Imam ja 1 kartu za A3 sektor ako si za !motor wrote:trebam dvije karte za bilo koju tribinu, gdje su nasi.
Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
adgo
#3576 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
-
masinac007
#3577 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
I ja sutra krecem u 19h.
Sretno svima koji takodjer krecu a oni koji su vec u Parizu zelim lijep provod.
Mrko mi pisati vise izvjstaj... uglavnom karti ima jos jako malo.
Pozz

Sretno svima koji takodjer krecu a oni koji su vec u Parizu zelim lijep provod.
Mrko mi pisati vise izvjstaj... uglavnom karti ima jos jako malo.
Pozz
-
boske92
#3578 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ja cu budem tuadgo wrote:Imam ja 1 kartu za A3 sektor ako si za !motor wrote:trebam dvije karte za bilo koju tribinu, gdje su nasi.
-
boske92
#3579 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ja bi rado to radio :/ Al' necu moci na okup ici tamo na porte de pantin a ni na ovaj forumskispecifikacija wrote:Hajde da se dogovorimo da neko ovdje postavlja fotkice sa svih okupljanja bh navijaca u Parizu. To danas nije neizvodljivo, s obzirom da je dovoljno imati smart phone i net konekciju.
Ja oboje imam, i fotkice mogu slati odmah po dolasku na sva planirana okupljanja, ali ko ce iste, i to bez dugog cekanja, ovdje postavljati i prenijeti taj djelic atmosfere iz Pariza?
Ovo se odnosi na utorak, 11.10. tekuce godine
-
specifikacija
#3580 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ja prvo idem na okupljanje na platou Louvre, pa s toga okupljanja mogu slati fotkice.boske92 wrote:Ja bi rado to radio :/ Al' necu moci na okup ici tamo na porte de pantin a ni na ovaj forumskispecifikacija wrote:Hajde da se dogovorimo da neko ovdje postavlja fotkice sa svih okupljanja bh navijaca u Parizu. To danas nije neizvodljivo, s obzirom da je dovoljno imati smart phone i net konekciju.
Ja oboje imam, i fotkice mogu slati odmah po dolasku na sva planirana okupljanja, ali ko ce iste, i to bez dugog cekanja, ovdje postavljati i prenijeti taj djelic atmosfere iz Pariza?
Ovo se odnosi na utorak, 11.10. tekuce godine
Tek oko 16h planiram da odem, ukoliko me nesto ne sprijeci, na to drugo, tj. BHF okupljanje.
Dakle, mogu ispuniti obecanje samo za prvo okupljanje.
Neka se jave ovi domaci " Francuzi", i ponude se da salju fotkice.
To nas nista ne kosta, jer svako od " domacih", sigurno ima smartphone i net konekciju!
Last edited by specifikacija on 10/10/2011 00:19, edited 4 times in total.
-
zlajapravaraja
#3581 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ljudi, sta se radi sutra navece u Parizu ?
Molim vas ostavljajte dogovorene trefove (najbolje je dogovoriti jedan za sve) sutra u toku dana, jer ce i sutra masa ljudi pristici i trebace joj kakva birtija da se ubije nervoza
Molim vas ostavljajte dogovorene trefove (najbolje je dogovoriti jedan za sve) sutra u toku dana, jer ce i sutra masa ljudi pristici i trebace joj kakva birtija da se ubije nervoza
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#3582 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
http://klix.com/mekaba wrote:drTooth wrote:Postavio bih ja al ne znam...mekaba wrote:
SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hajmo daj malo angaziranja za BH tifoze na cekanju do polaska i za ove koji na zalost ne idu.SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
uploadaj ih ovdje i onda kopiraj zadnji link i stavi izmedju [img]......[/img].
- čežnja
#3583 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@spesifikacija, to mora da uradi neko ko je 100% siguran da ce taj dan imati vremena za net. Nije nikakav problem sto se tice e-mail adrese, problem je u tome sto ne mogu obecati da cu imati vremena i da ce svi na forumu na vrijeme vidjeti fotke. Ja cu vrlo rado pomoci, ali ne mogu obecati da ce svi na vrijeme vidjeti fotke.
