Gdje kupiti ovakav ili sličan uvijač za kosu i koliko košta ?
Moderator: anex
Vidi koliko kosta...http://www.beautybay.com/electrical/bab ... rfectcurl/blugirl wrote:Zene, cure, moram da podijelim ovo iskustvo!
Veceras sam imala priliku probati ovu spravicu
http://www.babylisspro.com/en/Electrica ... fault.aspx
I kao neko ko citav zivot cezne za uvojcima, i ko je probao sve zivo, mogu reci, ovo je sjajno. Ne, fantasticno je! Svoju kosu sam za vrsila za oko 20ak minuta, na lagane lokne, sto je prvi od ponudjena tri stepena. Izgleda vrlo fino, onako prirodno. Ne znam sad koliko ce drzati, ali...ma koliko god. Ful je jednostavno i brzo. Eto od mene preporuka. Navodno nema kod nas, moze se nabavit u Hr
Location?Partizzanka wrote:Sejo (salon maestro) ti je dobar sa farbama

Super, hvala. Raspitaću sePartizzanka wrote:Kod robota na otoci ili je to hrasno
Koliko dugo su ti držale lokne? Ako dobijem na lotu slučajnoblugirl wrote:Zene, cure, moram da podijelim ovo iskustvo!
Veceras sam imala priliku probati ovu spravicu
http://www.babylisspro.com/en/Electrica ... fault.aspx
I kao neko ko citav zivot cezne za uvojcima, i ko je probao sve zivo, mogu reci, ovo je sjajno. Ne, fantasticno je! Svoju kosu sam za vrsila za oko 20ak minuta, na lagane lokne, sto je prvi od ponudjena tri stepena. Izgleda vrlo fino, onako prirodno. Ne znam sad koliko ce drzati, ali...ma koliko god. Ful je jednostavno i brzo. Eto od mene preporuka. Navodno nema kod nas, moze se nabavit u Hr
Hajde please javi nam valjaju li i koliko dugo drže lokne. Ne mora baš sedam dana da drži, al makar da se ne moram peglati oko njih svaki dan.manekenka u penziji wrote:Ja evo čekam 3-5 radnih dana da probamKolegica ima takve viklere (cm) i super su joj lokne.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Meni da drži 24 sata ja bih bila prezadovoljna. Javim svakakofoxy13 wrote:Hajde please javi nam valjaju li i koliko dugo drže lokne. Ne mora baš sedam dana da drži, al makar da se ne moram peglati oko njih svaki dan.manekenka u penziji wrote:Ja evo čekam 3-5 radnih dana da probamKolegica ima takve viklere (cm) i super su joj lokne.
nula37 wrote:ovih viklera ima u izbor trgovinama ja prije 10-tak dana kupila u onom na pofalicima pakovanje je roza boje ovako:MrsJ wrote:Gdje se mogu kupiti ovi vikleri u Sa?
Vidim na ekuponu ponudu ali da ne narucujem ako ih ima u cm-u, dm-u i slicno.
i u jednom pakovanju dodje 5 zutih velikih, 5 zelenih velikih, po 4 mala plava i roze i ona kao plasticna "heklarica".
Meni su dovoljna 2 pakovanja za kosu do kraja ledja...ja sam prebacila sliku na mobitel drugarica mi je rekla da ima u izboru i isla sam od jednog do drugog u nekom sigurno ima ako ne nadjete u ovom na pofalicima i cijena je 4,90KM po pakovanju za 18 vilera.
Odlično, hvala!nula37 wrote:nula37 wrote:ovih viklera ima u izbor trgovinama ja prije 10-tak dana kupila u onom na pofalicima pakovanje je roza boje ovako:MrsJ wrote:Gdje se mogu kupiti ovi vikleri u Sa?
Vidim na ekuponu ponudu ali da ne narucujem ako ih ima u cm-u, dm-u i slicno.
i u jednom pakovanju dodje 5 zutih velikih, 5 zelenih velikih, po 4 mala plava i roze i ona kao plasticna "heklarica".
Meni su dovoljna 2 pakovanja za kosu do kraja ledja...ja sam prebacila sliku na mobitel drugarica mi je rekla da ima u izboru i isla sam od jednog do drugog u nekom sigurno ima ako ne nadjete u ovom na pofalicima i cijena je 4,90KM po pakovanju za 18 vilera.
Zadnji put kad sam pokušavala da vratim svoje kovrče (koje su se skroooz izvitoperile), provela sam više od sat i po sa figarom. Trajale su otprilike pola satamanekenka u penziji wrote:Meni da drži 24 sata ja bih bila prezadovoljna. Javim svakakofoxy13 wrote:Hajde please javi nam valjaju li i koliko dugo drže lokne. Ne mora baš sedam dana da drži, al makar da se ne moram peglati oko njih svaki dan.manekenka u penziji wrote:Ja evo čekam 3-5 radnih dana da probamKolegica ima takve viklere (cm) i super su joj lokne.