Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
karanana

#3576 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

ja s trebom. pa imitiramo sex scene iz serije.
Sarcom

#3577 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Sarcom »

Sad treba Tyrion da zahtjeva sudenje dvobojem oko toga da li je ovaj zavrsio nerijeseno ili ne :D
dječak sa šibicama

#3578 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Sarcom wrote:Sad treba Tyrion da zahtjeva sudenje dvobojem oko toga da li je ovaj zavrsio nerijeseno ili ne :D
Produzeci... steta sto Dzofri nije vise ziv, volio bi da se pomarisu Tyrion i Dzofri, kako bi ga ujko razbucao, ko siroce napolitanku.
Averus

#3579 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Averus »

Imam osjećaj da će nas Martin opet prevariti... :zoka:
KPNCTNJAH

#3580 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by KPNCTNJAH »

Kontam vidi mangupa, ima nekog pantera mjesanca za ljubimca... a onda skontah ko je na slici :mrgreen:
shbc

#3581 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by shbc »

Posto vidim da se raja zali, ja bih odgovor na pm za ove sto citaju knjige. Da li se Gendry (kopile od Roberta Baratheona) opet pojavljuje? Ali samo pojavljivanje, nista vise :D
Saian

#3582 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Saian »

karanana wrote:
sta mislite, da li je littlefinger pukao semsu u ovoj epizodi? ono kad je usao u njenu sobu a ona mu rekla: ja znam sta ti hoces. i onda ona izlazi ko zena, druga osoba u onoj crnoj haljini, kao da je konacno puknuta. ja mislim da jeste samo mozda hbo nije tu scenu htio tako graficki da prikaze.
koji je idiot bio onaj jeoffry pa je nije puko a bila mu zena. jebo i sazrijevanje i sve. mislim u ovoj seriji se desava sve i svasta i sada fol on ceka da shemsa prokvari. glupost. koji je klinac onda zenio, sto nije sacekao da prokrvari pa je onda zenio?
:lol: :lol: :D nema te drzhava :D
Son1

#3583 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Son1 »

guber90 wrote:
sizifinho wrote:
skafiskafsnjak wrote:Pa da milion puta napsiemo sta je spoiler, pojedinci opet nece shvatiti.
Sve sto se nije desilo u seriji (a desiti ce se), a vi to znate (ne znam kako , valjda iz knjige) - ne smijete ovdje pisati.

Kao sto forumas iznad rece, ako vam je ceif da znate sta ce biti - ili na pm ili na kafu s takvima pa mahalajte :D
pa ti definitivno trebaš provjeriti onda tu svoju definiciju. Konkretno nekom je zasmetalo što sam ja čovjeku rekao da se lik koji je bio u drugoj sezoni nekad tamo, neće više pojavljivati (pola ih je i zaboravilo ko je on).
Izvini ako je tebi info o Jaqen H`ghar (siguran sam da si samo čekao da se on pojavi) pokvarila užitak u seriji.
Ako neko postavi pitanje da li se nesto desilo u seriji, a moras procitati knjige da bi dao odgovor na pitanje to je spoiler. Jednako je kriv i onaj ko pita i onaj ko odgovori.
Edit: ja tog lika nisam zaboravio na mene je ostavio jak utisak i mislio sam da bi se mogao vratiti da dodatno obuci Aryu Ili nesto slicno. Al eto hvala sto si mi to sjebao.

Sent from my iPhone using Tapatalkz
Meni je on najgotivniji lik koji se do sada pojavio u seriji i ocekivao sam da Ajra iskoristi ono jos jedno ubistvo po njenom izboru i jos joj je rekao da ce ga naci bez problema.
Meni su bezveze i ovi spojleri tipa "bijeli setac, nece biti objasnjeno u seriji".
Otkud vi znate hoce l' ili nece biti objasnjeno, ne znam sto bi ga i prikazivali, ako se nece opet pojavit.
AleksoMKD

#3584 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Image
shbc

#3585 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by shbc »

Dobio odgovor. Hvala AleksoMKD :thumbup:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3586 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Image

kaniii suzoo izdajice kani sto si stalaaaaa
Eborg

#3587 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Eborg »

Ako se Arya vrati nazad a ne sastane se sa sestrom Sansom sa druge strane vrata onda stvarno...