Nemoj posle da me lincuju

Nemoj posle da me lincuju
-
boske92
#3584 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Trebalo bi se sta organizovat sa rajom odavde sa foruma koji su tu parizuzlajapravaraja wrote:Ljudi, sta se radi sutra navece u Parizu ?
Last edited by boske92 on 10/10/2011 00:28, edited 1 time in total.
-
specifikacija
#3585 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ma, poslao sam javnu porukučežnja wrote:@spesifikacija, to mora da uradi neko ko je 100% siguran da ce taj dan imati vremena za net. Nije nikakav problem sto se tice e-mail adrese, problem je u tome sto ne mogu obecati da cu imati vremena i da ce svi na forumu na vrijeme vidjeti fotke. Ja cu vrlo rado pomoci, ali ne mogu obecati da ce svi na vrijeme vidjeti fotke.
Nemoj posle da me lincuju![]()
Da, kao sto kazes, za to treba imati vremena i znanja da se iste odmah postave. Meni je fotkice jednostavno slati, i za to mi treba 15 sekundi, i dva klika. Tebi se obratih, jer svi, s kojima sam se dopisivao na forumu, sto javno, sto na PP, dolaze u Pariz- pa nisam znao koga da oslovim.
- Digla_da_kreci
#3586 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ako hocete, mogu ja proslijedjivati fotke ovdje na forum...ja cu sigurno u utorak biti pred racunarom i svakako cu cijelo vrijeme pratiti desavanja.
Sretno ovi sto idu...lijep provod...sretno Bosno i Hercegovino!

Sretno ovi sto idu...lijep provod...sretno Bosno i Hercegovino!
-
specifikacija
#3587 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Onda je dovoljno da mi posaljes email adresu na PPDigla_da_kreci wrote:Ako hocete, mogu ja proslijedjivati fotke ovdje na forum...ja cu sigurno u utorak biti pred racunarom i svakako cu cijelo vrijeme pratiti desavanja.![]()
Sretno ovi sto idu...lijep provod...sretno Bosno i Hercegovino!![]()
![]()
![]()
- čežnja
#3588 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Znanje mi ne predstavlja problemspecifikacija wrote:Ma, poslao sam javnu porukučežnja wrote:@spesifikacija, to mora da uradi neko ko je 100% siguran da ce taj dan imati vremena za net. Nije nikakav problem sto se tice e-mail adrese, problem je u tome sto ne mogu obecati da cu imati vremena i da ce svi na forumu na vrijeme vidjeti fotke. Ja cu vrlo rado pomoci, ali ne mogu obecati da ce svi na vrijeme vidjeti fotke.
, pa sve obavezao, ali ne bih volio da mi se javi 100 ljudi, jer sigurno necu svima slati, vec samo jednoj osobi, pa neka se ona kasnije snalazi
Da, kao sto kazes, za to treba imati vremena i znanja da se iste odmah postave. Meni je fotkice jednostavno slati, i za to mi treba 15 sekundi, i dva klika. Tebi se obratih, jer svi, s kojima sam se dopisivao na forumu, sto javno, sto na PP, dolaze u Pariz- pa nisam znao koga da oslovim.
Dakle, ako se neko javi ko je 100% siguran da ce imati vremena za to, salji toj osobi, a ako ne, salji meni valjda cu nekako uspjeti sto se vremena tice da to sve prebacim na forum.
- čežnja
#3589 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Digla_da_kreci wrote:Ako hocete, mogu ja proslijedjivati fotke ovdje na forum...ja cu sigurno u utorak biti pred racunarom i svakako cu cijelo vrijeme pratiti desavanja.![]()
![]()
![]()
Super! Svaka ti cast! To je nasa raja bosanska.
