The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#3576 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Logovan wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:da tajris hoće bar nekad kapu skinuti
:lol: A nije ni Carl nešto bolji sa onim šeširom. :D

istina,a scena svih scena epozode je svećenik u šumi i zombi koji se odjednom pojavi na pola metra od njega
Tyke

#3577 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Logovan wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:da tajris hoće bar nekad kapu skinuti
:lol: A nije ni Carl nešto bolji sa onim šeširom. :D

istina,a scena svih scena epozode je svećenik u šumi i zombi koji se odjednom pojavi na pola metra od njega
A i onaj ekser, u po nicega, mu nije trebao. :lol:
Yapi Yapo

#3578 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Yapi Yapo »

kakav smor od epizode, zadnje 2 su me baš smorile :oops:

interesantniji Z Nation sviju mi 8-)
kakavdanakneiskustvu

#3579 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

biti će interesantna ova zadnja valjda
House

#3580 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by House »

koje njesra od epizode jbt :lol: :-?
RLewis

#3581 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by RLewis »

Yapi Yapo wrote:kakav smor od epizode, zadnje 2 su me baš smorile :oops:

Ev skidam tu z nation da visim i to cudo, ali citam da se zale na neku bebu-djete zimbaija, javim se za sat lol
oskarboy

#3582 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

znaci zadnje tri sezone gotovo sve iste,malo akcije na pocetku i kraju sezone a dok su u ostalim epizodama cist smor,sad junacina abraham ocajava,takva vojnicina suti i nesto konta u sebi,pa ebote zar nije vise dosta takvih scena,po epizode prodje na takvim ,pop se lafo boji zombija a dupe mu zinilu da ide u susret njima hahahaha i to odjednom zombi izleti u sumi ahahahaha kao da su nevidljivi.cisti mazohizam od serije koja nam neda mira,znamo da ce bit opet smora i mi opet nju gledamo hahahahaahaha navukose nas pravo sa prve dvije sezone i onda cista komercijala dodje
RLewis

#3583 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by RLewis »

RLewis wrote:
Yapi Yapo wrote:kakav smor od epizode, zadnje 2 su me baš smorile :oops:

Ev skidam tu z nation da visim i to cudo, ali citam da se zale na neku bebu-djete zimbaija, javim se za sat lol
Beba brza ko gepard lol. Razlicit nacin prikazivanja mrtvaca, dosta brzi agresivniji isl, srednja zalost
oskarboy

#3584 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

jesul tu brzi ko u world war Z :D
RLewis

#3585 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by RLewis »

oskarboy wrote:jesul tu brzi ko u world war Z :D
Stari beba iz besike akocila i leti amo tamo nemozes je stic, valjda su najbrzi kad se tek pretvore, ma isto sr ko i wd
RLewis

#3586 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by RLewis »

Stari beba iz besike akocila i leti amo tamo nemozes je stic, valjda su najbrzi kad se tek pretvore, ma isto sr ko i wd
oskarboy

#3587 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

RLewis wrote:
nemoj tako,twd je bar stepenicu vise od z :-D
Yapi Yapo

#3588 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Yapi Yapo »

RLewis wrote:
:D :D

sviđa mi se poenta serije, eo stavit ću pod spoiler

kad je počela apokalipsa izabrali su tri lika iz zatvora da isprobaju na njima tri vakcine koje sadrže antivirus

samo jedna od tih vakcina je lijek

ovaj lik što primi pravu, par sekundi nakon toga zombiji upadnu u taj zatvor i napadnu ih, tog lika što je primio lijek izujedaju 8 puta i on to preživi

sad oni njega trebaju prevesti do neke labaratorije, ali kako vrijeme prolazi, ta osoba se mijenja...
RLewis

#3589 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by RLewis »

Na 4 epizodi sam bas tako kako si opisao, nije lose za ubit dosadu ali odosmo u off sorry admin
oskarboy