I da budem iskren, fali i jebacine i golotinje u seriji, smanjili su to nesto. Garant neki vehabija usao medju scenariste. :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3588 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Truba »

umislili da su zvijezde i ne daju golotinju
brain bubbles

#3589 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by brain bubbles »

kako Baelish ode iz Kings Landinga, sesa ni na mapi :D

sjecam se prve sezone, pa i druge, svaka treca scena, ses, sad skroz malo, pokoja dojka i to je to
karanana

#3590 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

da, u pravu ste. kad se samo sjetim prve epizode i sexa. brat i sestra, pa baelishovo treniranje kurava, pa ona sluskinja sa kalisi, pa drogo razarac,....
brain bubbles

#3591 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by brain bubbles »

karanana wrote:ja s trebom. pa imitiramo sex scene iz serije.
a i ti si na gubitku, posebno ako ste u toku sa epizodama :D
karanana

#3592 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

brain bubbles wrote:
karanana wrote:ja s trebom. pa imitiramo sex scene iz serije.
a i ti si na gubitku, posebno ako ste u toku sa epizodama :D
to je to. svaka treca epizoda sex.
harač

#3593 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by harač »

za one koji su iščitali knjige: s obzirom da se zna šta će biti u sljedećoj epizodi, i pretpostavlja se sadržaj posljednje, koliko još materijala ima za petu sezonu? dovoljno, ili će prestići matorog
Mišo_Kovač

#3594 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Mišo_Kovač »

Samog knjiškog materijala ima za još dvje-tri sezone sigurno... Winds of Winter (slijedeća knjiga), uz sav optimizam svijeta, nece izaci prije kraja 2015, tako da sad za sad serija neće stići knjige... S druge strane, serija može i odlutat od knjiga u nekom trenutku, kao što se dešavalo i do sad, tako da se i tu sigurno može "ukrast " vremena :P
karanana

#3595 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

evo bas sad gledam na hrt2 s02e10 sa ovim dzekom sto mijenja lica. on dade aryji neki novcic i kaze joj da ako joj ikad bude potrebna dzekova pomoc da novcic dadne bilo kome sa bravosa. ne bih ja jos dzekena iskljucio i otpisao do kraja serijala. mozda ga nema u dosadasnjim pisanjima, ali izace jos knjiga.
ćiribiribela

#3596 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

:lol:
Last edited by ćiribiribela on 05/06/2014 23:34, edited 1 time in total.
brain bubbles

#3597 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by brain bubbles »

karanana wrote:evo bas sad gledam na hrt2 s02e10 sa ovim dzekom sto mijenja lica. on dade aryji neki novcic i kaze joj da ako joj ikad bude potrebna dzekova pomoc da novcic dadne bilo kome sa bravosa. ne bih ja jos dzekena iskljucio i otpisao do kraja serijala. mozda ga nema u dosadasnjim pisanjima, ali izace jos knjiga.
rekao je i Ned Stark malom Snowu da ce iduci put kad se sretnu razgovarati o njegovoj majci, nit se sretose nit razgovarase :P

a navikli smo od Martina da bas i ne prati ova "obecanja", tako da nista nije iskljuceno
1Dante1

#3598 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 1Dante1 »

brain bubbles wrote:
karanana wrote:evo bas sad gledam na hrt2 s02e10 sa ovim dzekom sto mijenja lica. on dade aryji neki novcic i kaze joj da ako joj ikad bude potrebna dzekova pomoc da novcic dadne bilo kome sa bravosa. ne bih ja jos dzekena iskljucio i otpisao do kraja serijala. mozda ga nema u dosadasnjim pisanjima, ali izace jos knjiga.
rekao je i Ned Stark malom Snowu da ce iduci put kad se sretnu razgovarati o njegovoj majci, nit se sretose nit razgovarase :P

a navikli smo od Martina da bas i ne prati ova "obecanja", tako da nista nije iskljuceno
Svi su oni svasta pricali i sto kazes obecavali. :mrgreen: Zato ja odsad ocekujem uvijek suprotno da se ne sjebem ko sa zadnjom epizodom, izgubio 10 godina zivota :(
todd_smith

#3599 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by todd_smith »

Pa moguce da hoce biti nesto sa obzirom da su tek sada poceli Bravos spominjati i pokazali napokon onaj ulaz
annoy

#3600 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

sizifinho wrote:hahahaa, kako BRUUUTALNO ahahhaaha, znači čitao sam knjigu i ovo je opet bilo previše brutalno
Tako i meni, iako sam znala šta će se dogodit, zadnje scene sam gledala sa rukom preko otvorenih usta :D

Oberyn i Ellaria su bili baš super par, imali su dobru kemiju. "Don't leave me alone in this world" :ljubi1:
Bilo je teško gledat njenu reakciju na kraju

pink floydd wrote: Image
Kako ja nju volim i mrzim u isto vrijeme :diva:

Ja još uvijek malo umrem iznutra i srce mi se slomi kad u intru gledam Winterfell u ruševinama, ali onda kad vidim heart tree kako prkosno i dalje stoji tamo, ne mogu se ne naježiti :-)

Inače ne znam šta pokušavaju sa forsiranjem neke ljigave platonske ljubavi između Missandei i Grey Worma...ali kad su već to zasrali, mogli su iskoristit situaciju da joj on ispriča nešto više o tome procesu treninga Unsullied-a
Preloše uglavnom :oops:
Post Reply