac od jahica.
Post Reply