#3590 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

pa jel bar dobro uradjena ili to neka b ili c produkcija?
Tito_i_Partija

#3591 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Koje sranje Tito dragi. 95% epizode je bezveze prica koja ne vodi nicemu, i jedini dobar dio bio kad je Daryl pokupio glavu zombija sa ceste i puko onog celu u glavu. Scenaristi ove serije bi trebali fakat da predju na nesto jace u vezi tematike koje forsiraju, kao npr. Gilmore klix ili slicna sranja. Da krenemo od pocetka:

1) Bob eto umro, pa sad ona glupaca (Sasha, tzv. Aco) ne zna bil' piskila il' kakila. Toliko ljudi pomrlo, Bog zna koliko joj familije izginulo od zombija, i sve se prebolit' moze, samo Bob ne moze. Ono na kraju kad je celo zapuca u prozor je bilo jebiga predvidljivo. Stvarno upropastise dobar lik, ja fakat mislio da ce ona bit' sledeca Carol kad je kasapila one kanibale u crkvi.

2) Tyrese je kreten epskih proporcija. Pomisljam da ako slucajno skine onu usmrdjelu kapu sa glave, njegov vakuum u glavi ce se prosirit' i napravit' jos veci problem od zombija. Tip sad odjednom anti-violence, pacifista, ima sad fobiju od oruzja, jos malo pa ce poceti da pregovara i sa zombijima k'o Alija i Slobo u Dejtonu. I naravno tu mrcinu svi slusaju umjesto Rick-a, koji im je vec hiljadu puta pokazao da se sa nekim ljudima jednostavno ne moze pregovarati.

3) Scenaristi su sjebali i Daryl-a. Tip fakat bio cool, neda se zajebavat', desna ruka Rick-u, sad i on picka ko i Tyrese? Eh svaka vam cast. Pitanje vremena kad ce sjebat' i Michonne, Carol, i Rick-a.

4) U nastavku trenda sjebavanja dobrih likova, najbolji lik iz one sugave Washington grupe je presjedio citavu epizodu iza kamiona. Citavu jebenu epizodu. Ne znam sta da kazem osim: velahavle. Maggie mi se smucila, pocela da sere ko onaj kinez njen.

5) Sefica policajka daje kljuc za lijekove onoj curi sto izgleda k'o hrcak, medjutim ona ipak mora da skrene paznju ostalim policajcima i da se krije da dodje do ormara? NIDJE. VEZE.
kakavdanakneiskustvu

#3592 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Tito_i_Partija wrote:Koje sranje Tito dragi. 95% epizode je bezveze prica koja ne vodi nicemu, i jedini dobar dio bio kad je Daryl pokupio glavu zombija sa ceste i puko onog celu u glavu. Scenaristi ove serije bi trebali fakat da predju na nesto jace u vezi tematike koje forsiraju, kao npr. Gilmore klix ili slicna sranja. Da krenemo od pocetka:

1) Bob eto umro, pa sad ona glupaca (Sasha, tzv. Aco) ne zna bil' piskila il' kakila. Toliko ljudi pomrlo, Bog zna koliko joj familije izginulo od zombija, i sve se prebolit' moze, samo Bob ne moze. Ono na kraju kad je celo zapuca u prozor je bilo jebiga predvidljivo. Stvarno upropastise dobar lik, ja fakat mislio da ce ona bit' sledeca Carol kad je kasapila one kanibale u crkvi.

2) Tyrese je kreten epskih proporcija. Pomisljam da ako slucajno skine onu usmrdjelu kapu sa glave, njegov vakuum u glavi ce se prosirit' i napravit' jos veci problem od zombija. Tip sad odjednom anti-violence, pacifista, ima sad fobiju od oruzja, jos malo pa ce poceti da pregovara i sa zombijima k'o Alija i Slobo u Dejtonu. I naravno tu mrcinu svi slusaju umjesto Rick-a, koji im je vec hiljadu puta pokazao da se sa nekim ljudima jednostavno ne moze pregovarati.

