Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lejlamo wrote:
grome kada budes raspolozen ... planinski vrhovi
1-81 2 pr.
dobro , dobro Noći, samo ponesi za pojest i popit , za ovaj vrh ti ne trebaju pancerice, alpinistička užad , prusike , boce s kiseonikom i ostale džidže....ipak je to Ben Nevis nije K2.............o ne
U kojem dijelu Velike Britanije se nalazi njen najveći planinski vrh, 1, 344 metra visoki Ben Nevis ?
Poison Ivy wrote:
Koji je Mađar , bivši logoraš iz Auschwitza, 2002. god. dobio Nobelovu nagradu za književnost ? a- Imre Kertesz
b- Bela Horvath
c- Lajos Zilahy
Može li preskok ?
ovo pitanje bi u svakom ozbiljnom televizijskom kvizu podpadalo pod srednje teška pitanja....mislim ono..... ''i to triba znat' ''
može, može preskok, i to uvijek kad na njega imaš pravo.
lejlamo wrote:
1-76 2 pr.
e smraci mi se od ovih tema
neka neka...tako i treba jer poslije kiše dolazi...šta, šta?
al baš me zanima ono....naziv teme koja bi tebi odgovarala.koja li je to? daj mi reci.....
Koji je od navedenih gradova sjedište Svjetske zdravstvene organizacije(WHO)?
AC_grom_DC wrote:
a- Ženeva
b- Pariz
c- Stockholm
1-76 2 pr.
joj...ocekivah ovdje neke TV kuce ...ali pokusat cu bez obzira na preskoke ....mislim da je zeneva..
ama ...ne znam sta da ti kazem za temu....... potrefis ti i sam s vremena na vrijeme
AC_grom_DC wrote:
a- Ženeva
b- Pariz
c- Stockholm
1-76 2 pr.
joj...ocekivah ovdje neke TV kuce ...ali pokusat cu bez obzira na preskoke ....mislim da je zeneva..
ama ...ne znam sta da ti kazem za temu....... potrefis ti i sam s vremena na vrijeme
otkrit ću ti tajnu ...ako tema izgleda jezivo pitanje u njoj može biti po tvojoj mjeri...ma kod mene ti je sve s vremena na vrijeme....svaka dva mjeseca ..u prosjeku
AC_grom_DC wrote:
otkrit ću ti tajnu ...ako tema izgleda jezivo pitanje u njoj može biti po tvojoj mjeri...ma kod mene ti je sve s vremena na vrijeme....svaka dva mjeseca ..u prosjeku