Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Moderator: anex
-
febo_acm
#3576 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Kao rasa ne, a kao jedinka sve zavisi kako se nauci 
-
junior3
#3577 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Gledajući na link slike, ovi psi su mrtvi, najbolje bi bilo da griješim.
- Poison_Ivy
#3578 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Čini mi se da ne griješiš i da je ovo samo još jedan bolesni, poremećeni manijak koji misli da je duhovit.
-
junior3
#3579 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Ma vidi se da ih je pobacalo na kamaru, treba moderator da skloni sliku ili ovaj što je postavio.
-
enkoo83
#3580 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Da li neko moze da mi preporuci odgajivace rotvajlera u bih
-
pakica_
#3581 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Refet Hadzic, sarajevoenkoo83 wrote:Da li neko moze da mi preporuci odgajivace rotvajlera u bih
Ili se protegni do crne gore (basillica rottweilers u baru)
- saiks
#3582 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Sta preporucate protiv buha i krpelja??
Napisite puni naziv da lakse narucim
- shbc
#3583 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
U principu njih je najbolje pustiti. Ako se podignu same - podignu, ako ne, mislim da tu ne mozes nista. Samo ga ne diraj po usima.semirkole wrote:Pomoc imam Njemackog ovcara, starost 10 mjeseci, usi su bile podignute jedno vrijeme pa se spustile i sad svako jutro su podignute a poslije se spuste, mozel mi neko pomoci o cemu se radi, hvala,,
-
pakica_
#3584 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Jabukovo sircesaiks wrote:Sta preporucate protiv buha i krpelja??
- saiks
#3585 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Ogrlicu cu uzeti svakako,mora da je dobra cim je 40 km.pakica_ wrote:Jabukovo sircesaiks wrote:Sta preporucate protiv buha i krpelja??
Napisite puni naziv da lakse narucimne moras narucivat
ili scalibor ogrlice
Nego kako mislis sirce,kako se stavlja i gdje,ti svom to stavljas?
-
vjetropirka
#3586 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
jabukovo sirće je jedino djelotvorno.. moj je sa scaliborom krdo krpelja pokupio prošle godinepakica_ wrote:Jabukovo sircesaiks wrote:Sta preporucate protiv buha i krpelja??
ili scalibor ogrlice
- saiks
#3587 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Mozes li mi samo reci na koji nacin stavljas,u vidu kapljica na par mjesta ili??vjetropirka wrote:jabukovo sirće je jedino djelotvorno.. moj je sa scaliborom krdo krpelja pokupio prošle godinepakica_ wrote:Jabukovo sircesaiks wrote:Sta preporucate protiv buha i krpelja??
ili scalibor ogrlice
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3588 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Sanja Sukara, Brčko.enkoo83 wrote:Da li neko moze da mi preporuci odgajivace rotvajlera u bih
- saiks
#3589 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Pitanje
Da li staviti jabucni ocat ili ono jabucno sirce sto moj dida pravi od jabuka?? Malo me buni sve ovo,ocat,sirce,nekome to isto a nekome razlicito
Da li staviti jabucni ocat ili ono jabucno sirce sto moj dida pravi od jabuka?? Malo me buni sve ovo,ocat,sirce,nekome to isto a nekome razlicito
- JLZbunjenog
#3590 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
saiks wrote:Pitanje
saiks wrote: Mozes li mi samo reci na koji nacin stavljas,u vidu kapljica na par mjesta ili??
Jabukovo sirće i voda, Omjer 1/1. Naspite u cistu prskalicu od sredstava za ciscenje staklenih povrsina.
Nakon toga naprskajte citavog psa izuzev njuške i ociju.
Prva dva dana pas ima neugodan Vama I krpeljima miris a nakon dva dana smrdi samo krpeljima
-
pakica_
#3591 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
On nije repelent, on ubija krpelje tek kad se zakacevjetropirka wrote:jabukovo sirće je jedino djelotvorno.. moj je sa scaliborom krdo krpelja pokupio prošle godinepakica_ wrote:Jabukovo sircesaiks wrote:Sta preporucate protiv buha i krpelja??
ili scalibor ogrlice
A ja stavljam ofrlje sirceta u lavor s vodom i u to uvalim krpu pa tom krpom prebrisem kerove.. Jedino ako cemo negdje u sumetinu, onda u prskalicu
Lavandino ulje je isto super efektno ko ga podnosi.. Mene od njega boli glava, pa ga ja zaobilazim
-
Haman
#3592 Re: Pasmine-rase pasa, linkovi uzgajivaca i komentari
Tekso je napraviti listu koja bi bila prihvatljiva za sve, jer ukusi su azliciti. I sam sam u raznim periodima preferirao neke druge pse. 
- Cherry-Cherry
#3593 Re: Pasmine-rase pasa, linkovi uzgajivaca i komentari
Rotvajler
najljepši, najpametniji, najbolji 
Sa onom slatkom, medastom facom viši liči na medu, nego na vuka
Brundo dragi 
Sa onom slatkom, medastom facom viši liči na medu, nego na vuka
- KatarinaKosaca
#3594 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Molim Vas, hitno pitanje, neću one sadiste na drugoj temi da pitam, treba mi HITNO broj Lokoma ili kako se već zovu te ubojice i njihova adresa (koliko znam negdje su u Reljevu).. moram izvući jednog psa koji je uhvaćen.. Hvala.
- KatarinaKosaca
#3595 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Našla sam, hvala
- Ravenn
#3596 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)