- Digla_da_kreci
#3590 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Poslalaspecifikacija wrote:Onda je dovoljno da mi posaljes email adresu na PPDigla_da_kreci wrote:Ako hocete, mogu ja proslijedjivati fotke ovdje na forum...ja cu sigurno u utorak biti pred racunarom i svakako cu cijelo vrijeme pratiti desavanja.![]()
![]()
![]()
-
specifikacija
#3591 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Zahvaljujem na odgovoru i na dobroj volji da pomognes, ali se i " digla da kreci", kao sto vidis, ponudila. Za tebe cu bas jednu dobro fotkicu nasih navijaca izabrati, i to ce biti moj skromni pokloncic tebi iz Pariza, bar da osjetis, na ovaj virtuelni nacin, taj djelic pariske atmosfere! Zaista mi je zao sto nisi uspjela doci na utakmicu, ali svaka cast za Zenicu!čežnja wrote:Znanje mi ne predstavlja problemspecifikacija wrote:Ma, poslao sam javnu porukučežnja wrote:@spesifikacija, to mora da uradi neko ko je 100% siguran da ce taj dan imati vremena za net. Nije nikakav problem sto se tice e-mail adrese, problem je u tome sto ne mogu obecati da cu imati vremena i da ce svi na forumu na vrijeme vidjeti fotke. Ja cu vrlo rado pomoci, ali ne mogu obecati da ce svi na vrijeme vidjeti fotke.
, pa sve obavezao, ali ne bih volio da mi se javi 100 ljudi, jer sigurno necu svima slati, vec samo jednoj osobi, pa neka se ona kasnije snalazi
Da, kao sto kazes, za to treba imati vremena i znanja da se iste odmah postave. Meni je fotkice jednostavno slati, i za to mi treba 15 sekundi, i dva klika. Tebi se obratih, jer svi, s kojima sam se dopisivao na forumu, sto javno, sto na PP, dolaze u Pariz- pa nisam znao koga da oslovim.Vrijeme me zeza! Nije problem sto si se meni obratio, vrlo rado cu pomoci, ali je problem sto ne mogu obecati da ce svi na vrijeme vidjeti fotke na forumu. Ne bi bilo ok obecati sa sigurnoscu, pa izraditi ekipu na forumu.
Dakle, ako se neko javi ko je 100% siguran da ce imati vremena za to, salji toj osobi, a ako ne, salji meni valjda cu nekako uspjeti sto se vremena tice da to sve prebacim na forum.
Last edited by specifikacija on 10/10/2011 07:15, edited 1 time in total.
- čežnja
#3592 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Do zore ti kuci ne bi otisao kad bi sa rajom sa foruma rođendan slavioboske92 wrote:Trebalo bi se sta organizovat sa rajom odavde sa foruma koji su tu parizuzlajapravaraja wrote:Ljudi, sta se radi sutra navece u Parizu ?
Molim vas ostavljajte dogovorene trefove (najbolje je dogovoriti jedan za sve) sutra u toku dana, jer ce i sutra masa ljudi pristici i trebace joj kakva birtija da se ubije nervozataman da slavim rodjendan sa rajom iz bih, iako ih ne poznajem
..al' pb je tu tome kad bi dosao ne bi mogao puno ostati :S zivim u predgradju pariza pa vozovi useru
-
specifikacija
#3593 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
OtvaramDigla_da_kreci wrote:Poslalaspecifikacija wrote:Onda je dovoljno da mi posaljes email adresu na PPDigla_da_kreci wrote:Ako hocete, mogu ja proslijedjivati fotke ovdje na forum...ja cu sigurno u utorak biti pred racunarom i svakako cu cijelo vrijeme pratiti desavanja.![]()
![]()
![]()
- Digla_da_kreci
#3594 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Eto znaci, dogovor je pao
Jedva cekam i ja da vidim atmosferu u Parizu.
@specifikacija, jel samo u utorak planiras slati slike ili ce i sutra biti nesto?
@specifikacija, jel samo u utorak planiras slati slike ili ce i sutra biti nesto?
