Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ostao sam bez konekcije jučer i danas sve dosad, odigrao tiket sa siguricama, ali između ostalog i Bragu... tek kući kad sam došao, vidio sam kakvo sam govno od para stavio na tiket, da prostite.
vulkan777 wrote:Zna li neko kako se na wwin-u kladiti uživo? Ja odem na onu njihovu opciju "klađenje uživo" ali mi nikad ne izbaci nijedan meč, ne znam jel do mene ili do njih...
Nece u Choromu nekad da ucita, probaj promjeniti browser ili instalirati onu nekakvu Silver glupost, pojavi se tako kao dodatak.
vulkan777 wrote:Zna li neko kako se na wwin-u kladiti uživo? Ja odem na onu njihovu opciju "klađenje uživo" ali mi nikad ne izbaci nijedan meč, ne znam jel do mene ili do njih...
Nece u Choromu nekad da ucita, probaj promjeniti browser ili instalirati onu nekakvu Silver glupost, pojavi se tako kao dodatak.
Je li još uvijek samo preko banke možeš uplatiti na wwin?
Je li još uvijek samo preko banke možeš uplatiti na wwin?
Moze u kladi, imali su neki problem sa fiskalnim sistemom, ali sad su to rijesili.