ako mozete pomozite da joj se nadje dom, izbacena je na ulicu preksinoc
trazi dom
PS svi veterinarski troskovi ce biti pokriveni
hvala
-
agdalieso
#3597 Re: Pasmine-rase pasa, linkovi uzgajivaca i komentari
We are very happy to announce that our Alba of Juppiyea CH FedBIH.CAC,CAC,BOB, has delivered the eight puppies! They are all black, healthy and beautiful. Proud Mom and the babies are doing great, and proud father of the litter is Urban Art Apocalypse Now Thomas In. CH Multi CH
Vise na linku na Facebooko:
https://www.facebook.com/pages/Una-Stor ... 4874153165
Radi se o prvom leglu Kraljevske pudle u Sarajevu nakon vise od 25 godina.
Roditelji su genetski testirani i imaju savrsene testove. Predvidja se da ce stenci biti zdravi i dugovjecni. Svih 8 je crne boje.
[email protected]

Roditelji su genetski testirani i imaju savrsene testove. Predvidja se da ce stenci biti zdravi i dugovjecni. Svih 8 je crne boje.
[email protected]

- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#3598 Re: Pasmine-rase pasa, linkovi uzgajivaca i komentari
Ma bravo! A taman na prethodnoj stranici spominjem mamu Albu! Stence sam imala priliku da vidim vec 3 puta i ne smijem vise da idem da ih gledam... Bojim se da cu sve htjeti sebi da uzmem! A to sa sobom povlaci i brakorazvodnu parnicu i selidbu itd.... Nevjerovatno je da su tako mali, tek im je 10 dan a vec imaju neke svoje karaktere koji su tako razliciti jedan od drugog. Amor Tango, veliki momak, voli da se izdvaja od drugih, da ide na svoju stranu. Ne moze on te gomile crnih repica i toplih tijela, vec trazi svoj kutak da bude sam. Atila, bic Boziji, je stvarno nevjerovatan! Strasno zilav, nemiran, pravi istrazivac! Samo bi negdje lunjao po kotilici i mislim da je vec sa 3 dana starosti uspio da onjuska svaki njen dio! Aruba, mala pahuljica, najnjeznija od svih, najblaza i meni najljepsa. Ma svih 8 prica za sebe.agdalieso wrote:We are very happy to announce that our Alba of Juppiyea CH FedBIH.CAC,CAC,BOB, has delivered the eight puppies! They are all black, healthy and beautiful. Proud Mom and the babies are doing great, and proud father of the litter is Urban Art Apocalypse Now Thomas In. CH Multi CH
[email protected]
Ma pudle nevjerovatne. Govorim bas nedavno prijateljici kako mi se moj pas zapravo ne cini tako jako pametan, ono, normala, kako bih ocekivala da se svaki pas ponasa i da me razumije. Kaze ona: "Zato sto nisi imala drugog psa pa ne mozes da uporedis! Ti odmah na najpametnije i sad ti to postao standard!" Kad malo bolje razmislim... i u pravu je. Kod nas na Otoci ima stvarno puno vlasnickih pasa. Ali jedinih 5 koja se setaju bez povodca su Noni, Bella, Negra i Lea- pudle te mali Kico- jorki. I nema nikakvih problema, setaju u blizini svog vlasnika i samo ih prate ispod oka. Ako se previse udalje, eto ih trkom natrag. Svi ostali vuku vlasnike na povodcima, laju ko ludi ili su cisto opasni! Ponekad prodje i neki vlasnik sa haskijem ili cak nekim pitom koji normalno hoda na povodcu, ali pitam se sta bi bilo kada bi ih pustili. Ja sigurno znam da kad svom pascetu od pudle kazem "Vracaj se ovamo! Odmah!" da ce bezuvjetno da se vrati. Alba isto tako (imala sam tu cast da je cuvam nekih 15ak prekratkih dana prosle godine). Ma divan pas u svakom pogledu!
Bas kao sa natpisa sa neke majice: Molila sam Boga za iskrenog prijatelja i poslao mi je pudlu!
-
agdalieso
- supercali
#3600 Re: Psi: pitanja/odgovori i savjeti :)
Nije bas tema al oslikava prosjecnog vlasnika pasa u bih
Odmh do trotoara gdje bas puno ljudi prolazi neki od mozda 50-ak godina i vodi nekog malog cukicu ne znam koja je rasa
I posra se on a ja mu govorim pocisti to
A on prvo se iznenadio reko kurac cew moj ocistiti seljacino kretenska kaze pa ja kurac cu ocistiti i ode
Sto je najgore kante za smece su udaljene 3 metra od tog mjesta
Odmh do trotoara gdje bas puno ljudi prolazi neki od mozda 50-ak godina i vodi nekog malog cukicu ne znam koja je rasa
I posra se on a ja mu govorim pocisti to
A on prvo se iznenadio reko kurac cew moj ocistiti seljacino kretenska kaze pa ja kurac cu ocistiti i ode
Sto je najgore kante za smece su udaljene 3 metra od tog mjesta