-
boske92
#3595 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Hahčežnja wrote:Do zore ti kuci ne bi otisao kad bi sa rajom sa foruma rođendan slavioboske92 wrote:Trebalo bi se sta organizovat sa rajom odavde sa foruma koji su tu parizuzlajapravaraja wrote:Ljudi, sta se radi sutra navece u Parizu ?
Molim vas ostavljajte dogovorene trefove (najbolje je dogovoriti jedan za sve) sutra u toku dana, jer ce i sutra masa ljudi pristici i trebace joj kakva birtija da se ubije nervozataman da slavim rodjendan sa rajom iz bih, iako ih ne poznajem
..al' pb je tu tome kad bi dosao ne bi mogao puno ostati :S zivim u predgradju pariza pa vozovi useru
-
specifikacija
#3596 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Samo u utorak, jer sutra izlazim sa svojom rajom, tako da njih ne planiram slikati, ali ako " nabasam" na nase u Parizu, onda cu " skljocnuti" i sve ti uredno dostaviti na email!Digla_da_kreci wrote:Eto znaci, dogovor je paoJedva cekam i ja da vidim atmosferu u Parizu.
Podvlacim da cu u utorak, 11.10., biti sigurno prisutan na prvom okupljanju(Louvre), a na ono drugo (BHF), ukoliko me nesto ne sprijeci, planiram da dodjem iza 16h!
Sa stadiona cu slati fotkice, sve do pocetka utakmice
- Digla_da_kreci
#3597 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Super. Ja cu proslijedjivati ovdje sve sto ti meni posaljes i to je to.
Bice to sve dobro...
Bice to sve dobro...
- čežnja
#3598 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@spesifikacija,Najljepsa ti hvala! Nema potrebe da se meni zahvaljujes, to bi bilo najmanje sto bih mogla uraditi.
Zenicu necu zaboravit dok sam ziva
Naime, uzimajuci u obzir da sam do gole koze mokra bila, uz to sam morala voziti do Sarajeva onako mokra, e da bi izbjegla ovo drugo, moj prijatelj koji je bio sa drugim autom je ostao bez one navlake n sjedistu. Naime, ja istu nemam na sjedistu,pa sam skinula sa njegovog sjedista, skinula gornji dio mokre odjece i ogrnula se sa cuvenom" navlakom" kako li se vec zove.
Ali ne zalim, reprezentacija je nesto posebno.
I da belaj bude veci policija me u Vogosci zaustavila, i kaznu sam platila zbog pojasa

Zenicu necu zaboravit dok sam ziva
I da belaj bude veci policija me u Vogosci zaustavila, i kaznu sam platila zbog pojasa
Last edited by čežnja on 10/10/2011 01:00, edited 1 time in total.
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#3599 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
čežnja wrote:@spesifikacija,Najljepsa ti hvala! Nema potrebe da se meni zahvaljujes, to bi bilo najmanje sto bih mogla uraditi.
Zenicu necu zaboravit dok sam zivaNaime, uzimajuci u obzir da sam do gole koze mokra bila, uz to sam morala voziti do Sarajeva onako mokra, e da bi izbjegla ovo drugo, moj prijatelj koji je bio sa drugim autom je ostao bez one navlake n sjedistu. Naime, ja istu nemam na sjedistu,pa sam skinula sa njegovog sjedista, skinula gornji dio mokre odjece i ogrnula se sa cuvenom" navlakom" kako li se vec zove.
![]()
![]()
I da belaj bude veci policija me u Vogosci zaustavila, i kaznu sam platila zbog pojasa![]()
![]()
-
zlajapravaraja
#3600 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Sta ces kod kuce, tamo te ionako svi znajuboske92 wrote:Trebalo bi se sta organizovat sa rajom odavde sa foruma koji su tu parizuzlajapravaraja wrote:Ljudi, sta se radi sutra navece u Parizu ?
Lafo ce neko sutra spavati
Nego, najbolje je da mi maratonski proslavimo tvoj rodjendan sve do utakmice, jedino tako cemo sprijeciti predutakmicni infarkt
Ybt, nema vise hotela u Parizu ljudi, sve puno. Nadam se da ima toplih i udobnih klupa u Parizu