PeppermintSA wrote:Upoznah ja nedavno jednu curu u gradu - dobra k'o dobar dan, onako vitka, duga crna kosa, u faci prelijepa, bila u nekom ženskom društvu. Elem, upoznamo se mi tu preko nekog zajedničkog poznanika i ja u priču s njom, sve frcera, postoji onaj neki klik, idu šale, smijeh, u jednom trenutku odemo do šanka zajedno, dodiri fazoni al' vidim ne da trebaElem, traje li traje to, al' konstantno njena ta neka jaranica iz društva lebdi nad nama. Ja priđem ovoj da šapnem nešto jer je muzika preglasna, kad eto te jaranice koja pri tom izgleda k'o nilski konj - savije se k'o upitnik i ona k'o da čuje. Ja pozovem ovu da sjednemo za prazan separe da bacim čari, kad eto 20sek prošlo dolazi ta troguza jaranica i sjeda između nas. Paradigma cockblock-a...haos. Helem, da skratim - mi smo se tu noć tako ganjali izbjegavjući tu njenu dijabolu, osjetilo se da ima seksualne hemije na izvoz i ja uzmem broj i krenem da je otpratim vanka. Nismo stali minutu, eto nilskog konja fol nešto da je pita
Naravno, propadne završni poljubac ali se dogovorimo da ćemo se čuti i vidjeti.
Slijede porukice, dodavanje na fejs itd. i dogovorimo se za piće u gradu. Trebali se naći kod pozorišta i ja kasnim par minuta, pojavljujem se na lokejšn i vidim ovu svoju kako nešto gleda na onim staklenim panoima na pozorišnom trgu gdje postavljaju plakate za predstave - ja prilazim kad se iza panoa pojavljuje Free Willie![]()
![]()
fol one pile kafu, pa je ova došla ispratiti bla bla mi krenemo na piće kad eto i ove
šatro buraz koji je trebao pokupiti kolima kasni vamo-tamo pa će snama. Mi sjeli u kafić, niđe intime, niđe mira. U jednom trenutku ova moja odlazi do wc-a, ja već gledam na sat, hoću nekog ubiti jer sam baš bio horan u nešto umočiti tu noć, kad mi se okreće hodajući bager i doslovno mi kaže sljedeće: ''XY je odlična cura, neću dozvoliti da je iskoristiš''
![]()
![]()
ja ono, huh? molim?, kad ona odgovora kontra-pitanjem: ''mislio si guzit', jelde?'' s nekim dijaboličnim izrazom lica.
![]()
Ja naravno ubzro pokupio prnje i ravno u drugu kafanu da se nađem s rajom, nalijem i izvučem ''popravni listić''.Sljedećih desetak dana mi se javljala ova moja u čuđenju što sam tako naglo zdušio. Na kraju sam joj morao nacrtati da mi nije baš prijatno u društvu njenog doslovce tjelohranitelja.
hbt koliko izvrijeđa curu, šta bi tek o ovoj prič'o da si ''umočio''