3) Scenaristi su sjebali i Daryl-a. Tip fakat bio cool, neda se zajebavat', desna ruka Rick-u, sad i on picka ko i Tyrese? Eh svaka vam cast. Pitanje vremena kad ce sjebat' i Michonne, Carol, i Rick-a.

4) U nastavku trenda sjebavanja dobrih likova, najbolji lik iz one sugave Washington grupe je presjedio citavu epizodu iza kamiona. Citavu jebenu epizodu. Ne znam sta da kazem osim: velahavle. Maggie mi se smucila, pocela da sere ko onaj kinez njen.

5) Sefica policajka daje kljuc za lijekove onoj curi sto izgleda k'o hrcak, medjutim ona ipak mora da skrene paznju ostalim policajcima i da se krije da dodje do ormara? NIDJE. VEZE.

:lol: :lol:
Yapi Yapo

#3593 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Yapi Yapo »

oskarboy wrote:pa jel bar dobro uradjena ili to neka b ili c produkcija?
nije savršena, al ako ne tražiš TWD u njoj, prilično je gledljiva.
RLewis

#3594 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by RLewis »

A nesto kao wd, sto dalje gledam ima zanimljivih stvari, najbolje skini par pa probaj, nedaj da te obeshrabri beba i jos par stvari
oskarboy

#3595 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

twd ide na zivce sto stalno neko od glavnih likova prolazi kroz neku tugu,te zali,te se sjeca a glavnih likova je preko 10.i time samo rezija popunjava epizode.toliko prosli,toliko ljudi umrlo.clanova porodice,prijatelja i oni opet moraju prikazivat toliko to zaljenje za izgubljenim.cisto popunjavanje epizoda tj,produzivanja serije na vise sezona tj cisti komercijalizam.
Tito_i_Partija

#3596 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Yapi Yapo wrote:
nije savršena, al ako ne tražiš TWD u njoj, prilično je gledljiva.
'Naci dobra pravo? :D

Ja jedva cekam da vidim tu zombie bebu. :D Bilo je toga i u Dawn of the Dead, pa mi nije toliko smetalo.

Image
Yapi Yapo

#3597 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Yapi Yapo »

solidna skroz :D

izašla je nova epizoda :izet:

halalite što ovdje pišem, nema teme jbg :wink:
RLewis

#3598 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by RLewis »

Oprost trazim takodje,
Upravo odgleda 8 u komadu i nekako mi nije losa serija sto je vise gledam manje mi smetaju neke stvari lol, nije lose preporuka bar za pokusati :roll:
Yapi Yapo

#3599 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Yapi Yapo »

RLewis wrote:Oprost trazim takodje,
Upravo odgleda 8 u komadu i nekako mi nije losa serija sto je vise gledam manje mi smetaju neke stvari lol, nije lose preporuka bar za pokusati :roll:
eh sad su se mnogi žalili na tu 9-tu epizodu koja slijedi, mnogima nije legla, meni takođe, al deseta nakon toga će biti dobra, vidjećeš jednu novu vrstu zombija :D

ovo sam ti napisao da se ne razočaraš, pa prestaneš gledat :mrgreen:
Logovan

#3600 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Tito_i_Partija wrote:Koje sranje Tito dragi. 95% epizode je bezveze prica koja ne vodi nicemu, i jedini dobar dio bio kad je Daryl pokupio glavu zombija sa ceste i puko onog celu u glavu. Scenaristi ove serije bi trebali fakat da predju na nesto jace u vezi tematike koje forsiraju, kao npr. Gilmore klix ili slicna sranja. Da krenemo od pocetka:

:lol: :lol: :lol: Jest te epizoda iznervirala. :lol:

Najjači je ovaj boldirani dio. :lol: :lol:
Post Reply